Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 165 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Tiesiog antroje pusėje ciklo veikia progesteronas, kuris veikia lygiai taip pat ar tu pastotum tą ciklą, ar lauktum mėnesinių - gali ir pilvas papūstas būt, ir krūtinė didėt bei skaudėt, maust ir t.t.

Aišku jau įvykus implantacijai prisideda ir hcg augimas/veikimas, tačiau iki numanomų mėnesinių/per neatėjusias mėnesines jo dar nėra tokių kiekių organizme, kad labai ryškiai būtų juntami kažkokie požymiai :)

Atsakyti

O kelinta šiandien dpo?  :)​ 

panašiai 12-14 dienų :hmm:

o kaži koks protingas terminas turi būti pasirodyti pas gydytoją? jei tarkim pentadieniui užsiregistruočiau, tai būtų normalu-nepalaikis beprote, dėl 5 dienų mmm vėlavimo? :D

Atsakyti

Kad internete perskaičiau, jog pms simptomai būna ankščiau, o nėštumo tom dienom, kai numatomos mm, man dar tik 6 dpo, net neprisitvirtinęs dar žirniukas, ankstoka požymiams  :unsure:  Ech, na bent jau ramesnė esu laukiant mm  :)​ 

Ten teisingai atsakė - PMS požymiai visiškai normalu, kad apsireiškia. 

Mano atveju dabar buvo taip, pirmadienį per pietus per echo matė ginius, kad ovuliacija įvykus, bet viskas buvo dar kiaušidėje. Penktadienį jau turėjau vaiduoklį, šeštadienio testą matėt pačios - visiškai ryškus. PMS'inės nuotaikos ir krūtinė buvo prieš einant pas ginekologą. Taigi, 

o kaži koks protingas terminas turi būti pasirodyti pas gydytoją? jei tarkim pentadieniui užsiregistruočiau, tai būtų normalu-nepalaikis beprote, dėl 5 dienų mmm vėlavimo? :D

O ko tu ten nori eit? Manau, palaikys :D

Atsakyti

Ten teisingai atsakė - PMS požymiai visiškai normalu, kad apsireiškia. 

Mano atveju dabar buvo taip, pirmadienį per pietus per echo matė ginius, kad ovuliacija įvykus, bet viskas buvo dar kiaušidėje. Penktadienį jau turėjau vaiduoklį, šeštadienio testą matėt pačios - visiškai ryškus. PMS'inės nuotaikos ir krūtinė buvo prieš einant pas ginekologą.

Man tie pms simptomai nėra įprasta, nes kai neplanavau, tai nebuvo jokių požymių, kai pirmą ciklą bandėm, irgi nebuvo jokių pms simptomų tik ciklas pailgėjo, bet nuo antro bandymų ciklo jau atsirado visokių požymių, galvojau, gal vienkartiniai bus  :hmm: Dar kas neramina, tai dešinio šono skausmas, toks užeinantis ir praeinantis...

O tai kelinta buvo dpo, kai pasimatė vaiduokliukas?  :) 

Atsakyti

Palauk, kol bus 14-16 diena, ir bandyk kartoti, gali būti, kad nerodo, nes dar anksti, arba nėra mm, nes irgi anksti  :D 

Gal dar nereikia skubėti, man gydytoja sakė nesirodyt, kol nepamatysiu teigiamo testo  :D​ 

Atsakyti

Tiesiog antroje pusėje ciklo veikia progesteronas, kuris veikia lygiai taip pat ar tu pastotum tą ciklą, ar lauktum mėnesinių - gali ir pilvas papūstas būt, ir krūtinė didėt bei skaudėt, maust ir t.t.

Aišku jau įvykus implantacijai prisideda ir hcg augimas/veikimas, tačiau iki numanomų mėnesinių/per neatėjusias mėnesines jo dar nėra tokių kiekių organizme, kad labai ryškiai būtų juntami kažkokie požymiai :)

Hmm, aišku, tai tada dar nereikia skubėti nurašyti šio ciklo  :)​  

Atsakyti

Man tie pms simptomai nėra įprasta, nes kai neplanavau, tai nebuvo jokių požymių, kai pirmą ciklą bandėm, irgi nebuvo jokių pms simptomų tik ciklas pailgėjo, bet nuo antro bandymų ciklo jau atsirado visokių požymių, galvojau, gal vienkartiniai bus  :hmm: Dar kas neramina, tai dešinio šono skausmas, toks užeinantis ir praeinantis...

O tai kelinta buvo dpo, kai pasimatė vaiduokliukas?  :)

Pačios OV tai ką aš žinau... Labai ryškus OT buvo sausio 26 atrodo. Vaiduokliukas vasario 10. Tai kažkur sakyčiau gal 12-13 DPO?  

Atsakyti

Pačios OV tai ką aš žinau... Labai ryškus OT buvo sausio 26 atrodo. Vaiduokliukas vasario 10. Tai kažkur sakyčiau gal 12-13 DPO?  

Turbūt kokia 13-14 dpo buvo vasario 10, jeigu OT 26 teigiamas  :)  Tai jo, kaip tik tos dienos, kai jau turi matytis kažkas, tai man tik kitą savaitę testuotis, jeigu mm nebus. 

Gal bus norinčių kartu?  :D 

Atsakyti

Simona, pasitestuok dar ryt/poryt. Gal ankstoka tiesiog. 

Turbūt kokia 13-14 dpo buvo vasario 10, jeigu OT 26 teigiamas  :)  Tai jo, kaip tik tos dienos, kai jau turi matytis kažkas, tai man tik kitą savaitę testuotis, jeigu mm nebus. 

Gal bus norinčių kartu?  :D

Na va, tai spirgalus į spintą ir laukiam kitos savaitės :D

Aišku, visi skirtingi, bet mano atveju ir 10 DPO dar dovanėlė net iš kiaušidžių nepajudėjus buvo :)

Atsakyti

sveikos, na kas sveikos  :4u: 

Erborista, jetau, nu .. kaip skaudziai viskas. as tik isivaizduot galiu kaip jauties. psicholkiginis skausmas sunku, bet kai jauti ir fizini tai gyvent trukdo  :huh2:  laikykis, labai tikiuos pajudes ledai greit. 

ner daug ka pasakot,tai tyliu... 

mano emocijos tai kaip kardiograma jauciu  :huh2:  :huh2:  jei kas suzymetu. vakar taip is sirdies issibliovau, atrodo palengvejo... nei is sio nei is to, kai isejau i miesta.. aplink atrodo toks jausmas tik nestukes, su viengubais ar dvigubais vezimais ar paaugusiais vaikais  :unsure:  :huh2:  na matau ka noriu matyt aisku. seniai mieste bebuvau,tai kazkaip durnai labai pasijauciau ir dave per galva. dar viena drauge parase, kad susilauke leliuko.. nors ir dziaugiuos del jos, bet taip giliai kaip su astriu peiliu nudure,tai ir pasileido  :cray:  :cray: nu zo...dar gerai, kad b supranta ir nerekia ko cia bliaunu, nes nudauzus buciau ir ji  :aggressive:  :taika: 

Atsakyti

O ko tu ten nori eit? Manau, palaikys :D

noriu kad greičiau patvirtintų ar laukiuos ar ne :D

Palauk, kol bus 14-16 diena, ir bandyk kartoti, gali būti, kad nerodo, nes dar anksti, arba nėra mm, nes irgi anksti  :D

Gal dar nereikia skubėti, man gydytoja sakė nesirodyt, kol nepamatysiu teigiamo testo  :D​ 

oki, lauksiu, be kitos savaitės neisiu :D

Atsakyti

noriu kad greičiau patvirtintų ar laukiuos ar ne :D

oki, lauksiu, be kitos savaitės neisiu :D

taip anksti nematys nieko, jei ir kas yra, o be to, ner ko lysti ten su echoskopu.

kantrybes ;) ;)

zinau, kad mes cia ja nelabai pasizymi, ale.. 

Atsakyti