Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Merisier

Kokios puikios zinios!  :wub:  :nestuke 

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

bandziau suprast kas kur seno, kas kur naujo, bet kazkaip jau sunkiai susigaudau  :hmm:

Nezinau ar spesiu bendraut, bet bent vakarais prisijungsiu gal paskaityti  :hmm: 

Atsakyti

Sveikutes :) 

atnesu virusiuku jums :) siandien turejom skana, musu lelius paauges, juda, rankutem mojuoja, viskas lyg ir gerai, lauksiu dabar kraujo atsakymu del apsigimimu, bet mes tikim kad viskas bus gerai :) 

Atsakyti

Super, BigBang! Jetau, kokiu jus graziu ziniu cia atneset :) Sekit sekit virusiukus, ciaudekit ant musu, mes pagaudysim :D

Atsakyti

BigBang

Na va! Ramaus laukimo!  :wub: 

Gaudau virusa!

Atsakyti

Hm. Antra vakara 37.3 :hmm: 

Atsakyti

Cia niekur niekuo nepatvirtintas, tik mano pacios daromas eksperimentas, kurio nerekomenduoju :D Jei gali matuot bbt - matuok bbt. Tiesiog pastebejau, kad po O man visada vakarais temperatura pakilo, tai sugalvojau pabandyt ja matuot, nes bbt negaliu matuot del tam tikru priezasciu. Pakolkas apie pusantro menesio matuoju, tai tiksliu isvadu negaliu padaryt dar, bet atrodo gerai :D

Ooooo, Mama?, mes viena diena nelaukiam :D Cia vos ne... Kraujo seserys :hmm:

Nu jooo, kraujo seserys :D  :D 

BigBang, kokios geros zinios :) 

Atsakyti

Tai viskas gerai  :yahoo:  :yahoo: širdutė plaka, viskas daktarui pasirodė tobulai, suplojo katučių net :D žiauriai pozityvus vizitas, pagal echo - beveik 10 savaičių. T.y. daugiau, nei pagal mmm. 

kaip miela  :wub: sveikinimai  :wub:  :4u: aukit dideli  :4u:​ 

noriu ir as i sarasiuka ! mmm nelaukiu  03-26 !!!!! kol kas tik pamaudena pilvą, viskas ramu.... nors praeitą mėn vėlavo 2 dienas, tai jaučiu gali viskas išsimakaluot....

Atsakyti

Ten

Kaip tu? Berods zadejai ketvirtadieni bandyti NT  :rolleyes: 

Simona

Nukopijuok paskutini sarasa ir savo duomenis irasyk  :) 

Atsakyti

Ačiū visoms už linkėjimus :wub:

Tai viskas gerai  :yahoo:  :yahoo: širdutė plaka, viskas daktarui pasirodė tobulai, suplojo katučių net :D žiauriai pozityvus vizitas, pagal echo - beveik 10 savaičių. T.y. daugiau, nei pagal mmm. 

Aha, žuvį valgau. Aš mėsą nustogau valgyt dėl to, kad man nuo jos bloga būdavo. Stodavo skrandis, pykindavo, tai po truputį mažinau mažinau ir nustojau kankintis...

Sveikinu su puikiu vizitu  :D  :wub:  Aukit dideli ir sveiki  :D  :nestuke 

Tai jeigu nesunku, gal būtų galima gauti kokių skanių receptukų buorodų be mėsos?  :4u:  Aš irgi stengiuosi kuo mažiau jos vartoti  :) 

Mačiau, kad ir dar viena mergina mėsos nevalgo, tai irgi būtų smagu, jeigu kokių skanių receptų nuorodų įmestų  :D 

Atsakyti
Nuo planiukų nepasislėpsi biggrin.gif
Antradienį pigiuką gadinau, buvau ant darbo supykus, nes daug sergančių pavaduoju biggrin.gif sakiau, gal prablaškys. Buvo baltutis, tai nutariau dar neskubėt, utrogestan dar pavartosiu kelias dienas tikrai, tai žiūrėsiu. Benu turiu namie. Kaip susišvies, šian nebuvo noro daryt dar. Niekur neskubu kol kas. Darbuos galva. Ir šiaip gyvenime, kooooks gražus šian oras, net nuodėmė tiek dirbt biggrin.gif

Neaišku, ar O išvis buvo. Temp. pakilo, bet po utrogestan, tai negaliu sakyt, ar ir natūraliai būtų kilus, ar tik nuo vaistų.

Merisier, net akmuo nusirito, tikrai labai džiugu, kad viskas gerai. Taip ir toliau smile.gif

Ir BigBang! Kaip visgi smagu, dar prisimenu, kaip nerimavai, jau buvo tas metas, kai sunkiai priėmei, kad ilgai nepavyksta pastoti, kaip jaudinais prieš pirmą stimuliaciją, ir viską. Kai pagalvoji, tai jau toks pasiekimas smile.gif Laukiesi, vaikutis puikiai auga. Tai tikri stebuklai.

Aš vakar dar sužinojau apie du nėštumus aplinkoj wub.gif Nebuvo lengva irgi ten joms...

Simona02, pratęsk anksčiau merginų sudarytą sąrašiuką, papildyk nelaukiančių mm sąrašą smile.gif

Smagu jį matyt, šaunuolės, kad susiorganizavot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ten: 23 kovo 2017 - 09:35
Sveikutės smile.gif

Ar galim palikt minimalų formatavimą? Mano mm data pasislinko, bandžiau keist, bet gavos nesąmonė, nes naudoju senąją versiją. Naujos neina man telefone naudot, labai nepatogu verysad.gif manau su minimaliu dizainu bus lengviau keist visom smile.gif
Janima, gal tu nori irgi įsirašyti?

03.26 - Simons02 nelaukia mm
03.27 - aquabona nelaukia mm
03.28 - Kisulita nelaukia mm
04.01 - Guzikas nelaukia mm
04.01 - Mama? nelaukia mm

04.05 - MeilesVaikai nelaukia mm
04.06 - Extra_Dee nelaukia mm
04.20 - Ceroc nelaukia mm
Papildyta:
Neprisimenu mm ar mmm smile.gif)

03.26 - Simona02 nelaukia mmm