Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(Skaidre @ 2017 01 08, 21:21)
Aciu uz sveikinimus visoms.nebenoreciau buti nescia.
Amber, aga, 19, 10 skambinau mamai, kad vaziuoju gimdyt, o po astuntos jau verke vaikas.

Kaip smagu skaityti kad viskas gerai 4u.gif
QUOTE(dynka @ 2017 01 08, 22:18)

Po vonios nurimo viskas..
I vonia lipau keturiom, galvojau atsisest net nesugebesiu, po 20 min jauciu, kad atleido viska..
Fuuu...jau buvau kazkiek persigandus, labai netiketai viskas..

Prabudau ryte galvoju paskaitysiu kaip Dynka a mažą ką ax.gif

QUOTE(pro100egle @ 2017 01 09, 00:09)
as tai dienas braukau ant kalendorio kada gi pagaliau baigsis tas nestumas.. jei as sedziu tai jis uz manes irgi sedi nugaryte iremes sokineja biggrin.gif Mama As irgi SPOTOJU !

Mano vaikas taip braukia , laukia sesės wub.gif kamuolį su juo ir dalinuosi, koks jam džiaugsmas biggrin.gif

QUOTE(Shea in Haze @ 2017 01 09, 04:08)
Nu pagaliau kažkas vyksta smile.gif kazkas nubėgo  biggrin.gif einu plauti galvos ir į GN  smile.gif

Na na, matau apačioje kabai, prašom prisiduoti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvaciute @ 2017 01 09, 04:56)
Kaip smagu skaityti kad viskas gerai 4u.gif

Mano vaikas taip braukia , laukia sesės  wub.gif  kamuolį su juo ir dalinuosi, koks jam džiaugsmas biggrin.gif
Na na, matau apačioje kabai, prašom prisiduoti  bigsmile.gif

Kaklelis visai nepasiruošęs tik tiek tepasakė, guliu gimdykloj davė tabletę kakleliui paruošti, reiks laukt 4val. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shea in Haze @ 2017 01 09, 07:03)
Kaklelis visai nepasiruošęs tik tiek tepasakė, guliu gimdykloj  davė tabletę kakleliui paruošti, reiks laukt 4val. smile.gif

Sekmes, jegu, jau greit susitiksit su maziuku wub.gif
Papildyta:
QUOTE(gyvaciute @ 2017 01 09, 05:56)

Mano vaikas taip braukia , laukia sesės  wub.gif  kamuolį su juo ir dalinuosi, koks jam džiaugsmas biggrin.gif

Na naktele tai nekokia buvo...
Parasiau, kad nurimo viskas, tai po kokios valandos jauciu, kad pareina..
Blogiausia, kad gulet negaliu, labiau skauda tada, tai puse nakties pravaiksciojau, sedejau, dar apetitas kazkoks laukinis atsirado.
Tai apie 4 val tik grizau i lova. Uzsnudau, bet jauciau, kad skauda.
Dabar lyg ir nurimo. Bet tos bangos taip uzeina, kad bijau ir dziaugtis.
Tik blogiausia, kad neatseku kas kiek laiko skauda. Bandziau skaiciuot, lyg ir kas 15, kas 7 min.
Reik dukra i mokykla isleist pirmiausia smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Shea in Haze @ 2017 01 09, 08:03)
Kaklelis visai nepasiruošęs tik tiek tepasakė, guliu gimdykloj  davė tabletę kakleliui paruošti, reiks laukt 4val. smile.gif

bigsmile.gif laukiam laukiam wub.gif
Matau kabi kaip tu ? smile.gif Gal jau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Shea in Haze @ 2017 01 09, 06:03)

Labas rytas,
O tai tau kokią tabletę davė, skatinamųjų ar ko? 4u.gif Laikykis 4u.gif
Aš miegojau visai pusėtinai, tik vis atsibudinėjau, pirma diena dukrai po atostogų, bijojau pramiegot rolleyes.gif Išėjo į mokyklą visa apsimiegojus.
Atsakyti
QUOTE(dynka @ 2017 01 09, 09:01)
Sekmes, jegu, jau greit susitiksit su maziuku  wub.gif
Papildyta:
Na naktele tai nekokia buvo...
Parasiau, kad nurimo viskas, tai po kokios valandos jauciu, kad pareina..
Blogiausia, kad gulet negaliu, labiau skauda tada, tai puse nakties pravaiksciojau, sedejau, dar apetitas kazkoks laukinis atsirado.
Tai apie 4 val tik grizau i lova. Uzsnudau, bet jauciau, kad skauda.
Dabar lyg ir nurimo. Bet tos bangos taip uzeina, kad bijau ir dziaugtis.
Tik blogiausia, kad neatseku kas kiek laiko skauda. Bandziau skaiciuot, lyg ir kas 15, kas 7 min.
Reik dukra i mokykla isleist pirmiausia  smile.gif

Tu gal nuvaziuok pas gyd gal kas viksta bigsmile.gif

Labas rytas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 01 09, 07:36)
bigsmile.gif  laukiam laukiam  wub.gif
Matau kabi kaip tu ?  smile.gif  Gal jau  wub.gif

Turbūt ne taip greitai jai...
Atsakyti
QUOTE(*Rasuolė* @ 2017 01 09, 09:37)
Labas rytas,
O tai tau kokią tabletę davė, skatinamųjų ar ko? 4u.gif Laikykis 4u.gif
Aš miegojau visai pusėtinai, tik vis atsibudinėjau, pirma diena dukrai po atostogų, bijojau pramiegot rolleyes.gif Išėjo į mokyklą visa apsimiegojus.

Aš ir panasei tik ne dėl to kad pramiegosiu biggrin.gif o dėl to kad genys kalesi biggrin.gif
O tu gal jau varyk gymdyti aaa !? biggrin.gif dukra mokykloje o tu i gymdykla ax.gif
Papildyta:
QUOTE(*Rasuolė* @ 2017 01 09, 09:38)
Turbūt ne taip greitai jai...

Turbūt bet linkiu lengvai ir greitai ax.gif
Aš tai dar pamiegociau bet kur tau genys jau gy pažadino biggrin.gif
Šiandien pas akušerė ir pas gyd.seimos. o 12d ketvirtadienį pas ginė eho daris wub.gif laukiu labai įdomu kas ir kaip ten ir kas toliau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 01 09, 07:44)
Aš ir panasei tik ne dėl to kad pramiegosiu  biggrin.gif  o dėl to kad genys kalesi  biggrin.gif
O tu gal jau varyk gymdyti aaa !?  biggrin.gif  dukra mokykloje o tu i gymdykla  ax.gif

Važiuosiu į vgn 12 val, žiūrėsiu, ką sakys. Dabar tai ką, pilvą maudžia, nugarą kažkiek ir tiek. Priguliau dar.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
kvepia leliukais wub.gif

Isleidau chebra i mokykla. Viena mano labai graziai iseina, o kita su skandalais, ech.. pagadina nuotaika verysad.gif

As ruosiuos naguciu tvarkyt nail.gif nail.gif nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Shea in Haze @ 2017 01 09, 08:03)

greito ir lengvo pasimatymo bigsmile.gif

Nu kazkas ir pas mane sianakt vyko, skausmeliai miegot nedave, bet neskaiciavau laiko, ryte beveik pokst girdejau biggrin.gif bet loznaja trevoga. Prisiskaiciau su tais vandenu nubegimais ir iškritusiom virkstelem, dabar bijau unsure.gif pas mane vandenis gimdykloj nuleisdavo prie 7-8 cm smile.gif tai neisivaizduoju kaip tai vyksta namu salygom smile.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rasuolė* @ 2017 01 09, 09:50)
Važiuosiu į vgn 12 val, žiūrėsiu, ką sakys. Dabar tai ką, pilvą maudžia, nugarą kažkiek ir tiek. Priguliau dar.

Niu tikiuosi jau ne paleis tavęs namo ir i gymdykla eisi ax.gif
Atsakyti