Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 165 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

:huh2:  :huh2: nesuprantu, tu jutai kaip pasisalino "pusliukas"?

:huh2:​ bet normaliai nekraujuoji..?

Atsakyti

Parėjo mano mm...  :( Labiausiai bus gaila b pasakyti... Vakar truputį pasiginčyjom, sakiau, kad jau viskas, nutrito bt, o jis - iš kur žinai, juk mm dar nėra, sakau, kitą dieną bus. Tai sako, pažiūrėsim... Tai va, šiandien gaus liūdnų žinių...   Žodžiu, paveikė truputį abu tai, kad vėl nepavyko  :)​ 

Et.. :(

:4u:

Atsakyti

Kisulita  :4u: 

ED - neperskaičiau kas ten buvo, bet linkiu kad greičiau susitvarkytų  :4u: 

Atsakyti

:huh2:  :huh2: nesuprantu, tu jutai kaip pasisalino "pusliukas"?

:huh2: bet normaliai nekraujuoji..?

As nezinau, kas ten pasisalino, nemaciau niekad tokio darinio pries tai. Istryniau is cia slykstynes  :) Nekraujuoju stipriai, per mm pika buna gausiau  :) 

Atsakyti

Ne, nieko nejauciu visai. Tik ikyru maudima judant desinej pilvo preso pusej ir ties klubu. Net kai ir sitas "daiktas" iseidinejo nejauciau jokiu spazmu. Lengvai kraujuoju ir tiek  :hmm:

Panašu, kad reikalai pajudėjo  :) 

Ryt bus echo, ane?  :) 

Atsakyti

Na ir atmintis  :D Taip, ryt echo. Biski pergyvenu kaip ten reikes nusirengti, gi suprantu, kad medikai prie visko prate, bet man kazkaip nemalonu...Nuojauta tai tokia, kad be A neapsieisiu. Per ilgai man cia viskas tesiasi, organizmas jau turejo labiau susitvarkyti.

Atsakyti

Sekmes sian, E_D! Man rodos ir po vaistu kai skatina, tai kelias sav.valos. Man ligoninej A darant sake, kad buna pora men.nesiliauja tepliones po truputi ir tada vis vien reikia A. Idomu, kokia tavo bukle, tikrai nesinori uzdelst.

Atsakyti
ED, man beveik visad echo uztaiko and kraujavimu, tai zinok patikek jie ten mate visko biggrin.gif Operacija dare 6 diena, bet pas mane gi upes.. smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

retai beužsuku. sukuosi kasdienybėje, nėr kada skaityti unsure.gif

Extra_Dee - laikykis, kad ir kaip sunku 4u.gif

Pagalvojau kad pradėsiu tikrintis hormonus, kaip kažkada BaltosSnaigės patarė . Kadangi man šian prasidėjo mm, o pas gine užsirašiau tik 22d. kai jau bus pagal idėja 7dpo , sugalvojau užsirašyti pas šeimos gydytoją kitai savaitei, gal per tą laiką pasidarysiu skydlaukės tyrimus. Ar galvojat neverta ir laukt ginės siuntimo? ginė privati, pas ją gi neims kraujo, vis tiek teks keliaut į polikliniką ar pas privačiuss. Tai įdomu gerai čia sugalvojau? aišku turbūt šeimos gyd nusiųs pas endokrinologą iš pradžių, o tik po to skirs tyrimus... niekur neskubu, bet gal turėsit patarimų smile.gif žodžiu suabejojau ar verta keliaut pas šeimos gydytoją prieš vizitą pas ginę unsure.gif
Atsakyti

ED, sekmės  :4u: 

Ducky, jei eisi pas endokrinologą, būtų gerai nueiti jau su hormonų tyrimais. Kitaip nueisi, paskirs tyrimus, tada eisi antrą kartą. Idealiausia būtų, jei paskambintum endo ir paklaustum, su kokiais tyrimais ateiti. 

Bent jau aš taip darau - taip patarė endokrinologė. Ateiti su tyrimais ir siuntimu. 

Atsakyti

Kazkaip kinkos dreba  :huh2: Labai bijau ilgalaikiu komplikaciju. Ir taip jau organizmas gerokai nualintas per paskutiniuosius 10 menesiu...

Reikes jau ne uz ilgo isvazinet...  :unsure: Dievazi, kaip mazas vaikas jauciuosi. Aij, beje, siandieninis NT vis dar teigiamas, bet jau tikrai pablyskes palyginus su treciadieniniu. Jei nepamirsiu nufotkinsiu visa susni ju grizus is darbo (taip taip, as visus klijuoju ant lapo, kad matytusi progresas/regresas). 

Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2017 02 03, 12:01)
<p></p><p>Ducky, jei eisi pas endokrinologą, būtų gerai nueiti jau su hormonų tyrimais. Kitaip nueisi, paskirs tyrimus, tada eisi antrą kartą. Idealiausia būtų, jei paskambintum endo ir paklaustum, su kokiais tyrimais ateiti. </p><p></p><p>Bent jau aš taip darau - taip patarė endokrinologė. Ateiti su tyrimais ir siuntimu. </p>

tai kaip suprantu šeimos gydytoja galės pati paskirti skydlaukės tyrimus, be endokrinologo hmm.gif jei taip, tada gerai, to ir norėjau. o hormonų tyrimus galėsiu tik PRL ir PRG nebent pasidaryt, nes kitų reikės laukt sekančių mm
Atsakyti