MeilesVaikai-ačiū, matau sudarei bendrą sąrašiuką, nesupratau aš pradžioj taip padaryt

Aha įrašiau tave vėliau

Mane neramina mano pojučiai, žodžiu, iškart po menamos ovuliacijos, tai maždaug prieš dvi savaites, man pradėjo skaudėti krutinę ( jausmas buvo lyg du bidonai pakabinti

Krisitina23, tai pasidarykit testą ir viskas bus aiškiau, jei ovuliacija buvo maždaug prieš dvi savaites, jis jau turėtų rodyti, ar laukiatės, ar ne.
MeilesVaikai, nezinau kaip tai padaryti su nauja versija kazkaip sunkiai dar gaudausi, o ir sis mėnesis toks bus neitemptas planavimas dar ciklas nesuprantu po gimdymo sutrumpejo, 24-26 cd. tai net nezinau kada ju laukt, dar priprast negaliu, kad ne 28 cd ir vis kiekviena men tikiuosi kad bus 28
kol kas nelaukiu mm 04.11, bet nujauciu kad kokia 6 d jau sulauksiu
Dar plius po gimdymo nepasitikrinu vis del gimdos kaklelio vezio, oj kaip reikia
Sveikutes
atnesu virusiuku jums
siandien turejom skana, musu lelius paauges, juda, rankutem mojuoja, viskas lyg ir gerai, lauksiu dabar kraujo atsakymu del apsigimimu, bet mes tikim kad viskas bus gerai
Gaudom virusiukus
Kaip savijauta? Jau geriau?
Laukiu, nes su pirmais dviem vaikas, neštumo testas prieš mmm nieko nerodydavo, tai teks dar pasikankint nežinioj

Ar greit pirmus suplanavot? Kiek laiko dabar gaudot gandrus?
Tikrai įdomu kaip bus su antru, nes pirma per 9 men suplanavom. na bus matyt
Ten - aha pamenu ir aš tikrai pradžioj viskas atrodo normalu, o po to prasideda ta baisioji stadija. Greičiau kraustytumėtės jūs visos pas susiplanavusias
Gaudom virusiukus
![]()
Kaip savijauta?
Jau geriau?
![]()
Savijauta panaši, vis dar pykina, būna pavemiu, vis viliuosi kad jau greit baigsis, bet dar kol kas nesibaigė
maciau nemazai nelaukianciu mmm, laukiam jusu visi pas susiplanavusias
Gana greitai, iš antro trečio bandymo, abieju neštumu pradžios buvo, gana skirtingos.
Man daugiau rūpi klausimas, jei ir bučiau pastojus, kažin ar pasilptų krutinės jautrumas( jis visiškai, nėra dingęs), kuo toliau, tuo labiau manau, kad galiu ramiai sau laukti mmm