Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Carlin @ 2021 12 16, 09:14)
aš irgi visas kalėdines dovanas per juos parsisiunčiau, nei vienos siuntos nejungiau, už nei vieną siuntą nieko nemokėjau naudodama drops ir visas siuntas per Ziticity į namus gavau. Skaičiuoju, kad apie 100 Eur sutaupiau  bigsmile.gif

už šitą kalėdinę atrakciją jiems pliusas  wub.gif

Gal kas Math kosmetiką naudoja? dabar pas juos vieną perki, kitas toks pats nemokamas. Norėčiau kremų dviejų, ieškau kompanijos dalyboms.

Ir ziticity free?
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2021 12 15, 23:15)
Jūs  matyt VIPas pas juos

Oi ne, 100 metu nepirkau per juos, kai UK uzsirauke. Dabar va kai tu drops tasku dave, tai suaktyvejau pries sventes biggrin.gif
Papildyta:
Moteros, ar esat valykloje valiusios pukines pagalves su impilo keitimu? smile.gif Noriu persiut savo senas pukines pagalves, nes nauja tokios sudeties kaip musu kainuoja kokiu 120 euriuku, nu gaila biggrin.gif Mano mama kazkada yra berods Joglej persiuvus, tai sudas, labai pukus leido, gal pats impilas prastas buvo arba susiuvo blogai ir per siules leido...
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 12 16, 09:40)
Ir ziticity free?

tai jei iki 10 Eur gaunasi, taip. DE siuntos iki 3 kg. su Ziticity iki manęs 9,7 kažkur.

QUOTE(-Braskeele @ 2021 12 16, 09:48)
Moteros, ar esat valykloje valiusios pukines pagalves su impilo keitimu? smile.gif Noriu persiut savo senas pukines pagalves, nes nauja tokios sudeties kaip musu kainuoja kokiu 120 euriuku, nu gaila biggrin.gif  Mano mama kazkada yra berods Joglej persiuvus, tai sudas, labai pukus leido, gal pats impilas prastas buvo arba susiuvo blogai ir per siules leido...

Esu labai seniai tai dariusi ne vieną kartą. Vežiau į tokią senovinę skalbyklą Baltupiuose (net nežinau ar ji tebėra) Ateities g. Ten pūkines pagalves valydavo, galėdavai išsirinkti kokį nori impilą, tikrai kokybiškos medžiagos buvo, visiškai neleido pūkų. Bet ten iš kokių 4 didelių pagalvių po valymo 2 likdavo biggrin.gif tai va taip visas močiutės žąsų plunksnų pagalves ir sunaudojau, dvi nedidelės beliko.
Dabar IKEA perku naujas pūkines, labai patinka.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 12 16, 09:14)
aš irgi visas kalėdines dovanas per juos parsisiunčiau, nei vienos siuntos nejungiau, už nei vieną siuntą nieko nemokėjau naudodama drops ir visas siuntas per Ziticity į namus gavau. Skaičiuoju, kad apie 100 Eur sutaupiau  bigsmile.gif

už šitą kalėdinę atrakciją jiems pliusas  wub.gif

Gal kas Math kosmetiką naudoja? dabar pas juos vieną perki, kitas toks pats nemokamas. Norėčiau kremų dviejų, ieškau kompanijos dalyboms.

sygeles prisiziurejai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 12 16, 10:25)
sygeles prisiziurejai?  biggrin.gif

nop, jau seniai ją naudojau, kai tik kelis produktus dar teturėjo. Sygelis dar net neplatino biggrin.gif
Atsakyti
bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo manouche: 16 gruodžio 2021 - 10:46
QUOTE(manouche @ 2021 12 16, 11:44)

ne ten bisk pataikei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 12 16, 10:46)
ne ten bisk pataikei  biggrin.gif

Ups bigsmile.gif kai naudoji Supermamoj tik dvi temas... ax.gif.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 12 16, 11:12)
tai jei iki 10 Eur gaunasi, taip. DE siuntos iki 3 kg. su Ziticity iki manęs 9,7 kažkur.
Esu labai seniai tai dariusi ne vieną kartą. Vežiau į tokią senovinę skalbyklą Baltupiuose (net nežinau ar ji tebėra) Ateities g. Ten pūkines pagalves valydavo, galėdavai išsirinkti kokį nori impilą, tikrai kokybiškos medžiagos buvo, visiškai neleido pūkų. Bet ten iš kokių 4 didelių pagalvių po valymo 2 likdavo biggrin.gif tai va taip visas močiutės žąsų plunksnų pagalves ir sunaudojau, dvi nedidelės beliko.

Aciu, na reiks pabandyt, ne karve kainuoja, tikiuos is 2 dideliu 70x70 gausis 2 mazos 50x70 biggrin.gif arba ne biggrin.gif
ar tai galetu buti cia?
https://www.kilmeja....u-puku-valymas/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 16 gruodžio 2021 - 11:26
QUOTE(-Braskeele @ 2021 12 16, 11:24)
Aciu, na reiks pabandyt, ne karve kainuoja, tikiuos is 2 dideliu 70x70 gausis 2 mazos 50x70 biggrin.gif  arba ne biggrin.gif
ar tai galetu buti cia?
https://www.kilmeja....u-puku-valymas/

taip, panašu, kad čia (pagal google maps). Tokia senovinė skalbykla.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 12 16, 11:12)

Kokias Ikea? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2021 12 16, 14:06)
Kokias Ikea? bigsmile.gif

va ši:
https://www.ikea.lt/...ve-art-00460214

nėra dabar prekyboje, bet gal atsiras. Man net smagesnė nei naminės pukų, nes bent jau mano turimos naminės sukrenta kažkaip ir jas iškratyt reikia, o ši visada laiko savo formą, nėra nei per skysta, nei per kieta. Žodžiu tokia kokias aš mėgstu bigsmile.gif
Atsakyti