Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 165 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Sveikinimai, Grange  :D  :wub:  Smagaus gimtadienio  :4u:  Linkiu didžiausių norų išsipildymo  :4u:​ 

Atsakyti

O jau oras lauke...  :blink:  :wub:  Ir kaip man dabar dirbti  :huh2:​ 

Atsakyti

Su gimimo diena, grange!  :dovana:  :clap: 

Atsakyti

Sveikos :) koooks pavasaris  :wub: saulutė šviečia, jau šilčiau, mano daržely jau gėlės pirmos pražydo, iki šiol tik pumpurėlius teturėjo. Buvau išėjus pasivaikščiot, prisiskyniau krūmų šakelių šiek tiek, bus ir namie pavasaris  :) 

Su užgavėnėm visas ir grangę su gimtadieniu :birthday2:

Aš šiandien blynų nekepsiu  :D neseniai kepiau, berods šaštadienį, o vakare su vyru prasilenksim, tai šiemet pabūsim be blynų  :D

erborista:4u: už tokią savijautą

Malvinija, aš ir kai gėriau šalavijus (seniai tas buvo), tai pastebėjau, kad O buvo pasiankstinus  :sutinku:

Simona, tikrai, pakentėk dar kiek su gydytoja, sunku tos kantrybės rast, žinau..  :)

melutia, džiaugiuosi dėl tavęs !  :wub: Pirmas trimestras praeitas, kaip faina :) , būtinai užsuk pasidalint, ką nešioji :)

melisa, sveika prisijungus

Merisier, kaip fainai skamba karnavalas, smagu dėl dukrytės  :)

Atsakyti

Aciu paciu  :D  :) 

Atsakyti

aš ir kai gėriau šalavijus (seniai tas buvo), tai pastebėjau, kad O buvo pasiankstinus  :sutinku:

Merginos, o kaip jūs tą šalavijų arbatą gaminatės? Kur perkate?  :D​ 

Atsakyti

Grange, su gimtadieniu! Labai gražią dieną gimei! :)))

Melutia, sveikinu su svarbios ribos peržengimu :) Ir kaip greit 12 sav. prabėgo...

Ačiū už linkėjimus ir virusus, būtinai griebiu :)

Merisier, ojei, ir kodėl taip vėlai viskas ten pas jus :D

Dar kažką norėjau rašyt - pamiršau.

Įdomu, ar waterland su nauja meile į planavimus negrįš anksčiau :)

Pamenu tą pradžios spirgėjimą :)

Aptilusių daug... Enir seniai rašė... Ceroc beveik nebelanko...

Aš tai nieko nebejaučiu - nieko nebeskauda ir nebemaudžia, jokių emocinių šuolių, tik spuogų spuogelių... Siaubas visiškas, kaip paauglė. 

Atsakyti

Ai, regėjimas paprastėjo, akyse liejasi, norėtųsi stipresnių lęšių ar akinių, galvojau - tiesiog, po to paskaičiau info lapely, kad ir nuo closto gali būt.  :hmm:  Įdomu kažkaip. Maža gi dozė, gal sutapimas...

Atsakyti

Kiek laiko, Ten, dar reikės gerti tą clostą?  :)​ 

Atsakyti

Jau nebegeriu. Praeitą savaitę sugėriau penkias tabletes. Bet gal trečią dieną pastebėjau, kad liejas. Pamaniau, kad per daug dirbau kompiuteriu, po to ir kitą dieną, ir dar kitą. Tiesiog paprastėjo regėjimas.

Atsakyti

Ten, bet gal čia laikinas spazmas? Būna taip, ypač nuo vaistų. 

O jei neramu labai arba nepraeis, nueik į normalią kliniką, išplės vyzdžius ir pasakys, ar laikinas efektas čia, ar tikrai pablogėjo  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2017 02 28, 15:17)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Tendre" data-cid="71473731" data-time="1488287294"><div><p></p><p>aš ir kai gėriau šalavijus (seniai tas buvo), tai pastebėjau, kad O buvo pasiankstinus  drinks_cheers.gif</p></div></blockquote><p>Merginos, o kaip jūs tą šalavijų arbatą gaminatės? Kur perkate?  biggrin.gif </p>

Pirkau vaistineje, uzplikai zoleles ir geri, paprasta smile.gif as jau seniai geriau, tai tiksliai nepamenu ir nenoriu suklaidint, gal Malvinija tau parasys kuriom ciklo dienom ir kokiais kiekiais gerti. Info yra daug ir internete straipsniuose apie zoleliu pagalba pastoti, nevaisingumui gydyti. Aisku, pries tai turbut reikia apsvarstyti ar isvis tu zoleleliu reikia, kuriu (sitos ar kitos), ar galima tai daryti (ne)zinant savo AMH ir pan smile.gif
Atsakyti