QUOTE(Emile @ 2008 04 02, 17:00)
Dekui, kad pasidalinai savo gyvenimo istorija. As neskatinu gyventi kenciant, tik ech, pasakiau, kad kancia taurina, ot nesamone, ar ne? Sakai, kad visada ieskojai lengviausiu keliu. Puiku, nesmerkiu taves uz tai, bet ir tu manes nesmerk, kad as esu visiskai laiminga niekada lengviausiu keliu neiekodama, o jei ir ieskojau ju kada, tai neradau. Jei tau laime yra numesti svorio, sveikinu, man laime yra kiti dalykai. Tai ir nera reikalo ju derinti, kiekvienas juk yra laimingas savaip. O pasaulio harmonija nera mitine, priezastys ir pasekmes taip pat yra visiskai realios. Jokiu budu nemanau, kad busite nubaustos uz tas operacijas, cia jau iskraipei mano nuomone, tik kiekvienas laisvas rinktis, ar jis pats isspres savo problemas ar lauks, kol uz ji tai padarys kiti. Problema neegzistuoja, bet priezastis, sukelusi ta problema, niekur nedingo. Beje, konsultuokis su zodynu vartodama zodi mazochizmas (mano ziniomis tai yra lytinis nukrypimas, kuris siejasi su sadizmu), buciau dekinga jei pasisakinetum tik savo lytingumo klausimais.
Liudziu, kad taip negraziai ir niekinamai parasei apie save stora (...po lasiniais nesimate vidinio pasaulio...), tai dar karta rodo, kad esme yra ne lasiniai, o savivoka. Jeigu isoriskai pasikeitus vidinis pasaulis pasimato, tai dziugu, tik gaila, kad po tokia pseugrazia isvada ir to vidinio pasaulio kartais nera.
Beje, zmogui kol kas neduota zinoti, kurlink jis eina, todel ir visi sprendimai, nuomones - ir tavo, ir mano, - nera galutiniai.
Niekas taves, Emile nesmerkia. Cia butent tu pradejai diskusija apie tai kas gerai o kas blogai. Zinoma, kad kiekvienas renkasi pagal save, ir jei kazkam labai patinka taureti per kancia - prasom, negi gaila. 34 savo gyvenimo metus bandziau kaip tu sakai kovoti savo jegom, kankinausi - kaip manai ar jau pakankamai tauria tapau, kad buciau verta ir lengvesnio kelio?
Labai lengva tau samprotauti apie kancia, bet as labai noreciau paziureti kaip tu kalbetum sverdama 150 kg, kai koju sanariai, nugara skauda nepaliaujamai, kai negali nusikarpyti savo koju pirstu nagu, kai uzlipus du laiptelius sirdis dauzosi taip, kad temsta akyse o veidas pastoviai raudonas, kai negali deveti sijonu ne todel, kad nera tokiu dydziu ( o ir nera is tikruju), o todel kad slaunys trinasi viena i kita ir susidaro slapios labai skausmingos zaizdos, kai prakeiki vasara, nes issunta tokios kuno vietos, apie kurias net geda kalbeti, kai prakaituoji net salciausia ziema taip, kad nors grezk, kai papludimyje (jei isvis isdristi i ji nueiti) vaikai bega tau is paskos ir klausineja kada gi teta jus sprogsit, kai zliumbi vakare ziuredama filma kuriame vyras apkabina moteri, nes taves jau daug metu joks vyras nera net zvilgsniu uzkliudes ir.t.t. Ir visa tai kai tau 16, 18, 20, 25, 30...Ar tu bent isivaizduoji kokia tai kancia? Ar tu dristi galvoti, kad nors viena nesilaike begales dietu, nerijo nuodingu preparatu, nealpo sporto salese nes sportuoti esant tokiam svoriui isvis uzdrausta, del auksto kraujospudzio?
Nedrisk sitoms moterims pasakoti apie kancia, nes ta ka pergyveno kiekviena is ju tu nei juodziausiam sapne nesapnavai.
2005 05 16