Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(kryyste @ 2021 12 11, 11:26)
As perku Corneliuis, jie pigesni, puikiai ziemai uztenka. Vaikui kuris nesioja 104, tinka 100 dydzio, pats tas, del kitos ziemos tai gal su pailginimu nebent uzteks

O tas pailginimas ant rankogalių ir kojų klesniu galų? Atsiardo siūlės? Ir ar tas prailginimas irgi su normaliu inpilu/pamušalu?
Atsakyti
QUOTE(Elena_Elena @ 2021 12 11, 08:08)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="wanilla69" data-cid="72904632" data-time="1638608365"><div><p>Šias gal pirkote? Nėra labai plonos?</p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.sportamore.com/lt/product/didriksons-pileglove-kids-5-classic-blue'>https://www.sportamore.com/lt/product/didriksons-pileglove-kids-5-classic-blue</a></p></div></blockquote><p>Gal pirksite? Prisijungčiau:) </p>

Sitos plonos, lietaus pirstines, jau kalbeta neseniai, o zieminiu tu neber pas juos. As pirkau pries pora savaiciu gal…

QUOTE(Vi_ktorija @ 2021 12 11, 09:29)
Manau schema apgavystės būtų tokia
https://www.15min.lt...ciai-59-1444218

Man irgi siūlėsi irgi kurjerį atsiųsti. Teko pasiūlyti atsiknisti.

Man tai nuosirdziai keista kaip zmones vis dar pasimauna ant tu feikiniu pavedimo kopiju ir pan aferu…nu spauda mirga marga nuo straipsniu ta tema. Gyvenime net nesautu i galva suvedinet banko korteles numerius ir pan. i kazkokias nuorodas, issiust daikta negavus pinigu, net ir vinted narei su 500 atsiliepimu nesiunciu kol neikrenta pinigai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 11 gruodžio 2021 - 12:41
QUOTE(-Braskeele @ 2021 12 11, 13:18)
Man tai nuosirdziai keista kaip zmones vis dar pasimauna ant tu feikiniu pavedimo kopiju ir pan aferu…nu spauda mirga marga nuo straipsniu ta tema. Gyvenime net nesautu i galva suvedinet banko korteles numerius ir pan. i kazkokias nuorodas, issiust daikta negavus pinigu, net ir vinted narei su 500 atsiliepimu nesiunciu kol neikrenta pinigai

Na neturint patirties manau galima laisvai pasimauti. Kai tiek dabar siūloma būdų, su išpirkimu atsiimant ir pan., gali ir suklysti. Atsiunčia jie feikinį puslapio print screan kur neva yra nurodytas toks pristatymo būdas. Aišku tikrame puslapyje nėra tokios info. Bet vėl, reikėjo tikrinti originaliame tinklalapyje.
Atsiuntė, kur reikės siųsti, tai patikrinau, ar toks miestelis egzistuoja, egzistuoja.
Iki nuorodos kurjerio atsiuntimo nedaėjau, užblokavau.
Bet veikia gana atsargiai, neįkyriai.
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2021 12 11, 15:24)
Na neturint patirties manau galima laisvai pasimauti. Kai tiek dabar siūloma būdų, su išpirkimu atsiimant ir pan., gali ir suklysti. Atsiunčia jie feikinį puslapio print screan kur neva yra nurodytas toks pristatymo būdas. Aišku tikrame puslapyje nėra tokios info. Bet vėl, reikėjo tikrinti originaliame tinklalapyje.
Atsiuntė, kur reikės siųsti, tai patikrinau, ar toks miestelis egzistuoja, egzistuoja.
Iki nuorodos kurjerio atsiuntimo nedaėjau, užblokavau.
Bet veikia gana atsargiai, neįkyriai.

As su tokiu “viberiniu, kurjeriniu” pirkeju buvau susisudurus! Nuo jo antro sakinio isrisau ji, pabendravau gal kiek for fun biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2021 12 11, 16:43)
As su tokiu “viberiniu, kurjeriniu” pirkeju buvau susisudurus! Nuo jo antro sakinio isrisau ji, pabendravau gal kiek for fun biggrin.gif

Man pirmas signalas buvo tai, kad pirkėjas atsirado vos tik įkėliau skelbimą. Kažkada jau taip irgi yra buvę. Praktiškai po kelių minučių "pirkėjas" atsirado. Jie greičiausiai užsidėję naujų įdėtų prekių sekimą ir taip ieško kas pasimaus
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2021 12 11, 16:49)
Man pirmas signalas buvo tai, kad pirkėjas atsirado vos tik įkėliau skelbimą. Kažkada jau taip irgi yra buvę. Praktiškai po kelių minučių "pirkėjas" atsirado. Jie greičiausiai užsidėję naujų įdėtų prekių sekimą ir taip ieško kas pasimaus

Butent taip buvo ir man biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas pirksite iš www.yesstyle.com, prisijungčiau Vilniuje 4u.gif
Atsakyti
Gal kas nori Tommy Hilfiger striukų pirktų per black friday su 30 proc. nuolaida? Sekančią savaitę užsakytas kurjeris grąžinimui, bet gal ką domins 4u.gif

M dydis
https://lt.tommy.com...t-dw0dw12114pe6

M dydis
https://lt.tommy.com...t-ww0ww3190601x

L dydis
https://lt.tommy.com...t-ww0ww31748dw5

L dydis
https://lt.tommy.com...t-dw0dw11328vtc
Atsakyti

Nu pasidaliniu ipudziais apie Vinted pardavima per juos.

Tai kelnes pardaviau 12-07, ta pacia diena issiunciau, atsieme kita 12-08.  i Vinted pinigine 15 eur. ikrito siandien 12-11, paspaudziau persivesti i kortele, parase iki 12-17 perves.

Labai ilgas procesas sakyciau. Tai gerai, kad isunta buvo vietoj Vilniuje, bet jei prasides Kaledinis bumas, siuntos eis ne viena diena. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmante: 11 gruodžio 2021 - 19:25
QUOTE(irmante @ 2021 12 11, 20:22)
Nu pasidaliniu ipudziais apie Vinted pardavima per juos.
Tai kelnes pardaviau 12-07, ta pacia diena issiunciau, atsieme kita 12-08.  i Vinted pinigine 15 eur. ikrito siandien 12-11, paspaudziau persivesti i kortele, parase iki 12-17 perves.
Labai ilgas procesas sakyciau. Tai gerai, kad isunta buvo vietoj Vilniuje, bet jei prasides Kaledinis bumas, siuntos eis ne viena diena. 

Vinted ryškiai apyvartinių lėšų pritrūko...
Daugelyje bankų pinigai įkrenta iš karto. Pvz iš SEB pavedimas į bet kurį banką įkrenta iš karto. Čia savaitę reik laukti, kad atiduotų tavo pinigus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 11 gruodžio 2021 - 20:35
QUOTE(Ainyte @ 2021 12 11, 00:07)
Mane irgi bande apgaut pries savaite. Ale perka kombi uz 95e.praso tel nr., kad kurjeri atsiust galetu. Parasiau, kad sunku man suderint laika su kurjeriais, kad siunciu tik pastomatais. Raso : jus nepergyvenkit, jie gali atvaziuot bet kada. Sakau, ne netinka. Anketa, be atsiliepimu. Po keliu min ziuriu, jau tokios nares nera, net susirasinejimo nelike. Idomu, kokia schema butu taike smile.gif
Papildyta:
jai. tai dar apsimoka. Bet jei brangesne preke ir pvz S, Xs dezutes, tai neapsimokes aisku.

Kolege pasakojo, kad staliuka pardvinejo per skelbiu ir lygiai taip pat siulesi kurjeri atsiusti. Jai itarima sukele, kad pirkejas rase jai zinutes per watsap , rusu k, neva is Jurbarko.. nu zo itarimu kruva, ja vis ramino, kad Jus nepergyvenkit, nors ta net neturejo ko pergyventi. Bet kadangi atsirado kita pirkeja is Kauno... aciu uz pasidalinima, dbr aiski schema 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo r@mke: 11 gruodžio 2021 - 20:53
QUOTE(r@mke @ 2021 12 11, 21:45)
Kolege pasakojo, kad staliuka  pardvinejo per skelbiu ir lygiai taip pat siulesi kurjeri atsiusti. Jai itarima sukele, kad pirkejas rase jai zinutes per watsap , rusu k, neva is Jurbarko..  nu zo itarimu kruva, ja vis  ramino, kad Jus nepergyvenkit,  nors ta net neturejo ko pergyventi. Bet kadangi atsirado kita pirkeja is Kauno... aciu uz pasidalinima, dbr aiski schema  4u.gif

Kažin kaip jei policijai pranešti? Man prieš kelis mėnesius irgi buvo atvejis, paklausė ar ne Šiaulių bankas mano, pasakiau ne, tai pavedimo kopiją atsiuntė, tik paskui supratau, kad padirbta buvo ir būtinai prašė tą pačią dieną į paštomatą įdėt. Tikrai būčiau įdėjus, jei ne tas pats miestas. Pasiūliau privežti, tai mol dėl kovido pandemijos nenori bendrauti. Tai sakau-paspausiu skambutį ir prie durų paliksiu, tai sako išvažiavus ir grįš vėlai. Aišku, tada įtartina pasidarė ir neišsiunčiau. Bet galėjau gi įdėti tuščią dėžutę ir policijai pranešti, būtų bent vieną aferistę pagavę gal ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 11 gruodžio 2021 - 23:05