Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 165 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

QUOTE(BigBang @ 2017 02 03, 19:37)
<p>Merginos gerai pagalvokit ar norit vaiku biggrin.gif savijauta neščios ne kažką. Visoms linkiu kad būtų kaip Melutiai, mažai negalavimų, nes aš tai vemiu verysad.gif kai planavau apie tai nepagalvojau biggrin.gif nebuvau pasiruošus tokiems džiaugsmams biggrin.gif bent jau tikiuosi kad žirniui viskas gerai ir kad kita penktadieni galėsiu po skano pavirusuot čia jums smile.gif </p>

tai negi jei būtum pagalvojus, ar žinojus, kad bus nelabai ką, nebūtum planavus...... cool.gif juk ne.
aš tai visada sakiau, ir sakysiu, sutikčiau ir vemt, ir blogai jaustis kasdien, ir nedejuot, kad nėštumas kankina, kad noriu miego ar kad silpna, nes aš TO norėjau.
norėjau to jausmo, nes tada atrodė, kad kažkas vyksta, o man gyd sakė, tik džiaukis, kad esi viena iš tų, kuri nejaučia per daug negalavimų.. vėmiau lygiai tris kartus, prasidėjus 7, 11 ir 12 savaitei, ir psio...

o visa tai laikina, prasidėjus antram semestrui neliks ngalavmų, na dažniausiai.
tad, kantrybės 4u.gif
Atsakyti

Aišku kad būčiau. Aš perkeltine prasme atėjau pasiguost ;) mane ir guodžia ta mintis, nes visur rašo kad jei negaluoji dažniausiai tai geras ženklas. Aš jau du kart šią sav vėmiau ir nemanau kad čia man pabaiga :( tikiuosi bent jau šiandien nebereikės vėl bėgt į wc. Vieną kart dienoj man gana :D 

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2017 02 03, 20:00)
<p>Aišku kad būčiau. Aš perkeltine prasme atėjau pasiguost ;) mane ir guodžia ta mintis, nes visur rašo kad jei negaluoji dažniausiai tai geras ženklas. Aš jau du kart šią sav vėmiau ir nemanau kad čia man pabaiga verysad.gif tikiuosi bent jau šiandien nebereikės vėl bėgt į wc. Vieną kart dienoj man gana biggrin.gif </p>

nu ti gerai tada, nes perskaičiau tai tiesiogiai.. per daug reaguoju dabar į viską, bet jaučiu,kaip mano nuotaikų hormonai kyla, jei daryčiau grafiką,tai turbūt būtų kalnai, pakalnės... huh.gif

jau turbūt žinai visus tricks and tips bet dažnai padeda, kai skrandis nebūna tuščias. ryte ypač iš kart kažko užkąst, riešutukai, ar kokios daržovės, per dieną. esmėj, kad nepalikt skrandžio tuščio, nes tada jis turi ką veikt.
aišku visoms kirtingai būna, kam nuo maisto pykina, kam dar nuo ko..
aš mėtinės pastos negalėjau pakęst.ypač rytais. teko pirkt vaikišką ir čiut mėtinės ir didelę dalį vaikiškos, nors šiaip mėta patinka, bet va tokiu metu hormonai sužaidžia priešingai. ir plaudavaus dantis tik pavalgius, o ne prieš...

keliauju dabar į vonią.
nemėgstu jos, jei jau po teisybei. gal kartą į porą metų einu biggrin.gif bet va šį vakar kažkaip noriu. ir kaip bebūtų daugiau negalėsiu ilgą laiką, kad ir norėčiau, reikia sunaudot vonios burbulą, turiu dar vieną, gavus dovanų buvau.. gaila išmest.
valandžikę turiu iki vaistų leidimo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 03 vasario 2017 - 21:08

Ryte mano savijauta gerai būna, man viskas prasideda po pietų arba vakare.. tik va pastoviai kažką kramsnot visą dieną nelabai pavyksta, nesijaučiu alkana.. 

oi suprantu tavo savijauta, bet ne ne tiesiogiai manes nesuprask. Esu be galo laiminga, žinau kad jis ten yra jei taip jaučiuosi, na bent jau taip tikiuosi. Tik tuo momentu kai negera jaučiuosi atrodo tokia pavargus nes kasdien tas šleikštulys vargina. Ir nesvarbu kaip tu to vaikelio nori, tiesiog varo į neviltį ir nori nenori buna paverki ir pasiguost norisi. Hormonai..

Atsakyti

QUOTE(Extra_Dee @ 2017 02 03, 13:43)
<p>Omg, <strong>erborista</strong>, kaip sudetinga viskas! As kai visai nesusidurus su endo, tai man skamba kaip fantastika...bet dziaugiuosi del tavo pozityvios nuotaikos  4u.gif </p>

Na as zinok to tikejausi, nes tie skausmai tiek metu su manim, kad internestas skersai isilgai isnarsytas ir nujauciau, kad diagnoze tokia gali buti.. Tik GP padare meskos paslauga pasakydamas kad man 100proc endo nera, tai buvo pries metus grubiai... Isgyvensiu, svarbiausia, kad rado priezasti mano skausmu smile.gif

Labai dziaugiuosi, kad tau nereiks jokiu papildomu proceduru.. Kaip jautiesi emociskai?

QUOTE(grange @ 2017 02 03, 17:33)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="erborista" data-cid="71412988" data-time="1486119429"><div><p>
As ir po vizito VK. Tai zo negalejo nieko padaryt op metu nes labai labai suauge viskas, tai sako mes buvom tam nepasiruose, nes kazkokius vaistus skiria slapimo puslei kad ja paruost operacijai. O slapimo pusle sulipusi su gimda tai sako cia sudetingiausia dalis. Irase i nauja sarasa operacijai kitai, tai vasara kazkada manau operuos antra karta. O siaip gal ir gerai, noriu atsigaut po sitos ir kitas dalykas vasara lengviau gyti nes galima sukneles vienas nesiot vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Omg!  Tai tau jau endo kaip reikalas pazengus verysad.gif na reikia tiketis, kad vienos op uzteks ir patvsrkys ten viska. O  dabar tau pastoviai skauda ar uzeina?</p><p>Bet tai skamba pavojingai gimda su slapimo pusle.. huh.gif bet tai tau dabar butu pavojinga pastot ar ne? Na isivaizduokim, gaunas per stebukla, gi visko buna...</p><p>Jei gimda dides ar nekenktu puslei? Jei jos

Pazengus.. Na bet laiko atgal neatsuksi, o ir nezinau ka galejau kitaip daryti, kai ejau pas juos jau virs 3 metu ir vis kartojo kad as sveika.
Leido mums nesisaugot, leido viska daryt kaip normaliai. Nezinau, kiek tas gyvenimas normalus su skausmu, bet na as prie to pripratusi, siandien daktare paklause kiek metu, tai keik suskaiciuoju kai jau labai blogai, tai kokie 4. Priprantama prie visko, o as labai tikiu sviesia ateitim smile.gif Labai noriu vaiku, bet neskubinu ivykiu, jei reikia natros, trecios, ketvirtos operacijos, tai reikia, istversiu smile.gif O siaip del pastojimo tai sake, kad pastot nu praktiskai 0 procentu, o jei jau pastoji, tai matyt kazkiek apsivalo tie dariniai nes nebuna menesiniu. Nu bet nezinau kiek cia tiesos. Pliusas, kad ivf jei jis bus reikalingas darys nors iskart po operafcijos, kai mes patys noresim. Ir skyre HSG, tai issiaiskinsim pagaliau kokia ta situacija su kiausintakiais. Nes iki ju per endo nedasikase opreacijos metu..
Atsakyti
lady.gif išsipuškenau, lygiai valanda. nu ir pralekė blink.gif
vaistukai suleisti. reik tikėtis kad foliai auga.

QUOTE(BigBang @ 2017 02 03, 20:12)
<p>Ryte mano savijauta gerai būna, man viskas prasideda po pietų arba vakare.. tik va pastoviai kažką kramsnot visą dieną nelabai pavyksta, nesijaučiu alkana.. </p><p>oi suprantu tavo savijauta, bet ne ne tiesiogiai manes nesuprask. Esu be galo laiminga, žinau kad jis ten yra jei taip jaučiuosi, na bent jau taip tikiuosi. Tik tuo momentu kai negera jaučiuosi atrodo tokia pavargus nes kasdien tas šleikštulys vargina. Ir nesvarbu kaip tu to vaikelio nori, tiesiog varo į neviltį ir nori nenori buna paverki ir pasiguost norisi. Hormonai..</p>

o taip, jų didenybė hormonai. kai pagalvoji kartais, kokį darbą jie atlieka..

bandyk kramstot, kad ir nealkana, ką nors maistingo. gal dėl to, kad tuščias skrandis ir erzina po pietų..

jatau, įsijungiau kiną kažkokį, jaučiu bus saubo unsure.gif aš viena blink.gif tai brr biggrin.gif nu bet gal nebus labai baisus. gerai, kad b grįš, kitaip tai miegot būtų baisu. nemėgstu viena, o aš dar ground floor, svetainės langas per visą sieną,na su užuolaidom, ale kai kine tą patį rodo nefaina biggrin.gif

ryt varom į banką pokalbiui. jatau fingers crossed kad sėkmingas būtų. nes norim imt paskolą butui.. noriu greičiau pradėt ieškot jau konkrečiau, o ne taip kad pabėgom, nes dabar tai neaišku ar galėsim kiek galėsim paimt...
Atsakyti

Suvalgiau sriubytės ir apsivėmiau vėl :( bijau valgyt... 

Atsakyti
Grange, nelabai supratau del ko bijai i banka eit? Bijai, kad neduos paskolos ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2017 02 03, 21:14)
<p>Suvalgiau sriubytės ir apsivėmiau vėl verysad.gif bijau valgyt... </p>

console.gif console.gif vandenuko bandyk
Atsakyti

Tai ta ir darau, biski crekeriu kramsnoju.. 

Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2017 02 03, 21:15)
Grange, nelabai supratau del ko bijai i banka eit? Bijai, kad neduos paskolos ar kaip?

kino bijau, ne banko biggrin.gif

bet šiaip,ne tai kad bijau, bet nerimauju.
na taip, gali neduot, arba duos, bet neaišku kokiom salygom, nes dabar kaip tyčia nuo šių metų kila palūkanos, jau taip kainos žiaurios tai neaišku ką jie ten gero pasiūlys.
Atsakyti
Nepergyvenk, nes tiesiog ne tavo valioj smile.gif Kazka vis tiek ipirksit, o su laiku jau galesit ir ka noresit nusipirkt smile.gif
Atsakyti