Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2017 01 09, 08:58)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Shea in Haze" data-cid="71347152" data-time="1483927683"> Nu pagaliau kažkas vyksta vartotojo įkelta nuotrauka kazkas nubėgo vartotojo įkelta nuotrauka einu plauti galvos ir į GN vartotojo įkelta nuotrauka</blockquote>
<p>Nu tai laukiu😊 aš jau priimamajame sėdžiu... </p>

Ei ei ei, klaipėdietės, mane palikot blink.gif Ir aš kartu noriu jau biggrin.gif Lengvai jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Tiek to, aš dar vaikus turiu pagydyt. Jūs gimdykit, papasakosit kaip gimdyklos po remontų atrodo. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2017 01 09, 10:58)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Shea in Haze" data-cid="71347152" data-time="1483927683"> Nu pagaliau kažkas vyksta vartotojo įkelta nuotrauka kazkas nubėgo vartotojo įkelta nuotrauka einu plauti galvos ir į GN vartotojo įkelta nuotrauka</blockquote>
<p>Nu tai laukiu😊 aš jau priimamajame sėdžiu... </p>

Laukiam laukiam wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Shea in Haze @ 2017 01 09, 09:41)
Nu man čia taip greit tikrai nebus, tik akušerė patikino kad jos pamainoje pagimdysiu  biggrin.gif buvau pasiryžusi be epidūro, visgi pervertinau savo jėgas, akušerė sako dėl to taaaip skauda kadangi kaklelis veriasi priverstinai, epidūra visgi pirksiu  biggrin.gif
Papildyta:

Ačiū  smile.gif gali atvažiuot prisijungt kartu paklykaut  biggrin.gif

tai kad epiduro pirkti nereikia ligoniu kasos apmoka, neapsigaukit, sakykit gerai imu epidura kai lieps susimoketi sakyk tai prasau i mano ligos istorija irasykit tegul apmoka ligoniu kasos.

Sakykit merginos kaip ten buna, man pagal mmm terminas sausio 28 diena, pagal echo Sausio 23 diena, sake jei nepagimdau iki sausio 23 dienos atvaryt pas gydytoja duos siuntima i GN.
tai ka jie rimtai man zada atimt savaite laiko? vaikas gi bus tik 39 savaite. pakomentuokit kas susidurusios....
Atsakyti
QUOTE(pro100egle @ 2017 01 09, 09:58)

Sakykit merginos kaip ten buna, man pagal mmm terminas sausio 28 diena, pagal echo Sausio 23 diena, sake jei nepagimdau iki sausio 23 dienos atvaryt pas gydytoja duos siuntima i GN.
tai ka jie rimtai man zada atimt savaite laiko? vaikas gi bus tik 39 savaite. pakomentuokit kas susidurusios....

Man atėmė. Atvažiavau tik pasitikrinti su siuntimu 39tos sav rytą, o man nuleido vandenis, sakydamos 'kad jau atvažiavai, tai tuo pačiu'. Tarsi bld iš kosmoso nusileidus būčiau. doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Turiu klausimuka esamom mamytem. Kaip jums sekasi su akytem? Mums vakar atsirado traikskanos ant vienos akytes 🙁. Kol kas valau tik su virintu vandenuku, gal dar ka reiktu daryti?
Ir dar ta virkstele 😅, jeezzaauu mmaarriijjaa, rankos dreba. Vakar bevalant tas sausas galiukas sujudejo, tarsi noretu iskristi. Blee man net akyse aptemo 😂😂. Negerai man tas didelis tarpas tarp vaiku. Viska primirsau ir jaudinuosi labiau nei su pirma.
Atsakyti
QUOTE(TheSparkle @ 2017 01 09, 11:01)
Man atėmė. Atvažiavau tik pasitikrinti su siuntimu 39tos sav rytą, o man nuleido vandenis, sakydamos 'kad jau atvažiavai, tai tuo pačiu'. Tarsi bld iš kosmoso nusileidus būčiau. doh.gif

TheSparkle, primink o tau nei veiklos nieko nebuvo tik pasitikrinti atvaziavai ir sako ok gimdom? kokiuose GN gimdei? ten skaitosi palanki naujagimiui ligonine ar ne?
Atsakyti
Laba ryta smile.gif Nu va, siandie man terminas biggrin.gif O jau visas 3 savaites dziaugsma ant ranku supuoju ir nrstumo dziaugsmus ir vargus esu visiskai pamirsus biggrin.gif

O, cia pas mus, matau, jau tuoj pabyres leliukai smile.gif Kiek cia procentaliai liko idomu neissilukstenusiu? Daig daugiau ne puse?

Del akyciu - virintu vandenuku valau. Kartais po nakties traiskanyciu buna. Bambute ilgai laikesi. Nukrito tik savaite beveik grizus is ligonines. Virkstele laaaabao stora buvo. Bet ir nukritus vis kraujuoja. Ryte/vakare valau uzdziuvusi krauja. Ryte spiritu/vakare dezinfekciniu skysciu. Skaiciau, kad iki menesio bambyte gyja. O nukrito ji netiketai labai. Nors dar atrode tvirtai laikesi. Ir tik vieno valymo metu tik bac ir liko rankose.
Atsakyti
QUOTE(varlius @ 2017 01 09, 11:19)
Laba ryta smile.gif Nu va, siandie  man terminas biggrin.gif O jau visas 3 savaites dziaugsma ant ranku supuoju ir nrstumo dziaugsmus ir vargus esu visiskai pamirsus biggrin.gif

O, cia pas mus, matau, jau tuoj pabyres leliukai smile.gif Kiek cia procentaliai liko idomu neissilukstenusiu? Daig daugiau ne puse?

Del akyciu - virintu vandenuku valau. Kartais po nakties traiskanyciu buna. Bambute ilgai laikesi. Nukrito tik savaite beveik grizus is ligonines. Virkstele laaaabao stora buvo. Bet ir nukritus vis kraujuoja. Ryte/vakare valau uzdziuvusi krauja. Ryte spiritu/vakare dezinfekciniu skysciu. Skaiciau, kad iki menesio bambyte gyja. O nukrito ji netiketai labai. Nors dar atrode tvirtai laikesi. Ir tik vieno valymo metu tik bac ir liko rankose.

Aciu, su akytem tesiu procedurad su vandenuku. Varliau tu taip drasiai parasei del bambytes. As nualpsiu turbut. Triznia pasidariau 😊😂.
Atsakyti
QUOTE(pro100egle @ 2017 01 09, 10:17)
TheSparkle, primink o tau nei veiklos nieko nebuvo tik pasitikrinti atvaziavai ir sako ok gimdom? kokiuose GN gimdei? ten skaitosi palanki naujagimiui ligonine ar ne?

Visiškai nieko, viskas buvo idealu, dar galėjau nešiot ir pernešiot.
Klaipėdos GN
Atsakyti
leliukai bigsmile.gif

As sian nakti smaginausi su betoninem krutim....:/ irgi bandziau kamasutros pozas, nes maziui perkietos paimt vis buvo:/....och.....

Del virksteles...pas mus jau puse tabaluoja uzdziuvusios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gudrutė3468 @ 2017 01 09, 11:28)
Aciu, su akytem tesiu procedurad su vandenuku. Varliau tu taip drasiai parasei del bambytes. As nualpsiu turbut. Triznia pasidariau 😊😂.

Pradzioj baugu buvo biggrin.gif Paskui tai baika biggrin.gif Dabar viskas drasiau biggrin.gif Pradzioj perrenginet kankyne buvo... Praktika dave savo biggrin.gif Musu liuc jei varo pampin, tai is sirdies - bent karta i diena pro krastus... Sianakt tai dar ir fontana lovoj musu paleido biggrin.gif

Mamukai, kurios baby bjorn gultukus naudojot... Kuri rinktis? Ta su skyletu audiniu ar paprasta? Musu mazyliuose da nauju uz 115 euru radau. Cia jau pigu skaitosi? Tik jie paprasto audinio. Zinoma, garantija europine, ne lt, nes siustasi is Vokietijos, berods. Blaskausi, nzn ar verta is ten pirkt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varlius: 09 sausio 2017 - 10:47
QUOTE(varlius @ 2017 01 09, 10:47)
Pradzioj baugu buvo biggrin.gif Paskui tai baika biggrin.gif Dabar viskas drasiau biggrin.gif Pradzioj perrenginet kankyne buvo... Praktika dave savo biggrin.gif Musu liuc jei varo pampin, tai is sirdies - bent karta i diena pro krastus... Sianakt tai dar ir fontana lovoj musu paleido biggrin.gif

Mamukai, kurios baby bjorn gultukus naudojot... Kuri rinktis? Ta su skyletu audiniu ar paprasta? Musu mazyliuose da nauju uz 115 euru radau. Cia jau pigu skaitosi? Tik jie paprasto audinio. Zinoma, garantija europine, ne lt, nes siustasi is Vokietijos, berods. Blaskausi, nzn ar verta is ten pirkt...

nu ale tas su tinkleliu geresnis, bet kuo nzn...mano visos drauges be tinkleliu turi tai visom liuks:)
Atsakyti