Tendre, o kuriems mano 5cd hormonans pagal tave trūksta idealumo? Man estradiolis pasirodė mažokas, bet man gleivinės storis niekada nebuvo matuotas, o skaičiau, kad ir esant mažam estradioliui ciklo pradžioje gali užaugti ir normali gleivinė. Testosteronas pasirodė į didesnę pusę, na aišku ir S.... ne pati mažiausia reikšmė. Kažkaip visi pradžios hormonai normoje ar arti jos, LH ir FSH santykis neblogas tai labai ir nesukau galvos. Vis tiek jau bręsta reikalas kažkur apsilankyti konsultacijai
Aš gal "negerą" žodį pavartojau- idealumo. Hormonai yra labai faini tuo, kad iš jie iš tikro atspindi patį žmogų, ir nereikai nieko specialiai datempinėt iki kažkokio aukso vidurio.. Jie parodo kas kaip yra. Jei labai norisi skaityti (aš tave suprantu, man irgi norisi žinot su kuo susiduriu), tai siūlyčiau skaityti rimtesnę literatūrą, mokslinius straipsnius ar knygas, geriausia anglų kalba. Kaip kam buvo, patirtys... Tai toks "viena boba sakė", jau mes čia irgi pasidalinam savo patirtim, bet žinių prasme tai mažai ką duoda palyginus su kitur... Kitavertus, ar tikrai reikia kažką skaityti
Visi rezultatai gan geri, su tokiais niekas ir nekoreguojama, ir nereikia. Aš turėjau omenyje, kad iš hormonų tyrimų galima šį tą įžvelgti apie žmogaus organizmo būklę, įpročius, mitybą, netgi santykį šeimoje, kad ir kaip tai neįtikima būtų.
Konsultacijos yra gerai, jei eisit bendrai tai bus prie progos ir tavo tyrimai, bet reikia 2-3 prl rezultatų, kad susidarytų vaizdas. Manau svarbiausia neįsigyvent į šitą būseną, nes ji dažniausiai būna tik trukdo.
Dėl prl tyrimo, rašo apie nemažai ką ko negalima daryt, ir kavos arbatos, ir judėt, ir nervintis, ir greičiau paeit, ir mylėtis kelios d prieš , ir stimuliuot krūtine, ir su plaušine prausiantis nebraukt per krūtis ir t.t. ir pan. Kažkada aš ir stropiai kaip ir tu, išgėriau tik arbatos, vyras vežė imt kraują tą rytą, nors mums netoli, ir kėliausi lėtai, ir rengiausiai lėtai, ir daug judesių nedariau, ir klinikoj pasėdėjau. O buvo ir tokių kartų, kai ryte greitai greitai, sėdau į mašiną, vienas gal užsimiegojęs rytinis vairuojas čiut neįpylė gerai man į šoną, aišku kažkiek susijaudinau, kaip visada kai per plauką nuo avarijos, buvo ir kartas kai bėgute iki tyrimų laboratorijos, maždaug 10-15 minučių bėgau ir iškart kraują daviau
ko tik pas mane nebuvo. O svyravo tas prl gražiai su ano ciklo dienom, ne nuo kavos išgėrimo, ėjimo, susijaudinimo, mylėjimosi ar dar ko. Ir bromą gėriau. O paskui per meditacijas išsiaiškinau, kad mano kūnas į jokį čia šiandieninį stresą taip nereaguoja ir nesišiausia. Kai kurie užsilikę sunkūs, skaudūs įvykiai jį taip veikia. Aišku, nepasakysi to mūsų gydytojam
Susitvarkiau reikalus su tuo, dingo ir tas mano prl.
Nežinau, kiek galiu pasakoti ne savo istorijas, bet turėjom čia vieną moterį, kuri nuoširdžiai visko bijodavo ir labai jaudindavosi, visos galvojo, kad jos prl bus labai didelis. O jis visad buvo normos ribose, nors stresavo ji dažnai ir dėl daug ko.
Matai, kiek pripasakojau "viena boba sakė"
ką norėjau pasakyt - visoms labai skirtingai, ir kūnas reaguoja skirtingai ir priežastys skirtingos. Dabar toks metas kai pažiūrit tiesai į akis - kaip yra. Tai ramiai sau apsižiūrėkit, o paskui ir matysit, ką su tuo visu daryt. Idealumo nereikia norėt, ne idealumas atneša nėštumą, o psichologinė būsena labai svarbi, kaip nefifi ir sakė, svarbu bloko neužsidėt, nes jei nuo kitko galima tabletę nuryt, tai šitam visam yra sunkiau.
O jei apie tabletes, nuo padidėjusio prl - bromas, iš esmės jis slopina, kai man pasakė Žilaitienė, kad net ir slopinamas prl, net jei tai vienintelė bėda, moterys pastoja per žymiai ilgesnį laiką nei kitos. Aš taip truputį pyktelėjau, kaip taip, jei tyrimas geras (su vaistais), tai jau viskas gerai, koks čia ilgiau. Dabar suprantu jos žodžius, nuslopina tai nuslopina rezultatą, o priežastis ir toliau sėdi
Žodžiu, tyrimai tyrimais, jie yra išraiška to, kas yra, nereikia norėti dirbtinai jų gerinti, jei labai nepataikom, tai verta koreguot, jei ne tai tiesiog veidrodis į tai, koks žmogus. Labai įdomu tą pastebėt. Arba čia jau mano "liga", įsivaizduot maždaug kaip kokie hormonai atrodys arba iš atvirkščiai iš hormonų rez susidaryt įspūdį apie žmogų tam laikui.
Žodžiu supratau, kad tyli, bet iš tiesų spirga viduj smarkiai... O esmė tame, kad draugės du vaikus kartu imu, nes reik suaugusiojo palydos