Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

Nuvežiau dukrą į gimtadienį darželio draugės.  Greit važiuosim pasiimti ir tiesiai į kaimą.  

Oi,  kaip čia reiks savaitę be savo dukryčių gyvent.  Mažoji išvis pirmąkart tokiam laikui bus palikta pas močiutę.  Žinau,  kad anyta puikiai jomis pasirūpins,  bet vistiek... 

Atsakyti
QUOTE(*Rasuolė* @ 2017 01 07, 12:31)
biggrin.gif Man vyras sako, eik ant kamuolio šokinėt biggrin.gif Sakau, pats ir šokinėk biggrin.gif

Gal rimtai padėtų? hmm.gif Reik vyrui sakyti kad pripūstų bigsmile.gif
Išėjo mb medelių gelbėti, atėjo kiškiukai į svečius. Šakas graužia blink.gif
Pajūrio smiltis gerai kartais ir vaikams be tėvų, nors mums tėvams didesnis stresas nei vaikams 4u.gif Aš naktį vis galvoju reik eit pas vaiką gal į lovą, atsigulsiu, apsikabinsiu, gi taip greit auga, bet po to galvoju, kam jam trukdyti miegoti, nebūk savanaudė motin biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliaskare @ 2017 01 07, 13:27)
Nurimstam...dabar is galvytes nieko neima:) tik is paduko. seip ir bendra krauja ir gliukoze ima is paduko, tada i slaunyte skiepai ir i petuka:)
Mes gyvenam gerai,  pamete per sia para 20 g. bet dar leistina norma. Todel viskas gerai ir is Vakario puses galetunem vaziuot  namo. Laukiu savo gyd ir tikiuosi vaziuosim namo!!!!!:)

A.. nu tada gerai.. nes jau skamba, tai jofana.. unsure.gif
Bet tau dar state kokia laseline pries CP? Nes skaiciau, kad tada leliukai dar daugaiu pameta, bet ten tiesiog skysciai buna.. labai linkiu, kad paleistu jau namoooooo bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(*Rasuolė* @ 2017 01 07, 13:31)
biggrin.gif Man vyras sako, eik ant kamuolio šokinėt biggrin.gif Sakau, pats ir šokinėk biggrin.gif

Sokinet tai nereik gal, bet sukt klubus ant jo atsisedus , tai gerai kiek zinau.. skatina smile.gif ir isistatyma galvytes
Atsakyti
QUOTE(gyvaciute @ 2017 01 07, 12:28)
ZiuZiu baisu blink.gif
Akvile aš gelomyrtol geriu, man nuima galvos skausmą, vakar neišgėriau ir pasigailėjau. O cinabsin nebandei?
Ir tas laikotarpis kad vaistų negali doh.gif gal pasiinhaliuok?
Man toks klausimas ar pasedėjimas ant to didelio kamuolio neskatina atsidarymo?

Skatina, dar ir kaip. As su antru atejau i gimdykla, akusere pasiule kamuoli, minute paspyruoklivau ir vsioooo!!! Rekiu gimdau!!! Nesugebejau net nulipt pati nuo to kamuolio biggrin.gif
Nes tan man jau lindo viskas. Si syk tikrai prasysiu kamuolio gimdykloje, ant jo ir saremiauti lengviau mirksiukas.gif
Atsakyti

Matyt cia viesas postas, gal matysit. Dar komentaruose jis aprases kaip viena gimdyma pats greituskes masinoj priiminejo unsure.gif
https://www.facebook...154827854495270

Baisuma 😱 Bet kokiu tevu yra neatsakingu ar kaip cia pavadinti, negalvoja  apie vaikucius

Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 01 07, 12:49)
A.. nu tada gerai.. nes jau skamba, tai jofana..  unsure.gif
Bet tau dar state kokia laseline pries CP? Nes skaiciau, kad tada leliukai dar daugaiu pameta, bet ten tiesiog skysciai buna..

O as to nezinojau to blink.gif
Lasina skyaciu litra ir antibijotika smile.gif

Mes namo vaziuojam siandien:bigsmile:
Atsakyti
QUOTE(zaliaskare @ 2017 01 07, 12:56)

Su geromis naujienomis 4u.gif
Atsakyti

Kokia gera zinia!!!!!!🎈

Atsakyti
QUOTE(zaliaskare @ 2017 01 07, 13:56)

Aha.. keliose vietose buvo pamineta, kalbat apie vaiko svori, kad nepergyvent jei daugaiu nukrenta ar pan (aisku visokiu priezasciu buna ir gyd jau ten viska nustato), bet kad jis daug skysciu netenka gimes ir ypac, jei pvz buvo daryta CP, statyta laseline ir tai kazkaip susije.. nu kad tipo tai nera jo tikrasis svorio nukritimas.. smile.gif
Suuuuuuuuuper!!! Sveikinu!!!!
Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 01 07, 11:52)

Mano vienas pazystamas dirba greituskej. Tai siandien FB papostino kaip sianakt vaziavo gaivinti kudikio gimusio namie... unsure.gif
Matyt cia viesas postas, gal matysit. Dar komentaruose jis aprases kaip viena gimdyma pats greituskes masinoj priiminejo unsure.gif
https://www.facebook...154827854495270

Perskaiciau posta ir komentarus. Baisu, jei is tiesu norejo bamie gimdyti abiejais atvejais. Bet kai pagalvoji, kiek cia is musu galvoja, ar jau tikrai gimdau blink.gif Nes ten labai jau kategoriskai raso, kad neimanoma nesuprasti ypac ne pirmakartems.
Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 01 07, 13:51)
Skatina, dar ir kaip. As su antru atejau i gimdykla, akusere pasiule kamuoli, minute paspyruoklivau ir vsioooo!!! Rekiu gimdau!!! Nesugebejau net nulipt pati nuo to kamuolio  biggrin.gif
Nes tan man jau lindo viskas. Si syk tikrai prasysiu kamuolio gimdykloje, ant jo ir saremiauti lengviau  mirksiukas.gif

Bet ner diskomforto spyrokliuot, jei galvyte isistacius pvz? nebaisu buvo nulauzt sprando? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 01 07, 10:51)
O tu tikrai nenori nuvažiuoti į ligoninę truputį pameluoti ir tave apziures gyd.  ax.gif  ir bus tau ramu , dar paklausi dėl cp kad didele pupa ...

Rimtai, juk gali pameluot, kad pilva skauda, tikrai savaitgaliui paguldys. Ir apziures tuo paciu, bus ramiau. Kaip ten sako: sventas melas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 01 07, 11:15)
Mane į savaitę kartą tonus , Man atrodo turėtų į savaitę kartą tonus nors užrašyti , manau čia nuo akušerės ar gyd priklauso .
Manau turėtų į savaitę kartą tonus tikrai paklausyti , ir nestukei ramiau tada  smile.gif

Man tai tik 16 pas gine, o buvau 2, tai kas 2 sav gaunasi. Nors tiek..
Papildyta:
QUOTE(Smurcyte @ 2017 01 07, 12:00)
Labas rytas,

FB geros zinios is Skaidres: Hi! Kadangi sm uzrakinta, tai prasinesiu cia. 2017 01 06 gime sunus! Svoris 3050 g., ugis 53 cm. Gime labai greitai. 18, 40 atvaziavom, o 20,19 jau dziaugiausi smile.gif)nerealu! Jau buvau pamirsus sita jausma:)

Sveikinimai wub.gif aukit diduciai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(gyvaciute @ 2017 01 07, 13:46)
Gal rimtai padėtų?  hmm.gif Reik vyrui sakyti kad pripūstų  bigsmile.gif
Išėjo mb medelių gelbėti, atėjo kiškiukai į svečius. Šakas graužia  blink.gif
Pajūrio smiltis gerai kartais ir vaikams be tėvų, nors mums tėvams didesnis stresas nei vaikams  4u.gif  Aš naktį vis galvoju reik eit pas vaiką gal į lovą, atsigulsiu, apsikabinsiu, gi taip greit auga, bet po to galvoju, kam jam trukdyti miegoti, nebūk savanaudė motin  biggrin.gif

Kokiam jus rajone gyvenat, kad sveciai tokie apsilanke?
Papildyta:
QUOTE(zaliaskare @ 2017 01 07, 13:56)

Puikios naujienos!
Atsakyti