Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 165 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Labas rytas :)

Na aš byški atsigaivaliojau. Vis dar čiaudau labai, angina, bet jau lengvėja ir atrodo, kad liaudiškom priemonėm susitvarkysiu šį kartą. Man praeitą kartą tą pačią savaitę angina buvo pūlinė, baigėsi viskas persileidimu, aišku, neaišku priežastis... Bet sutapimas keistas. 

Žodžiu, dabar į kitą VK užsirašiau, kovo 18 d vizitas. O šiaip Lietuvoje būsiu rugpjūtį, ji man Northway siūlė, dar sakė yra, berods, Bagdanskienės klinika(jei pavardę gerai pamenu). Rekomendavo ponus Žiobakus. 

​ 

Aš rinkausi tarp Žiobako ir Griciaus. Nežinau, kodėl pas Gricių nuėjau, gal kad šiaip Northway man labai nejauku, gal kad Gricius su endokrinoliginiais sutrikimais specializuojasi. Bet labai labai prilipo Gricius. Toooks ramiakas, iš karto tyrimus padarė visus, bet nekišo nei vieno nereikalingo - pvz hormonų nebekartojo, atidžiai peržiūrėjo endokrinologinę istoriją. Papasakojo apie visas diagnostines galimybes, nekišo iš karto laparoskopijos, papasakojo skirtumus, pasiūlė pagalvot, gal su dar kažkuo pasikonsultuot. Buvom jau suplanavę laparoskopiją, tik kad nebeprireikė  :D Beje, kadangi ir aš ne LT, viską sudėliojo per vieną dieną. Turėk omeny, kad iš karto ir vyrą norės tirti. 

as is Belgijos :4u: praktiskai nuo sausio prisijungiau, nors skaiciau jau kokius metus taip pasyviai... nedrisau jungtis, paskiau nenorejau, paskiau vel norejau.. nu visko buvo. bet kazkaip smagiau. nes neturiu su kuo daug atvirai pakalbet apie tai be sb, o kartais jauciu, kad truksta.  :angel_not:  

Ir labai smagu, kad priusijungei. Kartu lengviau :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merisier: 03 kovo 2017 - 09:57

Labas rytas :)

Na aš byški atsigaivaliojau. Vis dar čiaudau labai, angina, bet jau lengvėja ir atrodo, kad liaudiškom priemonėm susitvarkysiu šį kartą. Man praeitą kartą tą pačią savaitę angina buvo pūlinė, baigėsi viskas persileidimu, aišku, neaišku priežastis... Bet sutapimas keistas. 

Ir labai smagu, kad priusijungei. Kartu lengviau :4u:

nu va gal ir praeis iki galo be stipresniu vaistu nes dabar aisku tau ju nereikia. negalvok kas buvo praeita karta, si taip nebus ;) 

tikrai taip, lengviau :)

Atsakyti

Merisier, tikrai koks keistas sutapimas, gal imunitetas pasilpęs labiau tuo metu. Sveikatos!

Išsikapstyk kuo greičiau.

Fainai tas Gricius nuskambėjo, o kur jis dirba?

Ceroc, o, matai, koks kitoks matymas ginės :) o ką ji siūlė tau dar tirtis? LP ar gimdos nuotrauką kiaušintakių praeinamumui? Nes hormonai atlikti, vyro spermograma irgi, tai nebent tai?

Atsakyti

Sveikos mergaitės :) 

ilgai nebuvau, tai sesė buvo, tai pati Lietuvoj svečiavausi :) sveikatėlė jau geresnė, bet vis dar pykina. Bent nevemiu :) šiandien man pirmas vizitas pas midwife ir kažkur poros sav laikotarpy turėtų skaną paskirti :) tikiuosi viskas gerai :) mums 10sav +3dienelės :) laikas greit bėga. 

Jūsų pašnekesių neskaičiau, akimis vis perbėgu, truputį laiko stoka pas mane  :geda: 

vėl dirbu toj bibliotekoj, tai smagu kad žinodami apie mano neštumą pasikvietė mane atgal  :thumb_yello: 

Ten - linkiu vaisingos stimuliacijos, tikrai jau gama čia tau sedėt! 

Visoms kitoms taip pat geriausi linkėjimai :) 

Atsakyti

Merisier, tikrai koks keistas sutapimas, gal imunitetas pasilpęs labiau tuo metu. Sveikatos!

Išsikapstyk kuo greičiau.

Fainai tas Gricius nuskambėjo, o kur jis dirba?

Ceroc, o, matai, koks kitoks matymas ginės :) o ką ji siūlė tau dar tirtis? LP ar gimdos nuotrauką kiaušintakių praeinamumui? Nes hormonai atlikti, vyro spermograma irgi, tai nebent tai?

Jis Baltijos Amerikos klinikoj. Dar kas man patiko, kad neturi požiūrio "palikim gamtai". Suvardino rizikas (dėl polipų, dėl adenomos, dėl buvusios hematomos), bet pridėjo gale sakinio "vienas stebuklas jau įvyko, todėl turim tikėt ir toliau". 

Beje man sakė, kad jei būtų po laparoskopijos viskas ok, toliau pas genetikus siųstų tirtis.

nu va gal ir praeis iki galo be stipresniu vaistu nes dabar aisku tau ju nereikia. negalvok kas buvo praeita karta, si taip nebus ;) 

tikrai taip, lengviau :)

Taip ir manau :) kas buvo, pražuvo  :wub: 

Atsakyti

Faina, kad ir moksliškai žiūri, ir tikėjimo turi Gricius :)

BigBang, smagu, kad tau jau geriau su tais pykinimais.

Ir ačiū už linkėjimus. Šian popiet einu pas ginę pirmai derliaus apžiūrai. Nu žiaaaaauriai įdomu. Nes kol gėriau tabletes, tai oi oi kiek visko, o po to tokia ramuma tyluma kūne, visiškai absoliučiai. NIEKO nevyksta. Nieko nejaučiu. Negana to, dar ir prie meilės visiškai netraukia, kas šiaip nėr man būdinga. Ir ovuliacijos nė kvapo - nei vaisingų gleivių, nei temperatūra ką prognozuoja, nei krūtinė - ji pas mane dar prieš O būdavo reaguoja... Ir net iš nuotaikų nieko negaliu spręsti. Toks absoliutus neutralumas/ramybė visom prasmėm. Kaip Buda jaučiuos :D

Aš tikiuos, kad jei matys, kad užaugo, skirs kokių sprogdukų, norėčiau, kad tikrai įvyktų, o ne savieigai paliktų. Na bet klausysiu ir pasitikėsiu, ką besakytų.

Atsakyti

Kaip Buda jaučiuos :D

Aš tikiuos, kad jei matys, kad užaugo, skirs kokių sprogdukų, norėčiau, kad tikrai įvyktų, o ne savieigai paliktų. Na bet klausysiu ir pasitikėsiu, ką besakytų.

Buda, o tu ovuliacijos testo nenorėjai pasidaryt? :D

Atsakyti
Ten, gero derliau tau 4u.gif
Atsakyti

Merisier, aš kitais metodais O gaudau, OT nepasiteisino. Nėkart nėra rodę teigiamo, nors O vyko. Nesu mačius vienodų juostelių. O ir šiaip su polinkiu į PKS nėra tikslo, nes LH nuolat padidėjęs. Mano 3-4 c.d. jis ne kartą būdavo virš 20.

Ai, tiesa, visgi yra vienas požymis - aš spuoguota Buda. :D

Atsakyti

Ačiū, Malvinija :) kaip tau toliau einas ciklas su ankstyva ovuliacija, kaip pojūčiai? Ar yra PMS?

Atsakyti

Na va mergaitės tik pasigyriau kad geriau jaučiuos ir apsivėmiau :( ech tas neštumas tikrai ne iš lengvųjų. Beje bent jau ramiau kad ten tikrai kažkas gyvena :)

Atsakyti
QUOTE(Ten @ 2017 03 03, 11:29)
<p>Ačiū, Malvinija smile.gif kaip tau toliau einas ciklas su ankstyva ovuliacija, kaip pojūčiai? Ar yra PMS?</p><p></p>

Ačiū, kad teiraujiesi 4u.gif
Dabar 23cd, jokių pojūčių nėra. Na bet man būna kartais tik taip, kad 1-2 ar dvi dienas prieš mmm esu jautresnė. Kažkaip jaučiu šį ciklą dešinę pusę, šį ciklą dalyvavo dešinė kiaušidė. Jaučiu tą pusę ir po ovuliacijos. Vieną vakarą šią savaitę ją maudeno, vakar buvau jogoj, vėlgi, besitampant pradėjau ją jausti. Tikiuosi, kad nieko neprisidirbau su ta arbatėle, nes anksčiau tokių dalykų lyg nejaučiau
Atsakyti