Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

​06.14 - aquabona nelaukia mmm
06.17 - Shirbake nelaukia mmm
06.16 - Simona02 nelaukia mmm
06.16 - Tanite nelaukia mmm
06.19 - Zuiza nelaukia mmm
06.20 - Kisulita nelaukia mmm
​06.24 - MeilesVaikai nelaukia mmm
??.?? - Guzikas nelaukia mmm
07.01 - Janima nelaukia mmm
07.04 - Jefimija nelaukia mmm

Atsakyti
Sveikutės, Jefimija už mmm 4u.gif
Ačiū už marianą, buvo visai linksma smile.gif) šiaip man įtarimas, kad galbūt kažkas buvo ir kabinos, bet neužsitvirtino

Na ką, kita mariana iš aquabona smile.gif)

O aš laukiu pirmos konsultacijos dėl IVF rugpjūčio 7 d smile.gif
Akyse šviesiau kažkaip ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeilesVaikai: 09 birželio 2017 - 11:47

Sveikos  :4u:  

Niu va, islydejau savo padejeja i dekretines atostogas, ech kaip as jai pavydziu, aisku baltai, nes labai susibendravom per du metus kaip ji pas mane dirba, truks man jos, vaikstinedavo tokiu graziu pilvuku aplink  :wub:​ 

Atsakyti
QUOTE(Jefimija @ 2017 06 08, 23:54)
<p>Nefifi, kažkaip nepastebėjau, labas  4u.gif kaip tu gyva?

Gyva gyva, užeina bangų, bet ir praeina:) Vasarą daugiau veiklos - mažiau laiko juodoms mintims.
Po turkų pusmetis praėjo, tai jau vėl visokių minčių, noris, kaip ir tu sakai, pradėt vėl rimtai dirbėt tuo klausimu. Tik dar nežinom, nuo kur čia pradėt, nes pradžios nėra biggrin.gif
Atsakyti

Jefimija, gaila, kad mariana baigėsi nekaip... Bet bent gerai, kad labai ilgai nesitęsė ir nekankino :)

Mama?, na, nors ginekologė žmoniška pasitaikė! Profesionalo nuraminimas, padrąsinimas, kažkoks ateities planas labai reikalinga šiuo sunkiu metu, žinau iš patirties.

As ja lb dziaugiuosi nuo pirmo vizito :)  Tokiu visokiu nekokiu iki jos maciau, kad ji mano amziaus atradimas :D 

Sveikos, mergytės! Penktadienis!!! Kokie planai savaitgaliui? :)

Jefimija, už atėjusias :4u: na, bent visiškai ramia galva vyno išgert galėjai :D

kada testukus gadinsi? :D aš jau spirgu!

Kaip Tu jautiesi? Kaip sveikata? Ar temp nukrito?

Mes be planu si savaitgali :)  Ka tu susiplanavusi?

Dar laikosi temperatura, bet tik kelios dalys, tai visai nebloga savijauta. Net namus siandien po truputi kuopiu :B 

Merisier, skaudziai tavo patirtis susiskaite...

O del skubejimo, tai mes kaip tik niekur neskubam. Busimi priezasciu ieskojimo tyrimai uztruks, nes eiles visur.

Atsakyti

Mama?, tikrai džiugu, kad po tokios bezabrazijos bent ginekologė rūpestinga.

Tanite, ir PMS, ir nėštumo simptomai dažnai tokie patys, tai iki aiškumo teks kentėt :)

lucci, o kokia ten sistema su psichologine pagalba šiaip?

Simona02, sveik!

HA, man taip smagu tave bendraujančią čia matyt :)

Ir kitas. Na vis vien viena chebra tokia :D

Man vakar mėnesinės prasidėjo, tai visa laimė, nes šian antra ciklo diena ir dar spėjau pas ginę, nes savaitgalį būtų negerai, o nuo 4 su mano ilgesniais ciklais jau per vėlu. Bandysim letrozole, man jį iškart Žiobakas rekomendavo, tai labai įdomu, kaip dabar reaguos. Gaila tik kad išpuolė susiderint apžiūrai tik 15 cd. Na bet gal nebus vėlu :D Nesnausim gi ir iki tol, jei ką.

Pamiršau paklaust, ką ginekologė rekomenduoja nuo skausmo gert, kad jau visokie ibuprofenai ir pan. trikdo vaisingumą. Jūs savo ginių nesat klaususios? Gal čia tik mes tų info lapelių gąsdinamės be reikalo? :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ten: 09 birželio 2017 - 13:43

Ten - viskas suspausta kas imanoma, sis kartas turi but lemtingas  :4u: 

Atsakyti

Sveikos, sapnavau, kad turim nestuke nauja, tik nezinau kuri. taip kad - nepasishikit, merginos :D

Atsakyti

Sveikutės, Jefimija už mmm 4u.gif
Ačiū už marianą, buvo visai linksma smile.gif) šiaip man įtarimas, kad galbūt kažkas buvo ir kabinos, bet neužsitvirtino

Na ką, kita mariana iš aquabona smile.gif)

O aš laukiu pirmos konsultacijos dėl IVF rugpjūčio 7 d smile.gif
Akyse šviesiau kažkaip ax.gif

Su gerom žiniom Tave!  :4u: 

Aš praėjusı ciklą marianą įnešiau su vėluojančiom mm ir neigiamais testais :D žiūrėsim, kaio bus ateinančią savaitę  :rolleyes: 

As ja lb dziaugiuosi nuo pirmo vizito :)  Tokiu visokiu nekokiu iki jos maciau, kad ji mano amziaus atradimas :D

Mes be planu si savaitgali :)  Ka tu susiplanavusi?

Dar laikosi temperatura, bet tik kelios dalys, tai visai nebloga savijauta. Net namus siandien po truputi kuopiu :B

Merisier, skaudziai tavo patirtis susiskaite...

O del skubejimo, tai mes kaip tik niekur neskubam. Busimi priezasciu ieskojimo tyrimai uztruks, nes eiles visur.

O kur čia radai šitą ginę? Taip netyčia užtaikei, ar rekomendavo kažkas? :)

Smagu, kad savijauta gerėja! 

Mes be didelių planų irgi. Galvojom apie sodybą, bet nors karštį praneša, žada ir škvalą, liūtis. Bandžiau įkalbint saviškį, kad varytų vienas pažvejot, nes aš kažkaio noriu tylos ir ramybės. Erzina jis mane dabar, dirgli visa, viskas man ne vietoj, nešvaru ir pan. Visai norėčiau ramiai sau viena pabūt, valgyt ledus ir skaityt Astridą Lingren  :unsure: 

Sveikos, sapnavau, kad turim nestuke nauja, tik nezinau kuri. taip kad - nepasishikit, merginos :D

Uuuuu!!!  :yahoo: 

HA, man taip smagu tave bendraujančią čia matyt :)

Ir kitas. Na vis vien viena chebra tokia :D

Man vakar mėnesinės prasidėjo, tai visa laimė, nes šian antra ciklo diena ir dar spėjau pas ginę, nes savaitgalį būtų negerai, o nuo 4 su mano ilgesniais ciklais jau per vėlu. Bandysim letrozole, man jį iškart Žiobakas rekomendavo, tai labai įdomu, kaip dabar reaguos. Gaila tik kad išpuolė susiderint apžiūrai tik 15 cd. Na bet gal nebus vėlu :D Nesnausim gi ir iki tol, jei ką.

Pamiršau paklaust, ką ginekologė rekomenduoja nuo skausmo gert, kad jau visokie ibuprofenai ir pan. trikdo vaisingumą. Jūs savo ginių nesat klaususios? Gal čia tik mes tų info lapelių gąsdinamės be reikalo? :)

turi pavykti šį kartą!  :ax: 

Tikrai, aš jau ateinu  kaip pas drauges papliurpt ir pasklausyt kas pas kurią naujo :D

Atsakyti

Ten

Yra yra cia tos pagalbos, pilna visokiausiu organizaciju... susirasti kazka nesudetinga. As labiau norejau, kad man kazka parekomenduotu arba bent koki ale homeopatini preparata miegui duotu. Ziauriai prastai man su miegu. Pora savaiciu miegodavau po 4-5val (man tai per mazai) ir atsibusdavau apie 4-5 ryto. Dabar gi negaliu uzmigti vakare, o ryte nepraplesiu akiu ir vaikstau mieguista iki kokiu 7 vakaro. Ir taip esu disciplinuota, bet nemiegu normaliai nors tu ka.

Atsakyti

Ten - man nospa sakė nuo skausmo gert. 

Atsakyti

kada testukus gadinsi? :D aš jau spirgu!

Oj, dar negreit  :D  Dabar apie 5-6 dpo berods, tai gal kitą savaitgalį  :D  Nusiteikusi tai laukti mm dienos ir nė diena ankščiau nesidaryti, tik pačiai nesitiki, kad taip bus  :D  

Tau kelinta jau dpo?  :D​ 

Atsakyti