Viskas ten dar taip gyva ir jautru pas ją
 Viskas ten dar taip gyva ir jautru pas ją   

Vakar mažoji sakė: mama, oras visai neblogas, lietus žolę laisto. Taigi labai gerai.
 Vakar mažoji sakė: mama, oras visai neblogas, lietus žolę laisto. Taigi labai gerai. 

Kurie domina labiausiai, nes dar iš tų naujų nei vienų neišbandžiau, tik patyliukais velku namo dalim ir slepiu
  Kurie domina labiausiai, nes dar iš tų naujų nei vienų neišbandžiau, tik patyliukais velku namo dalim ir slepiu   Dundagą išbandžiau, tik dar neskalbiau mėginuko, nes jis dar neužbaigtas, abo viena kažkokia technika neišeina megzt, tai miksuoju, biškį su protiažkom, biškį be
  Dundagą išbandžiau, tik dar neskalbiau mėginuko, nes jis dar neužbaigtas, abo viena kažkokia technika neišeina megzt, tai miksuoju, biškį su protiažkom, biškį be    

Kurie domina labiausiai, nes dar iš tų naujų nei vienų neišbandžiau, tik patyliukais velku namo dalim ir slepiu
  Kurie domina labiausiai, nes dar iš tų naujų nei vienų neišbandžiau, tik patyliukais velku namo dalim ir slepiu   Dundagą išbandžiau, tik dar neskalbiau mėginuko, nes jis dar neužbaigtas, abo viena kažkokia technika neišeina megzt, tai miksuoju, biškį su protiažkom, biškį be
  Dundagą išbandžiau, tik dar neskalbiau mėginuko, nes jis dar neužbaigtas, abo viena kažkokia technika neišeina megzt, tai miksuoju, biškį su protiažkom, biškį be   

O švelnumėlis koks išskalbus, nors tik vieną kartą ploviau mėginuką
  O švelnumėlis koks išskalbus, nors tik vieną kartą ploviau mėginuką   Po skalbimo aš absoliučiai sužavėta rezultatu.
 Po skalbimo aš absoliučiai sužavėta rezultatu.  O švelnumėlis koks išskalbus, nors tik vieną kartą ploviau mėginuką
  O švelnumėlis koks išskalbus, nors tik vieną kartą ploviau mėginuką   Po skalbimo aš absoliučiai sužavėta rezultatu.
 Po skalbimo aš absoliučiai sužavėta rezultatu.  Dar mačiau vieną rusaitę, taip keistai aukštai aukštai smilių iškėlus žakardą mezgė. Beveik 90 laipsnių kampas su nykščiu.
 Dar mačiau vieną rusaitę, taip keistai aukštai aukštai smilių iškėlus žakardą mezgė. Beveik 90 laipsnių kampas su nykščiu.

Dar mačiau vieną rusaitę, taip keistai aukštai aukštai smilių iškėlus žakardą mezgė. Beveik 90 laipsnių kampas su nykščiu.
  Pasijaučiau ne vieniša
 Pasijaučiau ne vieniša