Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Kur rašoma apie šalavijo arbatos naudą dėl pastojimo? Niekur nerandu nieko apie tai. Rašo, kad daugiau baktericidinis poveikis ir pan, o dėl jokių ten vaisingų išskyrų nieko. Pas mane kai su kakleliu bėdos, nėra jokių KB jau kelintas ciklas.

Atsakyti

dBest yra baisiai nepatikimi :4u: Aišku, nenoriu žlugdyti vilčių, tikrai labai tikiuosi, kad laukiesi, bet su dBest neprasidėčiau, jie tik daugiau sumaišties įneša nei aiškumo :) [b]Ten [/b] :friends:  :4u:  [b]lucci[/b], [b]Mama?[/b], kaip jūs?
As gyvenu ir tiek. Siandien pas gydytoja, paziuresiu, ka kraujas rodo. Kartas nuo karto svieziu krauju pateplioja, temperatura 37.2 laikosi. Darbas nuolat skambineja, kad gryzciau. Kartais i diena po kelis kartus :huh2:  Atrodo, kad viskas nuplauke ir neteko prasmes. Nenoriu gryzti i darba, nenoriu nieko skaityti, matyti, planuoti, galvoti. Vienintele veikla, kuri padeda atsipalaiduoti - nagu lakavimas :D​ 

Simona, tylus sveikinimai, saugok savo mazyli :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mama?: 15 birželio 2017 - 11:37

Labas rytas, merginos. Rytas prasidėjo garsiu riebiu keiksmažodžiu, nes mm atėjo :( tuoj sąrašiuką pataisysiu :(

Ech...  :4u:  Laikysim kumščius, kad kitas ciklas būtų sėkmingas  :)​ 

Atsakyti

O anksčiau nei po metų jau imasi ieškoti bėdų gydytojai? Man kažkaip taip leptelėjo, kad metai planavimo normalu, bla bla bla, nors man pačiai atrodo jau toks nemažas laiko tarpas.

Man šeimos gydytoja sakė, kad normalu nepastoti 2 metus  :blink:  Ir sakė, kad galiu eiti jau dabar, bet man viskas mokama bus  :)​ 

Atsakyti

Man šeimos gydytoja sakė, kad normalu nepastoti 2 metus  :blink:  Ir sakė, kad galiu eiti jau dabar, bet man viskas mokama bus  :) 

Aš savo šeimos gydytojos paprašiau, ji man davė siuntimą. Reginausi į santariškes ir manau, kad nemokamai bus. Esu taip ėjus pas kitus gydytojus Santaruose, su siuntimu niekad nemokėdavau. Turi jie ten ir mokamą polikliniką, kur vietų daugiau visad būna. Bet konsultacijų poliklinikoj su siuntimu nemokamai..

Sakė ir man, kad čia viskas normoj. Sakiau duokit siuntimą :D

Ech...  :4u:  Laikysim kumščius, kad kitas ciklas būtų sėkmingas  :) 

:4u: kaip pas Tave savijauta?

Kur rašoma apie šalavijo arbatos naudą dėl pastojimo? Niekur nerandu nieko apie tai. Rašo, kad daugiau baktericidinis poveikis ir pan, o dėl jokių ten vaisingų išskyrų nieko. Pas mane kai su kakleliu bėdos, nėra jokių KB jau kelintas ciklas.

kažkuri mergina yra naudojus lyg ir, nes aš kažkada čia klausiau kaip ją gert ir kokia nauda.. pati biškutį TD forume skaitinėjausi.

As gyvenu ir tiek. Siandien pas gydytoja, paziuresiu, ka kraujas rodo. Kartas nuo karto svieziu krauju pateplioja, temperatura 37.2 laikosi. Darbas nuolat skambineja, kad gryzciau. Kartais i diena po kelis kartus :huh2:  Atrodo, kad viskas nuplauke ir neteko prasmes. Nenoriu gryzti i darba, nenoriu nieko skaityti, matyti, planuoti, galvoti. Vienintele veikla, kuri padeda atsipalaiduoti - nagu lakavimas :D 

Simona, tylus sveikinimai, saugok savo mazyli :4u:

O kada turėtum grįžti į darbą? Yra galimybė biuletenį prasitęst? Gal gali nekelt kai darbas skambina? Pasakius, kad kol yra biuletenis, tol tikrai negrįši?

Parodyk nagučius :)

Atsakyti

Pas Klima. Praeitais metais pas ji buvau, sake jauna esi, gali dar metus palaukti. Palaukiau- nieko. Tai dabar eisiu pas ji or sakysiu lad darytu ka nori su manimi, bet as turiu buti nescia :lol: eisiu rugpjucio 8d. (Cia arciausias laikas buvo) 

As balandi-geguze visus tyrimus kartojau, nebent tik SG vyrui reiks pakartot. Is VK ir Northway prasysiu visu proceduru atliktu israsu.

O tiesa, tyrimai visi geri buvo? Dėl to liepė laukt?

Atsakyti

Dar vakar galvojau, kad kol kas testų nedarysiu, o ryte prieš eidama į tuoletą stabtelėjau ir pagalvojau "gal pasidaryti kokį pigų"  :D 

Laikykis, dar pora dienelių palauk - o tada jau prašom man į kompaniją  :D 

Labas rytas, merginos. Rytas prasidėjo garsiu riebiu keiksmažodžiu, nes mm atėjo :( tuoj sąrašiuką pataisysiu :(

ech, bet kitą ciklą tikrai pavyyyks  :D 

Mergos, kątik atsiminiau - mums su MB matyt suveikė pakeistas meilės laikas- tik ryte !!!! :D nors noru netryškau, bet visai kita savijauta, nes abu pailsėję...Taip kad kam išeina, prašom naudotis  mūsų patarimu.

Smagu, kad Guziko pranašystė išsipidė, bet vienai nuobodu, tai prašom man į kompaniją  :rolleyes: 

Atsakyti

Simona, geras patarimas dėl to ryto, bet aš kai pagalvoju, kad mums reiktų budintis bent 5.30, dar prieš tai bėgt dantų valytis, ojoj nevilioja  :D​ Man rytai yra mirtis alyvose, būnu neveiksni absoliučiai.

Atsakyti

Simona, geras patarimas dėl to ryto, bet aš kai pagalvoju, kad mums reiktų budintis bent 5.30, dar prieš tai bėgt dantų valytis, ojoj nevilioja  :D​ Man rytai yra mirtis alyvose, būnu neveiksni absoliučiai.

O ko gi ne  :D  vakare anksčiau nueikit miegot, ryte anksti atsikelsit, išgersit kavos ir  ...  :D​ 

Atsakyti

Gal žinot kokį stebuklingą būdą pasveikt per parą? Man kaip visada, kaip kokia kelionė nusimato, taip aš paslika  :cry2: Nosis užsikišus bele kaip, kosulys jau kimba, galvą nuo ištisinio pūtimo irgi plėšia. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tanite: 15 birželio 2017 - 15:23

Aš savo šeimos gydytojos paprašiau, ji man davė siuntimą. Reginausi į santariškes ir manau, kad nemokamai bus. Esu taip ėjus pas kitus gydytojus Santaruose, su siuntimu niekad nemokėdavau. Turi jie ten ir mokamą polikliniką, kur vietų daugiau visad būna. Bet konsultacijų poliklinikoj su siuntimu nemokamai..

Sakė ir man, kad čia viskas normoj. Sakiau duokit siuntimą :D

:4u: kaip pas Tave savijauta?

Et, man tai siuntimo nedavė... Ir nelabai galėjau sakyti, kad metus nepavyksta, nes prieš pradedant planavimus pas ją ėjau ir sakiau, kad bandysiu pastoti ir gal ką nors nori ištirti prieš tai  :D  Tai pasiuntė į kitą kabinetą pas ginekologą  :D  Kardiolitoje man ginekologė labai patinka, gaila, kad pas ją visada mokama  :unsure: 

Savijauta tai gera, bet jau krebžda viduje demonai, skatina traukti testukų arsenalą  :D  Bet jau taip bijau vėl pamatyti tą vieną brūkšnį, kad nedrįstu testuotis  :)  Tai laukiu, kaupiu drąsą  :D​ 

Atsakyti

Sakiau, SAKIAU pleskit meile rytais, moteros :D Kazi, gal ir man suveiks. Kaip tik atsizymejom, nes ciupinaus kakleli ir taip vos ne gimdon pirstas maktelejo O_O Sakau - brangusis, pas mane giliai skylej - gili skyle... Tai tas is juoko vos nuo lovos nenusikociojo. Siaip biski temperaturas uzmetus, bet truputi gaudau, tai turetu pasitvirtint O kada - sian manau gal, gal ryt, bus matyt, sutvarkysiu tada sarasiuka. Kazkaip galvojau si menesi praleisim, nes va ir sese sian atvaziavo, o maniskis vaiksto visas "va kaip gerai spejom". Tik kad as dabar kazkodel jauciuos kaip pneumatiniu kuju (kur asfalta kapoja) "padaryta" :huh2: Vaikstau tokia be nuovokos, smegenys neveikia, demesio nepakoncentruoju, mintys sokineja arba isvis galvoj tuscia. Net zinute dabar rasyt sunku, skaitau vis, nes pamirstu ka rasiau :D Nu tokia blonde blonde (nieko asmenisko blondinems, tiesiog as gan nesenai blondine, tai neipratus, neprisitaikius :D )

Atsakyti