Sveikinimai, Grange
Smagaus gimtadienio
Linkiu didžiausių norų išsipildymo
O jau oras lauke...
Ir kaip man dabar dirbti
Sveikos koooks pavasaris
saulutė šviečia, jau šilčiau, mano daržely jau gėlės pirmos pražydo, iki šiol tik pumpurėlius teturėjo. Buvau išėjus pasivaikščiot, prisiskyniau krūmų šakelių šiek tiek, bus ir namie pavasaris
Su užgavėnėm visas ir grangę su gimtadieniu
Aš šiandien blynų nekepsiu neseniai kepiau, berods šaštadienį, o vakare su vyru prasilenksim, tai šiemet pabūsim be blynų
erborista, už tokią savijautą
Malvinija, aš ir kai gėriau šalavijus (seniai tas buvo), tai pastebėjau, kad O buvo pasiankstinus
Simona, tikrai, pakentėk dar kiek su gydytoja, sunku tos kantrybės rast, žinau..
melutia, džiaugiuosi dėl tavęs ! Pirmas trimestras praeitas, kaip faina
, būtinai užsuk pasidalint, ką nešioji
melisa, sveika prisijungus
Merisier, kaip fainai skamba karnavalas, smagu dėl dukrytės
Aciu paciu
aš ir kai gėriau šalavijus (seniai tas buvo), tai pastebėjau, kad O buvo pasiankstinus
Merginos, o kaip jūs tą šalavijų arbatą gaminatės? Kur perkate?
Grange, su gimtadieniu! Labai gražią dieną gimei! ))
Melutia, sveikinu su svarbios ribos peržengimu Ir kaip greit 12 sav. prabėgo...
Ačiū už linkėjimus ir virusus, būtinai griebiu
Merisier, ojei, ir kodėl taip vėlai viskas ten pas jus
Dar kažką norėjau rašyt - pamiršau.
Įdomu, ar waterland su nauja meile į planavimus negrįš anksčiau
Pamenu tą pradžios spirgėjimą
Aptilusių daug... Enir seniai rašė... Ceroc beveik nebelanko...
Aš tai nieko nebejaučiu - nieko nebeskauda ir nebemaudžia, jokių emocinių šuolių, tik spuogų spuogelių... Siaubas visiškas, kaip paauglė.
Ai, regėjimas paprastėjo, akyse liejasi, norėtųsi stipresnių lęšių ar akinių, galvojau - tiesiog, po to paskaičiau info lapely, kad ir nuo closto gali būt. Įdomu kažkaip. Maža gi dozė, gal sutapimas...
Kiek laiko, Ten, dar reikės gerti tą clostą?
Jau nebegeriu. Praeitą savaitę sugėriau penkias tabletes. Bet gal trečią dieną pastebėjau, kad liejas. Pamaniau, kad per daug dirbau kompiuteriu, po to ir kitą dieną, ir dar kitą. Tiesiog paprastėjo regėjimas.
Ten, bet gal čia laikinas spazmas? Būna taip, ypač nuo vaistų.
O jei neramu labai arba nepraeis, nueik į normalią kliniką, išplės vyzdžius ir pasakys, ar laikinas efektas čia, ar tikrai pablogėjo

Pirkau vaistineje, uzplikai zoleles ir geri, paprasta