Merisier
Kokios puikios zinios!
Cia niekur niekuo nepatvirtintas, tik mano pacios daromas eksperimentas, kurio nerekomenduoju
Jei gali matuot bbt - matuok bbt. Tiesiog pastebejau, kad po O man visada vakarais temperatura pakilo, tai sugalvojau pabandyt ja matuot, nes bbt negaliu matuot del tam tikru priezasciu. Pakolkas apie pusantro menesio matuoju, tai tiksliu isvadu negaliu padaryt dar, bet atrodo gerai
Ooooo, Mama?, mes viena diena nelaukiam
Cia vos ne... Kraujo seserys
Nu jooo, kraujo seserys
BigBang, kokios geros zinios
Tai viskas gerai
![]()
širdutė plaka, viskas daktarui pasirodė tobulai, suplojo katučių net
žiauriai pozityvus vizitas, pagal echo - beveik 10 savaičių. T.y. daugiau, nei pagal mmm.
kaip miela sveikinimai
aukit dideli
noriu ir as i sarasiuka ! mmm nelaukiu 03-26 !!!!! kol kas tik pamaudena pilvą, viskas ramu.... nors praeitą mėn vėlavo 2 dienas, tai jaučiu gali viskas išsimakaluot....
Ačiū visoms už linkėjimus
Tai viskas gerai
![]()
širdutė plaka, viskas daktarui pasirodė tobulai, suplojo katučių net
žiauriai pozityvus vizitas, pagal echo - beveik 10 savaičių. T.y. daugiau, nei pagal mmm.
Aha, žuvį valgau. Aš mėsą nustogau valgyt dėl to, kad man nuo jos bloga būdavo. Stodavo skrandis, pykindavo, tai po truputį mažinau mažinau ir nustojau kankintis...
Sveikinu su puikiu vizitu
Aukit dideli ir sveiki
Tai jeigu nesunku, gal būtų galima gauti kokių skanių receptukų buorodų be mėsos? Aš irgi stengiuosi kuo mažiau jos vartoti
Mačiau, kad ir dar viena mergina mėsos nevalgo, tai irgi būtų smagu, jeigu kokių skanių receptų nuorodų įmestų