QUOTE(Nuozmusis Guzikas @ 2017 02 04, 17:01)
Reiks eit padekot draugei-puskei dar karta uz tai, kad mane is Londono cia atsivilko
o kuroj tu pusėj gyveni? (o gal jau klausiau

)
bet tiesa, kuo didesnis miestas, o jei dar sostinė, tai kainos žinoma, kad kosminės.
aš čia kalbu ne apie Briusley irgi, mes gyvenam dabar apie 14 km nuo Briuselio,man tai netoli atrodo, susiekimas geras, tai dėl to nenorėčiau iš čia išsikelt, na aplink kažkur. jei eitume toliau, gerokai toliau, tai už tą pačią sumą jau gautume daaug geresnį variantą. na bet tada atsiranda kiti sunkumai, susiekimas su darbu, su briuseliu ir pan. nenorėčiau gyvent pačiam centre, bet man su miestu susiekimas turi būt geras. nė už ką nenorėčiau gyvent kur užmiesty, kai iki artimiausio miesto dvidešimt km koks.. be to, aš nevairuoju, tai man reikia gero susiekimo su viešuoju irgi.gal kada ateity, bet kol kas neplanuoju, tai čia ir faktas svarbus.
Papildyta:
QUOTE(Extra_Dee @ 2017 02 04, 20:07)
As jau daug keliavus po UK, bet laaabai nedaug miestu man limpa. Man is viso dideli miestai nepatinka, o Londone kiekviena syki apsilankius jauciu stresa. Bet visur yra kampeliu, kurie malonus sirdziai... paskiria tam tikra kieki namu jiems. </p>
man teko pagyventi metus Lake District (Cumbria), na kas žino vietas, tai ten labai gražu. ramu, na tiesig atostogų kampelis. bet taip gyvent pastoviai tai nežinau ar norėčiau.. gal.. nebent kur prie didesnio miesto. gyvenau ir Londone. buvau įsimylėjus tą miestą, man patiko šurmulys, patiko įvairovė žmonių, spalvos (dėl to, kai grįžtu į lt man trūksta to..) BET išvykus ir apsigyvenus Belgijoj, tai kažkaip galvoju jei dabar reiktų rinktis gyvent čia kur esu, ar Londone, dar pagalvočiau. kai Belgija ir dydžiu ir visu kitu skirias labai nuo Londono, čia atradau daugiau pliusų. nors, nors visada su mielu noru aš ten grįžtu, ir dabar jau kuris laikas nebuvom, kažkaip traukia. noriu atgal. bet man užtenka pabūt kelias dienas ir noriu namo
kur begyventum, žinoma, atrasi savų privalumų ir trūkumų, niekada nebus idealu. niekada.