Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

liuks, geros naujienos  :4u:  kai pagalvoji, tai gal ir taip-visi gi sako dėl visko kaltas stresas...atrodo kad nesinervuoji, bet va galvoji, pavyko, nepavyko, aj bus kaip bus...mintys sukasi apie tuos reikalus.... žodžiu, kuo daugiau dirbti reikia ir pavyks  :D

aha, reiks kažkokio pakaitalo ieškoti....anąkart kokosų pieno įsipyliau, tai teko į kriauklę išpilt kavą, kaip neskanu buvo  :D​ 

Įprasi :D čia žinai, kaip pradėjus gerti kavą be cukraus. Pirmais kartais purtaisi, nes labai neskanu, o po kiek laiko paragauji saldintos ir būna fu fu fu :D

Jauciau... Dieve, kaip noreciau buti naivi nepatyrus mergaiciuke, bijanti pastoti nuo paklodes ar besibedavojanti, kad pavyko pastoti tik is antro sykio... atsiprasau, man liudesi keicia pyktis ir baisus nusivylimas. Buvau pas seimos gydytoja, liepe pasirodyt uz poros savaiciu, nes gi "niekas cia neaisku, gal apsiskaiciavai" ir "tai dar nieko nereiskia, gali buti tik atsitiktinumas". Jei nebusiu iskraujavus, tai sius echoskopijai ir konsultacijai i ligonine, o jei persileisiu iki tol - siust i Pasikartojanciu persileidimu klinika...klausiau, kodel negali siusti dabar ir pvz. uzrasyti mane abrazijai, tuomet bent istirtu ta puslyte. Sako, jiems neidomu, kas buvo, jie uzsiima prevencija... Toliau teplioja, jau pakaitom su svieziu krauju, galva kaip pradejo skaudeti treciadieni, taip ir nepraeina.... As neesu nevilty, as tik labai labai pykstu ant pasaulio...

o negalima primygtinai reikalauti, kad dabar nukreiptų į pasikartojančių persileidimų kliniką? Na, kad greičiau pradėtų aiškintis, tirtis. Juk bet kokiu atveju pirmi žingsniai bus kontroliniai tyrimai.. kam delsti? 

Stiprybės Tau :4u ir pyktis dabar labai suprantama emocija.

Atsakyti

sveikinu su gerais rezultatais! 

Mano ginė irgi sakė, kad psichologija ir mintys šiame reikale yra laaabai svarbus faktorius, kuris dažnai kiša koją.. 

Na aš pridėjusi ranką prie širdies galiu drąsiai sakyti, kad paskutinius du ciklus tikrai beveik negalvojau apie patojimą, nes buvo tiek visko kas užėmė mintis :)  Bet dabar tai jau galvoju, kai pasakė negalvoti  :D 

liuks, geros naujienos  :4u:  kai pagalvoji, tai gal ir taip-visi gi sako dėl visko kaltas stresas...atrodo kad nesinervuoji, bet va galvoji, pavyko, nepavyko, aj bus kaip bus...mintys sukasi apie tuos reikalus.... žodžiu, kuo daugiau dirbti reikia ir pavyks  :D

Taip, dirbti reikia daugiau, kaio kitaip  :D​ 

Atsakyti

Jauciau... Dieve, kaip noreciau buti naivi nepatyrus mergaiciuke, bijanti pastoti nuo paklodes ar besibedavojanti, kad pavyko pastoti tik is antro sykio... atsiprasau, man liudesi keicia pyktis ir baisus nusivylimas. Buvau pas seimos gydytoja, liepe pasirodyt uz poros savaiciu, nes gi "niekas cia neaisku, gal apsiskaiciavai" ir "tai dar nieko nereiskia, gali buti tik atsitiktinumas". Jei nebusiu iskraujavus, tai sius echoskopijai ir konsultacijai i ligonine, o jei persileisiu iki tol - siust i Pasikartojanciu persileidimu klinika...klausiau, kodel negali siusti dabar ir pvz. uzrasyti mane abrazijai, tuomet bent istirtu ta puslyte. Sako, jiems neidomu, kas buvo, jie uzsiima prevencija... Toliau teplioja, jau pakaitom su svieziu krauju, galva kaip pradejo skaudeti treciadieni, taip ir nepraeina.... As neesu nevilty, as tik labai labai pykstu ant pasaulio...

Tvarka tai š...  :frusty:  Baisu kai nieko nedaro dabar ir reikia laukti. Bet, kad ir kokia durna situacija, ir kad ir kaip pikta ant pasaulio ir visko, reikia įkvėpti ir nusiraminti, ir visų svarbiausia dabar - pasirūpinti savimi, savo psichologine būkle ir savo gerove. Pyktis nejudins reikalų, bet vidinė ramybė padės išlaukti, kol jie pagaliau pradės imtis tų prevencijų  :)​ 

Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif

net nebeptogu verysad.gif taip seniai bebuvau... bet paskutiniu metu labai mažai į sm pasijungiu, kad net pačiai gaila, bet kai vasaros sezonas prasideda nebesinori ir prie ekrano dar sėdėti.

paskaičiau dabar paskutinius psl. jau nieko ir nebepridursiu, bet mama, liucci, laikykitės... 4u.gif yra žiauriai skaudu kai eini su pakylia nuotaika ir tau pasako, kad ten nieko nebėr... žiauru žiauru ir ne kitaip verysad.gif banaliai pasakysiu, bet praeis kažkiek laiko atsistatys viskas, ir mintys bus kitos. dabar gal taip neatrodo, bet taip bus 4u.gif aš bandau tokiose situacijose bent kažkiek galvot pozityviau, kad geriau dabar, o ne kai pradedi jaust savo leliuką........verysad.gif verysad.gif gamta kartais yra neapaaiškinamai negailestinga...

pas mane nieko baisiai naujo, darbai, namai, oras gerėja tai lauke daugiau, į sportus, buto paieškom ir panašiais dalykais. širdyje ir kirba, ir nuverkiu kartais, kad ta nelemta liepa artėja, man vėl visi prisiminimai į paviršių kyla... ir jau baisu net pagalvot, kad du metai beveik praėjo, o aš toj pačioj situacijoj, o tada visi gydytojai "žadėjo" ir kalbėjo kad po metų glostysi pilvuką.. jo jo... na bet, aš vis dar tikiu. matyt kad dar nesu tinkamai paruošus savo organizmo, nes kitaip nežinau ką ir begalvot.

Atsakyti
Lucci.. pykim kartu 4u.gif

Mama, 4u.gif

As pasirodau, sveika (kiek imanoma biggrin.gif ) gyva, bet irgi labai pykstu ant pasaulio ir jauciuosi mazdaug panasiai kaip Grange.. Gavau echo birzelio 6d, tai gal pasakys ar bent jau ner ant inkstu jokiu dariniu, nes vel skaudena biski. O tepliojimai grizo su trenksmu taip lyg nebutu buve jokiu operaciju, ir skauda nesveitiskai, apie jokias meiles net pagalvot negaliu, ziauriai kalta jauciuosi pries vyra, nu taip gaila man jo, kodel jam kentet reikia jaunam sveikam verysad.gif

O siaip visu ziauriai pasiilgau, dabar kai isejau is darbo, tai tureciau dazniau jus aplankyti, bet deja kartais nuotaikos mano ne pacios linksmiausios tai nenoriu perduot tu neigiamu emociju naujoms merginoms.

Pagaliau Tendre pasirode, jau buvau ziauriai pasigedusi ir Ten 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2017 05 26, 21:14)
apie jokias meiles net pagalvot negaliu, ziauriai kalta jauciuosi pries vyra, nu taip gaila man jo, kodel jam kentet reikia jaunam sveikam verysad.gif

skaudu ir skaityt apie tavo nesibaigiančias fizines kančias, ką jau kalbėti apie psihologines.. 4u.gif
o dėl vyro, na per daug taip nepergyvenk/ juk tu ir ne iš savo malonumo čia taip kankinies 4u.gif ir galų gale na yra kažkokių ir kitokių būdų jei jau labai noris tą poreikį patenkint.......
Atsakyti
Bandom tenkinti, bet nu ne tas pats biggrin.gif As ir pati noriu, bet tik pradedam kazka ir taip skauda, kad dingsta visas noras.. Kaip paauglystej sapnus sapnuoju kad ulialia biggrin.gif

Ai, atostogu biski planuojam islekt, jauciuosi kaip niekad ju nusipelnus, tik vyras labai bijo kad blogai nebutu ju metu, bet nu dzin man, noriu pailset
Atsakyti

Bliamba, tiek daug rašiau ir nulūžo  :mad2: 

Žodžiu labos merginos! Kaip savaitgalis? Aš nusipirkau naujus batuus :D užmačiau vakar ir kaip užsimaniau! 

Grange, sveika, jau pasigedau! Kaip Tavo sodinukai? Ar jau turi kokių gėrybių?

O kokios bėdos pas Tave, jei ne paslaptis? Ką gydytojai dabar sako?

eborista, kaip gera Tave čia matyt kiek įmanoma sveiką! Kiek Tu prisikankinai.. koks dabar numatomas kelias, kad viskas stotų į savas vėžes? Kad Tavo savijauta gerėtų?

Dėl vyro-grange labai teisingai pasakė-juk ne savo noru čia susilaikai. Tokiose situacijose ir pasireiškia, kad va kas yra šeima-vienas kumštis! Kad ir kas, kad ir kaip. Laikykitės! Ir Tu sveik sveik!

lucci, Mama?, mergytės, kaip jūs? 

Kisulita, kaip Tu? :) kelinta dpo? Testą kada gadinsi? :D

Atsakyti

Kokios pas Guzikėlį naujienos?  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Labas,

nieko naujo, First response siandien nieko idomaus nerodo, aisku dar laiko yra ir dariau vidury dienos, priputus vandens, akvos ir sulciu. Bet siaip nesitikiu ir reik ramintis su tais testais bent iki menesiniu dienos. Aisku, lengva pasakyt... Buvom mieste, puse ko reikejo nusipirkau, kitos puses ne, nes per daug zmoniu, ima panika, viskas nervina... Ir estu parduotuvej saslyko buvo, ir silkes, ir raugintu agurku ir ananasu sulciu (kuriu sia savaite nesveikai noriu, kaip ir tos velnio zuvies) zodziu. Su saviskiu ruosiames daryt lazybas, as sakau, kad net iki lauzo uzkurimo agurku pusantro kilo neliks, jis isitikines, kad keliom dienom uzteks tu 2kg. Optimistas. Jis mane nuvertina :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuozmusis Guzikas: 27 gegužės 2017 - 17:33

Sveikos 

Dvi dienas durste kairi sona, siandien jauciu pliuuurpt kazkoks seno kraujo gumulas kairi sona suspaude ir pramuse  :cry2: ech...  Nebereiks jau echo pirmadieni eit....  :(  o tokia grazi dienos pradzia buvo, su draugais sode saslykiuka pasikepem, pazvejojom, saulej pasikaitinom, draugai tik isvaziavo ir bac staita, daiktus susirinkom ir namo pardumem nes neber nuotaikos ir savijauta s****ina 

Atsakyti

Kisulita, kaip Tu? :) kelinta dpo? Testą kada gadinsi? :D

Man dar toli iki dpo, dar laukiu O, kuri turbūt bus kitą savaitgalį  :D  Dabar ramus periodas, nes nežinau kelinta cd, tai mėgaujuosi gerais orais ir dėmesiu iš b  :D  Pasinervinsiu kai liks kelios dienos iki mm  :D​ 

Atsakyti