Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Labas! Kaip Tu? Kaip Tavo savaitgalis?

Hmm, na lyg kažkas ir matyti pirmuose, bet paskutiniame tai nieko nematau  :hmm: Aišku nesu aš patyrusi dar vaiduoklių tyrinėjimuose  :D Lauksim ryškesnio  :D 

Šūdinai įkėliau :D sumažintus. Šiaip pirmą kartą gyvenime matau vaiduoklį! Iki šiol buvo tiesiog balti kaip pienas ir tiek. O dabar tikrai nu kažkas yra :D

Ryt pirksiu easy test :D

Tikrai dar anksti, betbkai kada ir taip anksti rodo  :D  Tai jeigu 8 dpo, tai matyt, kad mm 06.14 nesulauksi dar  :D 

Aš tikiuos jų visai nesulaukt! :D bet šiaip jo, reali nelaukimo data manau vėlesnė, gal 06.17

Merginos, galvoju, kad jau reiktų mums naujos temos  :)  Galvoju šią savaitę kurią dieną prisėsti prie kompiuterio ir užsiimti šiuo reikalu  :)  Atsiliepkit, kurios norit įsirašyti į pirmo puslapio planuojančių sąrašą, reikalingi duomenys nuo kurių metų ir kurio mėn jau planuojate nėštumą  :) 

oi kaip fainai! Aš noriu. Susimąsčiau dabar net dėl datos, kad bleha jau daug gaunasi.. nuo 2016 11 jei gerai pamenu  :hmm: 

Atsakyti

Labas. Aš irgi šiandien testą gadinau, bet vaiduoklio jokio. Toliau ko gero pms'inu, tik šiandien miegot norėjau kaip pelėda. Ryte vos kilau, po to grįžus iš miesto irgi ėjau pamiegot. Tai jeigu lyginčiau, kaip su pirmu buvo, tas mieguistumas panašus. Bet daug vilčių nededu kol kas. Manau lauksiu kokio trečiadienio su kito nt darymu.

aquabona, tuose negatyvuose matosi lyg, o baltam nematau, nes labai miniatiūrinė foto. Lauksim sekančių  :bigsmile:​ 

Atsakyti

Merginos, galvoju, kad jau reiktų mums naujos temos  :)  Galvoju šią savaitę kurią dieną prisėsti prie kompiuterio ir užsiimti šiuo reikalu  :)  Atsiliepkit, kurios norit įsirašyti į pirmo puslapio planuojančių sąrašą, reikalingi duomenys nuo kurių metų ir kurio mėn jau planuojate nėštumą  :)​ 

Cia naujokem aktualu :D Siaip aciu, kad uzsiimi.

Atsakyti

Merginos, galvoju, kad jau reiktų mums naujos temos  :)  Galvoju šią savaitę kurią dieną prisėsti prie kompiuterio ir užsiimti šiuo reikalu  :)  

o kaip smagu !   :) 

Labas. Aš irgi šiandien testą gadinau, bet vaiduoklio jokio. Toliau ko gero pms'inu, tik šiandien miegot norėjau kaip pelėda. Ryte vos kilau, po to grįžus iš miesto irgi ėjau pamiegot. Tai jeigu lyginčiau, kaip su pirmu buvo, tas mieguistumas panašus. Bet daug vilčių nededu kol kas. Manau lauksiu kokio trečiadienio su kito nt darymu.

na tikėkimės kad po kelių dienų kažką parodys  :rolleyes: 

Aquabona-lyg ir kažką matau, gaila nuoduoda išsididint foto, lauksim pakartojimų su ryškesniu NT II  :) 

šiandien ir aš dariau NT  :D  Juokingiausia kad atėjus į vonią prie lango prisistatė gandras, manau tau geras ženklas  :D pasiradariau -MB sakau neigiamas, norėjau išmest, bet pasukus prieš saulę  ( :D  ) lyg ir ryškėja antra juostelė ... :hmm:  pagalvojau kad čia žyma kur turi būt antra juostelė, bet pažiūrėjau ant tuščio - tokios juostelės nėra, MB sako kad man jau stogas važiuoja  :B  na , kartosiu rytoj NT. Foto nesugalvojau padaryt :hmm: 

Atsakyti

Šūdinai įkėliau :D sumažintus. Šiaip pirmą kartą gyvenime matau vaiduoklį! Iki šiol buvo tiesiog balti kaip pienas ir tiek. O dabar tikrai nu kažkas yra :D

Ryt pirksiu easy test :D

pasiradariau -MB sakau neigiamas, norėjau išmest, bet pasukus prieš saulę  ( :D  ) lyg ir ryškėja antra juostelė ... :hmm:  pagalvojau kad čia žyma kur turi būt antra juostelė, bet pažiūrėjau ant tuščio - tokios juostelės nėra, MB sako kad man jau stogas važiuoja  :B  na , kartosiu rytoj NT. Foto nesugalvojau padaryt :hmm:

Vaiduokliukų medžioklė oficialiai pradėta  :D  Kaip nekantru, jau laukiu tolimesnių testukų foto  :D​ 

Atsakyti

Man šiandien pusseserė parašė, kad laukiasi. Netyčia. Vieną kartą per vaisingas pasimylėjo.

Aš apsiverkiau iš pavydo.

Atsakyti

Man šiandien pusseserė parašė, kad laukiasi. Netyčia. Vieną kartą per vaisingas pasimylėjo.

Na būna tokių netikėtumų. Aš pati gyvas pvz kaip užtenka vieno vienintelio kartelio vyrui grįžus iš užsienio po ilgo nesimatymo. O dabar va aišku dar neilgai bandom, bet tikrai ne vieno karto klausimas čia. 
Ir iš dalies suprantu tą jausmą, bet pasistenk nuvyti jį, nieko gero jis neduoda.

Kartojai testuką?

Atsakyti

Oi aquabona, kaip as tave suprantu  :4u: 

O as savaitgali susipazinau su MB pusbroliu ir jo zmona. Jie 12 metu susituoke ir nesisaugo visa ta laika, 04 01 pagaliau isvydo teigiama NT. Oi sake dziaugsmo buvo... dvi savaites... persileidimas... nu va sakau butumem abi kartu gruodi po leliuka supusios, giminaiciai vaikiukai butu buve, ech... pasnekejom taip nuo dusios ir nutarem kad reik matyt pradet gerti ir rukyti ir aplamai belekaip gyventi, tokios juk kaip ner kas veikt gimdo ir gimdo  :angel_sadangel: 

Atsakyti

aha, pas mane draugai buvo savaitgaly užvažiavę, prasitarė su džiaugsmu kad antro laukiasi, kaip iš kalbų supratom, kad netyčiukas... kaži kaip atrodė mano reakcija, atrodo kad džiaugiausi...  :hmm:​ 

Atsakyti

beladona, 12 metų, oho. O nesityrė, neieškojo bėdų?

Kai pagalvoji, nu kiek daug porų susiduria su tokiom bėdom. Šių dienų rykštė kažkokia. Ir kas svarbiausia, tikrai daug porų, kurios normalios, apsirūpinusios, atrodo galėtų auginti vaikučius saugioje aplinkoje, o kas darosi... Liūdna labai  :(​ 

Atsakyti

aha, pas mane draugai buvo savaitgaly užvažiavę, prasitarė su džiaugsmu kad antro laukiasi, kaip iš kalbų supratom, kad netyčiukas... kaži kaip atrodė mano reakcija, atrodo kad džiaugiausi...  :hmm:​ 

Ko gero ir man būtų gniužuliukas viduje, jeigu kažkas pasakytų tokią naujieną. Atrodo turėtum džiaugtis, bet va... Man jau pernai, kai brolio žmona pradėjo lauktis, buvo nedidukas kartėlis, nors mes tada net neplanavom antro, tik man kažkur giliai mintyse toks noras buvo. Jautri tema, kaip bebūtų.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tanite: 12 birželio 2017 - 14:26

Na būna tokių netikėtumų. Aš pati gyvas pvz kaip užtenka vieno vienintelio kartelio vyrui grįžus iš užsienio po ilgo nesimatymo. O dabar va aišku dar neilgai bandom, bet tikrai ne vieno karto klausimas čia. 
Ir iš dalies suprantu tą jausmą, bet pasistenk nuvyti jį, nieko gero jis neduoda.

Kartojai testuką?

Kartojau.. tas pats dBest meta tokį patį vos įžiūrimą vaiduoklį. Arba ten išdžiūvimo linija  :hmm:  pigiukai one step ir nusipirkau easy test-baltutėliai. Reikia matyt apsišarvuot kantrybe ir laukt..

Oi aquabona, kaip as tave suprantu  :4u:

O as savaitgali susipazinau su MB pusbroliu ir jo zmona. Jie 12 metu susituoke ir nesisaugo visa ta laika, 04 01 pagaliau isvydo teigiama NT. Oi sake dziaugsmo buvo... dvi savaites... persileidimas... nu va sakau butumem abi kartu gruodi po leliuka supusios, giminaiciai vaikiukai butu buve, ech... pasnekejom taip nuo dusios ir nutarem kad reik matyt pradet gerti ir rukyti ir aplamai belekaip gyventi, tokios juk kaip ner kas veikt gimdo ir gimdo  :angel_sadangel:

Ojėj.. kaip baisu ir sunku :(

aha, pas mane draugai buvo savaitgaly užvažiavę, prasitarė su džiaugsmu kad antro laukiasi, kaip iš kalbų supratom, kad netyčiukas... kaži kaip atrodė mano reakcija, atrodo kad džiaugiausi...  :hmm: 

Ko gero ir man būtų gniužuliukas viduje, jeigu kažkas pasakytų tokią naujieną. Atrodo turėtum džiaugtis, bet va... Man jau pernai, kai brolio žmona pradėjo lauktis, buvo nedidukas kartėlis, nors mes tada net neplanavom antro, tik man kažkur giliai mintyse toks noras buvo. Jautri tema, kaip bebūtų.

Nu va kažkaip.. dar kai žinai, kad žmonės laukė ir norėjo-pavydu, bet baltai. Ir džiugu.

O čia kai net nenorėjo, neplanavo ir man rašo lyg prašydama užuojaitos. O aš skaitau ir braukiu ašaras  :unsure: 

Atsakyti