Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Kaip grazu pas Gaudvile🌺 net geles kaip kareivukai issirykiave vienodam aukstyje :) 

Atsakyti
Labas rytas, laba diena, labas vakaras bigsmile.gif

Saintlin, radau du graikų sodinukus. Iškasėm ir patupdėm į vazonus. Jei prigis, norėsi?
Atsakyti
Kulke, aišku, kad norėsiu smile.gif
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif

Na, pasipasakokit savaitgalio nuodėmes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 05 22, 07:43)
Labas rytas  biggrin.gif

Na, pasipasakokit savaitgalio nuodėmes  biggrin.gif

Nunu, tai jau pati ką prinuodėmėjai? laugh.gif

Laba iš ryto bigsmile.gif

Pou! Į kurį darželį pervedei savo brangenybę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 22 gegužės 2017 - 06:56
Labas rytas,
Šeimyna nugalėjo biggrin.gif jūros vanduo ledinis, net kojas gelis, spėkit kas visą laiką maudėsi, net bartis reikėjo, kad iš vandens išlystų ax.gif
Apžiūrėja, kad vėl yra savaime pridygusių pomidoriukų, vienas net su žiedukais jau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 05 22, 07:54)
Nunu, tai jau pati ką prinuodėmėjai? laugh.gif

Taigis, kad išdaviau save brangiausiąją biggrin.gif Lenkiau kuprelę, ravėjau, ravėjau ir ravėjau. O dar kiek liko ax.gif Bet jau sakiau gal lietaus palauksiu, bus lengviau ravėt.

Mano bulbos dygsta yahoo.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 05 22, 06:54)
Pou! Į kurį darželį pervedei savo brangenybę?

Aš metyt iš medžio iškritus, bet visą laiką buvau tikra, kad Pou brangenybė moksleivis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2017 05 22, 07:57)
Labas rytas,
Šeimyna nugalėjo biggrin.gif  jūros vanduo ledinis, net kojas gelis, spėkit kas visą laiką maudėsi, net bartis reikėjo, kad iš vandens išlystų ax.gif
Apžiūrėja, kad vėl yra savaime pridygusių pomidoriukų, vienas net su žiedukais jau blink.gif

Kaip faina bigsmile.gif Kur buvot? Ruoniukas auga biggrin.gif

Pas mane kupstais dygsta, pernai Sungold'as labai mėtė prinokusias blusas ax.gif

Gaudvile, labai jau blogai dabartiniame?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 22 gegužės 2017 - 07:06
QUOTE(Kulkė @ 2017 05 22, 07:04)
Kaip faina  bigsmile.gif Kur buvot?  Ruoniukas auga  biggrin.gif

Žinok kiek pamokymų ir priekaištų gavom biggrin.gif net meningitu grasino, kol vyras atrėžė.... man ir pačiai baisu buvo, bet lyg nekosti unsure.gif nors jie su vyru ir žiemą į eketę šoka unsure.gif
Gaudvile,negera mažutei?
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2017 05 22, 08:00)
Aš metyt iš medžio iškritus, bet visą laiką buvau tikra, kad Pou brangenybė moksleivis unsure.gif

Žinau, ale problemos tos pačios su daržu mirksiukas.gif

QUOTE(Kulkė @ 2017 05 22, 08:04)
Gaudvile, labai jau blogai dabartiniame?

Šiuo klausimu jau aš iškritus iš medžio verysad.gif Tarkim, ar tu kišaisi į auklėtojų darbą ir nurodynėjai, kaip reikia dirbt? Ar pas jus buvo tarp 3-4mečių smurtas ir dar tokio lygio, kad antrą susirinkimą iš eilės sušaukia? Aš tai kiekvieną rytą ir vakarą stresą apturiu, ryte vaikas nenori eit, vakare grįžta su pamušta akim, apibraižyta, apdraskyta ir dar kažkas skundžiasi, kad maniškė kažką dantukais pažymėjo. Baisiai mylima auklėtoja tampo už pažastų ir net prie tėvų balso nevaldo.
Atsakyti
Ai, a dabar pagrindinis klausimas, legalūs baudimo būdai. Grrr, kodėl namie baust nereikia ir nei vienas nesam apkandžiotas ar sumuštas.
Atsakyti