Labas rytas
Na aš byški atsigaivaliojau. Vis dar čiaudau labai, angina, bet jau lengvėja ir atrodo, kad liaudiškom priemonėm susitvarkysiu šį kartą. Man praeitą kartą tą pačią savaitę angina buvo pūlinė, baigėsi viskas persileidimu, aišku, neaišku priežastis... Bet sutapimas keistas.
Žodžiu, dabar į kitą VK užsirašiau, kovo 18 d vizitas. O šiaip Lietuvoje būsiu rugpjūtį, ji man Northway siūlė, dar sakė yra, berods, Bagdanskienės klinika(jei pavardę gerai pamenu). Rekomendavo ponus Žiobakus.
Aš rinkausi tarp Žiobako ir Griciaus. Nežinau, kodėl pas Gricių nuėjau, gal kad šiaip Northway man labai nejauku, gal kad Gricius su endokrinoliginiais sutrikimais specializuojasi. Bet labai labai prilipo Gricius. Toooks ramiakas, iš karto tyrimus padarė visus, bet nekišo nei vieno nereikalingo - pvz hormonų nebekartojo, atidžiai peržiūrėjo endokrinologinę istoriją. Papasakojo apie visas diagnostines galimybes, nekišo iš karto laparoskopijos, papasakojo skirtumus, pasiūlė pagalvot, gal su dar kažkuo pasikonsultuot. Buvom jau suplanavę laparoskopiją, tik kad nebeprireikė Beje, kadangi ir aš ne LT, viską sudėliojo per vieną dieną. Turėk omeny, kad iš karto ir vyrą norės tirti.
as is Belgijos
praktiskai nuo sausio prisijungiau, nors skaiciau jau kokius metus taip pasyviai... nedrisau jungtis, paskiau nenorejau, paskiau vel norejau.. nu visko buvo. bet kazkaip smagiau. nes neturiu su kuo daug atvirai pakalbet apie tai be sb, o kartais jauciu, kad truksta.
![]()
Ir labai smagu, kad priusijungei. Kartu lengviau