va dėl to "nestandartas" ir atsiranda visos bėdos. psichologinės.
Mano sesuo gruodį pasidarė skrandžio mažinimo op. jai suformavo mažą skranduką, o ne žiedą dėjo. pirmas sav. galėjo valgyti tik labai trintą maistą, paskuj minkštą, o po mėn. jau valgė viską. Ir labai gerai jaučiasi, tik po tokių op. negali valgyti saldumynų, nes iš karto pykina, čia visiems taip būna. O svoris palaipsniui krenta, nors ir nesenai darėsi op. Ir dar pažystu 2 moteriškes kurios pasidarė tokias op. per metus viena numetė 65kg. o kt. per pusmetį 25kg.
O kaina su viskuo kainavo apie 5000lt. Ir rami galva nieko nereikia veržti ir atleidinėti, turi mažą skranduką ir lieknėji
O kaina su viskuo kainavo apie 5000lt. Ir rami galva nieko nereikia veržti ir atleidinėti, turi mažą skranduką ir lieknėji

gal ir biski ne i tema as, bet...
as ir jau ir ilgas laikas kovoju su antsvoriu..ir stai paaiskejo, kad turiu problemu su skydliauke. O jus ar bandete tirtis, gal cia visai ne paveldimumas ar valios neturejimas, o sveikatos problemeles

labukas visiem
as irgi domiuosi sia operacija...mano kmi 37
sakykit o cia galima taip paprastai nuvaziuot i kauna , siaulius...ir sakyt daktarui, kad noriu tokios operacijos ar kaip? Ar cia , turi pereiti per begale dietologu, kol kas nors pasako, kad gal tau reiktu tokios operacijos, nes mazdaug niekas nepadeda daugiau.... labai prasau atrasysit

o ishskyrus Brima dar kas nors lt daro lap band operaciJA??
Is anksto atsiprasau, jei ka papiktinsiu savo nuomone, bet nimrodeles istorija mane beveik sokiravo.
Jei viska teisingai supratau tai ji kelis menesius praktiskai nieko nevalge - taip badaujant (jokiu budu nesakau kad tai gerai) ir be ziedo svoris kristu...
Sita irodo ir tai, kad zieda palaisvinus ir pradejus valgyt (kaip supratau ne viska is eiles ir neapsiryjant) ne tokia jau maza dalis svorio grizo. Ir tai normalu, nusibadaves organizmas dar labiau linkes viska kaupt.
Be to sitoks nusibadavimas vos ne iki kliedesiu ir samones sutrikimu tikrai ne vienam organui gero nepadare.
Dar karta atsiprasau, jei kas supras tai kaip izeidima ar dar ka nors negero. Tik norejau pasidalint savo abejonem ir pasvarstymais ir jei ka ne taip supratau, tikiuosi sulaukti paaiskinimu. Beje studijuoju medicina ir apie organizmo veikima ziniu tikrai turiu, zinau, kad visokiu situaciju buna ir kartais tokios operacijos vieniontele iseitis, bet paskaicius sita istorija man panasu, kad sveiku sitoki lieknejima pavadint sunkoka butu.
Jei viska teisingai supratau tai ji kelis menesius praktiskai nieko nevalge - taip badaujant (jokiu budu nesakau kad tai gerai) ir be ziedo svoris kristu...
Sita irodo ir tai, kad zieda palaisvinus ir pradejus valgyt (kaip supratau ne viska is eiles ir neapsiryjant) ne tokia jau maza dalis svorio grizo. Ir tai normalu, nusibadaves organizmas dar labiau linkes viska kaupt.
Be to sitoks nusibadavimas vos ne iki kliedesiu ir samones sutrikimu tikrai ne vienam organui gero nepadare.
Dar karta atsiprasau, jei kas supras tai kaip izeidima ar dar ka nors negero. Tik norejau pasidalint savo abejonem ir pasvarstymais ir jei ka ne taip supratau, tikiuosi sulaukti paaiskinimu. Beje studijuoju medicina ir apie organizmo veikima ziniu tikrai turiu, zinau, kad visokiu situaciju buna ir kartais tokios operacijos vieniontele iseitis, bet paskaicius sita istorija man panasu, kad sveiku sitoki lieknejima pavadint sunkoka butu.
QUOTE(kristamem @ 2008 11 22, 15:04)
Sveika, itariu tau be sansu , kad darytu operacija, nebent kazkokiu rimtu ligu rastu
Sveikos , sveriu 94kg ugio esu 170cm noreciau uzsideti skarndzio zieda,visada buvau stora ir isbandziau begales dietu 5kg numeti 10grista ,nes neturiu valios dabar po gimdymo atrodau kaip backute beprotiskai noriu tos operacijos tik nzn ar man darytu ir kur gauti kokius kontaktus kur galeciau uzsirasyti
QUOTE(dvidešimtmetė @ 2009 03 10, 00:04)
Is anksto atsiprasau, jei ka papiktinsiu savo nuomone, bet nimrodeles istorija mane beveik sokiravo.
hm. aš niekada nesakiau kad tai buvo labai sveika

Labutės
Aš jau 16,5 mėn. po operacijos, tačiau man darė ne suveržimą žiedu, o suformavo mažą skranduką ir padarė skrandžio apylanką. Buvau diiiiidelis dramblys ir operaciją, kuri kainavo apie 5000 Lt su visais "dalykais", dariausi dėl sveikatos, nes su 156 kg svoriu nepaėjau. Šiai dienai nebeturiu 58 kg antsvorio ir dėl operacijos nesigailėjau nei sekundės. Kaune operacijas daro dr.Maleckas.

Aš jau 16,5 mėn. po operacijos, tačiau man darė ne suveržimą žiedu, o suformavo mažą skranduką ir padarė skrandžio apylanką. Buvau diiiiidelis dramblys ir operaciją, kuri kainavo apie 5000 Lt su visais "dalykais", dariausi dėl sveikatos, nes su 156 kg svoriu nepaėjau. Šiai dienai nebeturiu 58 kg antsvorio ir dėl operacijos nesigailėjau nei sekundės. Kaune operacijas daro dr.Maleckas.
QUOTE(nimrodele @ 2009 03 15, 20:43)
Na ir aš čia savo trigrašį įmesiu