Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

QUOTE(Kisulita @ 2017 03 24, 14:16)
Mhm, labai trumpas, 19 dienų... Truputį neramu, kad L fazė tik 9 dienos, praeitame cikle irgi trumpa buvo... Reikės žiūrėti koks naujas ciklas bus  unsure.gif​ </p>

Ar čia po kokių procedūrų toks trumpas, ar natūraliai taip sutrumpėjo? unsure.gif

Man mm dar neprasidèjo, pilvo skausmai lyg ir praėjo, tai gal anksčiau laiko nepramuš blink.gif
Atsakyti

Gera nuojauta yra? smile.gif

Tiesą pasakius - bijau... aną mėn buvau garantuota kad pavyko, bet NT neigiamas buvo - plius pirmą kart gyvenime vėlavo mmm, tai jaučiaus tragiškai....

šiandien iš kolegos pagvelbiau visus raugintus agurkėlius  :D Jam iškilo klausimas "ar tu nesilauki ?" sakau "nežinau " :lol:

pažiūrėjau sąrašiuke - mums vienodai turėtų būti mmm  :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simona02: 24 kovo 2017 - 16:32

Ar čia po kokių procedūrų toks trumpas, ar natūraliai taip sutrumpėjo? unsure.gif

Man mm dar neprasidèjo, pilvo skausmai lyg ir praėjo, tai gal anksčiau laiko nepramuš blink.gif

Natūraliai, bet tikiuosi, kad čia tokie pavieniai atvejai  :unsure:  Jeigu ir kitą ciklą panaši istorija bus, tai keliausiu pas gydytoją  :) 

Linkiu, kad jau ir nebepramuštų 9 mėnesius  :4u:  :D​ 

Atsakyti

Eguta, Makeja jau pas suaiplanavusias ;)

Atsakyti

Labas "rytas" :D

Na, pamiegojus ant pizamos trupuciuka slapia ties speneliais buvo, bet atsargiai pamaigius nieko. Stipriai ar daug maigyt nenoriu, nes nu kam ten maigyt be reikalo, o ir intike rase, kad maigymas padidina isskyras visokias.

Siaip neskauda labai, is sonu truputi tik, nu pms'iniai tokie pupcikai. Gydytojam paminesiu, kai eisiu, bet panasu, kad tikrai vienkartinis buvo. Maciau istoriju, kad is lempos pries mmm buna moterom.

Ne pilnatis sia savaite kartais? Paprastai manes neveikia, jaunatis labiau, bet nu sapnai tokie idiotiskai nurauti ir lempiniai, kad jau idomu darosi :hmm:

Atsakyti
QUOTE(Nuozmusis Guzikas @ 2017 03 23, 15:10)
<p>As matuoju tris kart, nes gaidiskas termomentras, tai visada taip tenka matuot, nes iki galo nepamatuoja. Tai atradom, kad 3 optimalu - toliau nebekyla jau. Tiesiog supypsi - restartuoji termomentra ir toliau matuoji, net neistraukus. Daugiau negu reik vistiek nepakils biggrin.gif
</p><p></p><p>Kaip sunkiai sian keliaus. Kelios dienos jau kruvos idiotisku sapnu - sianakt isvis jau, nudurnet galima. Ir taaaaaip silpna. Brr. Sunkus tas gyvenimas per antras 2 savaites biggrin.gif
</p><p></p><p></p><p>Norit skanaus recepto be mesos, maciau. Va jum, apkepas:
</p><p></p><p>Imat cukinijas arba agurocius. Nupjaustot galus. Jeigu jaunos - nieko nedarot, jeigu didesnes, paauge - nulupat ir isskobiat ( nes odeles ir seklos kietos pasidaro). Sutarkuojat i forma. Dedat druskos, pipiru ir musat kiausiniu (jeigu pvz dvi mazos darzoves (20cm) musu viena ir tt.) ir dedat manu kruopu, vienam kiausiniui - vienas saukstas +1. (kiek kiausiniu - tiek saukstu +1). Visa ta reikala gerai gerai ismaigot rankom, islyginat ir pirstais padarot aplink krasta grioveli. Kisat kept i 180 laipsniu, apie 30-45min, tada dedat sluoksni pomidoru pjaustytu riekutem, pakepat apie 10min, uztarkuojat surio ir pakepat, kol suris istirpsta, suputoja ir pakepa (pagal skoni). Ziauriai skanus reikalas, mama sake ir atsales su kava skaniai sueina, bet pas mus iki tol jo ne kvapo nebelieka biggrin.gif
</p>

Skamba skaniai, as kažką panašaus gaminu irgi vadinamas vegetariškas kūgelis smile.gif o kam griovelis aplink?
Kelinta tavo DPO dabar? Nepyk, jei rašei ir nemačiau smile.gif

QUOTE(Krisitina23 @ 2017 03 24, 09:11)
<p>Labas rytas  rolleyes.gif </p><p>Neiškentėjau, gadinau testa, tai ir sugadinau huh.gif </p><p>Dabar bandau laukti mmm, jei per savaitgali nepasirodys, bandysiu pirmadienį prasitestuot. Bet vilties liko... beveik neliko tongue.gif </p>

Na gaila, bet jei pareis mmm, tai kviečiam į sąrašiuką smile.gif

QUOTE(Kisulita @ 2017 03 24, 10:28)
<p>Sveikos. Jeigu kas galit, pakoreguokit nelaukiančių mm sąrašiuką, mane išbraukit, sulaukiau vakar vakare...</p><p></p><p>Šį kart kažkaip labai stipriai paveikė, vos prieš dvi su puse savaites buvo paskutinės mm, o dabar vėl, nelaukiau ir nebuvau pasiruošusi.</p><p>Iš anksto dėkoju už sąrašiuko pakoregavimą.</p>

Visai nenorėsi grįžti?

Nukopijuoju vegetariško kūgelio receptą (sorry, rašyba ne mano)

kugelis cukiniju,daug metu jau kepu...tarkuoju su oda (pris tai geai nuplovus ir is vidaus isemus seklas).Reikia 3puodukus cukiniju,3kiausinius,petrazoliu,krapu,pora skilteliu smulknto cesnako,1puoduko miltu sumaisytu su kepimomilteliais,1puoduko tarkuoto surio ir 1puod.aliejaus ir aisku prieskoniu,dedu vegetos be tu chemikalu.Kepu 45min,stebekit,kad butu sviesiai rudas.Jei issikepu daugiau as ji uzsaldau-man tai dar skanesnis.Pabandykit,esu tikra nepagailesit.Tiesa,tarkuokit per burokine tarka
Atsakyti

MeilesVaikai, griovelin subega sulciu perteklius, tuo paciu krasto plutele suminkstina :)

Man (greiciausiai) 8dpo. Kaip visada - gali but maziau, gali but daugiau.

Atsakyti
QUOTE(Simona02 @ 2017 03 24, 16:30)
Tiesą pasakius - bijau... aną mėn buvau garantuota kad pavyko, bet NT neigiamas buvo - plius pirmą kart gyvenime vėlavo mmm, tai jaučiaus tragiškai....
<p>šiandien iš kolegos pagvelbiau visus raugintus agurkėlius  biggrin.gif Jam iškilo klausimas "ar tu nesilauki ?" sakau "nežinau " lotuliukas.gif
pažiūrėjau sąrašiuke - mums vienodai turėtų būti

Aha, mačiau, kad labai mums panašiai! smile.gif o kokio ilgumo pas Tave ciklas? Gal kartais jau kažką rodytų, jei užkibot? smile.gif
Bet ir kiek čia liko iki tų nelaukiamų mm, kelios dienos.. smile.gif
Tai vis dėlto-darysit ryt? biggrin.gif

QUOTE(Kisulita @ 2017 03 24, 16:50)
Natūraliai, bet tikiuosi, kad čia tokie pavieniai atvejai  unsure.gif  Jeigu ir kitą ciklą panaši istorija bus, tai keliausiu pas gydytoją  smile.gif Linkiu, kad jau ir nebepramuštų 9 mėnesius  4u.gif  biggrin.gif

Tikiuosi, Kisulita, kad Tavo linkėjimai išsipildys ir mmm neateis wub.gif
Ar buvo kokių faktorių, galėjusių lemti tokį išsiderinimą? Stresas, vietos pokyčiai ar kazkas?
Tikėkimės, kad daugiau toks trumpas nebus! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aquabona: 24 kovo 2017 - 18:59

Aha, mačiau, kad labai mums panašiai! smile.gifo kokio ilgumo pas Tave ciklas? Gal kartais jau kažką rodytų, jei užkibot? smile.gif
Bet ir kiek čia liko iki tų nelaukiamų mm, kelios dienos.. smile.gif
Tai vis dėlto-darysit ryt? biggrin.gif

panašiai būna 28 dienos . Darysiu būtinai  :D   manau parodytų jau, norisi gi taip pamatyt tas II  :wub: 

gal darom karu?  :D​ 

Atsakyti

Guzikai

Paskaiciau ryte tavo panika, bet nebeturejau laiko atrasyt. Ir siaip pagalvojau, kad panos cia ras ka pasakyti. Pasitaiko tokiu idomiu dalyku, bet svarbu, kad nesikartotu...kai tu taip jautriai reaguoji i aplinkos veiksnius, tai nenustebciau, jei cia ir psichologija suzaide. O ziurint is fiziologines puses, tai pasidalinsiu patirtim - pries keleta metu pastebejau, kad is abieju speneliu paspaudus pasirodo skaidraus skyscio lasas. Pasirodziau gydytojai, ji kazka uzciuope, bent nurase hormoninei cistai. Pasirodziau po mm, tai nieko nebeuzciuope, o daugiau jokiu isskyru niekada nebuvo. Hormonai jau toks dalykas, kad kartais daro visiskai ka nori. Tad visai tiketina, kad ir tau cia kazkas susibalamutino. O tavo prolaktinas geras? 

As kazkaip pradingau is nelaukianciu mm saraselio, tai priimu tai kaip gera zenkla  :D 

Atsakyti
QUOTE(Extra_Dee @ 2017 03 24, 19:57)
As kazkaip pradingau is nelaukianciu mm saraselio, tai priimu tai kaip gera zenkla  biggrin.gif

Oh, aš nukopinau paskutinį, jame kažkodėl Tavęs nebuvo unsure.gif laikykim už gerą ženklą! Bet tuomet nukopinu dar ankstesnį:
Nelaukianćios mmm:
03.26 - Simona02 nelaukia mmm
03.27 - aquabona nelaukia mmm
04.01 - Guzikas nelaukia mmm
04.01 - Mama? nelaukia mmm

04.05 - MeilesVaikai nelaukia mmm
04.06 - Extra_Dee nelaukia mmm
04.20 - Ceroc nelaukia mmm

QUOTE(Simona02 @ 2017 03 24, 19:56)
panašiai būna 28 dienos . Darysiu būtinai  biggrin.gif   manau parodytų jau, norisi gi taip pamatyt tas II  wub.gif 
gal darom karu?  biggrin.gif​ 

Mano ciklas kai trumpas, įtariu, kad iki mmm dienos nieko nerodys.. ciklas 25d, ov buvo manrods 12d.. tai aš bandysiu išlaukti pirmadienio biggrin.gif bet ryt laukiu gerų žinių ir II iš Tavęs! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aquabona: 24 kovo 2017 - 20:18

Merginos, turiu klausimą, gal kam taip yra buve, kaip ir minėjau krūtis yra jautrios, bet ne tokios kaip buvo stipriai. O dabar jau kokią 15 min. vieną spenelį duria, bet spazmais, pirma syk kai pajutau, tai net šuktelėjau. Labai nemalonus jausmas 

Atsakyti