Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

Labas rytas,
Nuplukdžiau duše dar dalelę kamštuko smile.gif Pirma dalis prieš 3 savaites, dabar dar panašaus dydžio dalelytė.
Naktis tokia hm... Mažoji serga, reikėjo vis budintis prie jos. MB lakstė, bet paskui sutarėm, kad jis eina į jos rožinę lovą, o ji pas mane. Tai ir mažė beveik nesiblaškė, ir man sekti jos temperatūrą, kompresą vėsinti, vaistus duoti ir šiaip paraminti lengviau buvo, ir MB gavo kažkiek pamiegot. Dabar dičkis mokykloj, o MB su maže pas gydytoją nuvažiavo. Liepiau, kad sakytų gyd., jog jeigu tikrai bakterija, tegul skiria šį kart antibus iš karto, nes nėra kaip mums čia porą savaičių sirgt ir man bacilom kvėpuot, o jeigu dar sesytė sugalvotų greit gimt....

Shea in Haze , vau, ledai juda smile.gif Laukiam tiesioginės transliacijos tongue.gif Lengvai tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 01 09, 07:56)
Niu tikiuosi jau ne paleis tavęs namo ir i gymdykla eisi  ax.gif

Jaučiu, dar gali paleist rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 01 09, 09:52)
Labas rytas  4u.gif
kvepia leliukais wub.gif

Isleidau chebra i mokykla. Viena mano labai graziai iseina, o kita su skandalais, ech.. pagadina nuotaika verysad.gif

As ruosiuos naguciu tvarkyt  nail.gif  nail.gif  nail.gif

O ko nenori eiti ...? Gerai namie ax.gif

Akvile30 kam tu skaitai , aš tai nieko ne skaitau iš vis , sąžiningai sakau , nėra tikslo sau baimių isivaryti ir ...
Visai gerai žinok , Man namie nubėgo , atvariau 7cm i gymdykla bet epiduras nuplaukė , iki ryto kaip gyvatė ant kelmo raiciausi biggrin.gif įdomu kaip ši karta bus , su vyru vis Prašom kad tai būtų savaitgalį ir naktį , arba darbo dieną ir naktį kai sūnus miegos kad mes tyliai išeinam o seneliai tyliai atvaro pas mus . smile.gif Bet čia Drambliuko svajonė biggrin.gif kaip bus taip bus jau . smile.gif

Papildyta:
QUOTE(anikute @ 2017 01 09, 09:59)
Labas rytas,
Nuplukdžiau duše dar dalelę kamštuko smile.gif Pirma dalis prieš 3 savaites, dabar dar panašaus dydžio dalelytė.
Naktis tokia hm... Mažoji serga, reikėjo vis budintis prie jos. MB lakstė, bet paskui sutarėm, kad jis eina į jos rožinę lovą, o ji pas mane. Tai ir mažė beveik nesiblaškė, ir man  sekti jos temperatūrą, kompresą vėsinti, vaistus duoti ir šiaip paraminti lengviau buvo, ir MB gavo kažkiek pamiegot. Dabar dičkis mokykloj, o MB su maže pas gydytoją nuvažiavo. Liepiau, kad sakytų gyd., jog jeigu tikrai bakterija, tegul skiria šį kart antibus iš karto, nes nėra kaip mums čia porą savaičių sirgt ir man bacilom kvėpuot, o jeigu dar sesytė sugalvotų greit gimt....

Shea in Haze , vau, ledai juda smile.gif Laukiam tiesioginės transliacijos tongue.gif  Lengvai tau  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aš visada šalia miegu kai serga , tas lakstymas pirmyn atgal , o šalia ir vaikui ramu ir pačiai .
Sveikyt kuo greičiau 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tauskute_: 09 sausio 2017 - 08:08
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 01 09, 08:03)
O ko nenori eiti ...? Gerai namie  ax.gif

Akvile30 kam tu skaitai , aš tai nieko ne skaitau iš vis , sąžiningai sakau , nėra tikslo sau baimių isivaryti ir ...
Visai gerai žinok , Man namie nubėgo , atvariau 7cm i gymdykla bet epiduras nuplaukė , iki ryto kaip gyvatė ant kelmo raiciausi  biggrin.gif  įdomu kaip ši karta bus , su vyru vis Prašom kad tai būtų savaitgalį ir naktį , arba darbo dieną ir naktį kai sūnus miegos kad mes tyliai išeinam o seneliai tyliai atvaro pas mus .  smile.gif  Bet čia Drambliuko svajonė  biggrin.gif  kaip bus taip bus jau .  smile.gif

nu ji pas mane tokio biski bjauresnio budo... panasiai kaip as biggrin.gif

netiko niekas siandien, megztisis spaudzia nepatogus, pirstines ne tos ir panasiai... is tiesu tai net nedaviau buckio, nes neimanoma buvo jos klausyt. Uzlipau i virsu ir uzsidariau pati, kad nepradeciau rekt.. nes nervas juk ima kai visi per ja amzinai visur veluoja
Atsakyti
QUOTE(*Rasuolė* @ 2017 01 09, 10:02)
Jaučiu, dar gali paleist rolleyes.gif

Reikia jau gymdyti už teks cementuoti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 01 09, 10:07)
nu ji pas mane tokio biski bjauresnio budo... panasiai kaip as biggrin.gif

netiko niekas siandien, megztisis spaudzia nepatogus, pirstines ne tos ir panasiai... is tiesu tai net nedaviau buckio, nes neimanoma buvo jos klausyt. Uzlipau i virsu ir uzsidariau pati, kad nepradeciau rekt.. nes nervas juk ima kai visi per ja amzinai visur veluoja

Oi ne būtų merga biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Tai ją anksčiau reik žadinti ir ruoštųsi kad nors ir visa val. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 01 09, 08:12)

Oi ne būtų merga  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Tai ją anksčiau reik žadinti ir ruoštųsi kad nors ir visa val.  biggrin.gif

Mano sesė tokia būdavo, kai reikdavo į darželį ne duok dieve plaukas koks ne ten išlindęs, viskas. Tvarkome iš naujo.
Va dabar paauglė, tai rengiasi apie valandą doh.gif Gerai kad rūbus iš vakaro susideda biggrin.gif
V šiandien bėga į vonią, vaikas iš paskos, tas tik greit už šukų ir V kvepalų. Vyras žiūri blink.gif Aš sako sakau kas juos naudoja:lol: O vaikas gi aš tik truputį biggrin.gif
Nuo 7 ryto MB vis kažkas rašinėji į FB, sakau kas čia tau taip nuo ankstyvo ryto ? Sako sesė klausia ar jau doh.gif rimtai?vėl? Nu kas antrą dieną, aš nebeatrašau niekam į šiuos klausimus kiek galima . umn.gif umn.gif
Išleidau abu vyrus, pati atgal į lovą, reikia pailsėti, nes ant vakaro laukia pakrapštymas, šiandien mano ginė budi, tai sakė atvažiuok, pramatuosim dar kartą tave. unsure.gif
Dynka gal nuvažiuok pas ginę ar ligoninę lai pažiūri tave?
Atsakyti
QUOTE(gyvaciute @ 2017 01 09, 10:26)
Mano sesė tokia būdavo, kai reikdavo į darželį ne duok dieve  plaukas koks ne ten išlindęs, viskas. Tvarkome iš naujo.
Va dabar paauglė, tai rengiasi apie valandą doh.gif Gerai kad rūbus iš vakaro susideda biggrin.gif
V šiandien bėga į vonią, vaikas iš paskos, tas tik greit už šukų ir V kvepalų. Vyras žiūri  blink.gif  Aš sako sakau kas juos naudoja:lol:  O vaikas gi aš tik truputį biggrin.gif
Nuo 7 ryto MB vis kažkas rašinėji į FB, sakau kas čia tau taip nuo ankstyvo ryto ? Sako sesė klausia ar jau doh.gif rimtai?vėl? Nu kas antrą dieną, aš nebeatrašau niekam į šiuos klausimus kiek galima .  umn.gif  umn.gif
Išleidau abu vyrus, pati atgal į  lovą, reikia pailsėti, nes ant vakaro laukia pakrapštymas, šiandien mano ginė budi, tai sakė atvažiuok, pramatuosim dar kartą tave. unsure.gif
Dynka gal nuvažiuok pas ginę ar ligoninę lai pažiūri tave?

Žiūrėk gal ir tavęs ne paleis ax.gif ir už derės leliuku bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Nu man čia taip greit tikrai nebus, tik akušerė patikino kad jos pamainoje pagimdysiu biggrin.gif buvau pasiryžusi be epidūro, visgi pervertinau savo jėgas, akušerė sako dėl to taaaip skauda kadangi kaklelis veriasi priverstinai, epidūra visgi pirksiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(anikute @ 2017 01 09, 07:59)
Labas rytas,
Naktis tokia hm... Mažoji serga, reikėjo vis budintis prie jos. MB lakstė, bet paskui sutarėm, kad jis eina į jos rožinę lovą, o ji pas mane. Tai ir mažė beveik nesiblaškė, ir man  sekti jos temperatūrą, kompresą vėsinti, vaistus duoti ir šiaip paraminti lengviau buvo, ir MB gavo kažkiek pamiegot. Dabar dičkis mokykloj, o MB su maže pas gydytoją nuvažiavo. Liepiau, kad sakytų gyd., jog jeigu tikrai bakterija, tegul skiria šį kart antibus iš karto, nes nėra kaip mums čia porą savaičių sirgt ir man bacilom kvėpuot, o jeigu dar sesytė sugalvotų greit gimt....

Shea in Haze , vau, ledai juda smile.gif Laukiam tiesioginės transliacijos tongue.gif  Lengvai tau  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ačiū smile.gif gali atvažiuot prisijungt kartu paklykaut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shea in Haze @ 2017 01 09, 08:41)
Nu man čia taip greit tikrai nebus, tik akušerė patikino kad jos pamainoje pagimdysiu  biggrin.gif buvau pasiryžusi be epidūro, visgi pervertinau savo jėgas, akušerė sako dėl to taaaip skauda kadangi kaklelis veriasi priverstinai, epidūra visgi pirksiu  biggrin.gif
Papildyta:

Ačiū  smile.gif gali atvažiuot prisijungt kartu paklykaut  biggrin.gif

biggrin.gif Visko gali būti.
Laikyk frontą 4u.gif Kas šiandien budi iš gydytojų?
Atsakyti
QUOTE(Shea in Haze @ 2017 01 09, 10:41)
Nu man čia taip greit tikrai nebus, tik akušerė patikino kad jos pamainoje pagimdysiu  biggrin.gif buvau pasiryžusi be epidūro, visgi pervertinau savo jėgas, akušerė sako dėl to taaaip skauda kadangi kaklelis veriasi priverstinai, epidūra visgi pirksiu  biggrin.gif
Papildyta:

Ačiū  smile.gif gali atvažiuot prisijungt kartu paklykaut  biggrin.gif

O blembaaaa laikykis mergyt 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2017 01 09, 08:43)
biggrin.gif Visko gali būti.
Laikyk frontą  4u.gif  Kas šiandien budi iš gydytojų?

Neprisistatė žinok ;) akušerė labai faina Kristina smile.gif
Atsakyti

Nu pagaliau kažkas vyksta smile.gif kazkas nubėgo biggrin.gif einu plauti galvos ir į GN smile.gif

Nu tai laukiu😊 aš jau priimamajame sėdžiu... 

Atsakyti