Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Nu va kažkaip.. dar kai žinai, kad žmonės laukė ir norėjo-pavydu, bet baltai. Ir džiugu.

O čia kai net nenorėjo, neplanavo ir man rašo lyg prašydama užuojaitos. O aš skaitau ir braukiu ašaras  :unsure:

Mano bendradarbė tuoj išeis dekretinių, ligi šiol pakalba apie abortą, kad norėjo daryt, atostogų neims, nebus su vaiku, iškart gryš į darbą, jokio neštukės spinduliavimo džiaugsmu...vat merginos, kaip būna...  :unsure: 

na liūdnom me čia temom... :D​ 

Atsakyti

Keičiu temą. Šiandien vėl buvau dėl sąnarių pas kineziterapeutą. Kaip bebūtų keista, bet pakeitus mitybą raumenynas jau dirba kitaip. Žinoma lavinti tikrai yra ką ir nemažai, bet raumenų pasipriešinimas jau kitoks, o ir sąnarys nebekaukši. Čia man buvo didžiausia nuostaba. Parinko pratimų probleminėms raumenų grupėms. Gyvenime tokių sunkių nesu dariusi, nors kaip išsireiškė, tai yra baziniai pratimai. Tai jau galima suprasti, kokiam lygyje maniškiai ištižėliai  :lol: Po 5 min buvau burokas ir šlapia. 
Mitybą dar liepė prisilaikyt, nepult stačia galva prie buvusios mitybos. Bet panašu, kad be duonelių, sausainių ir dešrikių man visai gerai gyvenasi. 

Atsakyti

Mano bendradarbė tuoj išeis dekretinių, ligi šiol pakalba apie abortą, kad norėjo daryt, atostogų neims, nebus su vaiku, iškart gryš į darbą, jokio neštukės spinduliavimo džiaugsmu...vat merginos, kaip būna...  :unsure:

na liūdnom me čia temom... :D​ 

O tai kas su vaikiuku bus? Eina sau, šiurpu skaityt  :unsure: Gaila leliuko, kuris nėra laukiamas. Juk ir augs nelaimingas, jeigu mamai jokia meilė neprabus. 

Atsakyti

Man šiandien pusseserė parašė, kad laukiasi. Netyčia. Vieną kartą per vaisingas pasimylėjo.

Aš apsiverkiau iš pavydo.

Neliūdėk, aplankys ir tave džiaugsmai  :console: 

Aš iš vis dirbu su personalo reikalais, tai visos nėštukės neša pažymas iš gydytojų man, tai uch, ir žinau kuri rūkanti pastojo, kuri pastojo, nors teigė, kad vaikų niekada neturės, nes jai kūdykiai baisūs atrodo  :D

Atsakyti

Oi aquabona, kaip as tave suprantu  :4u:

O as savaitgali susipazinau su MB pusbroliu ir jo zmona. Jie 12 metu susituoke ir nesisaugo visa ta laika, 04 01 pagaliau isvydo teigiama NT. Oi sake dziaugsmo buvo... dvi savaites... persileidimas... nu va sakau butumem abi kartu gruodi po leliuka supusios, giminaiciai vaikiukai butu buve, ech... pasnekejom taip nuo dusios ir nutarem kad reik matyt pradet gerti ir rukyti ir aplamai belekaip gyventi, tokios juk kaip ner kas veikt gimdo ir gimdo  :angel_sadangel:

12 metų... Koks žiauriai ilgas laikotarpis nesėkmingų bandymų  :(​ 

Atsakyti

Keičiu temą. Šiandien vėl buvau dėl sąnarių pas kineziterapeutą. Kaip bebūtų keista, bet pakeitus mitybą raumenynas jau dirba kitaip. Žinoma lavinti tikrai yra ką ir nemažai, bet raumenų pasipriešinimas jau kitoks, o ir sąnarys nebekaukši. Čia man buvo didžiausia nuostaba. Parinko pratimų probleminėms raumenų grupėms. Gyvenime tokių sunkių nesu dariusi, nors kaip išsireiškė, tai yra baziniai pratimai. Tai jau galima suprasti, kokiam lygyje maniškiai ištižėliai  :lol: Po 5 min buvau burokas ir šlapia. 
Mitybą dar liepė prisilaikyt, nepult stačia galva prie buvusios mitybos. Bet panašu, kad be duonelių, sausainių ir dešrikių man visai gerai gyvenasi. 

O kas yra taukšintys sąnariai? Čia kai judi (tūpi, stoji, sėdi ir pan) ir sąnariai sutraška? 

Atsakyti

Jo merginos, 12 metu tai ohoho laikas... gaila tikrai kad jiem taip baiges nesekmingai. Sake tyresi, abu sveiki, tiesiog, matyt kazkas netiko. 

Atsakyti

Aš kai gimdyt važiavau, prie įėjimo ne vieną nėštukę mačiau rūkančią (iš skyriaus su chalatais atskuodę, o pilvai jau ohoho). Taip ir norėjos nueit, išlupt iš dantų ir pasakyt, ką tu, moterie, darai. :fool: Vyras matė ištisai marširuojančias. Kaip ir asocialių daug, pilančių nėščia nenėščia. Pikta ir liūdna tiesiog. 

Atsakyti

O tai kas su vaikiuku bus? Eina sau, šiurpu skaityt  :unsure: Gaila leliuko, kuris nėra laukiamas. Juk ir augs nelaimingas, jeigu mamai jokia meilė neprabus. 

žinok net neklausiau, nes nelabai ką turiu šnekėt su tokio mąstymo žmogum  :unsure: aš vis dedu viltis, kad prabus motiniški jausmai kai paims mažiuką ant rankų.

Smagu kad pagerėjo sveikata.Bet atrodo kaip keista - va sanariai su mityba susiję... :hmm:  :D 

Atsakyti

O kas yra taukšintys sąnariai? Čia kai judi (tūpi, stoji, sėdi ir pan) ir sąnariai sutraška? 

Čia kai eini ir girdi, kaip klube kažkas prasilenkia. Na grynai toks ir garsas - kaukšt su kiekvienu žingsniu. Dabar to nebegirdžiu. Čia daugiau ne traškėjimas, nes manau nėra žmogaus, kuriam nesutraškėtų sąnariai absoliučiai niekada.

Atsakyti

Aš neštukė ligoninėj daug laiko praleisdavau, tai kokių "mamyčių" tik neesu mačiusi  :D blyn, vieną mergaitę 17os metų ligi šiol pamenu, kur duris pilvu atidarinėdavo. Taip, pilvu, nes rankos buvo užimtos telefono laikymu ! pikta būdavo, kad lašalinė laša 4 valandas, o ji negali eit parukyt. Naktį užsirūkė palatoj, o ryte pabėgo iš ligoninės, nes policija atėjo jos ieškoti. Dievuliau, vis pagalvoju apie ją, kaži koks jos likimas dabar... 

Atsakyti

Man vis vaidenas kad uosle jautresne ir i miega labai traukia, nu jau traukia sysiot ant testo vienu zodziu  :unsure:  MB sake kantrybes, jei iki 07 01 (nezinau kodel jis toki termina nustate  :hmm: ) neprasides mmm, tada ir sysiot ant testo. Kazi ar as istversiu ? Nors labai abejoju kad galiu but  :nestuke , nes vistik po persileidimo, abrazijos, o dar ir persikelem i nauja busta, tai tvarkaus, laipioju, jokio poilsio neber pas mane  :oh:​ 

Atsakyti