Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(uzsispyrus @ 2017 01 09, 11:35)
bigsmile.gif Laukiam leliuko  wub.gif
Cha  biggrin.gif Sveika įstojus į klubą lotuliukas.gif
Man jau geriau thumbup.gif Nakti miegojau nuoga krūtine pasitiesus šimtą paklodžių ir leidau lašėti pertekliui thumbup.gif Kur sukietėję buvo stipriai vos vos pamasažuoju ir liux thumbup.gif
Šiandien nieko neskauda, temperatūra gera, gal biškutį sunkiau paimti krūtį pilną gražuolei, bet užtat man labai kengva ją teisingai paduoti thumbup.gif
Per maitinimą abi garsus leidžiam gerus ir abi iš malonumo  wub.gif
Ačiū už patarimus thumbup.gif
Ir dar!!!
Šiandien mys išrašo!!!!!!  tongue.gif  bigsmile.gif
Mano pjūvis gija super gerai, pati jaučiuos gerai, lelytei irgi viskas gerai thumbup.gif
Gydytoja klausė kuo primaitinu svorį pamačius lotuliukas.gif Sakau savo pienu, tai tik akis išpūtė  blink.gif
Sako šiandien išrašom be kalbų thumbup.gif
Merginos, parašykit man kuri až kas pagimdė ir kada (svoris ir ūgis dar).
Įrašysiu į sąrašą  wub.gif

nu saunuoles abi 4u.gif
o kiek priaugo?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurcyte @ 2017 01 09, 13:16)
Buvo -20%. Ir su zaisliuku uz ta pacia kaina. Tai 122€ gavosi.

Och, kaip pasiseke... Daba neber akciju niekur verysad.gif Praziopsojau verysad.gif
Atsakyti

Na mergina gi "sėdi" sau sėkmingai.  Tai kaip ir planinis CP man.  Tai liepė šiandien atvažiuoti.  Padarė visus tyrimus dabar.  Laukiu, kada paskirs CP laiką. 

Kaži kaip Shea in Haze?????? 

Kaip faina, greitai susimatysite su savo leliukais ;)

Uzsispyrus kaip faina, papukai susitvarke ir vaziuojat namo, super!!!!!

As ka tik po TA ir echo. Tai viskas o.k., kol kas kai nieko nejauciu tai ir nieko ne vyksta. Ziurejo kakleli, tai sako geriau negu buvo, ledziadi ir minkstesnis. Pradziau, pati pasakiau-uzcementuota? Pradejo juoktis gyd., sako ne, nenoriu daryti, bet pirstas ilistu....

Matavo pilva, sako labai grazus 😊 Man jis nelabai...Vandenuku trupuciuka mazeja, bet ribose. Toniukus uzrase irgi viskas o.k.

Lelytes svoris 3400 (rytoj bus 39sav.) aisku galima paklaida. Kita karta eisiu po savaites.

Jei pernesti, tai leidzia tik savaite, bet kazkaip nenoreciau

Atsakyti
QUOTE(Smurcyte @ 2017 01 09, 13:06)
As pirkau mothercare kai akcija buvo is paprastos medziagos. Gal tie su skylutem ale labiau kvepuojsntys g.gif Kotryna ji naudoja kaip WC. Tik pasodinam ir apsikakoja iki ausu lotuliukas.gif

blink.gif biggrin.gif biggrin.gif nu joooooooo.. as ir bijau, kad nemokesiu pampio uzdet ir vis varys pro sona biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2017 01 09, 13:16)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="gyvaciute" data-cid="71347753" data-time="1483955380"> O paguldė dėl stebėjimo </blockquote>
<p>Na mergina gi "sėdi" sau sėkmingai.  Tai kaip ir planinis CP man.  Tai liepė šiandien atvažiuoti.  Padarė visus tyrimus dabar.  Laukiu, kada paskirs CP laiką. </p>
<p> </p>
<p>Kaži kaip <strong>Shea in Haze?????? </strong></p>

AAaa.... sedi pas tave.. ale kiek daug CP pas mus cia unsure.gif viskas bus ok, greit turesi savo dziaugsma
Papildyta:
QUOTE(Brunete7 @ 2017 01 09, 13:24)
</p><p></p><p>As ka tik po TA ir echo. Tai viskas o.k., kol kas kai nieko nejauciu tai ir nieko ne vyksta. Ziurejo kakleli, tai sako geriau negu buvo, ledziadi ir minkstesnis. Pradziau, pati pasakiau-uzcementuota? Pradejo juoktis gyd., sako ne, nenoriu daryti, bet pirstas ilistu....</p><p>Matavo pilva, sako labai grazus 😊 Man jis nelabai...Vandenuku trupuciuka mazeja, bet ribose. Toniukus uzrase irgi viskas o.k.</p><p>Lelytes svoris 3400 (rytoj bus 39sav.) aisku galima paklaida. Kita karta eisiu po savaites.</p><p>Jei pernesti, tai leidzia tik savaite, bet kazkaip nenoreciau</p><p></p>

Su saunia TA! bigsmile.gif as treciad eisiu vel toniukus zet.. paprasysiu echo , kad pazetu..idomu koks svoris dabar.. gal ir kakleli pazes
Atsakyti
As imsiu softa, nes per MM radau jog mano pazistama tuos naujus pardavineja:) nuolaida da papildoma padare:) o zaisliuka tai ziuresim ar pirksiu...pagal poreiki ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliaskare @ 2017 01 09, 13:34)
As imsiu softa, nes per MM radau jog mano pazistama tuos naujus pardavineja:) nuolaida da papildoma padare:) o zaisliuka tai ziuresim ar pirksiu...pagal poreiki ax.gif

As su zaislu pirkau, nes gera kaina gavau.. zesim ar pasiteisins smile.gif 130e mokejau
Atsakyti
QUOTE(Smurcyte @ 2017 01 09, 12:06)
Labas rytas,

Isleidom vaika i mokykla ir taip uzsiminiau, kad gal su sese atvaziuosim pasitikti. Skambina dabar, atvaziuok 12:50, tada baigiasi pamokos, cia visi nori paziureti lotuliukas.gif Prisigyre vaikis lotuliukas.gif

Oj šaunuolis wub.gif
QUOTE(Brunete7 @ 2017 01 09, 12:24)
</p><p></p><p>As ka tik po TA ir echo. Tai viskas o.k., kol kas kai nieko nejauciu tai ir nieko ne vyksta. Ziurejo kakleli, tai sako geriau negu buvo, ledziadi ir minkstesnis. Pradziau, pati pasakiau-uzcementuota? Pradejo juoktis gyd., sako ne, nenoriu daryti, bet pirstas ilistu....</p><p>Matavo pilva, sako labai grazus 😊 Man jis nelabai...Vandenuku trupuciuka mazeja, bet ribose. Toniukus uzrase irgi viskas o.k.</p><p>Lelytes svoris 3400 (rytoj bus 39sav.) aisku galima paklaida. Kita karta eisiu po savaites.</p><p>Jei pernesti, tai leidzia tik savaite, bet kazkaip nenoreciau</p><p></p>

Su gera TA wub.gif
Pajūrio smiltis tai ryt turėsime dar vieną leliuką bigsmile.gif
Atsakyti
Jūs man paaiškinkit kuo ten tie babybjorn gultukai tokie ypatingi, kad tokios jų kainos? Nes niekaip nesuprantu, kuo jau tie paprasti prastesni? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliaskare @ 2017 01 09, 10:45)
leliukai bigsmile.gif

As sian nakti smaginausi su betoninem krutim....:/ irgi bandziau kamasutros pozas, nes maziui perkietos paimt vis buvo:/....och.....

Del virksteles...pas mus jau puse tabaluoja uzdziuvusios smile.gif

Nesikmuok, o biski nusitrauk. Tikrai nuo to 'biski' neuzkursi nesustabdomai. Bet uztat vaikas kruti paims normaliai.

QUOTE(varlius @ 2017 01 09, 10:47)
Pradzioj baugu buvo biggrin.gif Paskui tai baika biggrin.gif Dabar viskas drasiau biggrin.gif Pradzioj perrenginet kankyne buvo... Praktika dave savo biggrin.gif Musu liuc jei varo pampin, tai is sirdies - bent karta i diena pro krastus... Sianakt tai dar ir fontana lovoj musu paleido biggrin.gif

Mamukai, kurios baby bjorn gultukus naudojot... Kuri rinktis? Ta su skyletu audiniu ar paprasta? Musu mazyliuose da nauju uz 115 euru radau. Cia jau pigu skaitosi? Tik jie paprasto audinio. Zinoma, garantija europine, ne lt, nes siustasi is Vokietijos, berods. Blaskausi, nzn ar verta is ten pirkt...

Suulyciau be tinklelio. Turejau su tinkliuku, tai per siurksti ta medziaga gavytei, tiesdavau flanele. Dabar pirksiu su medziaga, mieliau kai salytis su kudikio odele.
Atsakyti
QUOTE(grajauskiki @ 2017 01 09, 12:43)
Jūs man paaiškinkit kuo ten tie babybjorn gultukai tokie ypatingi, kad tokios jų kainos? Nes niekaip nesuprantu, kuo jau tie paprasti prastesni? biggrin.gif

Aš nusipirkau Fisher price, paprastą, tokį kokį su antrąja turėjau. Man tiko ir patiko, gavau už juokingą kainą vieno vaiko žaistą - 8 eur biggrin.gif
Bet va vis pagalvoju, kame tų babybjorn stebuklingumas mastau.gif Matau, kad vaikas geresnėje padėtyje juose, tai gal dėl to.
Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 01 09, 12:43)
Nesikmuok, o biski nusitrauk. Tikrai nuo to 'biski' neuzkursi nesustabdomai. Bet uztat vaikas kruti paims normaliai.
Suulyciau be tinklelio. Turejau su tinkliuku, tai per siurksti ta medziaga gavytei, tiesdavau flanele. Dabar pirksiu su medziaga, mieliau kai salytis su kudikio odele.

zinok as po nutraukimo zindyti su pirmu...paniskai bijau nusitraukinet ...nes papai susiakmenuodavo po keliu min vel.... unsure.gif
na bet cia kita situacija aisku... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2017 01 09, 12:51)
Aš nusipirkau Fisher price, paprastą, tokį kokį su antrąja turėjau. Man tiko ir patiko, gavau už juokingą kainą vieno vaiko žaistą - 8 eur  biggrin.gif
Bet va vis pagalvoju, kame tų babybjorn stebuklingumas  mastau.gif Matau, kad vaikas geresnėje padėtyje juose, tai gal dėl to.

Tai vat aš ir nesuprantu. Mes dar nepirkom gultuko, bet vaikutyje nusižiūrėjom kelis variantus jei prireiks, bet ir tie max iki 40 eur. Bet tai ir jų visokių padėčių būna.
Atsakyti