Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Damutės, gal kuri esat dariusi Clear Choice testą? 10miu. Ar meta išdžiūvimo liniją? 

Nejuokink.. :D :D man pačiai iš savęs juokinga. Vakar jau galvojau vsio, ramu, šūdinas prg. Šiandien prisiskaičiau, kad būna ir su blogesniais pastoja. Pasidariau ir vėėl testą :D šlapią palikau visiškai baltą, po kokio pusvalandžio radau su vaiduokliu. Arba ir vėl su išdžiūvimo linija :D visą dieną lakstau tikrint ar mm neatėjo. 

Jei ryt nepramuš-kartosiu easy test :D

Kada Tu gadinsi??

Clear choice čia tas rožinis, nes ant mėlynų pakuotės irgi parašyta 10 miu, bet viduje instrukcijoje - 25  :D  Bet dariausi ir rožinius ir mėlynus, tai man visad būdavo ryški viena juostelė, jokių vaiduokliukų  :) Aš tai nedarysiu kol kas testų, "kol kas"  :lol:  Net nežinau, krūtinė kaip ir prieš planuojant, nei skausminga, nei jautri, jokių pokyčių, tik pamaudžia pilvą ir gk pakilęs minkštas, bet čia ne rodiklis  :D

Atsakyti

aquabona

Lotynu ir as mokiaus univere..  :D Bet tai buvo seniai ir netiesa  :D Man anglu kone gimtoji, bet ir tai nedrisciau versti frazes kazkieno tatoo  :D

crazy bee

Cia man koja traukia, ne Ten  :) Turiu diasporalio, gal reikes isgerti.

O dienorastis del migrenos geras dalykas - turetum atsekti, kas itakoja. Man neurologe, turinti savo klinika rekomendavo gerai mankstinti kakla kiekviena ryta, pabandyk ir tu.

O ką studijavai? :) nedaug kur studijuojant tenka lotynų mokytis :D

Clear choice čia tas rožinis, nes ant mėlynų pakuotės irgi parašyta 10 miu, bet viduje instrukcijoje - 25  :D  Bet dariausi ir rožinius ir mėlynus, tai man visad būdavo ryški viena juostelė, jokių vaiduokliukų  :) Aš tai nedarysiu kol kas testų, "kol kas"  :lol:  Net nežinau, krūtinė kaip ir prieš planuojant, nei skausminga, nei jautri, jokių pokyčių, tik pamaudžia pilvą ir gk pakilęs minkštas, bet čia ne rodiklis  :D

aha, rožinė dėžutė! Prisiskaičiau, kad jie lanai vaiduokliaujantys ir melagiai. Bet lyg jei klaidijantis-tai ir išdžiuvus mestų tą antrą juostą? O čia lyg išdžiuvo sysius ir dingo ta antra juostelė. Visiška mariana :D neįsivaizduoju ką galvot :D 

PS: Suvalgiau kebabą ir nesveikai troškina nuo to česnakinio padažo..

Atsakyti

Kuo kuo tokiu???? Kur pas tamsta antsvoris?  :hmm:

FB pas mane senos foto ;) Piktybiskai net jeigu ir imetu ka, tai nebent veida. As nesu is tu, kur antsvorio iesko, kur jo nera, bet ka tik buvo ne tik antsvoris, bet ir nutukimas. Dabar su 1.63 77.7kg - sian sveriaus. Tai... Neissigalvoju. Bet po truputuka krenta. Apstoja - tada vel krenta. Gal susitvarkys pagaliau. Va sese atvaziuoja vasarai - gal bent kazkas su manim i baseina nusivilks :D

Atsakyti

aha, rožinė dėžutė! Prisiskaičiau, kad jie lanai vaiduokliaujantys ir melagiai. Bet lyg jei klaidijantis-tai ir išdžiuvus mestų tą antrą juostą? O čia lyg išdžiuvo sysius ir dingo ta antra juostelė. Visiška mariana :D neįsivaizduoju ką galvot :D

PS: Suvalgiau kebabą ir nesveikai troškina nuo to česnakinio padažo..

Kad tavo įmestoje nuotraukoje matyti vaiduokliukas  :D Tik tiek, kad vaiduokliukus matei ir prieš kelias dienas, tai turėjo bent truputį paryškėti  :hmm:  Na gal tie prieš tai buvo melangingi, o šitie jau parodė tikslų vaiduokliuką, kuris ryškės  :D 

Mane irgi troškina nuo tų padažų, picų, kebabų, hamburgerių  :D  Bet gera matyti, kad ne aš viena nesveiką maistą doroju  :D​ 

Atsakyti

Kisulita

As pripratus prie adatu ir skausmo  :D

Aš irgi galvojau prieš dėdamasi breketus, kad esu pripratųsi prie skausmo ir čia man bus ne problema  :D  Bet pervertinau save, kai niekad nesu susidūrusi su tokiu dalyku ir nežinau kokio lygio gali būti skausmai ir nepatogunai, tai atrodė viskas taip paprastai  :D​ 

Atsakyti

aquabona, užuojauta dėl pusbrolio... Labai liūdna ir skaudu netekti mylimo žmogaus  :(​ 

Atsakyti

Kad tavo įmestoje nuotraukoje matyti vaiduokliukas  :D Tik tiek, kad vaiduokliukus matei ir prieš kelias dienas, tai turėjo bent truputį paryškėti  :hmm:  Na gal tie prieš tai buvo melangingi, o šitie jau parodė tikslų vaiduokliuką, kuris ryškės  :D

Mane irgi troškina nuo tų padažų, picų, kebabų, hamburgerių  :D  Bet gera matyti, kad ne aš viena nesveiką maistą doroju  :D 

Vaiduoklis kaip vaiduoklis, bet kol fotkinau-op ir dingo :D va to nesupratau :D mariaaaaana

aquabona, užuojauta dėl pusbrolio... Labai liūdna ir skaudu netekti mylimo žmogaus  :( 

aha, buvo tikrai žìauriai sunkus susivokimo etapas. Su ilgu neigimu, tada pykčiu, ašarom, savęs kaltinimais. Dar kelis metus kiekvienas šventes prie stalo jo pasigesdavau ir vėl iš naujo ir iš naujo suvokdavau, kodėl jo nėra :(

Atsakyti

Aš irgi galvojau prieš dėdamasi breketus, kad esu pripratųsi prie skausmo ir čia man bus ne problema  :D  Bet pervertinau save, kai niekad nesu susidūrusi su tokiu dalyku ir nežinau kokio lygio gali būti skausmai ir nepatogunai, tai atrodė viskas taip paprastai  :D 

Kur breketus dèjaisi? Kiek laiko nešiosi?

Žiūriu armagedoną  :wub: 

Atsakyti
Simona02 sveikinu!!

QUOTE(Janima @ 2017 06 13, 09:24)
<p>Simona02, linkiu gerų rezultatų!</p><p></p><p>Man tai 20 d pas gine, tai manau šis ciklas vėl nurasytas,  nes 16 d ov turi būti, o iki tol saugomes.</p>

Man ir šitas ciklas nuplaukė, net nepagavau O, ir jokių požymių nei krūtinėj nei kur, gal koks net anovuliacinis smile.gif
O dar bandžiau šalaviją gert..
Atsakyti

Vaiduoklis kaip vaiduoklis, bet kol fotkinau-op ir dingo :D va to nesupratau :D mariaaaaana

aha, buvo tikrai žìauriai sunkus susivokimo etapas. Su ilgu neigimu, tada pykčiu, ašarom, savęs kaltinimais. Dar kelis metus kiekvienas šventes prie stalo jo pasigesdavau ir vėl iš naujo ir iš naujo suvokdavau, kodėl jo nėra :(

Nu tikrų tikriausias vaiduoklis - pasivaideno ir pradingo  :D 

O prieš kiek laiko pusbrolis mirė? Net nenoriu įsivaizduoti, kokie jausmai buvo apėmę tėvus, kai šitaip vaiko neteko...

Atsakyti

Kur breketus dèjaisi? Kiek laiko nešiosi?

Žiūriu armagedoną  :wub:

Breketus dėjausi Antakalnio stomotologijos klinikoje  :)  Nešiosiu dar ilgai, apie metus liko  :D​ 

Atsakyti

1-2 savaitė, arba 3-4 skaičiuojant nuo mm  :nestuke  Vat taip va, užkibo  :D  Sveikinimai didžiausi  :wub:

Primink, kurią dpo jau pamatei vaiduokliuką?  :4u:​ 

šitą ciklą nelabai žinojau kada įvyko O, tai panašiai 11DPO.

Tai pagal mane skaičiuojant bus 2 savaitės.

Prisiminiau, kad Simona02 rašei, jog gandrą matei, tai va, tikrai pranašaujantis ženklas  :D​ 

Taip, tas gandras keistas. Kai dariau pirmą NT jis stovėjo prie pat mūsų vonios lango ir žiūrėjo tiesiai į mane. Toks vaizdas laukia mano NT rezultato ir klausia :"nu kaip? "

Primink.kada mm turi būti? :)

mmm (ne)turi būti 16 arba 17 d  :) 

Buvau pas naurologa del migrenos, tai uzsivesiu dienorasti ir rasysiu skausmus ir nuo ko galejo kilti. Ziuresim kas cia bus

Geras dalykas tas dienoraštis. Aš dar patarčiau daugiau dalykų įsirašyt-kuri ciklo diena, kokia mėnulio fazė, ką valgei/gėrei. Po mėnėsio perskaitysi ir matysi rezultatus. Ar dažnai skauda galvą? kiek kartų per mėn būna migrena?

Aš tai jau kuris vakaras prieš guldama į lovą paprašau Dievulio kad dar nors vieną dieną neskaudėtų galvos.... Nes dabar turbūt tik jo pagalbos man ir reikia   :D tegu pykina, ką nori, bet kad neskaudėtų....

ačiū mergaitės visoms  už sveikinimus ir palinkėjimus  :wub: 

aquabona - na įtartinai čia tie vaiduokliai Tau :rolleyes:  bet mmm dar neatėjo?

šiandien einu į kliniką dėl slydliaukės ir registruosios pas ginę, pas kuriąlb noriu lankytis, bet čia privati, tai nežinau ar išneš kišenė  :D bet bent jau pirmam vizitui tai tik pas ją.

Liepos mėn turi dėl breketus apačioj, tai jaučiu kalbėsiu su gydytoja, kad gal atidedam, nu mama mija-kaip gi aš atrodysiu stora ir su geležim  :lol: vyras dar pabėgs  :lol:​ 

Atsakyti