Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(-Braskeele @ 2022 04 30, 21:56)
Dyson V8, kas turit?ar patenkinti? bigsmile.gif visai mano Bosch pavargo, baterija nebelaiko beveik, ant max rezimo 3 minutes🤦‍♀️Tai reik naujo siurblio sluotos, nebrangus dabar tas V8- 349 eurai

turiu, jau antras namie (pirmas V6 dar veikia), labai patenkinta, naudoju praktiškai kasdien...
Papildyta:
QUOTE(lidusia @ 2022 05 02, 13:52)
Gal kas renkate Coocooncenter užsakymą?

bandžiau rinkti, kad labai nesusirenka, o siuntimas išbrangęs...
Atsakyti
[quote=gaikaSJ,2022 05 02, 16:11]
turiu, jau antras namie (pirmas V6 dar veikia), labai patenkinta, naudoju praktiškai kasdien...
Papildyta:

Ar patogu kad jis pats nestovi? kazkaip sienu grezt nesinori tam laikiliui unsure.gif ar tiesiog atremiat kur nors kampe ir stovi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 02 gegužės 2022 - 15:26
[quote=-Braskeele,2022 05 02, 16:18]
Papildyta:

Ar patogu kad jis pats nestovi? kazkaip sienu grezt esinori tam laikiliui unsure.gif ar tiesiog atremiat kur nors kampe ir stovi?
[/quote]
Atremiam ir puikiai.
Atsakyti
[quote=-Braskeele,2022 05 02, 16:18]
Papildyta:

Ar patogu kad jis pats nestovi? kazkaip sienu grezt nesinori tam laikiliui unsure.gif ar tiesiog atremiat kur nors kampe ir stovi?
[/quote]
ilgai negrežėm, atrodė gerai ir taip....kadangi ardosi, be koto nedidelis jis...
bet vyras neapsikentė ir virtuvėje už durų prikabino...kaip patogu....negaliu atsidžiaugt...tai labiau pasirinkimo reikalas... faktas pats funkcionalumas, man nepakeičiamas, turim katę labai plaukuotą, ir dukrą labai plaukuotąsmile.gif išprotėčiau su tais plaukais, siurbti nekenčiu tiesiog...o čia paėmiau, įsijungiau, 5 min per probleminės vietas - ir nėra erzulio iki rimto siurbimo savaitgalį. + tas baldų, kilimų antgalis puikus...ten kur katės plaukas prilimpa ir gerai įsipatogina tarp audinio plaušelių....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaikaSJ: 02 gegužės 2022 - 15:50
QUOTE(gaikaSJ @ 2022 05 02, 16:49)
biggrin.gif
ilgai negrežėm, atrodė gerai ir taip....kadangi ardosi, be koto nedidelis jis...
bet vyras neapsikentė ir virtuvėje už durų prikabino...kaip patogu....negaliu atsidžiaugt...tai labiau pasirinkimo reikalas... faktas pats funkcionalumas, man nepakeičiamas, turim katę labai plaukuotą, ir dukrą labai plaukuotąsmile.gif   išprotėčiau su tais plaukais, siurbti nekenčiu tiesiog...o čia paėmiau, įsijungiau, 5 min per probleminės vietas - ir nėra erzulio iki rimto siurbimo savaitgalį. + tas baldų, kilimų antgalis puikus...ten kur katės plaukas prilimpa ir gerai įsipatogina tarp audinio plaušelių....

Kaciu sunu neturim, bet as tiesiog alergiska bet kokiam trupinukui, plaukeliui, dulkelei ant grindu, man turi but svarios tos grindys:D ad kasdieni su tuo rankiniu prasieinu pirma auksta, 10 min darbo ir visa diena pasitenkinimo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 02 gegužės 2022 - 21:33
[quote=-Braskeele,2022 05 02, 15:18]
[/quote]
Nepamenu kaip galas atrodo, gal eitu prilipdyt prie sienos laikikli.

http://www.novakopa....le-8-vnt.13601/

Pas man V6 ir robotas. Labai dziaugiuos sia kompanija.
Tik atsirado problemyte,robotas nebedrekina sluostes. Visada ispildavau vandeni ir siaip retai slapia valyma naudojau ir kazko nebepaduoda. Bandziau pakrapstinet, acto silto pyliau. Bet nepadejo. Gal patarimu turit?

Dysonas be antgaliu nedidelis ir patogu bet kur ji laikyt. Be to geriau kaskart jo ir nedet i stotele.
Pas man pakabinta stotele,bet pati dysona laikau salia lentynoj,stengiuos i stotele kabint tik kai issikrauna. Taip prailginamas baterijos gyvenimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 03 gegužės 2022 - 12:39
QUOTE(gaikaSJ @ 2022 05 02, 15:11)

bandžiau rinkti, kad labai nesusirenka, o siuntimas išbrangęs...

kiek dabar siuntimas į LT?
Atsakyti
FB radau reklama. Siuntos is Lenkijos. Ziuriu truputi pigiau nei Atvyko.lt, adresas salia atvyko sandelio.
Wepack.lt. Su kodu SEIMA15, taiko 15proc nuol.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ainyte: 03 gegužės 2022 - 16:42
Is Asos. UK galima pačiai pirkti? nebus muito? 🤔
Atsakyti
QUOTE(Ainyte @ 2022 05 03, 17:41)
FB radau reklama. Siuntos is Lenkijos. Ziuriu truputi pigiau nei Atvyko.lt, adresas salia atvyko sandelio.
Wepack.lt. Su kodu SEIMA15, taiko 15proc nuol.

Man atrodo pigiau nei per pirklenkijoje.lt kol kas nera smile.gif as is lenku visada per juos siunciuos, super greit atveza
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2022 05 03, 22:47)
Man atrodo pigiau nei per pirklenkijoje.lt kol kas nera smile.gif as is lenku visada per juos siunciuos, super greit atveza

Pigiau kainininke atvyko.lt. Ir tai jie nesenai tik pakele kainas, buvo dar 15%pigiau. Man siunciantis sunkius daiktus susitaupo. Pvz nuo 10kg skirtumas 1.53e. O jei sunkesnius, tai ir visi 10e susitaupo. Kiekvienam savo. Man pirkeu vieta neskirta sunkiems daiktams nesiotis iki rimi. Buvau prasius atidaryt slagmauma, tai paklause ar negaliu nusinest pati 3 deziu dideliu. Tai netiko man toks aptarnavimas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ainyte @ 2022 05 04, 00:55)
Pigiau kainininke atvyko.lt. Ir tai jie nesenai tik pakele kainas, buvo dar 15%pigiau. Man siunciantis sunkius daiktus susitaupo. Pvz nuo 10kg skirtumas 1.53e. O jei sunkesnius, tai ir visi 10e susitaupo. Kiekvienam savo. Man pirkeu vieta neskirta sunkiems daiktams nesiotis iki rimi. Buvau prasius atidaryt slagmauma, tai paklause ar negaliu nusinest pati 3 deziu dideliu. Tai netiko man toks aptarnavimas verysad.gif

Pirkeu ir man visai nepatiko, gal karta pabandziau unsure.gif o kur atsiemimas to atvyko.lt? Nes man pvz eshopas klaikiai nepatogus atsiemimas, man visai kita miesto gale jie unsure.gif nors na ka darysi, pakaupiu buna ir vaziuoju...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 04 gegužės 2022 - 08:04