Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

lucci, pagaliau tave tirs ir aiškinsis kodėl taip nutinka, na pagaliau kažką darys... :unsure:​ Gal atras kame problema, nes kimbi tai gan lengvai, greit pastoji.

Atsakyti

Eina velniop, musu miestuky viena supakavo, gandai sklinda, kad bande palikt bomba, neaisku kas ir kaip realiai, bet kad su Manchester susije - policija patvirtino. Galvojau i centra keliaut penktadieni, bet tai gal tiek to, man ir namie gerai :unsure:  Visi dabar kas aplink Manchesteri dreba, neaisku kur kada koki menkysta ras...

Na taip, gal geriau namie pabūk  :unsure:  Baisu, kai tokie dalykai vyksta netoliese...

O tavo potraukiai žuvytei suteikia vilčių, tai lauksim testavimo dienos  :4u: 

Atsakyti
lucci ir Mama?, stiprybes, linkiu greit atsigauti ir sustipreti

labai liudna
Atsakyti

Nu va, aš jau po ginės. Dėl trumpų ir negausių mm nieko nesakė- trys/keturios dienos yra normoj.

Gleivinė šiuo metu (6 cd) 7mm, trijų sluoksnių, tai kaip ir viskas normoj.

Šiaip apčiupinėjus ir su echo pažiūrėjus neturėjo prie ko prikibti. Tai prirašė tiesiog visus tuos hormoninius tyrimus pasidaryt ir tada kalbėsim.

Eina velniop, musu miestuky viena supakavo, gandai sklinda, kad bande palikt bomba, neaisku kas ir kaip realiai, bet kad su Manchester susije - policija patvirtino. Galvojau i centra keliaut penktadieni, bet tai gal tiek to, man ir namie gerai :unsure:  Visi dabar kas aplink Manchesteri dreba, neaisku kur kada koki menkysta ras...

eina saaau kaip baisu. Pas mus per žinias sakė, kad valdžia įsitikinus, kad teroristinis aktas kartosis ir bus antras išpuolis :( :(

O tavo potraukiai žuvytei suteikia vilčių, tai lauksim testavimo dienos  :4u:

Aha, Guzikai​, gal darei testuką?

Atsakyti

Labas rytas.

Pas mus miestuke dar vienas reidas, o Manchesterio apylinkese isvis pastoviai reidai ir isminuotojai... Nu neramu juodai. O penktadieni i miesta grustis vistiek greiciausiai teks, nes yra reikalu ir pirkiniu, kurie laukt nelabai gali jau...

Jo, dariau, vakar po nusnaudimo ir siandien. Tai nezinau realiai. Norint kazka matyt - imanoma abiejuose, siandienos netgi nenudziuvus, iskarto. Bet nufotkint tai nesigauna. Nors irgi su sitais ClearBlue nesamoniu jau yra buve, jie kazkokie patys is saves melsvi. Ziuresim. Jei bus reikalo - reiks FR nusipirkt. Bandau nieko nesitiket, nes pastoviai prisitikejus gaunu epr snuki :D Nu bet siandien vel atsikeliau su nesveiku to pacio burgerio poreikiu. Nors ir valgiau ji vakar - nu tikrai nieko ipatingo, o siandien vel SUMUSTINIO SU ZUVIIIIIIIIIIIIMMMMMMM (zombio balsu).

Atsakyti
Išėjau priverstinių atostogų, sūnus prisiprašė draugą kosulį į svečius. Jau kokia savaitė zyzė, kad nenori į darželį, ėmė ir prisikalbėjo. Tik kažkaip keistai, vakar non stopu kosėjo, šiandien tik retkarčiais, bet taip rimtai atsikosint. 

Dėl tų išpuolių, kai pagalvoji, ramiam krašte gyvenam. Būtume turtingas kraštas, ko gero neišvengtume ir mes tokių dalykų, nes gyventų daugiau kitataučių ir niekas iš čia nebėgtų.
Atsakyti

Tanite, su tokiais tempais - tai tik laiko klausimas, kada kam ir Lietuva uzkliut gali. Joa, salis maza, resursu gal nera labia daug, bet priejimas prie juros, strateginiai keliai... Jeigu politikieriai pasauly ir toliau sh mals, tai anksciau ar veliau ir mazu saliu tas pats laukia as manau. Ne viena karta turi pasikeist, kad kazka pradetu rimtai daryt del viso sito. Ir baigt list ten, kur nepriklauso.

Atsakyti
lucci, užuojauta...
Iš tiesų jautei pati nuo pat pradžių, kad ne taip...
Atsakyti

Nu va, aš jau po ginės. Dėl trumpų ir negausių mm nieko nesakė- trys/keturios dienos yra normoj.

Gleivinė šiuo metu (6 cd) 7mm, trijų sluoksnių, tai kaip ir viskas normoj.

Šiaip apčiupinėjus ir su echo pažiūrėjus neturėjo prie ko prikibti. Tai prirašė tiesiog visus tuos hormoninius tyrimus pasidaryt ir tada kalbėsim.

Na va, tai man jau š... gaunas, nes mano vargiai į 3 telpa...  :(  Na jau ir aš užsirašiau pas šeimos gydytoją, prašysiu siuntimo pas ginę, būtų gerai iki O spėti, pasižiūrėtų kokie foliai užaugo  :) 

Irgi prašysiu, kad tirtų viską, matyt turėsiu problemų, kad tokios lengvos mm...  :hmm: 

Atsakyti

Guzike, laikykis! Neik kol kas į centrą, kam tau tie nervai. 

Dėl tų išpuolių, kai pagalvoji, ramiam krašte gyvenam. Būtume turtingas kraštas, ko gero neišvengtume ir mes tokių dalykų, nes gyventų daugiau kitataučių ir niekas iš čia nebėgtų.

Na taip, ramus tikrai kraštas. Merginos gyvos deginamos bagažinėse ar nužudomos dėl automobilio, vaikai mėtomi į šulinį, smurtas šeimoje ir alkoholizmas tiek išplitęs, kad visiems tai atrodo normalu, pirmaujame savižudybių skaičiumi, bet tai ką čia, savi gi. O vat kitataučiai..... Atsiprašau už sarkazmą. 

Atsakyti

Labas rytas.

Pas mus miestuke dar vienas reidas, o Manchesterio apylinkese isvis pastoviai reidai ir isminuotojai... Nu neramu juodai. O penktadieni i miesta grustis vistiek greiciausiai teks, nes yra reikalu ir pirkiniu, kurie laukt nelabai gali jau...

Jo, dariau, vakar po nusnaudimo ir siandien. Tai nezinau realiai. Norint kazka matyt - imanoma abiejuose, siandienos netgi nenudziuvus, iskarto. Bet nufotkint tai nesigauna. Nors irgi su sitais ClearBlue nesamoniu jau yra buve, jie kazkokie patys is saves melsvi. Ziuresim. Jei bus reikalo - reiks FR nusipirkt. Bandau nieko nesitiket, nes pastoviai prisitikejus gaunu epr snuki :D Nu bet siandien vel atsikeliau su nesveiku to pacio burgerio poreikiu. Nors ir valgiau ji vakar - nu tikrai nieko ipatingo, o siandien vel SUMUSTINIO SU ZUVIIIIIIIIIIIIMMMMMMM (zombio balsu).

Na žinai, vaiduokliai iš oro neatsiranda :) jei jau neišdžiuvęs gan aiškiai matosi, tai nu o gal? Niekad nesu mačius vaiduoklio. Baltas ir baltas :) tai jei vaiduokliauja-vadinas yra dėl ko :4u:

Na va, tai man jau š... gaunas, nes mano vargiai į 3 telpa...  :(  Na jau ir aš užsirašiau pas šeimos gydytoją, prašysiu siuntimo pas ginę, būtų gerai iki O spėti, pasižiūrėtų kokie foliai užaugo  :)

Irgi prašysiu, kad tirtų viską, matyt turėsiu problemų, kad tokios lengvos mm...  :hmm:

neprisigalvok! Sakau, vakar kiek googlinau, tai negausios ir trumpos skaitosi, kai trunka mažiau nei 48val. Arba ten kasdieninio įkloto užtektų ramiai visai dienai. Visa kita yra kaip ir ok! Bet pas ginę nueit manau pravartu. Ir tie turimai.. *** kai pažiūrėjau, kiek prirašė.. vienas tyrimas gal 10eur. Tai susimavus sumelė ohoho gausis. Bet nu jei trūksta tik tokio šūdeliako, kad pagert kažko papildomai ir kibs? 

Nusipirkau šiandien pregnacare :)

Guzike, laikykis! Neik kol kas į centrą, kam tau tie nervai. 

Na taip, ramus tikrai kraštas. Merginos gyvos deginamos bagažinėse ar nužudomos dėl automobilio, vaikai mėtomi į šulinį, smurtas šeimoje ir alkoholizmas tiek išplitęs, kad visiems tai atrodo normalu, pirmaujame savižudybių skaičiumi, bet tai ką čia, savi gi. O vat kitataučiai..... Atsiprašau už sarkazmą. 

labai taikliai :)

Atsakyti

Aquabona, kaip sakiau - pas mane tu "vaiduokliu" (kuriuos vooooos vos iziuret teimanoma) tiek buve, kad kol nors kiek rimtesnio vaiduoklio nebus - nesiruosiu per daug demesio kreipt. Ilgiau buvusios temoj jau zino mano priciudus :D

Blah, siandien karsta kaip pekloj, o gali tekt nueit puskes mergiotes is mokyklos pasiimt, nes gali nespet. Taip nesinori vienai eit su mano nesamonem, bet bent netoli ir pro parkeli, tai gal ir gerai bus pasivaiksciot. Vandens reik nepamirst tik pasiimt. Ir susirast kokia suknia ir lengvus baciokus, nes su kerzais eit butu savizudybe :D Kad ir kokie patogus...

Atsakyti