Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Jap tararai, puola temutę visokios nesąmonės!  :mad2: 

Ten, geležies yra špinatuose, oboliuose. užteks:) 

Dėl sąrašiuko-Ceroc nelaukia mm 04 20 

Ačiukas būtų, jei galętum visa tai gražiai apipavidalinti -paspalvoti, kaip anksčiau būdavo. 

Atsakyti

Extra_Dee nelaukia mm 04.06

Atsakyti

tobulas serialas !!!! :wub:  mačiau berods 2 sezonus, bet paskui nebebuvo LT vertimo, mečiau  :D

Užkibau dabar "Jaunosios melagės" - nu koks fainas ir įdomus serialas, kiekviena serija užkabina, ir net 7 sezonai, įpusėjau jau 6-tą  :rolleyes:

Aš tai jau paskutinį sezoną žiūriu, vis dar šokiruoja pagrindinis veikėjas  :D 

O tos "Jaunosios melagės" tai toks moteriškas serialas?  :D  Nes mes su vyru ieškom ką galėtume dviese žiūrėti  :D​ 

Atsakyti

Ooo, skamba įdomiai! Einu pasigooglint smile.gifčia kieno "gamybos"? Amerikiečių? Visai smagu pažiūrėt būtų kažką naujo smile.gif
Nemanau.. aišku ir nežinau, ir kiekvienai kitaip, bet kiek skaičiausi, visos sako, kad kaip tik atrodo, kad pms kala, ir skauda viską, ir nuotaikos svyruoja, ir tt ir tt biggrin.gifkiek istorijų skaičiau (o skaičiau dauuug biggrin.gif) nieks nesakė, kad nei ženklo apie pms'ą nėštumo pradžioj biggrin.gif
Beeeet, Kisulita, tebūnie Tavo žodžiai Dievui į ausį smile.gifrolleyes.gif

Man atrodo, kad amerikiečių  :D 

Kad kiekvienos nėštumas skirtingas, tai kaip buvo visoms, jums gali būti visiškai priešingai  :D​ 

Atsakyti

Labuka :) na ką, ryt ryte keliauju į pirmą pasimatymą su beibiu. Bijau baisiai... Atrodo, ir kad pilvukas didesnis turėtų būti, ir aišku, senos patirtys lenda galvon... 

Ceroc, aš nevalgau mėsos 6 metus. Visiškai :) kraujas pasidarė parodinis, vos tik mečiau. 

Gero pasimatymo  :wub: 

O tik mėsos nevalgai, žuvį valgai?  :)​ 

Atsakyti

Dabar kai turim daugiau naujų merginų, gal yra noras ar poreikis atgaivinti [b]Nelaukiančių mm sąrašiuką[/b][I], kad būtų aiškiau, kada kam koks ciklo metas? biggrin.gif Nors aš tikriaus net nesirašyčiau, kai kiekvienas ciklas man staigmena. Bet kartais patogu būna kitų situacijas matyt smile.gif

Puiki mintis  :D

Nelaukiančios mm: 

Kisulita nelaukia 03.28 d.  

Extra_Dee nelaukia 04.06 d.

MeilesVaikai nelaukia 04.08 d.

Ceroc nelaukia 04.20 d.

Vo :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 22 kovo 2017 - 09:25
Merginos, aš paskendus darbuos, tiesiog pratęskit anksčiau merginų rašytą informaciją, nerašykit pavieniui, nes tikrai neapsiimsiu sąrašo padaryt. Tiesiog prisiminiau šią idėją ;)

Viena parašė - nelaukia mm tada, kita cituoja tą žinutę, nuima kabutes ir tęsia sąrašą toliau, nepamiršdama prieš tai buvusių ;)
Atsakyti

Merginos, aš paskendus darbuos, tiesiog pratęskit anksčiau merginų rašytą informaciją, nerašykit pavieniui, nes tikrai neapsiimsiu sąrašo padaryt. Tiesiog prisiminiau šią idėją ;)

Viena parašė - nelaukia mm tada, kita cituoja tą žinutę, nuima kabutes ir tęsia sąrašą toliau, nepamiršdama prieš tai buvusių ;)

Aga, aš taip ir supratau, bet tik po to kai atsakiau, pamačiau, kad ir kitos pasirašė kada nelaukia  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2017 03 22, 09:12)
Nelaukiančios mm:
Kisulita nelaukia 03.28 d.  
Extra_Dee nelaukia 04.06 d.
MeilesVaikai nelaukia 04.08 d.
Ceroc nelaukia 04.20 d.

aquabona nelaukia jau nuo 03 27 smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kisulita @ 2017 03 22, 08:49)
O tos "Jaunosios melagės" tai toks moteriškas serialas?  biggrin.gif

Moteriškas, net toks mergaitiškas biggrin.gif kabinantis, bet vyrui tikrai nepatiks biggrin.gif

QUOTE(Kisulita @ 2017 03 22, 08:51)
Man atrodo, kad amerikiečių  biggrin.gif 
Kad kiekvienos nėštumas skirtingas, tai kaip buvo visoms, jums gali būti visiškai priešingai  biggrin.gif

Aha, amerikiečių! Reiks išbandyti man jį smile.gif
Oh, vakar padžiūgavau tyliai, o šiandien jau pilvas blerbia, kaip visad prieš mmm būna unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Kisulita @ 2017 03 22, 08:49)
O tos "Jaunosios melagės" tai toks moteriškas serialas?  biggrin.gif

Moteriškas, net toks mergaitiškas biggrin.gif kabinantis, bet vyrui tikrai nepatiks biggrin.gif

QUOTE(Kisulita @ 2017 03 22, 08:51)
Man atrodo, kad amerikiečių  biggrin.gif 
Kad kiekvienos nėštumas skirtingas, tai kaip buvo visoms, jums gali būti visiškai priešingai  biggrin.gif

Oh, vakar padžiūgavau tyliai, o šiandien jau pilvas blerbia, kaip visad prieš mmm būna unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aquabona: 22 kovo 2017 - 11:02

aquabona nelaukia jau nuo 03 27 smile.gif

Nelaukiančios mm:

aquabona nelaukia 03.27 d. 
Kisulita nelaukia 03.28 d. 

Extra_Dee nelaukia 04.06 d.

MeilesVaikai nelaukia 04.08 d.

Ceroc nelaukia 04.20 d 

Neradau kur paspalvinti, per telefoną prisinjugusi esu  :D 

Tai artimiausias dienas paryškinau ir pabraukiau vieną, kuri yra arčiausiai  :) 

Po to gal pasigalvosim kitą techniką  :D​ 

Atsakyti

Tai, kad dažnai merginos rašo, jog pilvas jaučiasi kaip prieš mm, o iš tiesų būna nėščios  :) 

Aš tai jau šį ciklą į nieką nereaguoju kas vyksta su mano kūnu, nesidžiaugiu dėl kažko neįprasto ir nenurašau ciklo, jei kažkas panašaus jau buvo kitus ciklus  :D

Atsakyti

Malvinija, atrodo geras vizitas :)

Ceroc, su sprendimu :) 

Merisier, gero vizito :)

Patiko Emerald city? :)  Įvertinimas imdb.com tai neaukštas :)

Aš šiaip tokio tipo serialų nežiūriu, bet patiko, gal kad prieš tai žiūrėjau Alisa stebuklų šalyje filmą su J.Deppu, man patinko toks formatas, tai ir šis į tą kategoriją pataiko. Smaragdo šalies burtininko ar geltonų plytų kelio motyvais, man smagiai susižiūrėjo, įtraukė. Bet ne visiem patinka tokios modernios pasakos interpretacijos, tai gal dėl to ir imdb žemesnis, bet 7.4 tai tikrai nėra dar blogai.

Vakar pažiūrėjau pirmas serijas "This is us", ir šičia temoj rekomendavo ir mano viena pažįstama, nu tikrai fainas serialas :) 

O tos "Jaunosios melagės" tai toks moteriškas serialas?  :D  Nes mes su vyru ieškom ką galėtume dviese žiūrėti  :D​ 

Aha :D

Atsakyti