Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

neprisigalvok! Sakau, vakar kiek googlinau, tai negausios ir trumpos skaitosi, kai trunka mažiau nei 48val. Arba ten kasdieninio įkloto užtektų ramiai visai dienai. Visa kita yra kaip ir ok! Bet pas ginę nueit manau pravartu. Ir tie turimai.. *** kai pažiūrėjau, kiek prirašė.. vienas tyrimas gal 10eur. Tai susimavus sumelė ohoho gausis. Bet nu jei trūksta tik tokio šūdeliako, kad pagert kažko papildomai ir kibs? 

Tai va, kad man turbūt kasdieninio įkloto ir užtektų nuo 2 dienos, pirmai gal nelabai...  :hmm:  Žodžiu, žiūrėsiu ką tyrimai rodys  :)  Tai kiek man kainuos, tai ne baisu pagalvoti, aš kai privačioje, tai vien konsultacija nemažai atsieina  :unsure:​ 

Atsakyti

Aquabona, kaip sakiau - pas mane tu "vaiduokliu" (kuriuos vooooos vos iziuret teimanoma) tiek buve, kad kol nors kiek rimtesnio vaiduoklio nebus - nesiruosiu per daug demesio kreipt. Ilgiau buvusios temoj jau zino mano priciudus :D

Blah, siandien karsta kaip pekloj, o gali tekt nueit puskes mergiotes is mokyklos pasiimt, nes gali nespet. Taip nesinori vienai eit su mano nesamonem, bet bent netoli ir pro parkeli, tai gal ir gerai bus pasivaiksciot. Vandens reik nepamirst tik pasiimt. Ir susirast kokia suknia ir lengvus baciokus, nes su kerzais eit butu savizudybe :D Kad ir kokie patogus...

Nu ok :D tada kantriai laukiam ryškesnio vaiduoklio! :D

Jooo, pas mus šian irgi karšta. Temp lyg ir nėra labai didelė; bet išvariau su šuniu pasivaikščiot, tai pirtelė. Grįžau šlapia, o pas mus name jau 4 diena atjungtas karštas vanduo. Tai turškiaus vėl bliūde :D

Pasiimk būtinai vandens! Ir gražaus tau pasivaikščiojimo :)

Tai va, kad man turbūt kasdieninio įkloto ir užtektų nuo 2 dienos, pirmai gal nelabai...  :hmm:  Žodžiu, žiūrėsiu ką tyrimai rodys  :)  Tai kiek man kainuos, tai ne baisu pagalvoti, aš kai privačioje, tai vien konsultacija nemažai atsieina  :unsure:​ 

Tai irgi, žinai, geriau nueiti, nu jei pasakys, kad gleivinė plona-duos kažką pagert jos storinimui. Ir bus ramu :4u:

Į kurią kliniką vaikštai? Jooo, privačiai tai tikrai apiplėšinėjimas vidury baltos dienos. Su darbu turėjau sveikatos draudimą, tai rojus. Varai į privačią, tyrimus daraisi, nieks nekainuoja.. bet pažiūrėdavau į čekius ir šiurpas nueidavo :D

Atsakyti

Guzike, laikykis! Neik kol kas į centrą, kam tau tie nervai. 

Na taip, ramus tikrai kraštas. Merginos gyvos deginamos bagažinėse ar nužudomos dėl automobilio, vaikai mėtomi į šulinį, smurtas šeimoje ir alkoholizmas tiek išplitęs, kad visiems tai atrodo normalu, pirmaujame savižudybių skaičiumi, bet tai ką čia, savi gi. O vat kitataučiai..... Atsiprašau už sarkazmą. 

Jefimija, omenyje turėjau terorizmą, kai nueina į paauglių koncertą ir išsitaško, taip nusinešdamas dar kelias dešimtis su savim. Arba įvažiuoja su sunkvežimiu į minią, ar iššaudo su automatais, susprogdina metro ar dar ką padaro.
Apie tai, ką išvardijai, taip, tai yra mūsų visuomenės juoda dėmė ir ko gero kuo toliau, tuo daugiau gali tokių dalykų būti, nes viskas išsigimsta. Tai yra šiurpu ir nepateisinama.

Atsakyti

Tai irgi, žinai, geriau nueiti, nu jei pasakys, kad gleivinė plona-duos kažką pagert jos storinimui. Ir bus ramu :4u:

Į kurią kliniką vaikštai? Jooo, privačiai tai tikrai apiplėšinėjimas vidury baltos dienos. Su darbu turėjau sveikatos draudimą, tai rojus. Varai į privačią, tyrimus daraisi, nieks nekainuoja.. bet pažiūrėdavau į čekius ir šiurpas nueidavo :D

Aš Kardiolitoje lankausi  :)  Labai čia tyrimai brangūs, konsultacijos tai kaip ir visur  :) 

Bet kai matau, kad tikrai rūpiu gydytojams, tai kažkaip negaila tų pinigų sveikatai  :D

Atsakyti

Labas rytas,

atėjo mano tyrimų atsakymai - organizmas netoleruoja karvės pieno, kiaušinio baltymo, ožkos pieno. Daugiau kaip ir niekas neišsikrta...Ate ate balintai kavytei su pienuku.... ketvirtadieny einu pas gydytoją, pakomentuos plačiau.

vakar apturėjau siaubingą migreną, teko prašytis iš sarbo ir lėkt namo lovon.šiandien galva kaip sudaužyta... :unsure: 

Kalbant apie kainas, tai visada lankiausi privacioj klinikoj pas mėgstamą ginę, dar prie litų konsultacija+echo kainuodavo 70 lt, o dabar 60-70 eur  :blink:​  baisu...

Atsakyti

Mb pasidarė spermogramą, tai normospermija  :)  Rezultatai geri  :) Tai arba problema pas mane, arba tiesiog mums nesiseka  :D 

Gydytoja, kai komentavo, sakė vartoti daugiau produktų turinčių cholesterolio ir riebalų, nes lytiniai hormonai ar lytinės ląstelės labai mėgsta tokį maistą  :D O šiaip visa kaltę suvertė tam, kad per daug apie tai galvojame, neatsipalaiduojame, stresuojame ir t.t., nors nieko panašaus, apie pastojimą negalvoju kol nebūna kokia 10 dpo ir artėja mm, iki tol sau ramiai gyvenu  :unsure:​ 

Atsakyti

Kalbant apie kainas, tai visada lankiausi privacioj klinikoj pas mėgstamą ginę, dar prie litų konsultacija+echo kainuodavo 70 lt, o dabar 60-70 eur  :blink:​  baisu...

Na va, atrado kas netinka, tai gal padės, kai išbrauksi šiuis produktus iš valgiaraščio  :4u: 

Mhm, man irgi daug kainuoja ginės konsultacija, kitos tai dar kažkaip kukliau, bet po ginės konsultacijų tai gerą sąskaitėlę išrašo  :D​ 

Atsakyti

Labas rytas,

atėjo mano tyrimų atsakymai - organizmas netoleruoja karvės pieno, kiaušinio baltymo, ožkos pieno. Daugiau kaip ir niekas neišsikrta...Ate ate balintai kavytei su pienuku.... ketvirtadieny einu pas gydytoją, pakomentuos plačiau.

vakar apturėjau siaubingą migreną, teko prašytis iš sarbo ir lėkt namo lovon.šiandien galva kaip sudaužyta... :unsure:

Nu čia dabar :) pilna juk kitokio pieno! Sojų pienas, migdolų pienas. Parduotuvėse tikrai pilna pasirinkimo, tad galėsi kuo skaniausiai gerti balintą kavytę :D

Nu jo.. kai paverti dabartines kainas į litus (aš dar dažbai tą darau), tai šiurpsta oda..

Mb pasidarė spermogramą, tai normospermija  :)  Rezultatai geri  :) Tai arba problema pas mane, arba tiesiog mums nesiseka  :D

Gydytoja, kai komentavo, sakė vartoti daugiau produktų turinčių cholesterolio ir riebalų, nes lytiniai hormonai ar lytinės ląstelės labai mėgsta tokį maistą  :D O šiaip visa kaltę suvertė tam, kad per daug apie tai galvojame, neatsipalaiduojame, stresuojame ir t.t., nors nieko panašaus, apie pastojimą negalvoju kol nebūna kokia 10 dpo ir artėja mm, iki tol sau ramiai gyvenu  :unsure:​ 

sveikinu su gerais rezultatais! 

Mano ginė irgi sakė, kad psichologija ir mintys šiame reikale yra laaabai svarbus faktorius, kuris dažnai kiša koją.. 

Atsakyti

liuks, geros naujienos  :4u:  kai pagalvoji, tai gal ir taip-visi gi sako dėl visko kaltas stresas...atrodo kad nesinervuoji, bet va galvoji, pavyko, nepavyko, aj bus kaip bus...mintys sukasi apie tuos reikalus.... žodžiu, kuo daugiau dirbti reikia ir pavyks  :D 

Nu čia dabar :) pilna juk kitokio pieno! Sojų pienas, migdolų pienas. Parduotuvėse tikrai pilna pasirinkimo, tad galėsi kuo skaniausiai gerti balintą kavytę :D

Nu jo.. kai paverti dabartines kainas į litus (aš dar dažbai tą darau), tai šiurpsta oda..

sveikinu su gerais rezultatais! 

Mano ginė irgi sakė, kad psichologija ir mintys šiame reikale yra laaabai svarbus faktorius, kuris dažnai kiša koją.. 

aha, reiks kažkokio pakaitalo ieškoti....anąkart kokosų pieno įsipyliau, tai teko į kriauklę išpilt kavą, kaip neskanu buvo  :D​ 

Atsakyti

Simona02, džiugu, kad toks mažas netoleruojamų produktų sąrašiukas. Asmeniškai man ko gero tik dėl kiaušo būtų sunku, o pienas buvo nebuvo, tikrai yra nemažai alternatyvų. Manau nesunkiai eliminuosi.

Dėl privačių konsultacijų, tos kainos labiausiai ir baugina. Žinoma aptarnavimo lygis ir atsakymų greitis labai patogu, bet jeigu būtų poreikis lankytis dažnai, gali ir bankrotas ištikti. Mes visa šeima lankomės šeimos klinikoje, kur paslaugas apmoka ligonių kasos. Žinoma gal ne taip šokinėja aplink, bet kai gydytojus ir personalą pažįstam jau labai ilgą laiką, viskas labai paprasta. O kai teko fizioterapiją paprastoj poliklinikoj lankyti, va ten tai tarybiniai laikai dar  :blink: 

Atsakyti

lucci, užuojauta...
Iš tiesų jautei pati nuo pat pradžių, kad ne taip...

Jauciau... Dieve, kaip noreciau buti naivi nepatyrus mergaiciuke, bijanti pastoti nuo paklodes ar besibedavojanti, kad pavyko pastoti tik is antro sykio... atsiprasau, man liudesi keicia pyktis ir baisus nusivylimas. Buvau pas seimos gydytoja, liepe pasirodyt uz poros savaiciu, nes gi "niekas cia neaisku, gal apsiskaiciavai" ir "tai dar nieko nereiskia, gali buti tik atsitiktinumas". Jei nebusiu iskraujavus, tai sius echoskopijai ir konsultacijai i ligonine, o jei persileisiu iki tol - siust i Pasikartojanciu persileidimu klinika...klausiau, kodel negali siusti dabar ir pvz. uzrasyti mane abrazijai, tuomet bent istirtu ta puslyte. Sako, jiems neidomu, kas buvo, jie uzsiima prevencija... Toliau teplioja, jau pakaitom su svieziu krauju, galva kaip pradejo skaudeti treciadieni, taip ir nepraeina.... As neesu nevilty, as tik labai labai pykstu ant pasaulio...

Atsakyti

Lucci, aš tik nesuprantu vieno, kodėl taip atidėlioja siuntimą tirtis detaliau. Kažkokia kvaila tvarka. Ir tie gydytojos išsireiškimai... Pyktis tavo situacijoje visiškai suprantamas, juolab, kai prašai pagalbos, o tau vis sako palauk.  :(​ 

Atsakyti