Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

MeilesVaikai-ačiū, matau sudarei bendrą sąrašiuką, nesupratau aš pradžioj taip padaryt  :) 

Atsakyti
QUOTE(Simona02 @ 2017 03 23, 07:52)
<p>MeilesVaikai-ačiū, matau sudarei bendrą sąrašiuką, nesupratau aš pradžioj taip padaryt  smile.gif </p>

Aha įrašiau tave vėliau smile.gif forumas veikia keistai, klaidas mėto man pastoviai verysad.gif
Atsakyti
Sveikutės, ar galiu prisijunkti ir pasidalinti savo potyriais.
Mane neramina mano pojučiai, žodžiu, iškart po menamos ovuliacijos, tai maždaug prieš dvi savaites, man pradėjo skaudėti krutinę ( jausmas buvo lyg du bidonai pakabinti rolleyes.gif ) I. Vyras prisilietęs prie krutinės pareiškė, kad ji labai padidėjo ir tapo kieta, aš iškart nurašiau, kad priaugau svorio, Nes panašiu metu, tapau priklausoma nuo maisto. Vėliau vyras davė užuominą, kad gal kartais aš laukiuosiu, bet numojau ranka. Vėliau pradėjau pati svaigti, iskart puoliau BT matuot, tai savaite laikosi 37-37,1, o kūno temperatūra per dieną šokineja 36,9- 37,1. Irgi nurašiau užgultai nosytei( tiek čiaudėjau, kad net nosiaryklę skauda). Mmm turėtų prasidėt 26-28, krutinė-jaučiu, kad atslūgsta. Nors irgi keista, anksčiau prieš mmm irgi skaudėdavo krutinę, bet ne taip baisiai, kad nusiiminėdama liemenėlę cypčiau, ir nepadidedavo ji man tiek.kad virstų iš liemenėlės. O ir nustodavo skaudėt, įpusėjus mmm. Tai kame čia šaknys? hmm.gif
Atsakyti

Krisitina23, tai pasidarykit testą ir viskas bus aiškiau, jei ovuliacija buvo maždaug prieš dvi savaites, jis jau turėtų rodyti, ar laukiatės, ar ne.

Atsakyti

MeilesVaikai,  nezinau kaip tai padaryti su nauja versija kazkaip sunkiai dar gaudausi, o ir sis mėnesis toks bus neitemptas planavimas :D dar ciklas nesuprantu po gimdymo sutrumpejo, 24-26 cd. tai net nezinau kada ju laukt, dar priprast negaliu, kad ne 28 cd ir vis kiekviena men tikiuosi kad bus 28 :D

kol kas nelaukiu mm 04.11,  bet nujauciu kad kokia 6 d jau sulauksiu  :hmm: 

Atsakyti

Dar plius po gimdymo nepasitikrinu vis del gimdos kaklelio vezio, oj kaip reikia  :daktaras 

Atsakyti

Sveikutes :)

atnesu virusiuku jums :) siandien turejom skana, musu lelius paauges, juda, rankutem mojuoja, viskas lyg ir gerai, lauksiu dabar kraujo atsakymu del apsigimimu, bet mes tikim kad viskas bus gerai :)

Gaudom virusiukus  :wub:  :nestuke 

Kaip savijauta?  :)  Jau geriau?  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(Ten @ 2017 03 23, 11:13)
Krisitina23, tai pasidarykit testą ir viskas bus aiškiau, jei ovuliacija buvo maždaug prieš dvi savaites, jis jau turėtų rodyti, ar laukiatės, ar ne.

Laukiu, nes su pirmais dviem vaikas, neštumo testas prieš mmm nieko nerodydavo, tai teks dar pasikankint nežinioj g.gif
Atsakyti
Ar greit pirmus suplanavot? Kiek laiko dabar gaudot gandrus?
Atsakyti

Tikrai įdomu kaip bus su antru, nes pirma per 9 men suplanavom. :) na bus matyt :)

Atsakyti

Ten - aha pamenu ir aš :) tikrai pradžioj viskas atrodo normalu, o po to prasideda ta baisioji stadija. Greičiau kraustytumėtės jūs visos pas susiplanavusias  :4u: 

Gaudom virusiukus  :wub:  :nestuke

Kaip savijauta?  :)  Jau geriau?  :) 

Savijauta panaši, vis dar pykina, būna pavemiu, vis viliuosi kad jau greit baigsis, bet dar kol kas nesibaigė  :4u: 

maciau nemazai nelaukianciu mmm, laukiam jusu visi pas susiplanavusias :) 

Atsakyti
QUOTE(Ten @ 2017 03 23, 11:27)

Gana greitai, iš antro trečio bandymo, abieju neštumu pradžios buvo, gana skirtingos.
Man daugiau rūpi klausimas, jei ir bučiau pastojus, kažin ar pasilptų krutinės jautrumas( jis visiškai, nėra dingęs), kuo toliau, tuo labiau manau, kad galiu ramiai sau laukti mmm smile.gif
Atsakyti