Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 165 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

parėjo mmm  :cry2:  :cry2:  :cry2:

Atsakyti

Grange, su tortadieniu - skanaus gimtadienio :)

Melisa - sveika, neuzsibuk ir smagaus planavimo :)

Simona, na ka padarysi. Neliudek. Cia ne pabaiga, o nauja pradzia :D

Visoms skaniu blynu, kas kepat :) As neapsisprendziu, ar mielinius, ar cirvinius kepti.

Labai isvargus, miegas neatsistato niekaip, miegu po kelais valandas ir tas tik ryte. Dar nakti is lempos kaip pradejo durt/plest/kazka kaire kiauside - veida prakaitas ispyle tik, siaip ne taip iki sosto menes nusliauziau apsiverkus, sedziu, zliumbiu - kate atbegus atsisedo priesais ant uzpakalio, letenas kelia prie veido, "glosto" ir miauksi. Tai nu taip miela pasidare. Bet praejo. Taip ir nesupratau, kas per velnias buvo.

Vakar jau paskelbe darbas savo puslapy laisvas vietas. Sedau ir iskart uzsipildziau. Lauksiu skambucio ar emailo. Jaudinuos tai lyg pirma karta ten prasyciausi :D Tikiuos viskas bus gerai. Man reik darbo, mano virtuvei ir voniai remonto labai reik :lol:

Atsakyti

:4u:  :4u:

Vakar jau paskelbe darbas savo puslapy laisvas vietas. Sedau ir iskart uzsipildziau. Lauksiu skambucio ar emailo. Jaudinuos tai lyg pirma karta ten prasyciausi :D Tikiuos viskas bus gerai. 

O ką dirbsi, jei ne paslaptis? Viskas bus gerai :4u:

Atsakyti

Blynai iskepti ir suvalgyti, vaikai miega, ramybe :)

grange su gimtadieniu!!!💐Sekmingu metu!

simona uz nelabasias :4u: 

merisier merginos mano dar mazos, labai mazos :D maziukei kita savaite metukai, vyresnelei geguze bus trys. Gyvenam dabar jau vilniaus rajone, pries metus atsikraustem i uzmiesti ;) 

kisulita bt nematuoju, tyngiu... pagausim vistiek kazkada, ne anksciau, tai veliau ;) Nors siaip pagal isskyras plius minus jauciu kada vaisingos dienos. Ir ciklai mano budavo labai reguliarus, tik dabar biski kazko durniuoja, bet gal del to, kad dar mazaja maitinu. Siaip idomu butu pagauti per pacia O ir paziuret ar tikrai ta ovuliacijos ir vaikelio lyties teorija tikra :D nors as buciau nieko pries ir trecia mergyte :ax: 

guzikai sekmes darbinantis! Tikiuosi pavyks :) 

Atsakyti

Siandien taip fainai pasivaiksciojom centre su panom savo, toks pavasariskas oras! :wub: dar siek tiek sau garderoba atnaujinau pavasariui, tai ziauriai laiminga :D o dar pavyko nuo sausio susiimti ir pamesti keleta kg, tai taip malonu vel tuos S, M pirkt :yahoo:

Atsakyti
grange, su gimimo diena, linkiu didžiosios svajonės išsipildymo 4u.gif

*melisa*, sveika prisijungusi, neužsibūk smile.gif

Simona, suprantamas nusivylimas, bet teisingai sako, nauja pradžia smile.gif.

Guzikai, linkiu tų reikalingų remontų ;)

Kisulita, vaistiniai šalavijai parduodami vaistinėse. Arbata pradedama gerti po mėnėsinių ir baigiama gerti po ovuliacijos. Svarbu jos toliau cikle negerti. Bent aš plikau nubrauktą šaukštelį išgeriu ant tuščio skrandžio pusę puodelio ryte ir pusę vakare. Kitos geria puodeliais, Ten minėjo, kad tik po gurkšnį, kitos po puodelį kaip ir aš per dieną. Svarbu nepadauginti. Berods po trijų mėnesių reikia daryti pertrauką, jos nepertraukiamai kiekvieną ciklą naudoti negalima.

Tendre, ar šalavijų arbata gali mažinti rezervą? Nejau ją geriant subrandinamas daugiau nei vienas kiaušinėlis? Aš kažkaip skaitinėjau daugiau apie tai kaip vartoti, susidariau įspūdį, kad ši arbata tiesiog sustyguoja ciklą, padeda ovuliacijai
Atsakyti

Ech tos mmm...  :console:

Primink, kelintą ciklą bandote? Pirmas vaikiukas bus?  :4u:​ 

Atsakyti

Jau nebegeriu. Praeitą savaitę sugėriau penkias tabletes. Bet gal trečią dieną pastebėjau, kad liejas. Pamaniau, kad per daug dirbau kompiuteriu, po to ir kitą dieną, ir dar kitą. Tiesiog paprastėjo regėjimas.

Tai kada nusimato testavimosi dienos?  :bigsmile:

Dėl regos, jeigu nepraeis, reiktų kreiptis į oftalmologą (ar kaip ten tie akių gydytojai vadinas), kad patikrintų regą​, be turbūt bus nuo vaistų ir sugrįš įprasta rega... 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 01 kovo 2017 - 09:15

Aš šalavijų vaistinėse net keliose neradau. Sakė, kad sutrikęs tiekimas. Tai dar pasišypsojau, kad supermamos iššlavė :D

Pati turėjau iš močiutės daržo :) Ji ir medetkas, ir šalavijus, augina vaistažolių. Žiemą visad jais gerklę skalaujam. Tik koncentracija neaiški vaistinių medžiagų gali būt, tai nerizikavau su daug.

Jis kaip švelnus stimuliantas.

Organizmai individualūs, negali numatyti. Bet pati manau, kad kaip ir stimuliacijos atveju, gali bręsti daugiau įvairaus dydžio folikulų, ovuliuos gal tik vienas, bet tų kitų brendusių jau nebebus. Bet kokiu atveju, tai tikrai nėra visiškai nekalta. Kartais vaistažolės veikia stipriau nei cheminiai vaistai, jų poveikis ir dozavimas dideliais kontroliuojamais moksliniais tyrimais nėra tirtas. Dėl to ir tos pertraukos numatytos, ir atsargumo priemonės.

Melisa, va, pamiršau pasveikint prisijungus prie temos :) Kaip miela dėl dviejų mažylių ir kad planuojat dar kompanijos joms!

Atsakyti

Merisier, Kisulita, nuraminot, kad laikina gali būt dėl regėjimo :)

Labai atsibodę tie gydytojai, bet jei nepraeis, tai taip, teks apsilankyti pas oftalmologą. 

Dėl testavimosi tai toli gražu dar... Dar net ovuliacija neįvyko, šian 13 c.d., mano ciklai ilgi... Penktadienį tik eisiu derliaus apžiūrėt ir sužinosiu, kas toliau, ar reik sprogdukų, ar ne.

Bet šian jau jaučiu, kad vėl krapštos kažkas kairėj pusėj, buvo pamaudę. Gal kokį savaitgalį bus :D būtų gerai, niekur skubėt nereik, su vyru užsirakini :DDDDDDD

Atsakyti

Vakar jau paskelbe darbas savo puslapy laisvas vietas. Sedau ir iskart uzsipildziau. Lauksiu skambucio ar emailo. Jaudinuos tai lyg pirma karta ten prasyciausi :D Tikiuos viskas bus gerai. Man reik darbo, mano virtuvei ir voniai remonto labai reik :lol:

Nu va, galėsi grįžti į darbą  :D 

Atsakyti

Labas rytas :)

Apsislogavau :( metus nesirgau. METUS! Ir dabar va, štai vat jums ir prašom. Na, gal lengvai praeis, nenoriu vaistų, parnojikė pasidariau...

Labai atsibodę tie gydytojai, bet jei nepraeis, tai taip, teks apsilankyti pas oftalmologą. 

Bet šian jau jaučiu, kad vėl krapštos kažkas kairėj pusėj, buvo pamaudę. Gal kokį savaitgalį bus :D būtų gerai, niekur skubėt nereik, su vyru užsirakini :DDDDDDD

Tu Vilniuje? Nebepamenu... Jei ką, parašyk, nusiųsiu pas mamą ;)

Linkiu, kad lukštentųsi pas tave ten ir kairėj, ir dešinėj - tiek laukus, tau tik dvynukus ir augint :P 

Atsakyti