Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 165 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Man krūtinė vos ne dydžiu paauga antrose ciklo pusėse :) Kisulita, pažiūrėkim į privalumus, BT matavimas gan informatyvus tavo atveju :) jei viskas tvarkingai vyksta, geriau pažinsi savo kūną ir jo ypatumus. Ką jau ir rašai - apie liut.fazę ir pan. Per kiek laiko ateina mėnesinės jai pakritus ir pan. Irgi į naudą.

Man niekad krūtinė nedidėja, tik kai vartojau KT  :D O gaila, nesu labai apdovanota gamtos šiame reikale  :D 

Na taip, gan tvarkingai viskas buvo, neaišku kaip šį ciklą bus, toks truputį nuriedėjęs nuo bėgiu šis ciklas  :D Žinosiu, kad būna ir taip, kitą kartą būsiu pasiruošusi staigmenoms  :D​ 

Atsakyti

O kas ten turi iš krūtinės lašėti net jei ir būtų pastojus???  :blink:

toks kaip priespienis ar kaip cia pavadint. 

man kazkaip asociacija buvo kai organizmas galvoja kad pastojus/pagimdzius ir pradeda gaminti piena. nes kai ji paminejo kad krutys sunkios ir skaudzios... 

nedaznas atvejis po mazo persileidimo, bet man ligoninej sake, kad buna, organizmas galvoja kad pagimde. 

mano atveju jau buvo pazenges, na ir plius gavau epidura ir visas "gimdymo procesas" vyko tai gal buvo kitaip, bet as gavau tablete, kad nesigamintu pienas, bet kelios dienos po to buvo baisu, skaudzios, issipute, ir bego pienas, ypac nakti, kai atsipalaiduoja.. dejau kopusto, istrauke siaip ne taip. 

na bent tiek, zinojau, kad bent pienas gaminas... 

tai gal ir jai organizmas galvoja kad yra gal kas, nezinau.. faktas kad su hormonais netvarkoj. 

12-16 dienu L fazė yra viskas ok  :) Idealiausia, berods, Jefimija rašė, kad 14 dienų :)  Jeigu per trumpa ta fazė, tai organizmas neišskiria pakankamai progesterono ir gimdos gleivinė nepastorėja tiek kiek reikia, kas neleidžia apvaisintam kiaušinėliui įsitvirtinti  :(

aha.. reiks pasiziuret kiek ten mano yra. 

Atsakyti

Nei vienas mano atsakymas neissisaugojo :oh: Streikuoja siandien mobilus internetas.

Isskyru is krutines nepastebejau. Be to, speneliai visiskai nejautrus, tik tas sumusimo jausmas gilumoj kankina.

Koookie mm skausmai man buvo uzeje, teko vaistu isgerti. Bangom tokiom - skauda, sukyla sleikstulys ir vel ramu keliom minutem. Kazkaip apie saremius pagalvojau...bendradarbiai galvojo turbut kad as visai kuku, nes i wc laksciau kas 10min. Plius ir viduriai issivale .. Dabar lyg ir geriau jau, vaistai suveike. Bet skausmas tai kaip stipriu stipriu mm - net norejosi isitverti kazka, kad veidas neisduotu, kad skauda. Gal pagaliau isibeges viskas... o as dar kaip tycia su sijonu siandien  :oh: 

Atsakyti

Ačiū už naują temą  :)

Man ir krūtinė visad į ciklo galą padidėja 

ED, kūnas dar aiškiai nesupranta...

Malvinija, didokas prl.. Bet kad susidaryti tikslesnį vaizdą apie jį reiktų 2-3 rezultatų  :) prg didelis, žiūrėsim ar ką gero atneš, ar šiaip didelis  :)  kiti hormonai kaip ir ok, idealesniu atveju galėtų nedaug pasislinkinėt, bet bendras vaizdas aiškus :) panašiai tikėjaus.

Aš pora dienų buvau labai aktyviai nusiteikus, matavau bt, tikrinau gk, parsisiunčiau ovia appsą, o ten jei duomenis įvedinėji, visokių frazių parašo, straipsniukų įmeta, kai kas per gerai žinoma, kai kur smagiai galima paskaityt, ir kas svarbiausia - labai užmotyvuoja per vaisingas dienas  :D

Tai pamačiau, kad ir iš kaklelio ir iš bt vaizdas tas pats kaip iš pojūčių, žodžiu, nieko naujo, viskas sutampa, tai kaip ir nebėr ūpo tęst. Tuo labiau kad tris rytus iš eilės mane anksčiau kėlė tai skambučiai, tai žinutės, tai dar kokie garsai, nežinau, ir kiek ta bt tikra  :D bet pagal vaizdą turėtų b9t tikra. 

Atsakyti

Aš pora dienų buvau labai aktyviai nusiteikus, matavau bt, tikrinau gk, parsisiunčiau ovia appsą, o ten jei duomenis įvedinėji, visokių frazių parašo, straipsniukų įmeta, kai kas per gerai žinoma, kai kur smagiai galima paskaityt, ir kas svarbiausia - labai užmotyvuoja per vaisingas dienas  :D

Pas mane irgi Ovia apps'as  :) Patinka, nes reikia vesti, ką valgei ir kiek sportavai, tai truputį tvarkos įneša  :D Bet šiaip jau erzina, šiandien įvedžiau žemesnę temp.,  tai apps'as - jeigu BT bus pakilus prieš numatomas mm, tai nėštumo ženklas, bliamba, gi jau įvedžiau žemesnę, tai kokie dar nėštumo ženklai  :D 

Dėl bt, tai aš irgi matuoju labai savotiškai  :D Tik kai pamatau vaisingasias išskyras, tada pradedu matuoti  :D  O dabar pastebėjau, kad iki 10 dpo nėra prasmės matuoti, nes ji laikosi aukšta visada, tai kitą ciklą dar rečiau matuosiu  :)​ 

Atsakyti

Pas mane irgi Ovia apps'as  :) Patinka, nes reikia vesti, ką valgei ir kiek sportavai, tai truputį tvarkos įneša  :D Bet šiaip jau erzina, šiandien įvedžiau žemesnę temp.,  tai apps'as - jeigu BT bus pakilus prieš numatomas mm, tai nėštumo ženklas, bliamba, gi jau įvedžiau žemesnę, tai kokie dar nėštumo ženklai  :D

Aš maisto ten nevedu, tik vandenį  :D bet tai taip, padeda palaikyti tvarką  :D  man irgi pavarė, bt pakrito, pakilo, jau antra diena kaip pakilus, sako kažką tokio kaip "visai gali būti kad vaisingiausias laikotarpis jau netrukus"  :D  :D  bet šiaip nuo pat pirmo ciklo pagavo, ir su tuo fertility score, kai buvo 10 (max), tai ir buvo O. Kai pvz Kindara visad man vėliau galimą O dieną rodo (kas niekad nesutampa su tikrove) nors ją turiu jau gerokai virš metų, aišku, aš anksčiau jokių duomenų nevedžiau, tik širdeles, bet dabar  ir nepakoreguoja pagal temp, tiesiog išskaičiuoja.. Tai man visai patinka ovia.

O dar visi tie "go out there and get pregnant", o jei ne - gal paskaityt ero romanų?  :D  :D  nu toks kai įsijungi ir pažvengi. Arba vandens išgėrei - jeeee :yahoo: gerai išsimiegojai - valiooo  :yahoo: nu toks labai pozityvus appsas.

Prigyriau vadinasi. :D​ 

Atsakyti

Nu nesu turėjus tokio appso, bet skamba smagiai :)

Atsakyti

Tai negi reiks ir man vel susinstaliuot atval, nes turejau, bet issitryniau,nepatiko...

Pad mane tik fertilityfriend nuo senu senu laiku yra kai matuodavau.dabar tik mm die as susivedu ir pozymius jei yra.norenau vel pradet matuot si cikla bet gla nlb yr prasmes su ivf'u..

Ar kuri turit isigijus sumani mama zurnala-knyga?

Man atejo i pasta ryt tik galesiu pasiimt..idomu kas gero, kazkaip susigundziau, nors ta tema tai visokiu knygu turiu, visos perksaitytos..

Viena nukoviau lt budama padevetuose, pirmieji kudikio metai ar kaip ten, angl tai dziaugiuos, nes gera knyga.

Atsakyti

Tai man visai patinka ovia.

O dar visi tie "go out there and get pregnant", o jei ne - gal paskaityt ero romanų?  :D  :D  nu toks kai įsijungi ir pažvengi. Arba vandens išgėrei - jeeee :yahoo: gerai išsimiegojai - valiooo  :yahoo: nu toks labai pozityvus appsas.

Prigyriau vadinasi. :D​ 

Tai man ir patinka  :D  Esu bandžiusi ankščiau kitų, bet Ovia jau nuo vasaros naudoju, tai iš kart užkabino  :D  Ankščoau dar gaudavau visokių "apdovanojių" už tai, kad 10 dienų įvedžiau duomenis, už tai, kad 100 dienų ir t.t., irgi buvo smagu, bet dabar jau žiūriu, kad nebėra šito  :D 

Aš irgi gaunu pagyrimų, kad gerai išsimiegu, nors miego pažymiu kokias 4 val. ir žymiu, kad turiu nemigą  :D

Dėl O tai taip, tiksliai pagauna, kai ankščiau naudojau, tai taip nebuvo, bet dabar patogulino  :)  Ir numatoma mm dieną perskaičiuoja pagal įvedamus duomenis  :) 

Atsakyti

Jauciuos kaip pervaziuota traukinio, jau neramu net darosi. Mm skausmai intensyveja, man neiprastai per stiprus, ypac palyginus su kraujavimu, kurio, galima sakyt, beveik nera. Pamenu pirmos mm po A buvo panasios skausmu, bet tada bent matesi, kodel skauda ir kas salinasi. Net nezinau, jei per nakti neprasides normalus kraujavimas, tai pasiskambinsiu i ligonine. Isidejau va dabar termometra i pazasti, pasimatuosiu tempa del visa ko...

P.S. 

37.1, nieko ypatingo

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Extra_Dee: 01 vasario 2017 - 22:45
Extra_Dee, na tikrai ilgai kankiniesi, laikykis, būtinai skambink į ligoninę, jei kaip reikalas nepramuš unsure.gif

O mano emocijos jau žemiškesnės, nei optimistinės, nei realistinės. Aišku, pasidarė liūdna, kad pas abu randame problemų, praeis laiko jas tvarkytis, o gal ką ir giliau kažką slepiame. Dar darbe šiandien tokia diena, kad ryte tiesiog apsižliumbiau po direktoriaus žodžių. Ašaros tiesiog bėgo iš akių ir nieko negalėjau padaryti. Nusisukau ir kalbėjau toliau nusisukusi, tariamai labai plėšiau kalendorių naujo mėnesio pradžiai.
Man dabar veikia tas skaitymas. Sužinai kokį ne tokį skaičių ir pirmyn į internetą keliems vakarams skaityti apie tai. Kol kas labiausiai ir skaitau kitų patirtis. Reikia išsirinkti kokius gydytojus, pas kuriuos reiks apsilankyti, čia ir sudėtingas reikalas.
Prolaktiną būtinai kartosiuosi. Paskaičiau šiandien (pačiu laiku) apie tyrimo atlikimą. Aš jį atlikau nei valandai nepraėjus nuo miego (rekomenduoja bent po dviejų), gėriau arbatos (kai rekomenduojama nieko nevalgyt ir negert). Dar tas malonus darbinis skambutis smile.gif.

Tendre, o kuriems mano 5cd hormonans pagal tave trūksta idealumo? Man estradiolis pasirodė mažokas, bet man gleivinės storis niekada nebuvo matuotas, o skaičiau, kad ir esant mažam estradioliui ciklo pradžioje gali užaugti ir normali gleivinė. Testosteronas pasirodė į didesnę pusę, na aišku ir S.... ne pati mažiausia reikšmė. Kažkaip visi pradžios hormonai normoje ar arti jos, LH ir FSH santykis neblogas tai labai ir nesukau galvos. Vis tiek jau bręsta reikalas kažkur apsilankyti konsultacijai
Atsakyti

Jauciuos kaip pervaziuota traukinio, jau neramu net darosi. Mm skausmai intensyveja, man neiprastai per stiprus, ypac palyginus su kraujavimu, kurio, galima sakyt, beveik nera. Pamenu pirmos mm po A buvo panasios skausmu, bet tada bent matesi, kodel skauda ir kas salinasi. Net nezinau, jei per nakti neprasides normalus kraujavimas, tai pasiskambinsiu i ligonine. Isidejau va dabar termometra i pazasti, pasimatuosiu tempa del visa ko...

P.S. 

37.1, nieko ypatingo

uje  kad tik infekcija kokia nesimestu, nu jau darosi baisu skaityti, kazkaip turi buti galas, as neisivaizduoju kaip tu pati jaustis turi, kai tikrai nei pakarta, nei paleista. 

jatau laikykis. 

man 37.1 butu as jau pusiau paslika buciau, mano tempa zema tai man 37 jau labai jaucias... prie 38 jau man reikejo i ligonine pagalbos kazkada, nes degiau.. 

O mano emocijos jau žemiškesnės, nei optimistinės, nei realistinės. Aišku, pasidarė liūdna, kad pas abu randame problemų, praeis laiko jas tvarkytis, o gal ką ir giliau kažką slepiame.

bet juk geriau zinoti tiksliai kas yra ir bandyt gydyti ar spresti kitaip, nei beprasmiskas bandymas ir tikejimas ir nieko, nes galbut slepias kas..  :huh2: 

bet aisku, emocijos ima virsu kartais, bet as tai sakau, jei noris verkti, reikia issiverkti, isleist viska lauk, man tai pagelbeja... 

dabar as pradesiu panikuot turbut, gal ir i gera bet nezinau. 

vakar paskambino is ligonines paskirt appotmenta jau po visko, nes dideles eiles,tai sako reikia, bet kokiu atveju, jei nescia, del tolimesnes, jei ne... tfu tfu, ka daryt toliau, tai kovo gale. ir sako, turbut zinai, kad tavo gyd. ilga laika nebus, bet grys veliau  :unsure: 

toliau sekti tave. as jau kai dariau hystero jos nebuvo, o buvo kita, jau buvau nustebus, bet neklausiau sakau koks skirtumas, bet dabar tai nelabai patiko. 

kazkoks vyras, kolega pakeis. ne del to, kad vyras, bet tikiuos, kad ne koks tik pradejes dirbt cia ja pakeicia. man ji taip patiko gyd, na tikiuos viska isaiskino jam, nes musu kaip sake special case, su visais niuansais, tai turi zinot kad daro. 

aisku dabar didziausias darbas yra seselem kurios matuos ir visa kita, ir laboratorija kuri veliau dirbs, bet visas instrukcijas tai jie is gyd gauna ir veliau jei reikia apsisprest kiek sodint pvz ar dar ka. nu matysim gal ir i gera, kita nuomone, kai susitiksiu su juo zinosiu.. 

nors mes jau buvom apkalbeje del sodinimo, ji nepataria 2, ypac jei geros kokybes ar net blasto, nes sansas dvigubeja vel dvynuku. ir noriu ir labai bijau. koks sansas, kad vel kas ivyks, nezinau, bet rizika visada yra, aisku rizika ir su vienu yra... nu matysiu, dar per toli galvoju, bet va ir prasideda trryzniojimas, o sakiau, kad rami  :angel2:  :tomato: 

Atsakyti