Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Ui, kaip aš dvigubai užcitavau praėjusį postą blink.gif telefinu vis errorus metė, pakartojau ir žiū, paspaminau biškiuką blink.gif

QUOTE(Kisulita @ 2017 03 22, 12:20)
Tai, kad dažnai merginos rašo, jog pilvas jaučiasi kaip prieš mm, o iš tiesų būna nėščios  smile.gif </p><p>Aš tai jau šį ciklą į nieką nereaguoju kas vyksta su mano kūnu, nesidžiaugiu dėl kažko neįprasto ir nenurašau ciklo, jei kažkas panašaus jau buvo kitus ciklus  biggrin.gif

Aš, jei atvirai, šį ciklą irgi kažkaip labai ramiai.. praėjęs ciklas buvo pirmas, kai tikrai nuoširdžiai sekiau vaisingas dienas ir pms buvo toks ujuj, tai tikrai buvo vilčių ir tada buvo nusivylimas smile.gif
O dabar kažkaip ramiai.. kažkurią naktį galvojau, kad lyg ir norėčiau pastoti rugsėjį kokį-mums derinant prie B darbo taip būtų tobuliausia ir patogiausia. Draugė dar ir siūlė būtent taip planuot. Bet aš kažkaip pagalvojau, kad kai planuoji, dažnai juk nesigauna ir pirmo/penkto/dešimto ciklo, tai kam atidėliot. Ir pradėjom planuot dabar smile.gif
Nukrypau čia šiek tiek su atsakymu, bet ir aš kažkaip labai ramiai 'nelaukiu' mmm šį ciklą smile.gif kaip jai sakiau, net NT nenusipirkau smile.gif
Atsakyti

O dabar kažkaip ramiai.. kažkurią naktį galvojau, kad lyg ir norėčiau pastoti rugsėjį kokį-mums derinant prie B darbo taip būtų tobuliausia ir patogiausia. Draugė dar ir siūlė būtent taip planuot. Bet aš kažkaip pagalvojau, kad kai planuoji, dažnai juk nesigauna ir pirmo/penkto/dešimto ciklo, tai kam atidėliot. Ir pradėjom planuot dabar smile.gif
Nukrypau čia šiek tiek su atsakymu, bet ir aš kažkaip labai ramiai 'nelaukiu' mmm šį ciklą smile.gifkaip jai sakiau, net NT nenusipirkau smile.gif

Na su tuo pastojimu tai taip, dažnai nepavyksta iš pirmo karto, tai geriau neatidėti, kaip jau merginos "su stažu" buvo ankščiau patarusios  :) 

Aš irgi ramiai, net pačiai keista  :) Tingiu matuotis bt, tingiu tikrintis gk, kažkaip nenoriu savęs nuteikti nė viena linkme, kam tas stresas  :D 

Aš nt irgi nebepirku, bet dar turiu tų, kuriuos prieš kelis ciklus pirkau, nes taip ir nepanaudoju, labai anksti mm ateina  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2017 03 22, 14:58)
Na su tuo pastojimu tai taip, dažnai nepavyksta iš pirmo karto, tai geriau neatidėti, kaip jau merginos "su stažu" buvo ankščiau patarusios  smile.gif Aš irgi ramiai, net pačiai keista  smile.gif Tingiu matuotis bt, tingiu tikrintis gk, kažkaip nenoriu savęs nuteikti nė viena linkme, kam tas stresas  biggrin.gif Aš nt irgi nebepirku, bet dar turiu tų, kuriuos prieš kelis ciklus pirkau, nes taip ir nepanaudoju, labai anksti mm ateina  smile.gif​ 

mačiau, kad mmm nelauki labai panašiu metu, kaip ašsmile.gif
Ir juk žinai, kaip daugelis sako-kai jau viską lyg ir paleidi likimo valiai, pamiršti bkt matuot, vaisingas dienas skaičiuot, O gaudyt, tada kaip tik ir užkimba smile.gif tad labai labai linkiu, kad šitas atsipalaidavimas būtų tik į gerą! 4u.gif
Atsakyti

Nelaukiančios mm:

• aquabona nelaukia 03.27 d. 
  • Kisulita nelaukia 03.28 d.
  • Guzikas nelaukia 04.01 d.
  • Extra_Dee nelaukia 04.06 d.
  • MeilesVaikai nelaukia 04.08 d.
  • Ceroc nelaukia 04.20 d.

Truputi pakeiciau, gal tokia labiau lips technika? :D Kad artimiausia savaite pakursyvint. Nuspalvinimo as irgi nerandu kazkaip. Kas prie saraso jungiates, tai kopijuokit labiau patinkanti varianta :)

Nu dievazi, gal 6-ta karta jau redaguoju :D Bet dabar turetu padoriai atrodyt.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuozmusis Guzikas: 22 kovo 2017 - 18:04

Ačiū visoms už linkėjimus :wub: 

Tai viskas gerai  :yahoo:  :yahoo: širdutė plaka, viskas daktarui pasirodė tobulai, suplojo katučių net :D žiauriai pozityvus vizitas, pagal echo - beveik 10 savaičių. T.y. daugiau, nei pagal mmm. 

O tik mėsos nevalgai, žuvį valgai?  :)​ 

Aha, žuvį valgau. Aš mėsą nustogau valgyt dėl to, kad man nuo jos bloga būdavo. Stodavo skrandis, pykindavo, tai po truputį mažinau mažinau ir nustojau kankintis...

Atsakyti

Merisier, jetau, sveikinimai! Kaip faina! Auga auga zirniukas/kruopyte :D Labai dziugu :D

Man si karta iskart po O (pagal programele) visokie smagumai su krutim prasidejo ir naktiniai silpnumo priepuoliai :D Viskas pagal pilna programa "pavaidinkime nestuma" :D Panasu, kad mano vakarines temperaturos matavimas tikrai veikia kaip bbt - net programele ismete crosshairs plius minus laiku. Bus smagu, jei pasitvirtins :D

O krutine issikalineja kaip reikalas, praktiskai po numanomos O pradejo skaudet, uzvakar nustojo visiskai - galvoju ai nieko, vakar kaip parejo - i vakara prie kompo jau cypciojau, nes jausmas kaip po oda visa kas saukstu krapstytu ir per viduri kazkur giliai skausmas, o lovon einant paziuriu - nieko keisto, kad gremze, venos issoko :huh2:  Bet jau buvo toks bajeris ir nepasitvirtino, tai neapgaus manes taip lengvai :D

Atsakyti
QUOTE(Nuozmusis Guzikas @ 2017 03 22, 19:50)
Merisier, jetau, sveikinimai! Kaip faina! Auga auga zirniukas/kruopyte biggrin.gif Labai dziugu biggrin.gif
Man si karta iskart po O (pagal programele) visokie smagumai su krutim prasidejo ir naktiniai silpnumo priepuoliai biggrin.gif Viskas pagal pilna programa "pavaidinkime nestuma" biggrin.gif Panasu, kad mano vakarines temperaturos matavimas tikrai veikia kaip bbt - net programele ismete crosshairs plius minus laiku. Bus smagu, jei pasitvirtins biggrin.gif

Gal galėtum papasakoti apie vakarinį temperatūros matavimą? ax.gif

Merisier sveikinu kuo nuoširdžiausiai, labai labai smagu girdėti geras Tavo naujienas! 4u.gif
Atsakyti

Tendre, nusipirkau citrinine dipladenija. Labai grazus ziedai :wub: 

Kalbant apie nestumo pradzia...tai mano hormonai taip siautejo, kad verkdavau su pasikukciojimais :D  viena toki vakara vyras guode, guode, tada girdziu tyliai pats sau sako: " jei tokie visi 9 menesiai...." :D 

Nelaukiančios mm:

• aquabona nelaukia 03.27 d. 
  • Kisulita nelaukia 03.28 d.
  • Guzikas nelaukia 04.01 d.
  • Mama? nelaukia 04.01 d.
  • Extra_Dee nelaukia 04.06 d.
  • MeilesVaikai nelaukia 04.08 d.
  • Ceroc nelaukia 04.20 d.

Atsakyti

Gal galėtum papasakoti apie vakarinį temperatūros matavimą? ax.gif

Cia niekur niekuo nepatvirtintas, tik mano pacios daromas eksperimentas, kurio nerekomenduoju :D Jei gali matuot bbt - matuok bbt. Tiesiog pastebejau, kad po O man visada vakarais temperatura pakilo, tai sugalvojau pabandyt ja matuot, nes bbt negaliu matuot del tam tikru priezasciu. Pakolkas apie pusantro menesio matuoju, tai tiksliu isvadu negaliu padaryt dar, bet atrodo gerai :D

Ooooo, Mama?, mes viena diena nelaukiam :D Cia vos ne... Kraujo seserys :hmm:

Atsakyti

mačiau, kad mmm nelauki labai panašiu metu, kaip ašsmile.gif
Ir juk žinai, kaip daugelis sako-kai jau viską lyg ir paleidi likimo valiai, pamiršti bkt matuot, vaisingas dienas skaičiuot, O gaudyt, tada kaip tik ir užkimba smile.giftad labai labai linkiu, kad šitas atsipalaidavimas būtų tik į gerą! 4u.gif

Agam, turi panašiu metu ateiti  :D  Būtų gerai, jeigu neateitų nė vienai  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Nuozmusis Guzikas @ 2017 03 22, 20:37)
pCia niekur niekuo nepatvirtintas, tik mano pacios daromas eksperimentas, kurio nerekomenduoju biggrin.gif Jei gali matuot bbt - matuok bbt. Tiesiog pastebejau, kad po O man visada vakarais temperatura pakilo, tai sugalvojau pabandyt ja matuot, nes bbt negaliu matuot del tam tikru priezasciu. Pakolkas apie pusantro menesio matuoju, tai tiksliu isvadu negaliu padaryt dar, bet atrodo gerai biggrin.gif

tiesiog smalsauju biggrin.gif pusantro mėnesio matuojant kokie įspūdžiai? smile.gif kad irgi pakyla ivykus O? Ir nukrenta pries pat mmm?
Bkt nematuoju ir kol kas nelabai galiu matuot del absoliučiai skirtingo kėlimosi laiko smile.gif tad visai įdomus Tavo eksperimentas smile.gif)
Atsakyti

Jo, po O pakyla, tik dar negaliu apsakyt ar is karto, ar po poros dienu. O kai nukrito stipriai ana menesi, tai lyg ir po paros ar dvieju pramuse. Bet tai cia jauciu tik tokiom rinktinem hormonu audrom tinka kaip as, Ten lyg ir irgi temperaturos turi antroj pusej. Zodziu, jeigu nejauti, kad karstis pastoviai mustu po O - nezinau ar kas gausis :D Man paciai irgi iki tikslumo dar toli grazu.

Apie ka kalbant - vakar vakare iki 37.3 soktelejo :hmm:  Ziuresiu, kaip sian. Nes ana menesi toks soktelejimas pries pat nukritima buvo. Tai arba programele O data ne taip pazymejo ir vis tik buvo kai pamaudinejo, arba nukris ir pramus.

Kazko skrandi biski raizo. Ir vakar vienu metu keistai draske/spazmavo kiauside kaire, man rodos is jos Ovulaivau si menesi, nes maudinejo kaip reikalas. Ziuresim, kas cia tokio, gal nebus vel cistu... Nes po MB rezultatu as pastot lengvia nebesitikiu.

Atsakyti