Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Labas visoms ,

aquabona-nebandei NT ? :)

Aš vakar atsikėliau su toookia migrena, kad visą dieną nesikėliau iš lovos, kai tik sujudu - skausmas nežmoniškas, jei guliu-kentėt galima...jau kelintas kartas kad triptanai nesuveikia...ech kaip gailiuos kad ir vakar juos gėriau, nes nė velnio skausmo nenumušė... žo, turėjau skausmą iškentėt, šiandien atsikėliau su besibaigiančiu skausmu, dabar jau lakstau po namus ir valausi visus kampus, reikia už vakar dieną atsiimt... :D

Atsakyti

O, kaip tik įsijungiau SM klausti jur visos savaitgaliautojos :D

Kaip savaitgalis?

Oj, dar negreit  :D  Dabar apie 5-6 dpo berods, tai gal kitą savaitgalį  :D  Nusiteikusi tai laukti mm dienos ir nė diena ankščiau nesidaryti, tik pačiai nesitiki, kad taip bus  :D

Tau kelinta jau dpo?  :D 

nusiteikus ji matai :D palaikyk man kompaniją ir daryk anksčiau :D :D

Gėda pelėda, bet šian neatsilaikiau ir gadinau. Nu nieko nepamačiau, tuščias, bet dar tik 8dpo :D nu dar anksti, save čia guodžiu :D

Labas visoms ,

aquabona-nebandei NT ? :)

Aš vakar atsikėliau su toookia migrena, kad visą dieną nesikėliau iš lovos, kai tik sujudu - skausmas nežmoniškas, jei guliu-kentėt galima...jau kelintas kartas kad triptanai nesuveikia...ech kaip gailiuos kad ir vakar juos gėriau, nes nė velnio skausmo nenumušė... žo, turėjau skausmą iškentėt, šiandien atsikėliau su besibaigiančiu skausmu, dabar jau lakstau po namus ir valausi visus kampus, reikia už vakar dieną atsiimt... :D

bandžiau  :oh: 8dpo :D tai nu nieko ir nepamačiau.. 

Tau kažkaip migrena padažnėjo.. ar man čia tik taip atrodo?  :dry2: 

Kada Tu nt jau gadinsi?  :bigsmile: 

Atsakyti

Gėda pelėda, bet šian neatsilaikiau ir gadinau. Nu nieko nepamačiau, tuščias, bet dar tik 8dpo :D nu dar anksti, save čia guodžiu :D

Na ankstoka, bet ne man kalbėti apie ankstyvą NT gadinimą :D 

Atsakyti

bandžiau  :oh: 8dpo :D tai nu nieko ir nepamačiau.. 

Tau kažkaip migrena padažnėjo.. ar man čia tik taip atrodo?  :dry2:

Kada Tu nt jau gadinsi?  :bigsmile:

Na jo, nieko ir nepamatysi turbūt taip anksti... :rolleyes: 

Na, pagal mano apytikrius matavimus - tai ryt 10DPO, tai pradėsiu gadint nuo rytdienos, bet mano O buvo labai ant klaustuko, tai vilčių daug nededu, o dabar pradėjo stipriai mausti pilvą kaip prieš mmm, tai kibo anksčiau pramuš  :oh: 

Atsakyti

Na ankstoka, bet ne man kalbėti apie ankstyvą NT gadinimą :D

Anksti dar visiškai labai :D bet nu niežti nagai :D

Jūs labai nesijuokit. Bet nu aš dar vieną testą apsysiojau :D tai gaal biškį vaiduokliauja ten kažkas?  :hmm: 

3be7cd33e16a4fcfa880821975864837271.png

1b528e57408aacd50412c263d32c80f7832.png

0dc11bd332db466bf25a254467fb0d018.jpg

Atsakyti

Kažkaip blogai įkėliau  :hmm: 

Atsakyti

man neatidaro ...  :(

Atsakyti

Bandau dar  :hmm:

[URL=http://www.part.lt/perziura/3be7cd33e16a4fcfa880821975864837271.png]3be7cd33e16a4fcfa880821975864837271.png[/URL]

[URL=http://www.part.lt/perziura/1b528e57408aacd50412c263d32c80f7832.png]1b528e57408aacd50412c263d32c80f7832.png[/URL]

[URL=http://www.part.lt/perziura/0dc11bd332db466bf25a254467fb0d018.jpg]0dc11bd332db466bf25a254467fb0d018.jpg[/URL]

Atsakyti
Nu atsiprašau, kad taip nevykėliškai pridirbau :D nebeleidžia redaguoti pranešimo, kai jau radau kaip tvarkingai įkelt :D
Atsakyti

Gyva gyva, užeina bangų, bet ir praeina:) Vasarą daugiau veiklos - mažiau laiko juodoms mintims.
Po turkų pusmetis praėjo, tai jau vėl visokių minčių, noris, kaip ir tu sakai, pradėt vėl rimtai dirbėt tuo klausimu. Tik dar nežinom, nuo kur čia pradėt, nes pradžios nėra biggrin.gif

Oo, džiugu girdėti, kad yra minčių rimtai kibti į darbus pastojimo klausimu  :4u: 

Bandysim letrozole, man jį iškart Žiobakas rekomendavo, tai labai įdomu, kaip dabar reaguos. Gaila tik kad išpuolė susiderint apžiūrai tik 15 cd. Na bet gal nebus vėlu :D Nesnausim gi ir iki tol, jei ką.

Kaip man nekantru sulaukti tavo ciklo vidurio, kad pamatyti kokie rezultatai pakeitus vaistą, kiek turto pavyko subrandinti  :D  Turiu gerą nuojautą, laikau špygas už sėkmingą rezulatą  :nestuke  :D 

Sveikos, sapnavau, kad turim nestuke nauja, tik nezinau kuri. taip kad - nepasishikit, merginos :D

Hmm, įdomu kuri čia bus  :D 

Tikrai dar anksti, betbkai kada ir taip anksti rodo  :D  Tai jeigu 8 dpo, tai matyt, kad mm 06.14 nesulauksi dar  :D​ 

Atsakyti

Bandau dar  :hmm:

Hmm, na lyg kažkas ir matyti pirmuose, bet paskutiniame tai nieko nematau  :hmm: Aišku nesu aš patyrusi dar vaiduoklių tyrinėjimuose  :D Lauksim ryškesnio  :D​ 

Atsakyti

Merginos, galvoju, kad jau reiktų mums naujos temos  :)  Galvoju šią savaitę kurią dieną prisėsti prie kompiuterio ir užsiimti šiuo reikalu  :)  Atsiliepkit, kurios norit įsirašyti į pirmo puslapio planuojančių sąrašą, reikalingi duomenys nuo kurių metų ir kurio mėn jau planuojate nėštumą  :)​ 

Atsakyti