tai jau taip, nieko labai nepakeisiu

tik reiks dirbt sunkiau

erborista
Emociskai..rami as. Nurimau pagaliau. Aisku, skaudu be galo, bet jau spejau isliudeti. Pirmasis kartas buvo nepalyginamai sunkesnis...
grange
Sekmes ryt banke!
Man visi bankiniai dalykai visiskas kosmosas atrodo. Is esmes nekenciu skolintis, gyvenime paskolu jokiu neturejom, kreditine ir ta uzdariau, nes nesugebejau pasinaudot
Mes planavom jau siais metais dairytis namo, bet dabar esam visiskai sumise del Brexito ir jo galimos itakos nekilnojamojo turto kainai, infliacijai ir pan. Surasti sklypa ir statytis patiems nerealu laiko atzvilgiu ir tuo, kad kazkuris is musu turetu mesti darba ir uzsiimti grynai projekto valdymu. O namai (tiksliau - kotedzai) man cia toookie ziaurus, kad nu negaliu. Visai ne pagal mano supratima. Ir negaliu pakest, kad jie skaiciuoja kambarius, o ne naudinga kvadratura Mano tevu name vonia didesne nei cia single kambarys...Pas mus regione 2 miegamuju kotedzu kainos prasideda nuo 300k, bet ir tai bus juodam rajone, arba tures tik on street parking, arba antras miegamasis bus 1.5mx2m ir dar daug daug neaiskiu nesamoniu...
E_D, kotedzai tu cia terraced house turi omeny? Ir 2 miegamieji nuo 200k??? Tu kur gyveni O_O Pas mus nuo 50k rast liuosiai galima... Nebent Londone kokiam, ten kainos kazkokios idiotiskos...
Siaip, jeigu gerai viska apmascius ir zinai, kad nesiruosi niekur judintis bent dekada - kita, tai pirkt apsimoka zymiai labiau nei nuomotis. Mes nusipirkom - nesigailim, tik dziaugiames. Emem 20 metu paskola, tiksliau mb eme. Mokejimus darom tokius, kad neduokdie - kaip dabar - dirba tik vienas, kad butu galima issimoket. Ir ka - mokam gerokai maziau, nei mokedavom nuoma seimininkui. Aisku, jeigu kas sugenda ir tt, tai paciam jau tvarkytis, bet jau ir darai visus remontus ir viska is dusios, nes zinai, kad sau, o ne kad tik nepamatytu seimininkas ka netycia pradauzei ar nuskelei
Zodziu - kaip ir viska darant - apgalvot.
Guzikeli
Semi-detached, terraced ir t.t. Man namas yra ne namas, kol as negaliu aplink ji apeiti ratu Ir ne, tai ne Londono kainos. Zinoma, aplinkiniuose miestukuose kainos svyruoja, va neseniai ziurejau semi-detached su garazu, 2 miegamaisiais ir siokiu tokiu kiemu uz 275..bet tai ant tiek viska tvarkyt reikia, kad laisvai iki 300 pritempsi
Pas mus ir nuomos kainos geros Double kambarys menesiui mieste 400-500sv. Mes gyvenam mazam miestuky 8 mylios nuo miesto, tai mokam uz nama tikrai pigiai palyginus - 1000sv.