Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 165 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

QUOTE(Extra_Dee @ 2017 02 04, 14:13)
<p>Jooo, puse limono yra ka veikti  biggrin.gif Bet jei jusu gyvenimo budui netinka, tai aisku, kam jis reikalingas ir dar uz tokia kaina...</p><p></p>

tai va.dar jei didelė šeima, tai kitaip, o dabar, jei tik tryse būsim, tai užteks smile.gif
na pirmiausiai dar ir tą reikia įsigyti biggrin.gif

ką kitos, kaip šeštadienis? rolleyes.gif
pas mus oras taip subjuro ,fe. buvom apsiprekint, mes šeštadieniais visada darom apsipirkimą, paprastom dienom tai labai retai, nebent ko prisireikia.
už kokios valandžikės važiuosim pas vieną draugą. būtų geras oras tai dar mieste prasieitume, bet dabar tai nesinori.
Atsakyti

Pas mus oras superinis, labai pavasariskas, pauksciukai rodo balsu galimybes  :D 

Atsakyti

1k nuoma :unsure:  Siaubas. Blyn, geram miestuky gyvenam. Nedidelis, bet yra viskas, ir darbo yra, ir vietu graziu, ir zmoniu ne per daug... O nuoma mokedavom 100 i savaite. Ir nu tokios kainos, jei dvieju miegamuju, tai kazkur nuo 80 iki 140 kazkur i savaite, priklausomai ar per firma, ar zmones ir kaip namas atrodo. Kaip as dabar jus paskaicius dziaugiuos, kad mes taip pigiai nama gavom. Na renovuot reik, bet nera taip, kad plikos sienos butu, ar laidai kokie kysotu ar panasiai. Tai viskas su laiku ir su pinigais. Bet jetau. 200k... Cia mum be sansu butu :unsure:  Reiks eit padekot draugei-puskei dar karta uz tai, kad mane is Londono cia atsivilko :D

Pas mus oras irgi labai fainas. Dar butu faina, jeigu manes is lovos nebutu teke 3 valandas tempt :D Kazkaip nemiegojom savo lovoj, o ant sofos kuri laika (buvo mb seiam atvaziavus, ten su nugarom problemos, bet viskas, daugiau savo lovos nebeuzleidinesiu niekur, mano pacios nugara nera kazkas super tvirto) ir kai grizom, supratom, kad ciuziniui jau amen, savo atitarnaves dalinai. Ir pagalves. Ojej. Pagalves gaidys. Zodziu reziume ta, akd jau pora savaiciu atsikeliam kaip sulauzyti su klaikiais sprandu skausmais ir tt. Tai vakar spjovem i viska ir uzsisakem pora memory foam pagalviu ir ta toki ciuzinuka kur ant virsaus uzsitiesia (nes nenoriu viso ciuzinio keist, kol lova nekeista). Tai laukiam nesulaukiam :D

Atsakyti

Guzikai

Priminei man..kad planavom ciuzini pasikeisti  :D O memory foam tai tos pagalves kaip bangeles tokios, ane? Jei taip, tai esu miegojus ant tokios - vajezusmarija, ne mano pripratimui  :D Bet pvz. mano brolis tik ant tokios miegot ir tegali. Jam bet kokia kita lygu bemiegei nakciai.

O del miesto..kiekvienai peledai jos peledziukai graziausi  :D As jau daug keliavus po UK, bet laaabai nedaug miestu man limpa. Man is viso dideli miestai nepatinka, o Londone kiekviena syki apsilankius jauciu stresa. Bet visur yra kampeliu, kurie malonus sirdziai... Ir graziu, saugiu gyvenamuju rajonu su geromis mokyklomis ir be socialiniu bustu. Pastaruju as purtausi kaip velnio...musu regione stato daugybe nauju namu, kuriems reiketu tik 5% depozito, bet kiekvieno kvartaliuko vidury ikisa daugiabuti socialiniams arba paskiria tam tikra kieki namu jiems. 

Atsakyti
QUOTE(Nuozmusis Guzikas @ 2017 02 04, 17:01)
  Reiks eit padekot draugei-puskei dar karta uz tai, kad mane is Londono cia atsivilko

o kuroj tu pusėj gyveni? (o gal jau klausiau unsure.gif )
bet tiesa, kuo didesnis miestas, o jei dar sostinė, tai kainos žinoma, kad kosminės.
aš čia kalbu ne apie Briusley irgi, mes gyvenam dabar apie 14 km nuo Briuselio,man tai netoli atrodo, susiekimas geras, tai dėl to nenorėčiau iš čia išsikelt, na aplink kažkur. jei eitume toliau, gerokai toliau, tai už tą pačią sumą jau gautume daaug geresnį variantą. na bet tada atsiranda kiti sunkumai, susiekimas su darbu, su briuseliu ir pan. nenorėčiau gyvent pačiam centre, bet man su miestu susiekimas turi būt geras. nė už ką nenorėčiau gyvent kur užmiesty, kai iki artimiausio miesto dvidešimt km koks.. be to, aš nevairuoju, tai man reikia gero susiekimo su viešuoju irgi.gal kada ateity, bet kol kas neplanuoju, tai čia ir faktas svarbus.
Papildyta:
QUOTE(Extra_Dee @ 2017 02 04, 20:07)
As jau daug keliavus po UK, bet laaabai nedaug miestu man limpa. Man is viso dideli miestai nepatinka, o Londone kiekviena syki apsilankius jauciu stresa. Bet visur yra kampeliu, kurie malonus sirdziai... paskiria tam tikra kieki namu jiems. </p>

man teko pagyventi metus Lake District (Cumbria), na kas žino vietas, tai ten labai gražu. ramu, na tiesig atostogų kampelis. bet taip gyvent pastoviai tai nežinau ar norėčiau.. gal.. nebent kur prie didesnio miesto. gyvenau ir Londone. buvau įsimylėjus tą miestą, man patiko šurmulys, patiko įvairovė žmonių, spalvos (dėl to, kai grįžtu į lt man trūksta to..) BET išvykus ir apsigyvenus Belgijoj, tai kažkaip galvoju jei dabar reiktų rinktis gyvent čia kur esu, ar Londone, dar pagalvočiau. kai Belgija ir dydžiu ir visu kitu skirias labai nuo Londono, čia atradau daugiau pliusų. nors, nors visada su mielu noru aš ten grįžtu, ir dabar jau kuris laikas nebuvom, kažkaip traukia. noriu atgal. bet man užtenka pabūt kelias dienas ir noriu namo biggrin.gif
kur begyventum, žinoma, atrasi savų privalumų ir trūkumų, niekada nebus idealu. niekada.
Atsakyti

Oo taip, Lake District yra groziu grozis  :wub: Ten nebet pensijoj gyvent  :D Man tai butu irgi jau krastutinumas gyventi tokioj vietoj. As uzaugus ant zoles, prie misko - gal del to man nepavyksta prisijaukinti dideliu miestu. Beje, Vilniaus nelaikau dideliu miestu. Ir negaliu prisijaukinti daugiabuciu. Aisku, nekalbu apie erdvius, su terasomis ir pan. butus, labiau apie sovietinio tipo 60kv.m. dezutes. Kol galiu svajoti ir leidzia proto galimyves, tol mano tikslas bus namas. Siuo klausimu esu labai senamadisku paziuriu. Pamenu, pasakojo viena pazistama, kaip kaifavo Londone - sako, sedziu kavinukej, gurksnoju kava Hyde parko pasonej, butukas cia pat uz kampo pusrusy, viskas vietoj, tiesiog idealu. Pakraipiau galva ir tiek  :D As kaifuoju nuo ankstyvos rytines kavos terasoj vasara, kai maisosi misko vesuma ir karstis nuo kylancios saules... Ech, pasvajojau ir uzteks  :D Sedziu Anglijos kaime, dalinuosi dviem sienom su kaimynais. 

Atsakyti

Grange, as UK, netoli Liverpool ir Manchester :)

ED, teisybe sakai del peledziuku :) As tikrai nestumiu ant kitu miestu ar pns. Tiesiog savo miestuka esu isimylejus. O va Londone man buvo labai labai baisu ir nejauku. Social anxiety pas mane stipri. Nors ne gyvent, o apsilankyt, butu idomu. Planuose yra, nes turim draugu ten, bet cia kai bent i darba grizt pavyks :)

Atsakyti

:D As kaifuoju nuo ankstyvos rytines kavos terasoj vasara, kai maisosi misko vesuma ir karstis nuo kylancios saules... Ech, pasvajojau ir uzteks  :D

Oojej, kaip nekantrauju kuo greičiau į mūsų namą kraustytis  :D Tikiuosi spėsim iki vasaros išsikraustyti, tai galėsiu rytais terasoje sėdėti ir pusryčiauti, o dar jeigu būčiau su pilvu, tai iš vis tobula  :wub: 

Atsakyti
QUOTE(Nuozmusis Guzikas @ 2017 02 05, 03:35)
<p>Grange, as UK, netoli Liverpool ir Manchester smile.gif

aa, toj pusėj. aišku smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Extra_Dee @ 2017 02 05, 01:32)
Pamenu, pasakojo viena pazistama, kaip kaifavo Londone - sako, sedziu kavinukej, gurksnoju kava Hyde parko pasonej, butukas cia pat uz kampo pusrusy, viskas vietoj, tiesiog idealu. Pakraipiau galva ir tiek  biggrin.gif

As kaifuoju nuo ankstyvos rytines kavos terasoj vasara, kai maisosi misko vesuma ir karstis nuo kylancios saules... Ech, pasvajojau ir uzteks  biggrin.gif Sedziu Anglijos kaime, dalinuosi dviem sienom su kaimynais. </p>

biggrin.gif jo, ypač pusrysy biggrin.gif tai jau ga geriau miško vidury tada tikrai.

oi, laba diena, pamiršau biggrin.gif sekmadienis smile.gif
Atsakyti
pakalbėsiu su savim smile.gif
šiandien tinginiaujam po namus, ką kitos gero nuveikėt?

žadėjau tvarkytis ir lyginti, bet kad tamsu nuo vidurndienio, tai kažkaip beryšio, dar su tailandu valandą prakalbėjom (dukterėčia b) tai irgi susitrukdė, bet kai laiko skirtumas 6 val sunku suderint kitom dienom..
kepu vištą orkaitėj, jau kiek laiko nedarius, eisim vakarieniaut. apsižiūrėjau kad jokių salotų nėr, kaži su raugintais kopūstais kaip, gal ir nieko.. rolleyes.gif

kita sav bus sudėtinga, jaučiu. tris dienas turim mokymus, tai iki 6 teks sėdėt. gerai,dar kad man echo antradienį ryte, o ne po pietų,kitaip būtų sunku suderint. laukiu.. įdomu kaip mano organizmas reaguoja šį kart. jaučiu kažką, tempia kartais, tai gal auga.
Atsakyti

Sveikos, mano planiukės! Žiūriu, apie būsto kainas užsienietukės šnekasi-jap, brangus dalykas tie būstai. Mes Lietuvoje galvojame pirktis, gal isnuomoti vėliau. Mes mano tėvų butą pardavėme, pasidalinau pinigus su sese ir savo dalį į banką padėjom. O iš Londono kolkas, ypač kol Viktorija į mokyklą eina, nėra galimybių išsikraustyti. ir taip, brangu čia, mes už 2 kamb (1bedroom) butą 1100 mokam...

Atsakyti