Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(-Braskeele @ 2022 05 04, 09:03)
Pirkeu ir man visai nepatiko, gal karta pabandziau unsure.gif  o kur atsiemimas to atvyko.lt? Nes man pvz eshopas klaikiai nepatogus atsiemimas, man visai kita miesto gale jie unsure.gif nors na ka darysi, pakaupiu buna ir vaziuoju...

Jei eshopas nepatogus, tai atvyko.lt irgi tada nepatogu. Ten turbut tik su masina patogu. Vilkpedej. As, kai pakeliui vaziuoju kasdien man labai patogu. Bet jie lyg nemokamai pastomatu siuncia, pasidomekite. Mete reklamas nesenai.
Atsakyti
QUOTE(Ainyte @ 2022 05 04, 13:10)
Jei eshopas nepatogus, tai atvyko.lt irgi tada nepatogu. Ten turbut tik su masina patogu. Vilkpedej. As, kai pakeliui vaziuoju kasdien man labai patogu. Bet jie lyg nemokamai pastomatu siuncia, pasidomekite. Mete reklamas nesenai.

Tai as su masina, bet man vistiek visai kitam miesto gale ir nuo darbo ir juolab nuo namu unsure.gif Tai kai perku is lenku, visada per pirklenkijoje, nes "ant kiemo" man biggrin.gif pastomatu for free butu aisku gerai, bet manau kokia ribotos trukmes akcija tikrai...nes buna ir siuntiniu tu daugiau ir didesniu buna, tai abejoju ar cia nuolat uz dyka siustu pastomatais rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 04 gegužės 2022 - 12:57
Merginos, pamenu kažkokius lašiukus vaikams, nuo pilvo pūtimo, iš Coocooncenter pirkdavote? 4u.gif
Atsakyti
Norėjau užsisakyti iš cocooncenter.com prekių, bet iš šio puslapio nebegalima siųsti į LT-liko tik vietinis siuntimas Prancūzijoje.
Į LT siunčia iš kito puslapio www.cocooncenter.co.uk.
Gal kas siuntetės neseniai? Ar iš angliško puslapio siunčianyis į LT bus papildomi muito mokesčiai?
Atsakyti

Sveiki,

gal kas Vilniuje renka cocooncenter Prisijunčiau su kokiu 110 eur 😃

Atsakyti
QUOTE(mamiukas @ 2022 05 06, 08:56)
<p>Sveiki,
</p><p>gal kas Vilniuje renka cocooncenter Prisijunčiau su kokiu 110 eur 😃</p>

Aš prijungčiau, bet kad neaišku iš kurio puslapio pirkti ir kokia galutinė prekių kaina būtų, jei siųstų iš UK puslapio
Atsakyti
Merginos,

gal kas žino kur galima įsigyti tokia panašią porėtą kempinėlę?

Ačiū 4u.gif

https://www.elfunama...-pur-300-g.html
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2022 05 06, 08:44)
Norėjau užsisakyti iš cocooncenter.com prekių, bet iš šio puslapio nebegalima siųsti į LT-liko tik vietinis siuntimas Prancūzijoje.
Į LT siunčia iš kito puslapio www.cocooncenter.co.uk.
Gal kas siuntetės neseniai? Ar iš angliško puslapio siunčianyis į LT bus papildomi muito mokesčiai?

pabandykit cocooncenter.com susidėti krepšelį, krepšelyje galima pasirinkti siuntimą į LT, tik nežinau ar leidžia apmokėti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fitzy @ 2022 05 06, 16:34)
pabandykit cocooncenter.com susidėti krepšelį, krepšelyje galima pasirinkti siuntimą į LT, tik nežinau ar leidžia apmokėti g.gif

Tai esmė ir yra kad nebeleidžia pasirinkti siuntimo į LT tik Prancūzijos regionai, to dar prieš mėnesį nebuvo nes pati užsakinėjsu iš prancūziško tinklapio
Atsakyti
QUOTE(jasaičiukas @ 2022 05 06, 15:11)
Merginos,

gal kas žino kur galima įsigyti tokia panašią porėtą kempinėlę?

Ačiū 4u.gif

https://www.elfunama...-pur-300-g.html

Tokią pačią gamintojas siūlo už vieną eurą. Siuntimas į LT nuo 130 eurų nemokamas.
https://www.patina-n...wamm-fuer-.html
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2022 05 06, 19:39)
Tai esmė ir yra  kad nebeleidžia pasirinkti siuntimo į LT  tik Prancūzijos regionai, to dar prieš mėnesį nebuvo  nes pati užsakinėjsu iš prancūziško tinklapio

vaizdas darytas ką tik
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Fitzy @ 2022 05 06, 21:20)
vaizdas darytas ką tik

Neįsivaizduoju, kodėl toks skirtumas. Tiek aš, tiek draugė būtent krepšelyje renkamės siuntimo šalį, bet pristatymo šalies Lietuvos ten nėra.
Be to įėjus į Prancūzų versiją www.coconcenter.com, rašo: "Šiame puslapyje lankotės iš Lietuvos. Cocooncenter.com pristatymas į šią šalį negalimas. Norėdami pirkti internetu, pasirinkite Cocooncenter.co.uk"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 06 gegužės 2022 - 21:04