Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

Aš dar antrą numerį naudoju 4u.gif
Vilmantė nulūžo su white noise, surizikuosiu eiti nusimaudyt biggrin.gif nes vakar tai lėkiau nuoga subine iš dušo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(grajauskiki @ 2017 02 15, 09:33)
Aš dar antrą numerį naudoju  4u.gif
Vilmantė nulūžo su white noise, surizikuosiu eiti nusimaudyt  biggrin.gif nes vakar tai lėkiau nuoga subine iš dušo  biggrin.gif

lotuliukas.gif mus kamuoja prakaitinis bėrimas jau 3 diena, maudau kasdien, miegojo naktį tik su bodžiuku ir adijaliuku, naktį pas mus apie 19 šilumos. Skaičiau apie lakišių, kur jo galima būtų nusipirkti?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Mamytes, gal galetumet pasipasakoti, kaip maitinat savo leliukus? ar jau darot tarp maitinimu kokius nors pastovius intervalus, ar duodat valgyti kada nori? Maniske galetu kyboti visa diena ax.gif Labai idomu, kaip darot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliuxx @ 2017 02 15, 10:02)
Labas rytas 4u.gif
Mamytes, gal galetumet pasipasakoti, kaip maitinat savo leliukus? ar jau darot tarp maitinimu kokius nors pastovius intervalus, ar duodat valgyti kada nori? Maniske galetu kyboti visa diena ax.gif  Labai idomu, kaip darot ax.gif

Labas rytas, duodu kada nori...

As nakti kloju su adijaliuku, kaldra sula kstyta po apacia, man ji irgi dar tokia perdidele...

Dada mes naudojam, man tai jos patinka. Tik turek omeny, kad jos biski storesnes, bet man tas netrukdo.

Nzn ar pavyks i vingiaprki, gal nebent pavyks tik iki antakalnio.. taigi zoses is Dvarionkes turiu psiimti 14.30.
Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 02 15, 11:16)

As nakti kloju su adijaliuku, kaldra sula kstyta po apacia, man ji irgi dar tokia perdidele...

Dada mes naudojam, man tai jos patinka. Tik turek omeny, kad jos biski storesnes, bet man tas netrukdo.

Nzn ar pavyks i vingiaprki, gal nebent pavyks tik iki antakalnio.. taigi zoses is Dvarionkes turiu psiimti 14.30.

O jums gaunasi jau daug maz vienodi intervalai ar ne? ar koks nors rezimas nors kazkiek jauciasi, ar irgi toks bardakelis,kaip pas mane? rolleyes.gif

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(gyvaciute @ 2017 02 15, 10:40)
lotuliukas.gif mus kamuoja prakaitinis bėrimas jau 3 diena, maudau kasdien, miegojo naktį tik su bodžiuku ir adijaliuku, naktį pas mus apie 19 šilumos. Skaičiau apie lakišių, kur jo galima būtų nusipirkti?

Eik tu sau, su bodžiuku miega? blink.gif

pas mus 22 šilumos, o miega su šliaužtais vystykle ir vilnoniu pledu užklotas. Dieną, jei tik vėsu kambaryje, ledinės rankos ir nemiega, kol nebūna šilta. Jau galvojau susireguliuos jo temperatūra, nu, bet antras mėnesis baigiasi, o jis dar šaltmiriukas blink.gif

Papildyta:
QUOTE(gabrieliuxx @ 2017 02 15, 11:02)
Labas rytas 4u.gif
Mamytes, gal galetumet pasipasakoti, kaip maitinat savo leliukus? ar jau darot tarp maitinimu kokius nors pastovius intervalus, ar duodat valgyti kada nori? Maniske galetu kyboti visa diena ax.gif   Labai idomu, kaip darot ax.gif

Kas dvi valandas dieną dažniausiai. Kai ilgas miegelis, būna ir 3val tarpas. vakarop sunkiau pratempia, nes nemiega, tai gaunasi ir 1.5val. Režimo tokio dar nepastebiu, tik, ryte nuo 8val jau tradicija keltis. Tai gal ir artėsime prie režimo nuo 3mėn ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimantess: 15 vasario 2017 - 10:50
QUOTE(uzsispyrus @ 2017 02 15, 10:45)
Labas rytas  4u.gif

Arba man vaidenas, arba Mantė nuo 23-5h išmiegojo g.gif  bigsmile.gif Ir dar gerą h būtų miegojus, bet pirdaliukai užpuolė  biggrin.gif
Nežinau kaip man ją į lovą iškraustyt jei aš greičiau nulūžtu nei ji pavalgo??! lotuliukas.gif Reiks galvot kažką g.gif

Mes dar 2,5 pokus turim 2 dydžio, tai sunaudosim (negailiu pampių dabar, kad greičiau baigtųsi) ir imsim jau 3 dydį ir mes  bigsmile.gif

Einu dar kokį posmelį nusnaust kol Mantė miega  rolleyes.gif

P.S Jūsų kaldros leliukų irgi storos? g.gif Man nepatinka.. Galvoju gal kokį adijaliuką įsigyt ar pan g.gif

Pas mane adijaliukas plonas ( toks mėlynas vyro jis užaugo aš turiu tokį pat ruzava, toks su saulutem ir mėnuliu ) ir plonai aprengtas sliauztas viskas smile.gif
Labutis.

Papildyta:
QUOTE(gyvaciute @ 2017 02 15, 11:40)

Vaistinėje
Papildyta:
QUOTE(gabrieliuxx @ 2017 02 15, 12:02)
Labas rytas 4u.gif
Mamytes, gal galetumet pasipasakoti, kaip maitinat savo leliukus? ar jau darot tarp maitinimu kokius nors pastovius intervalus, ar duodat valgyti kada nori? Maniske galetu kyboti visa diena ax.gif  Labai idomu, kaip darot ax.gif

Duodu (.)(.) Kada nori smile.gif
Papildyta:
QUOTE(gabrieliuxx @ 2017 02 15, 12:29)
O jums gaunasi jau daug maz vienodi intervalai ar ne? ar koks nors rezimas nors kazkiek jauciasi, ar irgi toks bardakelis,kaip pas mane? rolleyes.gif

Jokio režimo ,dar per mazas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliaskare @ 2017 02 15, 09:17)
O kurias naudoji? nes jeigu Libero tai jos tokios truputi mazintos yra... rolleyes.gif

Libero mirksiukas.gif patink man jos žauriai. Beje aš tau į FB jau pirmadienį parašiau, alekad atsako negavau smile.gif

QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 02 15, 10:16)

Apie 12 prie antakalnio poliklinikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliuxx @ 2017 02 14, 21:58)
Labuka 4u.gif

Liežuviuką valau taip: merliuką sudrėkinu į ramunėlių arbatą, merliuką apsuku apie pažajį pirštą ir kišu į burnytę ax.gif  Man labai pasiteisino bigsmile.gif

Laba,

Man gydytoja sakė kas taip pat tik ne su ramunėlėmis o su sodos tirpalu (šaukštelis sodos stiklinei vandens) bet man niekas ten nesivalo, nes baltumas pakankamai gilei ten. Arba gal mano mažasis pirštas labai jau nemažas ir nepavyksta išvalyti unsure.gif

O kaip iškrapštyti plauką iš akies? Matau kad yra ir kaip jį išprašyti iš ten? Mąstau su ramunėlių gal arbata paplauti ax.gif nervas ima ant gyvūnų kad mėto savo plaukus kur nereik... biggrin.gif skusiu aš juos plikai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Averi @ 2017 02 15, 13:26)
Laba,

Man gydytoja sakė kas taip pat tik ne su ramunėlėmis o su sodos tirpalu (šaukštelis sodos stiklinei vandens) bet man niekas ten nesivalo, nes baltumas pakankamai gilei ten. Arba gal mano mažasis pirštas labai jau nemažas ir nepavyksta išvalyti  unsure.gif

O kaip iškrapštyti plauką iš akies? Matau kad yra ir kaip jį išprašyti iš ten? Mąstau su ramunėlių gal arbata paplauti  ax.gif nervas ima ant gyvūnų kad mėto savo plaukus kur nereik...  biggrin.gif  skusiu aš juos plikai  biggrin.gif

biggrin.gif pas katė ilgo plauko irgi plaukų sočiai ir sakem skųsti reikia biggrin.gif

Lukui tik sikna plaut rėkia zviegia niu nepatinka j tą sikna plauti žiauriai , ir kai apiprausiu su vata apvalau uh irgi nepatinka anksčiau dzin buvo o dabar oho biggrin.gif
Atsakyti
Maniškė miega irgi tik su bodžiuku ir kaldra viena dalinamės, bet jau reiks kraustyt į lovą, o ta kaldra jos man nepatinka.. rolleyes.gif Pirksiu ir aš kokią ploną kaldrytę ar adijaliuką 4u.gif
Kokie išmatavimai adijaliuko, tauskute?
Atsakyti
Labas rytas,
jūs man durnai paaiškinkit, kam tuos liežuvius valot? Jeigu pienligė, tai soda neišgydys, o jeigu nieko, tai kam tada valyt? hmm.gif Šiaip žindukų liežuviai būna balti dėl pieno.

QUOTE(Averi @ 2017 02 15, 11:26)
Laba,

Man gydytoja sakė kas taip pat tik ne su ramunėlėmis o su sodos tirpalu (šaukštelis sodos stiklinei vandens) bet man niekas ten nesivalo, nes baltumas pakankamai gilei ten. Arba gal mano mažasis pirštas labai jau nemažas ir nepavyksta išvalyti  unsure.gif

O kaip iškrapštyti plauką iš akies? Matau kad yra ir kaip jį išprašyti iš ten? Mąstau su ramunėlių gal arbata paplauti  ax.gif nervas ima ant gyvūnų kad mėto savo plaukus kur nereik...  biggrin.gif  skusiu aš juos plikai  biggrin.gif

Galima išplauti su lašiukais .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anikute: 15 vasario 2017 - 11:41