QUOTE(uzsispyrus @ 2017 02 15, 10:45)
Labas rytas
Arba man vaidenas, arba Mantė nuo 23-5h išmiegojo

Ir dar gerą h būtų miegojus, bet pirdaliukai užpuolė
Nežinau kaip man ją į lovą iškraustyt jei aš greičiau nulūžtu nei ji pavalgo??!

Reiks galvot kažką
Mes dar 2,5 pokus turim 2 dydžio, tai sunaudosim (negailiu pampių dabar, kad greičiau baigtųsi) ir imsim jau 3 dydį ir mes
Einu dar kokį posmelį nusnaust kol Mantė miega
P.S Jūsų kaldros leliukų irgi storos?

Man nepatinka.. Galvoju gal kokį adijaliuką įsigyt ar pan
Pas mane adijaliukas plonas ( toks mėlynas vyro jis užaugo aš turiu tokį pat ruzava, toks su saulutem ir mėnuliu ) ir plonai aprengtas sliauztas viskas
Labutis.
Papildyta:
QUOTE(gyvaciute @ 2017 02 15, 11:40)

mus kamuoja prakaitinis bėrimas jau 3 diena, maudau kasdien, miegojo naktį tik su bodžiuku ir adijaliuku, naktį pas mus apie 19 šilumos. Skaičiau apie lakišių, kur jo galima būtų nusipirkti?
Vaistinėje
Papildyta:
QUOTE(gabrieliuxx @ 2017 02 15, 12:02)
Labas rytas
Mamytes, gal galetumet pasipasakoti, kaip maitinat savo leliukus? ar jau darot tarp maitinimu kokius nors pastovius intervalus, ar duodat valgyti kada nori? Maniske galetu kyboti visa diena

Labai idomu, kaip darot
Duodu (.)(.) Kada nori
Papildyta:
QUOTE(gabrieliuxx @ 2017 02 15, 12:29)
O jums gaunasi jau daug maz vienodi intervalai ar ne? ar koks nors rezimas nors kazkiek jauciasi, ar irgi toks bardakelis,kaip pas mane?
Jokio režimo ,dar per mazas
Žmonės sako,kad laikas-geriausias gydytojas.Kokie žmonės?Apie ką jie kalba?!Kai kurie gyvenime patirti jausmai įsirašo neištrinamu rašalu,ir daugių daugiausia gali tikėtis,kad metams bėgant tas įrašas truputį nublanks.....