Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 165 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Sveikos 4u.gif

ED, verysad.gif greiciau taisykis...
Atsakyti

Extra_Dee, kasdien vis baisiau skaityti kas su tavim darosi  :(​  Kad tik greičiau pagerėtų...

Atsakyti

Rytas labas. 

ED nejuokauk, važiuok į ligoninę. Jei kaklelis kietas, gali turėt rimtų komplikacijų. Kas blogiausio nutiks, jei nuvažiuosi? Namo išvarys? Na ir kas? 

Grange, jums paskutinė galimybė? Na baisu, o kaip kitaip gali būti? Po tiek išgyvenimų... Žinai, man vienas protingas žmogus pasakė kažkada: baimė kaip šuo. Kuo labiau nuo jos bėgi, tuo labiau ji vejasi ir puola. Gerai, kad supranti, kad baisu. Bet ar gali ką nors pakeisti? Turbūt nelabai... Tad laikykis ir šnekėk apie tai kuo daugiau  :gossip:  :friends:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merisier: 02 vasario 2017 - 10:40

OK pagąsdinsiu, man buvo tas pats, kai pradėjau iš skausmo alpt, mama suorganizavo per pažįstamus, kad į nėštumo patologijos skyrių priimtų apžiūrai, nes buvau įsibaiminus važiuot į priimamajį, iš kurio mane išgrūdo gerb. Rūta Kurtinaitienė ir liepė nesirodyt, nes viskas išsivalys ir taip, be nieko. Ogi pasirodė, kad man vaisius įstrigo gimdos kaklelyje (kaip ji nematė, NP skyriuj NIEKAS nesuprato) ir prasidėjo uždegimas. Vaisių pašalino rankom, savaitę gėriau skatinamuosius, kad viskas išsivalytų (savaitė sąrėmių). Kodėl nebedarė abrazijos? Nes viskas jau buvo atsisluoksniavę ir kai pašalino vaisių, urmu ėmė eiti lauk. Apžiūrinėjo kas dieną, stebėjo, ar nesiplečia uždegimas. Viskas gražiai išsivalė.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merisier: 02 vasario 2017 - 10:34

Parėjo mano mm...  :( Labiausiai bus gaila b pasakyti... Vakar truputį pasiginčyjom, sakiau, kad jau viskas, nutrito bt, o jis - iš kur žinai, juk mm dar nėra, sakau, kitą dieną bus. Tai sako, pažiūrėsim... Tai va, šiandien gaus liūdnų žinių...

Žodžiu, paveikė truputį abu tai, kad vėl nepavyko  :)​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 02 vasario 2017 - 10:39

E_D, siaubas :( Ar nuvažiavai pagalbos? Negerai, kad tokie skausmai ir nesivalo. Gi ir negimdinis vis dar gali būt, arba šiaip kaklelis užspazmavęs. 

Merisier, paskaičiau tavo istoriją kaip košmarą.

Kisulita, už nelabąsias :4u: Naujas ciklas - naujos viltys! Būsit sveikesni ir stipresni, tu labiau pasiruošus nėštumui :)

Atsakyti

Kisulita, už nelabąsias :4u: Naujas ciklas - naujos viltys! Būsit sveikesni ir stipresni, tu labiau pasiruošus nėštumui :)

Taip, po kelių dienų grįš geresnė nuotaika, tai grįš ir optimizmas  :)  Dabar tokia slegianti nuotaika...  :unsure:​ 

Atsakyti

E_D, siaubas :( Ar nuvažiavai pagalbos? Negerai, kad tokie skausmai ir nesivalo. Gi ir negimdinis vis dar gali būt, arba šiaip kaklelis užspazmavęs. 

Merisier, paskaičiau tavo istoriją kaip košmarą.

Man rodos, tu buvai čia irgi, kai viskas vyko... buvo drama live :D dabar jau juokas ima, bet jei pamatysiu kada tą k...tinaitienę, turbūt nosin duosiu. Nors esu visiškai neagresyvi asmenybė. 

Atsakyti

Aha, bet nepamenu tokių detalių, kad išvarė ir pan...

Atsakyti

Grange, jums paskutinė galimybė? Na baisu, o kaip kitaip gali būti? Po tiek išgyvenimų... Žinai, man vienas protingas žmogus pasakė kažkada: baimė kaip šuo. Kuo labiau nuo jos bėgi, tuo labiau ji vejasi ir puola. Gerai, kad supranti, kad baisu. Bet ar gali ką nors pakeisti? Turbūt nelabai... Tad laikykis ir šnekėk apie tai kuo daugiau  :gossip:  :friends:

pasutine tokia pilnai kompensuojama.FET nesiskaiciuoja, tai jei butu ka saldyti,sakykim dar veliau turetume sansu. 

na mes aisku labai tikimes ir vilimes kad daugiau ir nebereiks, bet jei tfu tfu tfu tai dar karta bandytume. pilno IVF kaina +- 3 tukst eur tai kazkaip issisuktume, bet daugiau tai nezinau. ne tik del finansu, bet ir siaip, jau reiktu rimtai kazka keist. na bet neprireiks, sis kartas bus sekmingas!

OK pagąsdinsiu, 

OMG  :blink:  :huh2:  :huh2:  o kiek tau sav buvo..?

Atsakyti

pasutine tokia pilnai kompensuojama.FET nesiskaiciuoja, tai jei butu ka saldyti,sakykim dar veliau turetume sansu. 

na mes aisku labai tikimes ir vilimes kad daugiau ir nebereiks, bet jei tfu tfu tfu tai dar karta bandytume. pilno IVF kaina +- 3 tukst eur tai kazkaip issisuktume, bet daugiau tai nezinau. ne tik del finansu, bet ir siaip, jau reiktu rimtai kazka keist. na bet neprireiks, sis kartas bus sekmingas!

OMG  :blink:  :huh2:  :huh2:  o kiek tau sav buvo..?

Bus sėkmingas  :wub:

Buvo 12 savaičių...

Atsakyti
QUOTE(grange @ 2017 02 02, 11:12)
pilno IVF kaina +- 3 tukst eur tai kazkaip issisuktume, bet daugiau tai nezinau. ne tik del finansu, bet ir siaip, jau reiktu rimtai kazka keist. na bet neprireiks, sis kartas bus sekmingas!

kiek IVFų esi sau užsibrėžus? Šis, berods, būtų 6? Iš vienos pusės žaviuosi atkaklumu, iš kitos - moralizuočiau saugoti savo sveikatą, jos gi ne prūdai po kiekvienos stimuliacijos, plius liekamieji reiškiniai... O ką galėtum "rimtai keisti", kai įvardini? Patį požiūrį į savo nevaisingumą?

ED, sveikatos tau, rūpinkis savimi...
Papildyta:
QUOTE(Malvinija @ 2017 02 01, 23:17)
Man dabar veikia tas skaitymas. Sužinai kokį ne tokį skaičių ir pirmyn į internetą keliems vakarams skaityti apie tai. Kol kas labiausiai ir skaitau kitų patirtis. Reikia išsirinkti kokius gydytojus, pas kuriuos reiks apsilankyti, čia ir sudėtingas reikalas.
--
Man estradiolis pasirodė mažokas, bet man gleivinės storis niekada nebuvo matuotas, o skaičiau, kad ir esant mažam estradioliui ciklo pradžioje gali užaugti ir normali gleivinė.

Bet dar labai anksti stresintis dėl nepastojimo... uždėsi sau bloką, tai pradės maišyti ne sveikatos sutrikimai, o psichologiniai dalykai. Domėtis, žinoma, nėra blogai, bet nepulti stačia galva. Labai lengva paskęsti tam informacijos sraute.
Hormonai pas tave tvarkingi, o estradiolis ne tik už gleivinę atsakingas (kuri, taip, gali ir vėliau suvėšėti), o pagrindas folikulų brandinimui.
Atsakyti