Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 165 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Kisulita, gaila, kad aplanke ikyrejusios viesnios...  :4u: 

Merisier, dekui, kad pasidalinai patirtim. Skaudu skaityti buvo...baisu pagalvot ka turejai isgyvent.

Nesijauciu as taip blogai, kad lekciau i ligonine. Tikrai. Jei zinoma suriestu itin stiprus skausmas ar temperatura nenormaliai sukiltu, tai net nedvejociau. Siandien naujas idomus pozymis - jauciuosi kaip simta atsilenkimu padarius  :huh2: 

Grange, zaviuosi tavo uzsispyrimu  :4u:  Labai labai linkiu, kad sis kartas butu sekmingas...trydaliosim cia kartu su tavim  :D 

Atsakyti

OK pagąsdinsiu, man buvo tas pats,

jetaus kaip baisu... :4u: pagalvojau jei man taip reiktų ištvęrst, nežinau ar iškentėčiau...

O mums tai vis kažkas trukdo darbui :D jau dabar sakau po šitų mmm kibsim į darbus, bet va MB apsirgo, tai jaučiu nelabai kas, reikia gi būt sveikiem :D aišku dar plius didelė galimybė man apsirgt.... :oh:  tai būnu vaistų daug prigėrus nuo migrenos-vėl baisu, tai per geriausias dienas - susipykę...Taip atrodo jau ruošiamės keli mėn ir  neprisiruošiam :cray:

Atsakyti

Bus sėkmingas  :wub:

Buvo 12 savaičių...

nemazai jau ir.. atrodo ir ta riba kada jau galvoji viskas gerai.. et. 

kiek IVFų esi sau užsibrėžus? Šis, berods, būtų 6? Iš vienos pusės žaviuosi atkaklumu, iš kitos - moralizuočiau saugoti savo sveikatą, jos gi ne prūdai po kiekvienos stimuliacijos, plius liekamieji reiškiniai... O ką galėtum "rimtai keisti", kai įvardini? Patį požiūrį į savo nevaisingumą?

taip, sis 6tas. neturejau kazkokio skaiciaus galvoj, kai visa tai pradejom galvojau kad max 2 reikes, net minties nebuvo, kad reikes daugiau.

As zinau, kad ne ledinukus naudoju, bet .. kai neturiu daugiau galima sakyti jokio sanso, tai ka daryti? keiciasi vaistai, keiciasi dozes, noriu bandyt tiket, kad nera mirtinos dozes, kitaip nedarytu gi irgi.

jei ne sitie vaistai, tai tada likusi gyvenima sedeciau ant antidepresantu, nes as zinau, kad mano psichologine busena nebutu gera bent kelis metus. as negaliu priimti to fakto, kad as niekada neturesiu savo vaiko, as zinau, kad turesiu, tik klausimas kada. 

pradedu tiket, kai sako, kad niekas nevyksta veltui ir visi isbandymai vyksta su priezastim, tik ne musu galioms suvokt tas priezastis. 

zinoma galvojam cia apie blogiausia.. vezys. bet juk zinai statistika kiek zmoniu be visu situ papildomu hormonu mirsta nuo jo... kiek mazu vaikuciu ateina ir iseina is sio pasaulio nes pakirto vezys. baisu, nesuvokiama protu ka isgyvent turi, bet taip vyksta. 

mano drauge pernai palaidojo savo podukra, 17 metu mergina mire nuo vezio, as iki siol kazkaip sukresta to fakto, atrodo matau mergina akyse, nors realiai jos ir nemacius, tik foto. ir vis galvoji, uz ka,kodel.. 

del keitimo. 

priklausomai kokios pasekmes butu. kapstyti dar giliau ir ieskot priezasciu kodel nepavyksta. ka keist kad pagerint. 

galiausiai bandyciau turkija gal. 

Atsakyti

Pavarė MB :D sakau, skrendu į LT ne su vienu vaiku šį kartą, o su trim. Pribėgo, akys išsprogusios, sako, pavyko????? Čiut nenuvirtau :D sakau, gi savaitgalį tik gaminom, o jau tu rezultatų lauki ir dar galvoji, kad du?? :D Žodžiu supratau, kad tyli, bet iš tiesų spirga viduj smarkiai... O esmė tame, kad draugės du vaikus kartu imu, nes reik suaugusiojo palydos :D

Atsakyti

Žodžiu supratau, kad tyli, bet iš tiesų spirga viduj smarkiai...

Mhm, maniškis irgi - pavyks, kada pavyks, viskas gerai, o kai nepavyksta, tai matau iš akių, kad ne viskas ir gerai, jaučiasi toks susierzinimas ir nenoras priimti fakto kol liko vilties, kol mm nėra  :) 

Atsakyti

Tendre, o kuriems mano 5cd hormonans pagal tave trūksta idealumo? Man estradiolis pasirodė mažokas, bet man gleivinės storis niekada nebuvo matuotas, o skaičiau, kad ir esant mažam estradioliui ciklo pradžioje gali užaugti ir normali gleivinė. Testosteronas pasirodė į didesnę pusę, na aišku ir S.... ne pati mažiausia reikšmė. Kažkaip visi pradžios hormonai normoje ar arti jos, LH ir FSH santykis neblogas tai labai ir nesukau galvos. Vis tiek jau bręsta reikalas kažkur apsilankyti konsultacijai

Aš gal "negerą" žodį pavartojau- idealumo. Hormonai yra labai faini tuo, kad iš jie iš tikro atspindi patį žmogų, ir nereikai nieko specialiai datempinėt iki kažkokio aukso vidurio.. Jie parodo kas kaip yra. Jei labai norisi skaityti (aš tave suprantu, man irgi norisi žinot su kuo susiduriu), tai siūlyčiau skaityti rimtesnę literatūrą, mokslinius straipsnius ar knygas, geriausia anglų kalba. Kaip kam buvo, patirtys... Tai toks "viena boba sakė", jau mes čia irgi pasidalinam savo patirtim, bet žinių prasme tai mažai ką duoda palyginus su kitur... Kitavertus, ar tikrai reikia kažką skaityti  :) Visi rezultatai gan geri, su tokiais niekas ir nekoreguojama, ir nereikia. Aš turėjau omenyje, kad iš hormonų tyrimų galima šį tą įžvelgti apie žmogaus organizmo būklę, įpročius, mitybą, netgi santykį šeimoje, kad ir kaip tai neįtikima būtų. 

Konsultacijos yra gerai, jei eisit bendrai tai bus prie progos ir tavo tyrimai, bet reikia 2-3 prl rezultatų, kad susidarytų vaizdas. Manau svarbiausia neįsigyvent į šitą būseną, nes ji dažniausiai būna tik trukdo.

Dėl prl tyrimo, rašo apie nemažai ką ko negalima daryt, ir kavos arbatos, ir judėt, ir nervintis, ir greičiau paeit, ir mylėtis kelios d prieš , ir stimuliuot krūtine, ir su plaušine prausiantis nebraukt per krūtis ir t.t. ir pan. Kažkada aš ir stropiai kaip ir tu, išgėriau tik arbatos, vyras vežė imt kraują tą rytą, nors mums netoli, ir kėliausi lėtai, ir rengiausiai lėtai, ir daug judesių nedariau, ir klinikoj pasėdėjau. O buvo ir tokių kartų, kai ryte greitai greitai, sėdau į mašiną, vienas gal užsimiegojęs rytinis vairuojas čiut neįpylė gerai man į šoną, aišku kažkiek susijaudinau, kaip visada kai per plauką nuo avarijos, buvo ir kartas kai bėgute iki tyrimų laboratorijos, maždaug 10-15 minučių bėgau ir iškart kraują daviau  :D ko tik pas mane nebuvo. O svyravo tas prl gražiai su ano ciklo dienom, ne nuo kavos išgėrimo, ėjimo, susijaudinimo, mylėjimosi ar dar ko. Ir bromą gėriau. O paskui per meditacijas išsiaiškinau, kad mano kūnas į jokį čia šiandieninį stresą taip nereaguoja ir nesišiausia. Kai kurie užsilikę sunkūs, skaudūs įvykiai jį taip veikia. Aišku, nepasakysi to mūsų gydytojam  :) Susitvarkiau reikalus su tuo, dingo ir tas mano prl.

Nežinau, kiek galiu pasakoti ne savo istorijas, bet turėjom čia vieną moterį, kuri nuoširdžiai visko bijodavo ir labai jaudindavosi, visos galvojo, kad jos prl bus labai didelis. O jis visad buvo normos ribose, nors stresavo ji dažnai ir dėl daug ko.

Matai, kiek pripasakojau "viena boba sakė"  :) ką norėjau pasakyt - visoms labai skirtingai, ir kūnas reaguoja skirtingai ir priežastys skirtingos. Dabar toks metas kai pažiūrit tiesai į akis - kaip yra. Tai ramiai sau apsižiūrėkit, o paskui ir matysit, ką su tuo visu daryt. Idealumo nereikia norėt, ne idealumas atneša nėštumą, o psichologinė būsena labai svarbi, kaip nefifi ir sakė, svarbu bloko neužsidėt, nes jei nuo kitko galima tabletę nuryt, tai šitam visam yra sunkiau.

O jei apie tabletes, nuo padidėjusio prl - bromas, iš esmės jis slopina, kai man pasakė Žilaitienė, kad net ir slopinamas prl, net jei tai vienintelė bėda, moterys pastoja per žymiai ilgesnį laiką nei kitos. Aš taip truputį pyktelėjau, kaip taip, jei tyrimas geras (su vaistais), tai jau viskas gerai, koks čia ilgiau. Dabar suprantu jos žodžius, nuslopina tai nuslopina rezultatą, o priežastis ir toliau sėdi  :) Žodžiu, tyrimai tyrimais, jie yra išraiška to, kas yra, nereikia norėti dirbtinai jų gerinti, jei labai nepataikom, tai verta koreguot, jei ne tai tiesiog veidrodis į tai, koks žmogus. Labai įdomu tą pastebėt. Arba čia jau mano "liga", įsivaizduot maždaug kaip kokie hormonai atrodys arba iš atvirkščiai iš hormonų rez susidaryt įspūdį apie žmogų tam laikui.

:D Žodžiu supratau, kad tyli, bet iš tiesų spirga viduj smarkiai... O esmė tame, kad draugės du vaikus kartu imu, nes reik suaugusiojo palydos :D

:D  :D 

Atsakyti

Istrinta

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Extra_Dee: 02 vasario 2017 - 14:09

Istrinta

:4u: gal jau viskas. Panašiai atrodė pūslytė - man parodė ligoninėj  :4u:

Atsakyti

Žodžiu, tyrimai tyrimais

Pasirašau po kiekvienu žodžiu. Ligų ignoruoti nereikia, bet įsibaiminti irgi ne. Tiesa kažkur per viduriuką.  

Malvinija, jei labai neramu, tai imk siuntimą pas endokrinologą, paprašyk prolaktino su frakcijom tyrimo, atmes visus dirgiklius, paskirs platesnius tyrimus, jei reiks. Bet Tendre teisi - reik bent kelių PRL tyrimų. Aš tiesą sakant darausi bele kada, t.y. nepriklausomai nei nuo ciklo, nei nuo paros laiko. Tik sexo ni ni ni parą iki tyrimo. Vėlgi, kažkada pamiršau, jokio didelio skirtumo nuo "tobulo" elgesio rezultatų nebuvo. 

Ir su internetu baik bajerius. Informacija gerai, bet tik profesionali. Kiek žmonių, tiek situacijų, diagnozių  :4u:

Atsakyti

Kaip tu pamatei, kas buvo parasyta??  :hmm:Parasiau ir paskui pagalvojau kam cia tos slykstynes forume.

Bet, o tai kur kraujavimas? Juk dar gleivine turi atsisluoksniuoti..

Atsakyti

Kaip tu pamatei, kas buvo parasyta??  :hmm:Parasiau ir paskui pagalvojau kam cia tos slykstynes forume.

Bet, o tai kur kraujavimas? Juk dar gleivine turi atsisluoksniuoti..

Pamačiau, kai dar nebuvai ištrynus :)

O sąrėmiai/spazmai yra? Jei taip, išeis viskas. Man po to "išėjimo" dar savaitę gerą valėsi. Tik natūraliai nevyko niekas, tai gėriau skatinamuosius visą laiką :4u:

Atsakyti

Ne, nieko nejauciu visai. Tik ikyru maudima judant desinej pilvo preso pusej ir ties klubu. Net kai ir sitas "daiktas" iseidinejo nejauciau jokiu spazmu. Lengvai kraujuoju ir tiek  :hmm: 

Atsakyti