Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandžio mažinimo operacija

va dėl to "nestandartas" ir atsiranda visos bėdos. psichologinės.
Atsakyti
Mano sesuo gruodį pasidarė skrandžio mažinimo op. jai suformavo mažą skranduką, o ne žiedą dėjo. pirmas sav. galėjo valgyti tik labai trintą maistą, paskuj minkštą, o po mėn. jau valgė viską. Ir labai gerai jaučiasi, tik po tokių op. negali valgyti saldumynų, nes iš karto pykina, čia visiems taip būna. O svoris palaipsniui krenta, nors ir nesenai darėsi op. Ir dar pažystu 2 moteriškes kurios pasidarė tokias op. per metus viena numetė 65kg. o kt. per pusmetį 25kg.
O kaina su viskuo kainavo apie 5000lt. Ir rami galva nieko nereikia veržti ir atleidinėti, turi mažą skranduką ir lieknėji mirksiukas.gif
Atsakyti
gal ir biski ne i tema as, bet... blush2.gif as ir jau ir ilgas laikas kovoju su antsvoriu..ir stai paaiskejo, kad turiu problemu su skydliauke. O jus ar bandete tirtis, gal cia visai ne paveldimumas ar valios neturejimas, o sveikatos problemeles verysad.gif
Atsakyti
labukas visiem 4u.gif as irgi domiuosi sia operacija...mano kmi 37 rolleyes.gif sakykit o cia galima taip paprastai nuvaziuot i kauna , siaulius...ir sakyt daktarui, kad noriu tokios operacijos ar kaip? Ar cia , turi pereiti per begale dietologu, kol kas nors pasako, kad gal tau reiktu tokios operacijos, nes mazdaug niekas nepadeda daugiau.... labai prasau atrasysit 4u.gif
Atsakyti
o ishskyrus Brima dar kas nors lt daro lap band operaciJA??
Atsakyti
Is anksto atsiprasau, jei ka papiktinsiu savo nuomone, bet nimrodeles istorija mane beveik sokiravo.
Jei viska teisingai supratau tai ji kelis menesius praktiskai nieko nevalge - taip badaujant (jokiu budu nesakau kad tai gerai) ir be ziedo svoris kristu...
Sita irodo ir tai, kad zieda palaisvinus ir pradejus valgyt (kaip supratau ne viska is eiles ir neapsiryjant) ne tokia jau maza dalis svorio grizo. Ir tai normalu, nusibadaves organizmas dar labiau linkes viska kaupt.
Be to sitoks nusibadavimas vos ne iki kliedesiu ir samones sutrikimu tikrai ne vienam organui gero nepadare.
Dar karta atsiprasau, jei kas supras tai kaip izeidima ar dar ka nors negero. Tik norejau pasidalint savo abejonem ir pasvarstymais ir jei ka ne taip supratau, tikiuosi sulaukti paaiskinimu. Beje studijuoju medicina ir apie organizmo veikima ziniu tikrai turiu, zinau, kad visokiu situaciju buna ir kartais tokios operacijos vieniontele iseitis, bet paskaicius sita istorija man panasu, kad sveiku sitoki lieknejima pavadint sunkoka butu.
Atsakyti
QUOTE(kristamem @ 2008 11 22, 15:04)
Sveikos, grazuoles 4u.gif

padekit prasau

Sveika, itariu tau be sansu , kad darytu operacija, nebent kazkokiu rimtu ligu rastu

Atsakyti
Sveikos , sveriu 94kg ugio esu 170cm noreciau uzsideti skarndzio zieda,visada buvau stora ir isbandziau begales dietu 5kg numeti 10grista ,nes neturiu valios dabar po gimdymo atrodau kaip backute beprotiskai noriu tos operacijos tik nzn ar man darytu ir kur gauti kokius kontaktus kur galeciau uzsirasyti
Atsakyti
QUOTE(dvidešimtmetė @ 2009 03 10, 00:04)
Is anksto atsiprasau, jei ka papiktinsiu savo nuomone, bet nimrodeles istorija mane beveik sokiravo.
Jei viska teisingai supratau tai ji kelis menesius praktiskai nieko nevalge - taip badaujant (jokiu budu nesakau kad tai gerai) ir be ziedo svoris kristu...
Sita irodo ir tai, kad zieda palaisvinus ir pradejus valgyt (kaip supratau ne viska is eiles ir neapsiryjant) ne tokia jau maza dalis svorio grizo. Ir tai normalu, nusibadaves organizmas dar labiau linkes viska kaupt.
Be to sitoks nusibadavimas vos ne iki kliedesiu ir samones sutrikimu tikrai ne vienam organui gero nepadare.
Dar karta atsiprasau, jei kas supras tai kaip izeidima ar dar ka nors negero. Tik norejau pasidalint savo abejonem ir pasvarstymais ir jei ka ne taip supratau, tikiuosi sulaukti paaiskinimu. Beje studijuoju medicina ir apie organizmo veikima ziniu tikrai turiu, zinau, kad visokiu situaciju buna ir kartais tokios operacijos vieniontele iseitis, bet paskaicius sita istorija man panasu, kad sveiku sitoki lieknejima pavadint sunkoka butu.

hm. aš niekada nesakiau kad tai buvo labai sveika smile.gif
Atsakyti
Na tu rasei, kad operacija dareisi del sveikatos, taip pat rasei, kad rezultatu esi patenkinta. Tai iseitu, kad pagal tave sveikatai ta operacija padejo. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutės 4u.gif
Aš jau 16,5 mėn. po operacijos, tačiau man darė ne suveržimą žiedu, o suformavo mažą skranduką ir padarė skrandžio apylanką. Buvau diiiiidelis dramblys ir operaciją, kuri kainavo apie 5000 Lt su visais "dalykais", dariausi dėl sveikatos, nes su 156 kg svoriu nepaėjau. Šiai dienai nebeturiu 58 kg antsvorio ir dėl operacijos nesigailėjau nei sekundės. Kaune operacijas daro dr.Maleckas.
Atsakyti
QUOTE(nimrodele @ 2009 03 15, 20:43)
hm. aš niekada nesakiau kad tai buvo labai sveika smile.gif

Na ir aš čia savo trigrašį įmesiu smile.gif 25 kg tikrai nėra toookss jau labai didelis antsvoris, jei 2 mėn nevalgei, tai toks svoris šeip ar taip būtų nukritęs, tiesiog būtum sutaupius 5000 na ir dėl operacijos nereiktų kankintis ir visokių kitų neigiamų pasėkmių būtų mažiau..Ar ne?.. unsure.gif Na dar manau tam įtakos nemažai turi metai, bet jei iki kokių 40, manau, kad 25 kg viršsvorį ir be operacijos galima numesti...(p.s. maitinuosi sveikai, griežtai nevalgau 3 dienas per mėn, kartais tenka pasilaikyti dietos, sportuoju, lankau masažus, nes irgi organizmas labai greitai pasiduoda bet kokiam "sunkesniam" maistui, bet dėl to labai nepergyvenu, nes finale vis tai tik į sveikatą..) Na čia tik mano pamąstymai...
Atsakyti