Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

Na ką.  Jau esu palatoje.  Panašu,  kad šiandien pasimatymo nebus.  Lauksim rytojaus. 

Atsakyti
QUOTE(Shea in Haze @ 2017 01 09, 04:08)
Nu pagaliau kažkas vyksta

bigsmile.gif Laukiam leliuko wub.gif

QUOTE(zaliaskare @ 2017 01 09, 10:45)

As sian nakti smaginausi su betoninem krutim...

Cha biggrin.gif Sveika įstojus į klubą lotuliukas.gif
Man jau geriau thumbup.gif Nakti miegojau nuoga krūtine pasitiesus šimtą paklodžių ir leidau lašėti pertekliui thumbup.gif Kur sukietėję buvo stipriai vos vos pamasažuoju ir liux thumbup.gif
Šiandien nieko neskauda, temperatūra gera, gal biškutį sunkiau paimti krūtį pilną gražuolei, bet užtat man labai kengva ją teisingai paduoti thumbup.gif
Per maitinimą abi garsus leidžiam gerus ir abi iš malonumo wub.gif
Ačiū už patarimus thumbup.gif

Ir dar!!!
Šiandien mys išrašo!!!!!! tongue.gif bigsmile.gif
Mano pjūvis gija super gerai, pati jaučiuos gerai, lelytei irgi viskas gerai thumbup.gif
Gydytoja klausė kuo primaitinu svorį pamačius lotuliukas.gif Sakau savo pienu, tai tik akis išpūtė blink.gif
Sako šiandien išrašom be kalbų thumbup.gif

Merginos, parašykit man kuri až kas pagimdė ir kada (svoris ir ūgis dar).
Įrašysiu į sąrašą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Brunete7 @ 2017 01 09, 01:15)
Ir man kaip Amber,diena plius minus tyla,o dabar sokiai pokiai estrada.Tusinosi lelyte jau apie 1h👯

Sveikute bigsmile.gif uzvakar naktis kosmaras, o sianakt ypac ramu.. tik 2k i wc.. jokiu skausmu..
Mes jauciu ir gimdysim vienodai, nes kol kas, tai koja kojon pojuciai ir t.t biggrin.gif
Tiesa, pas mano gyd is vln vare gimdyt viena, kuri is kart taresi del CP.. nu zodziu nenorejo nieko kito girdet.. bet atvare jau su pilnu atsidarymu ir pati pagimde lengviausia.. tai sake niekaip negalejo patiket.. va kaip buna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 01 09, 09:07)
nu ji pas mane tokio biski bjauresnio budo... panasiai kaip as biggrin.gif

netiko niekas siandien, megztisis spaudzia nepatogus, pirstines ne tos ir panasiai... is tiesu tai net nedaviau buckio, nes neimanoma buvo jos klausyt. Uzlipau i virsu ir uzsidariau pati, kad nepradeciau rekt.. nes nervas juk ima kai visi per ja amzinai visur veluoja

Kaip viskas pazistama biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Shea in Haze @ 2017 01 09, 09:41)
Nu man čia taip greit tikrai nebus, tik akušerė patikino kad jos pamainoje pagimdysiu  biggrin.gif buvau pasiryžusi be epidūro, visgi pervertinau savo jėgas, akušerė sako dėl to taaaip skauda kadangi kaklelis veriasi priverstinai, epidūra visgi pirksiu  biggrin.gif
Papildyta:

Ačiū  smile.gif gali atvažiuot prisijungt kartu paklykaut  biggrin.gif

Tai ir gerai, kad nuskausmins, nes sako su skatinamaisiais labaaaai jau skauda.
Atsakyti
QUOTE(Gudrutė3468 @ 2017 01 09, 11:28)
Aciu, su akytem tesiu procedurad su vandenuku. Varliau tu taip drasiai parasei del bambytes. As nualpsiu turbut. Triznia pasidariau 😊😂.

biggrin.gif biggrin.gif as irgi tos bambos lb bijau..
Papildyta:
QUOTE(varlius @ 2017 01 09, 11:47)
Mamukai, kurios baby bjorn gultukus naudojot... Kuri rinktis? Ta su skyletu audiniu ar paprasta? Musu mazyliuose da nauju uz 115 euru radau. Cia jau pigu skaitosi? Tik jie paprasto audinio. Zinoma, garantija europine, ne lt, nes siustasi is Vokietijos, berods. Blaskausi, nzn ar verta is ten pirkt...

As turiu soft ta tipo.. paminkstintos medziagos.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2017 01 09, 11:06)
<p>Na ką.  Jau esu palatoje.  Panašu,  kad šiandien pasimatymo nebus.  Lauksim rytojaus. </p>

O paguldė dėl stebėjimo blink.gif kažką praleidau...

QUOTE(uzsispyrus @ 2017 01 09, 11:35)
Šiandien nieko neskauda, temperatūra gera, gal biškutį sunkiau paimti krūtį pilną gražuolei, bet užtat man labai kengva ją teisingai paduoti thumbup.gif
Per maitinimą abi garsus leidžiam gerus ir abi iš malonumo  wub.gif
Ačiū už patarimus thumbup.gif
Ir dar!!!
Šiandien mys išrašo!!!!!!  tongue.gif  bigsmile.gif
Mano pjūvis gija super gerai, pati jaučiuos gerai, lelytei irgi viskas gerai thumbup.gif
Gydytoja klausė kuo primaitinu svorį pamačius lotuliukas.gif Sakau savo pienu, tai tik akis išpūtė  blink.gif
Sako šiandien išrašom be kalbų thumbup.gif

yahoo.gif yahoo.gif kokios naujienos geros bigsmile.gif kaip gerai kad (.) (.) Susitvarkė thumbup.gif
QUOTE(amberr. @ 2017 01 09, 11:39)
Tiesa, pas mano gyd is vln vare gimdyt viena, kuri is kart taresi del CP.. nu zodziu nenorejo nieko kito girdet.. bet atvare jau su pilnu atsidarymu ir pati pagimde lengviausia.. tai sake niekaip negalejo patiket.. va kaip buna  biggrin.gif

Matyt kol atvažiavo prasidarė bigsmile.gif
Pamiegojau, reik pietų eiti gaminti, neuzilgo vaikinas pareis. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shea in Haze @ 2017 01 09, 09:56)
Neprisistatė žinok ;) akušerė labai faina Kristina smile.gif

Lengvai ir greitai!! bigsmile.gif Ir imk ta epidura nesikankinius.. su skatinamaisiais nereik didvyres vaidint biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2017 01 09, 12:06)
<p>Na ką.  Jau esu palatoje.  Panašu,  kad šiandien pasimatymo nebus.  Lauksim rytojaus. </p>

4u.gif 4u.gif palauk palauk dar.. o gal bus daug geriau viskas nei manai.. sekmes!
Uzsispyrus, smagu, kad viskas ok ir jau judesit namo smile.gif
Atsakyti
Skambinaus ginei ryte. Tai sake, galejo issaukti ir stuburas. Dabar atseit ir taip apkrautas, o as dar stovejau ilgai.
Prigrase, jei vel pasikartotu, tai be kalbu iskart i GN.
Gal ir vakar jau buc vaziavus, bet tie saremiai nors ir ziauriai skaudus, bet toks balaganas buvo. O iki termino dar 3 sav, butu pasigulde ir liepe gulet. Tai as namie pagulesiu geriau smile.gif

Pamiegojau biski, bet tokia pridausta jauciuos.
Atsakyti
Labas rytas,

Laukism laujiam nauju leliuku. Lengvai ir greitai Jums 4u.gif

QUOTE(varlius @ 2017 01 09, 10:47)
Pradzioj baugu buvo biggrin.gif Paskui tai baika biggrin.gif Dabar viskas drasiau biggrin.gif Pradzioj perrenginet kankyne buvo... Praktika dave savo biggrin.gif Musu liuc jei varo pampin, tai is sirdies - bent karta i diena pro krastus... Sianakt tai dar ir fontana lovoj musu paleido biggrin.gif

Mamukai, kurios baby bjorn gultukus naudojot... Kuri rinktis? Ta su skyletu audiniu ar paprasta? Musu mazyliuose da nauju uz 115 euru radau. Cia jau pigu skaitosi? Tik jie paprasto audinio. Zinoma, garantija europine, ne lt, nes siustasi is Vokietijos, berods. Blaskausi, nzn ar verta is ten pirkt...

Man drauges sake, kad mergaites pro sonus nepravaro, ale musiske pasistengia lotuliukas.gif arba mes nemokam pampio uzdeti lotuliukas.gif

As pirkau mothercare kai akcija buvo is paprastos medziagos. Gal tie su skylutem ale labiau kvepuojsntys g.gif Kotryna ji naudoja kaip WC. Tik pasodinam ir apsikakoja iki ausu lotuliukas.gif

Isleidom vaika i mokykla ir taip uzsiminiau, kad gal su sese atvaziuosim pasitikti. Skambina dabar, atvaziuok 12:50, tada baigiasi pamokos, cia visi nori paziureti lotuliukas.gif Prisigyre vaikis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurcyte @ 2017 01 09, 13:06)
Labas rytas,

Laukism laujiam nauju leliuku. Lengvai ir greitai Jums  4u.gif
Man drauges sake, kad mergaites pro sonus nepravaro, ale musiske pasistengia lotuliukas.gif arba mes nemokam pampio uzdeti lotuliukas.gif

As pirkau mothercare kai akcija buvo is paprastos medziagos. Gal tie su skylutem ale labiau kvepuojsntys g.gif Kotryna ji naudoja kaip WC. Tik pasodinam ir apsikakoja iki ausu lotuliukas.gif

Isleidom vaika i mokykla ir taip uzsiminiau, kad gal su sese atvaziuosim pasitikti. Skambina dabar, atvaziuok 12:50, tada baigiasi pamokos, cia visi nori paziureti lotuliukas.gif Prisigyre vaikis lotuliukas.gif

Uch, reik r mums tokio sikinyko tada biggrin.gif Tiesa, kiek mokejai uz gultuka su akcija? Zaisliuka pirkai?

Haha, sunus turi kuom pasigirt smile.gif Saunuolis, kad taip didziuojasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(varlius @ 2017 01 09, 12:12)
Uch, reik r mums tokio sikinyko tada biggrin.gif Tiesa, kiek mokejai uz gultuka su akcija? Zaisliuka pirkai?

Haha, sunus turi kuom pasigirt smile.gif Saunuolis, kad taip didziuojasi smile.gif

Buvo -20%. Ir su zaisliuku uz ta pacia kaina. Tai 122€ gavosi.
Atsakyti

O paguldė dėl stebėjimo

Na mergina gi "sėdi" sau sėkmingai.  Tai kaip ir planinis CP man.  Tai liepė šiandien atvažiuoti.  Padarė visus tyrimus dabar.  Laukiu, kada paskirs CP laiką. 

Kaži kaip Shea in Haze?????? 

Atsakyti