Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 165 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Labas rytas  :4u: 

Oooh, puuusryciai. As kadangi snaudziu iki paskutines minutes, tai pusryciauju darbe. Man labiausiai pasiteisina koses - avizu, grikiu. Jei nespeju/nenoriu is vakaro uzsipilti, tai susivartau graikiska jogurta su medum, bet po jo pakankamai greit isalkstu. Savaitgalio pusryciam tai labai ivairiai - kiausiniai, avokadai, darzoves, juoda duona ir visokios kombinacijos. Kai noriu pasilepint, tai susivartau kokia bandele ar kruasana  :D Dribsnius valgau retai, nebent labai skubu, o saldytuve pasikore ziurke. Bet as megstu tik paprastus pilno grudo, rudus dribsnius...

I tema - NT vis dar aiskiai teigiamas. Nakti prabudinejau nuo krutines skausmo. Toks jausmas, kad kuo toliau, tuo labiau ja skauda. I nestumini skausma/jautruma nepanasu. Tiesiog krutine labai sunki ir lyg melynes butu kazkur viduj. Ramiai bunant, nejudant, visai nieko nesijaucia. Bet pvz darant didesni, stipresni zingsni, tai atrodo, kad pasidesiu papus ant zemes ir jie tempsis is paskos... Pilvas neblogai issiputes, grynai kaip pries mm buna... 

Atsakyti

nu va taip ir galvojau, kurioj pusej jei ne paslaptis? 

matyt kazkurioj temoj prasilenkem.. 

Paris pačiam. Kol kas :) O tu Belgijoj, taip? 

I tema - NT vis dar aiskiai teigiamas. Nakti prabudinejau nuo krutines skausmo. Toks jausmas, kad kuo toliau, tuo labiau ja skauda. I nestumini skausma/jautruma nepanasu. Tiesiog krutine labai sunki ir lyg melynes butu kazkur viduj. Ramiai bunant, nejudant, visai nieko nesijaucia. Bet pvz darant didesni, stipresni zingsni, tai atrodo, kad pasidesiu papus ant zemes ir jie tempsis is paskos... Pilvas neblogai issiputes, grynai kaip pries mm buna... 

Na labai tikiuosi, kad tau pramuš savaime... Nepasakosiu savo paskutinio persileidimo istorijos, kad negąsdint, senos planuotojos gal pamena. Neduok dieve sepsis koks įsimes. Geriau važiuok į priimamaji ir tegu žiūri. 

Atsakyti
Sveikos, merginos,

šiandien dariausi prolaktino ir progesterono tyrimus. Prolaktinas baisus, 916,3 mIU/l (norma 102-496). Girdėjau, kad jo rodiklis labai kintantis, aš prieš pat tyrimus sulaukiau mane labai sunervinusio skambučio, nežinau, ar tai galėjo paveikti. Bet esmių esmė, kad mano progesteronas yra 124 nmol/l (norma 5,3-86). Greitai dabar paskaičiau, kad tokia norma būdinga pirmam nėštumo trimestrui. Ar čia gali būti geras pranašas? Šiandien 7dpo
Atsakyti

Man buvo :) Geras pranašas :) Tiesa, implantacija nebuvo dar įvykus, hcg buvo neigiamas. Bet pastojau tą ciklą. Bet būna atvejų, kai ir nebūna, ir tiesiog piko metu jis viršija normas (taip ir ginekologė man sakė, kad nieko blogo per didelis progesteronas). Vėliau buvo ir tokių atvejų. Kai viršijo normas, bet nesilaukiau. Ir hormonų temoje merginos rezultatus esu mačius, džiaugusis, kad o gal laukiasi, bet ne. 

Prolaktinas irgi nėštumo metu būna didesnis :) Pirmos pasitaikiusios normos internetu: Nėštumas (PRL)

I trimestras 190–4050 mU/l

Aišku, ir skambutis galėjo paveikti. Paprastai rekomenduojama pakartoti po kurio laiko jo tyrimą ramiom aplinkybėm ir įsitikinti, ar jis tikrai padidėjęs.

Žodžiu, nei paguosiu, nei pradžiuginsiu :D Gali būt ir taip, ir taip. Padės tik kantrybė dabar.

Bet geras progesteronas, gleivinei/nėštumui palankus. Va su PRL to nepasakyčiau :( Gali ir hormonų disbalansas būt. O kokie tavo pradžios hormonai buvo, nebepamenu? Ir ar tiksliai sugaudei O?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ten: 01 vasario 2017 - 13:31

:unsure: bet kaip keista kad nt aiskiai teigiamas.. 

taip ir norisi galvot kad isitvirtino veliau ir dar nieko nemate 

O tau is krutines nelasa? 

Paris pačiam. Kol kas :) O tu Belgijoj, taip? 

Na labai tikiuosi, kad tau pramuš savaime... Nepasakosiu savo paskutinio persileidimo istorijos, kad negąsdint, senos planuotojos gal pamena. Neduok dieve sepsis koks įsimes. Geriau važiuok į priimamaji ir tegu žiūri. 

aha As Belgijoj apsistojus. .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 01 vasario 2017 - 13:37

E_D, kūnas gyvena savo gyvenimą... Liūdna.

Atsakyti

:unsure: bet kaip keista kad nt aiskiai teigiamas.. 

taip ir norisi galvot kad isitvirtino veliau ir dar nieko nemate 

O tau is krutines nelasa? 

aha As Belgijoj apsistojus. .

O kas ten turi iš krūtinės lašėti net jei ir būtų pastojus???  :blink: 

Atsakyti
Ten, truputį nuleidai ant žemės, žinai, vaizduotė neša iškart toli, tik kad po to liūdėti nereikėtų smile.gif. Rašiau vakar, kad buvo pakritus BKT (galvoje iškart mintis, kad įvyko implantacija), šiandien vėl tokie tyrimai. Ovuliaciją nusistačiau matuodama BKT. Pradžios hormonų dar niekada ir nerašiau. Jie buvo tokie:

5cd
E2 - 45,01 pmol/l (45,4-854);
FSH - 5,16 IU/l (3,5-12,5);
LH - 7,46 IU/l (2,4-12,6);
SHBG - 116,9 nmol/l (25-122);
TESTO - 1,49 nmol/l (0,29-1,67);
Atsakyti

Oi nenorėjau nuleist ant žemės :D Pati spirgu viduj, nes pamenu tą jausmą pamačius didelį prg, labai labai norėčiau, kad būtų tas pranašingasis variantas :) ir kad prl reikštų tą patį  :yahoo: Bet teks irgi pasitelkti kantrybę ir laukti, ką mums atneši :) Jei tas pakritimas tikrai implantacija, tai ir testai greit rodytų :)

Atsakyti

koses man ir patinka, bet atrodo truksta laiko issivirt normaliai, nes tu uzpilamu nemegstu.. 

nebūtina virti, galima iš vakaro vandeniu užpilt-ryte būna išbrinkę-avinės kruopos, grikiai-mano mėgstamiausi. Aš tada pieno įsipilu ir niam niam :)

Extra_Dee - net nežinau kas tokiu atveju ir sakyt..... :unsure: palinkėsiu daug stiprybės ir kantrybės :4u:

Atsakyti

neliudek labai  :4u:

galvoju, mano L faze ir siaip trumpa. as abejoju ar kada buvo 15 dienu, jauciu visada 12-13 max. dabar negaliu ziuret, namie pazesiu, o cia labai blogai? gal implantacijai trukdo ir nespeja ar ka? 

12-16 dienu L fazė yra viskas ok  :) Idealiausia, berods, Jefimija rašė, kad 14 dienų :)​  Jeigu per trumpa ta fazė, tai organizmas neišskiria pakankamai progesterono ir gimdos gleivinė nepastorėja tiek kiek reikia, kas neleidžia apvaisintam kiaušinėliui įsitvirtinti  :( 

Atsakyti

Kisulita  :4u:  krūtinė padidėt gali nuo daug ko. Pvz gal pasinervinai, pamenu, prasčiau miegojai - gal prolaktinas pakilo. Va tau ir (.)(.) augimas. 

Ech, tai čia tik vienkartinis džiaugsmas  :D Na va, reikės pasidžiaugti kol yra  :D​ 

Atsakyti