QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 01 09, 09:52)
Labas rytas
kvepia leliukais
Isleidau chebra i mokykla. Viena mano labai graziai iseina, o kita su skandalais, ech.. pagadina nuotaika
As ruosiuos naguciu tvarkyt
O ko nenori eiti ...? Gerai namie
Akvile30 kam tu skaitai , aš tai nieko ne skaitau iš vis , sąžiningai sakau , nėra tikslo sau baimių isivaryti ir ...
Visai gerai žinok , Man namie nubėgo , atvariau 7cm i gymdykla bet epiduras nuplaukė , iki ryto kaip gyvatė ant kelmo raiciausi

įdomu kaip ši karta bus , su vyru vis Prašom kad tai būtų savaitgalį ir naktį , arba darbo dieną ir naktį kai sūnus miegos kad mes tyliai išeinam o seneliai tyliai atvaro pas mus .

Bet čia Drambliuko svajonė

kaip bus taip bus jau .
Papildyta:
QUOTE(anikute @ 2017 01 09, 09:59)
Labas rytas,
Nuplukdžiau duše dar dalelę kamštuko

Pirma dalis prieš 3 savaites, dabar dar panašaus dydžio dalelytė.
Naktis tokia hm... Mažoji serga, reikėjo vis budintis prie jos. MB lakstė, bet paskui sutarėm, kad jis eina į jos rožinę lovą, o ji pas mane. Tai ir mažė beveik nesiblaškė, ir man sekti jos temperatūrą, kompresą vėsinti, vaistus duoti ir šiaip paraminti lengviau buvo, ir MB gavo kažkiek pamiegot. Dabar dičkis mokykloj, o MB su maže pas gydytoją nuvažiavo. Liepiau, kad sakytų gyd., jog jeigu tikrai bakterija, tegul skiria šį kart antibus iš karto, nes nėra kaip mums čia porą savaičių sirgt ir man bacilom kvėpuot, o jeigu dar sesytė sugalvotų greit gimt....
Shea in Haze , vau, ledai juda

Laukiam tiesioginės transliacijos

Lengvai tau
Aš visada šalia miegu kai serga , tas lakstymas pirmyn atgal , o šalia ir vaikui ramu ir pačiai .
Sveikyt kuo greičiau
Žmonės sako,kad laikas-geriausias gydytojas.Kokie žmonės?Apie ką jie kalba?!Kai kurie gyvenime patirti jausmai įsirašo neištrinamu rašalu,ir daugių daugiausia gali tikėtis,kad metams bėgant tas įrašas truputį nublanks.....