Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

Mes ir jau antra diena prie 3 dydzio perejom. Naudojam libero ir huggies.

Nakti vyrukas musu miega nuogas ir i ergo baby vystykla isuktas. Ir ant virsaus silko pluosto kaldryte.

Maitinime absoliutus nulis rezimo. Kadangi papas ir nusiraminimo irankis - jis burnoje praktiskai visada, kai nemiega... Dabar mokomes budraut be teroristiniu ispuoliu 😁
Papildyta:
Tiesa- lakisius ziaaaauriai odele sausina. Mums nuo visokiu berimu/prakaitiniu ir t.t padejo naslaiciu zole (artai laukines naslaites... nepamientam kaip vadinas... )
Atsakyti
QUOTE(Averi @ 2017 02 15, 12:26)
Laba,

Man gydytoja sakė kas taip pat tik ne su ramunėlėmis o su sodos tirpalu (šaukštelis sodos stiklinei vandens) bet man niekas ten nesivalo, nes baltumas pakankamai gilei ten. Arba gal mano mažasis pirštas labai jau nemažas ir nepavyksta išvalyti  unsure.gif

O kaip iškrapštyti plauką iš akies? Matau kad yra ir kaip jį išprašyti iš ten? Mąstau su ramunėlių gal arbata paplauti  ax.gif nervas ima ant gyvūnų kad mėto savo plaukus kur nereik...  biggrin.gif  skusiu aš juos plikai  biggrin.gif

Pas mus irgi buvo plaukiukas, bet po keliu dienu pats iskrito biggrin.gif Man ramuneliu arbata labiau patinka negu soda, vistiek leliukas kazkiek nuryja to skyscio hmm.gif

Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 02 14, 14:51)
Sveikos. Niu ka, sian su MB einam i koncerta, tai atsisedau pasidarbuoti su pienraukiu, ir ka jus manot?!? Mano vaikas alkanas pastoviai! Is vieno papo 60 ml is kito 20 ml. Nu tai kur tau bus sotus?!? Turbut reikia duoti misinio.Mazai pieno.

Aj tiesa siandien buvome TA priaugo 900 gr ir 2,5 cm. Sloga virusine, bet i lauka sake eiti galima, tik nemaudyt, ir traukt istisai snarglius, kad neuzsibutu. Dazniau laikyti stacia, ir maitinti negulint, o sedint, ir laikyti staciau. Va taip va  smile.gif

biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 02 14, 23:47)

Panos, a jau naudojat kas nors 3 sauskelnių dydį? Aš šian jau pirkau.

Oho koks vyras Ignius bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 02 15, 10:55)
Libero  mirksiukas.gif patink man jos žauriai. Beje aš tau į FB jau pirmadienį parašiau, alekad atsako negavau smile.gif
Apie 12 prie antakalnio poliklinikos  4u.gif

nuostabu....I kitas zinutes nuejo vadinas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2017 02 15, 11:41)
Labas rytas,
jūs man durnai paaiškinkit, kam tuos liežuvius valot? Jeigu pienligė, tai soda neišgydys, o jeigu nieko, tai kam tada valyt?  hmm.gif Šiaip žindukų liežuviai būna balti dėl pieno.
Galima išplauti su lašiukais .

drinks_cheers.gif blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti

Labas rytas 4u.gif
Mamytes, gal galetumet pasipasakoti, kaip maitinat savo leliukus? ar jau darot tarp maitinimu kokius nors pastovius intervalus, ar duodat valgyti kada nori? Maniske galetu kyboti visa diena ax.gifLabai idomu, kaip darot ax.gif

Aš nuo pirmų dienų stengiausi daryti plius minus pastovius intervalus, tai jau ir kažkokį rėžimą turim👍 kai dar du vaikai namie, tai man būtina dienotvarkė. Nusiraminimui neduodu (.) (.). Tam yra tutukas. O valgo kas 2-3 h. Jau maždaug žinau, kada miego metas jai, kada valgymo. Naktį kartais ir ilgiau nevalgiusi išmiega 😊 bet dar prieš akis "augimo šuolis" ne vienas, tai dar keisis ta dienotvarkė. 

Maniškė miega irgi tik su bodžiuku ir kaldra viena dalinamės, bet jau reiks kraustyt į lovą, o ta kaldra jos man nepatinka.. rolleyes.gifPirksiu ir aš kokią ploną kaldrytę ar adijaliuką 4u.gif
Kokie išmatavimai adijaliuko, tauskute?

Mes miegam kartu po mano kadra. Jau ir noriu bandyt į lovytę perkelt. Bet db sloga. Tai ramiau, kai kartu miegam. 

Kažin, kaip čia šįkart seksis. Nes vidurinėlė ilgai su manim miegojo. Nes perkelta visad pabusdavo ir vėl ilgai tekdavo migdyti. Tai po truputį, po truputį apie 8 mėn jau miegojo savo lovytėj. 

Atsakyti
QUOTE(gabrieliuxx @ 2017 02 15, 10:29)
O jums gaunasi jau daug maz vienodi intervalai ar ne? ar koks nors rezimas nors kazkiek jauciasi, ar irgi toks bardakelis,kaip pas mane? rolleyes.gif

Mes valgom kas 2-3 val. Jokio režimo neturim, jei matau kad išalkusi duodu ankščiau, mes tiutuką naudojam vietoje kabojimo ant (.) Buvau leidusi savaitgalį kaboti, tai (.) (.) Labai skaudėjo.

QUOTE(rimantess @ 2017 02 15, 10:50)
Labas rytas  4u.gif
Eik tu sau, su bodžiuku miega? blink.gif 

Taip ilgom rankovytėm , pažiūriu ją vis, ji šilta. Bet ryte vistiek atsikėlė išberta tų spuogelių. Prieš tai miegojo su bodžiuku, šliauštuku po mūsų kaldra, ir nieko o dabar visa išberta. Į vakarą bėrimas apmažėja. blink.gif

QUOTE(varlius @ 2017 02 15, 11:51)
Mes ir jau antra diena prie 3 dydzio perejom. Naudojam libero ir huggies.

Nakti vyrukas musu miega nuogas ir i ergo baby vystykla isuktas. Ir ant virsaus silko pluosto kaldryte.

Maitinime absoliutus nulis rezimo. Kadangi papas ir nusiraminimo irankis - jis burnoje praktiskai visada, kai nemiega... Dabar mokomes budraut be teroristiniu ispuoliu 😁
Papildyta:
Tiesa- lakisius ziaaaauriai odele sausina. Mums nuo visokiu berimu/prakaitiniu ir t.t padejo naslaiciu zole (artai laukines naslaites... nepamientam kaip vadinas... )

Reikia pabandyti tas Dada nes pigiau, pampers brangokai gaunasi.
Pravaikščiojome lauke 1,5 val.kojos į šikną jau lenda biggrin.gif
Atsakyti
Bliaaaam, kaip jus sugebejot vietoj (.) tutuka ikist??? Mes tuo klausimu jau virs menesio dirbam kasdien!!! Soske kai kosmine po namus skraido 😂 Jis pneumatine burna turi - kai sauna, tai paskui ieskok kur nuskrido...
Atsakyti
PajurioSmiltys Mano pirmoji 3mėn į savo lovytę išsikraustė, nes iškrito iš lovos mūsų (Ačiū D ji žema buvo ir būtent tą naktį toj vietoj pagalvių primetus buvau, tai net nepabudo lotuliukas.gif)
O perkeldavau labai kūribingai lotuliukas.gif
Paguldydavau ant nwdidelio adijaliuko, tada pavalgydavo lovoj, palaukdavau kol kiečiau įmigs ir už adijaliuko šonų kaip hamaką suemi ir perkeli lotuliukas.gif Nes kitaip pabusdavo rolleyes.gif
Dabar irgi panašiai bandysiu daryt, tik va reik plono adijaliuko biggrin.gif

Varliau Nu mes su ta soske irgi pažaist turim, bet išbandžiau soskių nemažai. Labiausiai paėjo canpol babies vyšnios formos. Ją paima be didelių prieštaravimų ir ilgiausiai ji burnoj ušbūna bigsmile.gif
Visom kitom labai apsidžiaugia šuo bigsmile.gif biggrin.gif Nes spjauna vos ne jam į dantis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(varlius @ 2017 02 15, 15:04)
Jis pneumatine burna turi - kai sauna, tai paskui ieskok kur nuskrido...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Naudojat kuri nors is jusu colic calm lasiukus nuo diegliu.. maniskei vakarais skaudena.. bet galvoju ar ju reik. 20e unsure.gif gal kazka pigiau pabandyt dar..
Atsakyti

Bliaaaam, kaip jus sugebejot vietoj (.) tutuka ikist??? Mes tuo klausimu jau virs menesio dirbam kasdien!!! Soske kai kosmine po namus skraido 😂 Jis pneumatine burna turi - kai sauna, tai paskui ieskok kur nuskrido...

Nu vat būna vaikų, kad neima. Nors man ir sunku patikėti😊 trečią vaikų auginu ir visos puikiai su juo draugavo 😊 ir lb lengvai "atsisveikindavom". 

PajurioSmiltys Mano pirmoji 3mėn į savo lovytę išsikraustė, nes iškrito iš lovos mūsų (Ačiū D ji žema buvo ir būtent tą naktį toj vietoj pagalvių primetus buvau, tai net nepabudo lotuliukas.gif)
O perkeldavau labai kūribingai lotuliukas.gif
Paguldydavau ant nwdidelio adijaliuko, tada pavalgydavo lovoj, palaukdavau kol kiečiau įmigs ir už adijaliuko šonų kaip hamaką suemi ir perkeli lotuliukas.gifNes kitaip pabusdavo rolleyes.gif
Dabar irgi panašiai bandysiu daryt, tik va reik plono adijaliuko biggrin.gif

Va tas laukimas, kol įmigs. Kaip sunku naktį išlaukti. Tai manoji ilgą laiką tik iki pirmo maitinimo lovytėj miegodavo. Ir dar maitindavau po jos kaldryte. Kad kai perkeliu, jo būtų šilta. Nes dažnai vaikai prabunda, nes iš šiltos vietos perkeliami į vėsią. 

Atsakyti
QUOTE(gabrieliuxx @ 2017 02 15, 11:02)
Labas rytas 4u.gif
Mamytes, gal galetumet pasipasakoti, kaip maitinat savo leliukus? ar jau darot tarp maitinimu kokius nors pastovius intervalus, ar duodat valgyti kada nori? Maniske galetu kyboti visa diena ax.gif  Labai idomu, kaip darot ax.gif

As duodu kada nori , bet kad nebutu reciau nei kas 3val.. tarp maitinimu smile.gif nu db jau biski laviruoju.. nakti duodu ciut ilgiau pamiegot.. stebiu papu reakcvija.. bijau, kad vel neuzsidegtu
Atsakyti