Jap tararai, puola temutę visokios nesąmonės!
Ten, geležies yra špinatuose, oboliuose. užteks:)
Dėl sąrašiuko-Ceroc nelaukia mm 04 20
Ačiukas būtų, jei galętum visa tai gražiai apipavidalinti -paspalvoti, kaip anksčiau būdavo.
tobulas serialas !!!!
mačiau berods 2 sezonus, bet paskui nebebuvo LT vertimo, mečiau
Užkibau dabar "Jaunosios melagės" - nu koks fainas ir įdomus serialas, kiekviena serija užkabina, ir net 7 sezonai, įpusėjau jau 6-tą
Aš tai jau paskutinį sezoną žiūriu, vis dar šokiruoja pagrindinis veikėjas
O tos "Jaunosios melagės" tai toks moteriškas serialas? Nes mes su vyru ieškom ką galėtume dviese žiūrėti
Ooo, skamba įdomiai! Einu pasigooglint
čia kieno "gamybos"? Amerikiečių? Visai smagu pažiūrėt būtų kažką naujo
Nemanau.. aišku ir nežinau, ir kiekvienai kitaip, bet kiek skaičiausi, visos sako, kad kaip tik atrodo, kad pms kala, ir skauda viską, ir nuotaikos svyruoja, ir tt ir ttkiek istorijų skaičiau (o skaičiau dauuug
) nieks nesakė, kad nei ženklo apie pms'ą nėštumo pradžioj
Beeeet, Kisulita, tebūnie Tavo žodžiai Dievui į ausį
Man atrodo, kad amerikiečių
Kad kiekvienos nėštumas skirtingas, tai kaip buvo visoms, jums gali būti visiškai priešingai
Labuka
na ką, ryt ryte keliauju į pirmą pasimatymą su beibiu. Bijau baisiai... Atrodo, ir kad pilvukas didesnis turėtų būti, ir aišku, senos patirtys lenda galvon...
Ceroc, aš nevalgau mėsos 6 metus. Visiškai
kraujas pasidarė parodinis, vos tik mečiau.
Gero pasimatymo
O tik mėsos nevalgai, žuvį valgai?
Dabar kai turim daugiau naujų merginų, gal yra noras ar poreikis atgaivinti [b]Nelaukiančių mm sąrašiuką[/b][I], kad būtų aiškiau, kada kam koks ciklo metas?Nors aš tikriaus net nesirašyčiau, kai kiekvienas ciklas man staigmena. Bet kartais patogu būna kitų situacijas matyt
Puiki mintis
Nelaukiančios mm:
Kisulita nelaukia 03.28 d.
Extra_Dee nelaukia 04.06 d.
MeilesVaikai nelaukia 04.08 d.
Ceroc nelaukia 04.20 d.
Vo
Merginos, aš paskendus darbuos, tiesiog pratęskit anksčiau merginų rašytą informaciją, nerašykit pavieniui, nes tikrai neapsiimsiu sąrašo padaryt. Tiesiog prisiminiau šią idėją ;)
Viena parašė - nelaukia mm tada, kita cituoja tą žinutę, nuima kabutes ir tęsia sąrašą toliau, nepamiršdama prieš tai buvusių ;)
Aga, aš taip ir supratau, bet tik po to kai atsakiau, pamačiau, kad ir kitos pasirašė kada nelaukia
aquabona nelaukia jau nuo 03 27
aquabona nelaukia 03.27 d.
Kisulita nelaukia 03.28 d.
Extra_Dee nelaukia 04.06 d.
MeilesVaikai nelaukia 04.08 d.
Ceroc nelaukia 04.20 d
Neradau kur paspalvinti, per telefoną prisinjugusi esu
Tai artimiausias dienas paryškinau ir pabraukiau vieną, kuri yra arčiausiai
Po to gal pasigalvosim kitą techniką
Aha, amerikiečių! Reiks išbandyti man jį
Oh, vakar padžiūgavau tyliai, o šiandien jau pilvas blerbia, kaip visad prieš mmm būna
Tai, kad dažnai merginos rašo, jog pilvas jaučiasi kaip prieš mm, o iš tiesų būna nėščios
Aš tai jau šį ciklą į nieką nereaguoju kas vyksta su mano kūnu, nesidžiaugiu dėl kažko neįprasto ir nenurašau ciklo, jei kažkas panašaus jau buvo kitus ciklus
Malvinija, atrodo geras vizitas
Ceroc, su sprendimu
Merisier, gero vizito
Patiko Emerald city?
Įvertinimas imdb.com tai neaukštas
Aš šiaip tokio tipo serialų nežiūriu, bet patiko, gal kad prieš tai žiūrėjau Alisa stebuklų šalyje filmą su J.Deppu, man patinko toks formatas, tai ir šis į tą kategoriją pataiko. Smaragdo šalies burtininko ar geltonų plytų kelio motyvais, man smagiai susižiūrėjo, įtraukė. Bet ne visiem patinka tokios modernios pasakos interpretacijos, tai gal dėl to ir imdb žemesnis, bet 7.4 tai tikrai nėra dar blogai.
Vakar pažiūrėjau pirmas serijas "This is us", ir šičia temoj rekomendavo ir mano viena pažįstama, nu tikrai fainas serialas
O tos "Jaunosios melagės" tai toks moteriškas serialas?
Nes mes su vyru ieškom ką galėtume dviese žiūrėti
Aha