Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Gaudvilė @ 2017 05 19, 17:02)
Saintlina, o prie Vytauto bažnyčios nebuvai nuėjus?  bigsmile.gif

Nea. Aš ten neilgai buvau.

Sėdi teatre šalia manęs merga. Gęstant šviesoms išsitraukė iš rankinės kramtuškę ir per visą pirmą veiksmą taip intensyviai čiaumojo blink.gif nu kaip nervina doh.gif pirmąkart tokį neišsiauklėjimą matau..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 05 19, 19:40)
Sėdi teatre šalia manęs merga. Gęstant šviesoms išsitraukė iš rankinės kramtuškę ir per visą pirmą veiksmą taip intensyviai čiaumojo blink.gif  nu kaip nervina doh.gif pirmąkart tokį neišsiauklėjimą matau..

tai kenti? biggrin.gif aš tai netyliu tokiais atvejais. Kai čia paskutinį kartą muzikiniam buvom, mergaitė lakstymo varžybas surengė. Mamos neklauso visai. Per pertrauką netrukdė, bet kai ir maniškę kvietė palenktyniaut, griežtai ir pasakiau, ko teatre daryt negalima. Baigėsi visi cirkai.

A, a tos mergaitės mama galėjo ramiai telefonu naudotis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 05 19, 19:48)
tai kenti?  biggrin.gif aš tai netyliu tokiais atvejais.

kentėjau pirmą veiksmą. Mislinau, jei taip bus ir toliau, nebeiškęsiu. Ale paskui ana persėdo, tai iškart pradėjau spektakliu mėgautis smile.gif
Ne mažiukė ji buvo, merga senokai pilnametystės sulaukusi. Taip niežtėjo liežuvis paklaust, ar pirmąkart gyvenime į kultūringą įstaigą pakliuvo.

Koks fainuolis Seilius wub.gif Pirmąkart aš jį gyvai scenoje mačiau smile.gif Gal Kaune daugiau dainuoja?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 05 19, 23:01)
Koks fainuolis Seilius  wub.gif  Pirmąkart aš jį gyvai scenoje mačiau smile.gif Gal Kaune daugiau dainuoja?

Anksčiau ir Kaune dainuodavo, dabar nežinau ;)
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Atsakyti

Nelabas visai rytas. Skrandis streikuoja. Viau.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 05 20, 09:10)
Nelabas visai rytas. Skrandis streikuoja. Viau.

New babyborn coming soon! bigsmile.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 05 20, 11:08)
New babyborn coming soon!  bigsmile.gif laugh.gif

Gana jau man dviejų per akis biggrin.gif O vienas šiandien iš vis, kaip ta rėkianti kirmėlė iš Simpsonų biggrin.gif
Atsakyti
Kol visos pluša tokį gražų šeštadienį, aš bimbinėju smile.gif paskutinį sezono baletą žiūrau biggrin.gif
Atsakyti

Spalvinu 

Pridėta:

Atsakyti

Sveikos

Pasistengsiu ir aš spalvų atnešt :)

Priedas  20170520_213243.jpg   75,71KB   0 Parsiųsta kartų

Apvirto kazkodel :huh2:

Atsakyti
Vuoj, kaip gražu wub.gif

Koks šiltas ramus vakaras wub.gif alyvos kvepia kaip išprotėjusios wub.gif
Atsakyti