Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 165 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Ojei, Merisier, neįsisirk! O ne nėščiųjų sloga? :)

Aha, aš Vilniuj, o tamsta kiek gydytojų visur kur aplinkoj turit :D

Už linkėjimus dėkui, aš tas diskusijas apie dvynukus praleidau, bet jei mano valia būtų rinktis, norėčiau standartiškai - vieno, po to kito :) Augint dar augint, bet ir taip jau prie rizikingų nėštumų būsiu, vien dėl apsunkintos anamnezės... O jei dvynukai, tai papildomos galimos komplikacijos. Vien dėl vaikų sveikatos ir ramesnių nervų vieno lauktis norėčiau :D Bet bus kaip bus, svarbu laimingai :)

Atsakyti

Ojei, Merisier, neįsisirk! O ne nėščiųjų sloga? :)

Aha, aš Vilniuj, o tamsta kiek gydytojų visur kur aplinkoj turit :D

Už linkėjimus dėkui, aš tas diskusijas apie dvynukus praleidau, bet jei mano valia būtų rinktis, norėčiau standartiškai - vieno, po to kito :) Augint dar augint, bet ir taip jau prie rizikingų nėštumų būsiu, vien dėl apsunkintos anamnezės... O jei dvynukai, tai papildomos galimos komplikacijos. Vien dėl vaikų sveikatos ir ramesnių nervų vieno lauktis norėčiau :D Bet bus kaip bus, svarbu laimingai :)

Šeimyna katik slogavo, tai turiu įtarimą, kad nuo jų pasigavau-dukra sakė, kad mokykloj labai daug čiaudinčių buvo irgi. Tai turbūt, kad vis dėlto apčiaudėjo. Na, nieko, turiu citrosepto, kivių, imbierų ir karšto vandens, vakarienei česnako :D 

Dėl dvynukų tiesa, po vieną lengviau. Bet tikrai, kad ir kiek bebūtų, svarbu būtų...

Taip, mano aplinkoj nemažai medikų kažkaip. Kuo labai džiaugiuosi, nes vis dėlto manau, kad tai padėjo ir mano ligas greičiau rasti, ir kai reikia, gaunu rekomendacijas...

Atsakyti

Ech tos mmm...  :console:

Primink, kelintą ciklą bandote? Pirmas vaikiukas bus?  :4u:​ 

labai liūdna, ką bepadarysi  :cry2:

pirmas ciklas dar tik, o sūnui jau tuoj 7 metai :mirksiukas:

buvau pradėjusi gert nakvišų aliejų, turbūt teks mest....nes gėriau kad palengvintų PMS simtomus, o va kokią nesamonę padarė - išgeruliavo viską, PMS simptomai dar pjauresni ir sunkesni pasidarė. Vakar dar prie viso liūdesio ir migreną apturėjau....MB kaip nuliūdo :cray: na bet pralinksminau, kad sakau dabar turėsim "dirbti" kiekvieną dieną kad gautųsi :lol:

su pavasariu, mergaitės :flirt2:

Atsakyti

Simona

Nakvisu alieju galima gerti tik nuo 1cd iki O planuojant. Nakvisu aliejus po O skatina gimdos susitraukimus, prostaglandino gamyba... as nukisau savuosius vitaminus gilyn i spintele, kai pamaciau, kad juos nakvisu aliejaus yra. Uzteko pagerti dvi su virsum savaites, o pasmakre jau pilna labai skaudu spuogu, burnos gleivine isburkusi...

Atsakyti

Simona, na neliudek, tik pirmas ciklas, tai dar ne tragedija juk ;) zinau, kaip norisi cia ir dabar, bet.. 

man nakvisos ir tik problemu sukele, nei kad padejo, naudojau pries kokius 7-8 metus gal, sako sureguliuoja cikla, bet man buvo ss, ir svoris atrode augo nuo ju dar papildomai. o gal tik man jos apetita kele, nezinau, daugiau nebegersiu. 

siuo metu negeriu nieko, uzkniso visos tos tabletes. na geriau tik foli ir gelezi, bet dabar ir tuos sustojau. Foli pradesiu gert 2 men pries pradedant rimtesnius planavimus.. 

Atsakyti
Ačiū už informaciją dėl šalavijų, turėsiu ją omenyje. Suveikė man bandos jausmas dėl šios arbatos naudojimo. Veikiausiai čia esančios supras, kad kai kada tiesiog labai sunku nieko nedaryti smile.gif

Merisier, neįsisirk 4u.gif

Dėl dvynukų, jei viskas sėkmingai, tikrai neatsisakyčiau iškart dviejų smile.gif

Iš vitaminų dabar geriu tik "Pregnacare conception" ir vitaminą C. Prasitirsiu dar D vitaminą pakartotinai, galbūt ir jį teks gerti. MB geria saujęlę vitaminų, bandom gerinti judrumą. Buvau supirkus atskirai papildus, dabar pasisiunčiau papildų kompleksus (FertilAid ir MotilityBoost), saujelė kiek apmažės smile.gif
Atsakyti

Labas vakaras :)

merisier greiciau ir lengvai pasveikt :4u: jei be jokiu komplikaciju, tai manau tikrai uzteks tu priemoniu, kurias isvardinai ;) daug skysciu, arbateliu, dar gali nosi juros vandeniu vis praplauti ir viskas bus ok :4u: 

as kazkaip ipratau tik taip gydytis pirmosios besilaukdama ir tfu tfu tfu visad lengvai praeina

Atsakyti

Miargooos, kokia spuogu plantacija ant mano smakro...! Realiai per pusdieni guzais nuejo, pora net ir pabaltuot spejo. Kad jas kur tas nakvisas! Nenustebciau, jei ir mm nukele, nes kolkas jokiu jokiu pozymiu, kad jos artetu. Na, nebent situos spuogus uzskaitytume kaip pozymi. O man darbe svarbios dienos ryt/poryt, o as atrodau kaip paaugle...  :cray:  :oh: 

Atsakyti

Man nakvisos visai neblogai. Patvarko ovuliacija, paankstina truputi, gleiviu normaliu daugiau buna. Bet jei padauginu - mmm krachas buna, gleivine vos ne kaip persileidziant didziausiais gabalais krenta, kraujuoja, skauda ir tt. Pas mane gal stiprios nakvisos :D Tai kazkaip isgeriu kas kokia antra diena, ar kaip prisimenu iki O, ir visai neblogai, kasdien per daug gaunasi.

Atsakyti

Miargooos, kokia spuogu plantacija ant mano smakro...! Realiai per pusdieni guzais nuejo, pora net ir pabaltuot spejo. Kad jas kur tas nakvisas! Nenustebciau, jei ir mm nukele, nes kolkas jokiu jokiu pozymiu, kad jos artetu. Na, nebent situos spuogus uzskaitytume kaip pozymi. O man darbe svarbios dienos ryt/poryt, o as atrodau kaip paaugle...  :cray:  :oh:

Nesmagu.... :4u: 

Atsakyti

aš visada pries mmm "pasipuošiu " irgi tokiais grožiais :oh:  kol išsigydau - ateina kitos mmm :D

šiandien kaip liūdna, negaliu, jau trečia diena migrena, geriu stiprius vaistus ir taip nervuoja, sakiau kad mažinsiu vaistus, o gaunasi taip, kad jų geriu dar daugiau :oh:  išgeriu-o tada jaučiuosi kaip girta, reikia dar ir darbą darbe dirbti... siaubas, kaip aš gyvensiu be vaistų kai pastosiu, aš neišsivaizduoju... :cray:

Atsakyti

Extra_Dee, aš šįkart spuogų draugė :D Nesmagu, bet tu ne viena!
O nakvišos man ir ciklą buvo išbalansavę. Nors kas jo nebalansuoja :)))

Simona02, iš nuskausminamųjų rato išbrist sunku... Užuojauta dėl skausmų!

Atsakyti