Jauciuos kaip pervaziuota traukinio, jau neramu net darosi. Mm skausmai intensyveja, man neiprastai per stiprus, ypac palyginus su kraujavimu, kurio, galima sakyt, beveik nera. Pamenu pirmos mm po A buvo panasios skausmu, bet tada bent matesi, kodel skauda ir kas salinasi. Net nezinau, jei per nakti neprasides normalus kraujavimas, tai pasiskambinsiu i ligonine. Isidejau va dabar termometra i pazasti, pasimatuosiu tempa del visa ko...
P.S.
37.1, nieko ypatingo
uje kad tik infekcija kokia nesimestu, nu jau darosi baisu skaityti, kazkaip turi buti galas, as neisivaizduoju kaip tu pati jaustis turi, kai tikrai nei pakarta, nei paleista.
jatau laikykis.
man 37.1 butu as jau pusiau paslika buciau, mano tempa zema tai man 37 jau labai jaucias... prie 38 jau man reikejo i ligonine pagalbos kazkada, nes degiau..
O mano emocijos jau žemiškesnės, nei optimistinės, nei realistinės. Aišku, pasidarė liūdna, kad pas abu randame problemų, praeis laiko jas tvarkytis, o gal ką ir giliau kažką slepiame.
bet juk geriau zinoti tiksliai kas yra ir bandyt gydyti ar spresti kitaip, nei beprasmiskas bandymas ir tikejimas ir nieko, nes galbut slepias kas..
bet aisku, emocijos ima virsu kartais, bet as tai sakau, jei noris verkti, reikia issiverkti, isleist viska lauk, man tai pagelbeja...
dabar as pradesiu panikuot turbut, gal ir i gera bet nezinau.
vakar paskambino is ligonines paskirt appotmenta jau po visko, nes dideles eiles,tai sako reikia, bet kokiu atveju, jei nescia, del tolimesnes, jei ne... tfu tfu, ka daryt toliau, tai kovo gale. ir sako, turbut zinai, kad tavo gyd. ilga laika nebus, bet grys veliau
toliau sekti tave. as jau kai dariau hystero jos nebuvo, o buvo kita, jau buvau nustebus, bet neklausiau sakau koks skirtumas, bet dabar tai nelabai patiko.
kazkoks vyras, kolega pakeis. ne del to, kad vyras, bet tikiuos, kad ne koks tik pradejes dirbt cia ja pakeicia. man ji taip patiko gyd, na tikiuos viska isaiskino jam, nes musu kaip sake special case, su visais niuansais, tai turi zinot kad daro.
aisku dabar didziausias darbas yra seselem kurios matuos ir visa kita, ir laboratorija kuri veliau dirbs, bet visas instrukcijas tai jie is gyd gauna ir veliau jei reikia apsisprest kiek sodint pvz ar dar ka. nu matysim gal ir i gera, kita nuomone, kai susitiksiu su juo zinosiu..
nors mes jau buvom apkalbeje del sodinimo, ji nepataria 2, ypac jei geros kokybes ar net blasto, nes sansas dvigubeja vel dvynuku. ir noriu ir labai bijau. koks sansas, kad vel kas ivyks, nezinau, bet rizika visada yra, aisku rizika ir su vienu yra... nu matysiu, dar per toli galvoju, bet va ir prasideda trryzniojimas, o sakiau, kad rami