Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Maysan @ 2021 12 15, 13:55)
<p>Na tikrai nusivyliau Eshop. Sugudravo jie su tais taškais. man taip pat paskaičivo  už 25 kg vietoje 14 kg. Peržiūrėjau daug užsakymų, niekada neskaičiavo pagal tūrinį svorį užsakymų. O dabar prideda alia "taškus" ir skaičiuoja pagal tūrį...   Paprašiau, pakoreguoti, bet reiks bandyt kituys vežėjus. </p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="keistuole" data-cid="72908517" data-time="1639511747"><div><p>bet pas mane tai buvo 2,90 kg, o sumokėjau už 20 kg
Daugiau per eshopą nepirksiu vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p>

Keista, as kaip tik nustebau, kad man uz 11 kg va sian tik 2,75 reikejo moket, nes kazkokiu budu pritaike koda 15 euru uz tuos taskus, nors anksciau duodavo max 10 euru panaudot taskais rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 15 gruodžio 2021 - 14:07
moterys, padėkit. gal matėt kažkur. jau nusiieškojau su puchavykų paieškomis.
norisi kažko
labai šilto
žemiau kelių - vidurio blauzdų
labai pūsto
pageidautina water repelent
būtinai su gobtuvu
geros kišenės
šviesus
dydis XXS/XS
aišku kaina gera... ±100-150europinių

PVZ bet čia net ne visai toks kaip norėčiau.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žm❤nytė: 15 gruodžio 2021 - 17:00

moterys, padėkit. gal matėt kažkur. jau nusiieškojau su puchavykų paieškomis.
norisi kažko
labai šilto
žemiau kelių - vidurio blauzdų
labai pūsto
pageidautina water repelent
būtinai su gobtuvu
geros kišenės
šviesus
dydis XXS/XS
aišku kaina gera... ±100-150europinių

PVZ bet čia net ne visai toks kaip norėčiau.

Sitie grazus, bet kas kokybiska ir grazu, tas tikrai ne 100 evru.

https://www.marc-o-p...123_159?size=32

Atsakyti
QUOTE(irmante @ 2021 12 15, 19:18)
 </p>
</div>
</blockquote>
<p> Sitie grazus, bet kas kokybiska ir grazu, tas tikrai ne 100 evru.</p>
<p> </p>
<p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.marc-o-polo.com/en-lt/p/down-puffer-coat-made-of-recycled-materials-109092271123_159?size=32'>https://www.marc-o-polo.com/en-lt/p/down-puffer-coat-made-of-recycled-materials-109092271123_159?size=32</a></p>

gražus, kosminė kaina ir be kapišo verysad.gif
Atsakyti
Ar zalando.lt būna nuolaidų kodu? Gal turite?
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2021 12 15, 19:38)
Ar zalando.lt būna nuolaidų kodu? Gal turite?

Gavau toki: Designer išpardavimas įpusėjo
Papildoma 15 % nuolaida prekėms
įvedus kodą*
PRABANGA15
Atsakyti
Gal kas matėt vyno guminukų? Draugės vaikas iš darželio parsinešė biggrin.gif Užsireikė ir man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2021 12 14, 15:54)
kaip aš išsidūriau su eshopwedrop, gavau siuntinį 3 kg, o sumokėjau kaip už 20, nes tipo dėžė didelė,
o šitie žiūriu tokių nesąmonių netaiko.
Ech būčiau anksčiau žinojus  doh.gif

Buvo ir man taip. Vietoj 18kg, paskaiciavo virs 50kg.Paskambinau,sakau pagal kokia formule skaiciuojat, jusu psl nera jokiu formuliu, pvz jei viena krastine virsija ten ale 2metrus ar pan. Pas visus tarpininkus yra parasyta, o pas juos ne. Sako neturim jokiu formuliu. Sakau, tai kaip galima is lempos paskaiciavimus nustatyt?Buvau pikta, kaip suo. O ji man graziai, ramiai, sako, cia pas jus tik keli cm virsija. Tuoj perskaiciuosiu. Tai buvo pavasari, gal jau ivede i kainyna formule. Jau senai neperku per juos. Man atvyko.lt atradimas. Tik kodu nebeduoda anei jokiu..
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2021 12 15, 15:06)
Keista, as kaip tik nustebau, kad man uz 11 kg va sian tik 2,75 reikejo moket, nes kazkokiu budu pritaike koda 15 euru uz tuos taskus, nors anksciau duodavo max 10 euru panaudot taskais rolleyes.gif

Jūs matyt VIPas pas juos
Atsakyti
Aš pirkau tik iki 10 Eur siuntas (nejungiau), tai neturiu kuo skųstis, kai siuntimas nieko nekainuoja.
Atsakyti
QUOTE(donaa @ 2021 12 14, 23:33)
Gal galėtumėte rekomenduoti kur būtų galima užsisakyti kėdes prie valgomojo stalo? 4u.gif
Patinka maždaug toks stilius https://www.accanto....lgomojo-kedes-6

Koks toks? Rodo visa accanto asortimenta.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 12 15, 22:27)
Aš pirkau tik iki 10 Eur siuntas (nejungiau), tai neturiu kuo skųstis, kai siuntimas nieko nekainuoja.

aš irgi visas kalėdines dovanas per juos parsisiunčiau, nei vienos siuntos nejungiau, už nei vieną siuntą nieko nemokėjau naudodama drops ir visas siuntas per Ziticity į namus gavau. Skaičiuoju, kad apie 100 Eur sutaupiau bigsmile.gif

už šitą kalėdinę atrakciją jiems pliusas wub.gif

Gal kas Math kosmetiką naudoja? dabar pas juos vieną perki, kitas toks pats nemokamas. Norėčiau kremų dviejų, ieškau kompanijos dalyboms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: 16 gruodžio 2021 - 08:16