Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Oi erborista prajuokinai su tom petražolėm  :D  beje dėl to tyrimo kurį dareisi, tai man skaudėjo tik kol tą kateterį įdėjo, o po to tai tik truputį buvo nemalonų, kartais suskausdavo. Bet va galvoju, gal jie ten pravalė tuo pačiu ir ti gal dasidėjo dėl pastojimo. Na o dėl tavo skausmelių, tai jie jau praeitį ir tu šaunuolė, kad tuos skausmelius atlaikei!  :ploja2: 

Atsakyti

Ten ir Simona02, uz ta viena bruksni :4u: 

Erborista, kaip skaudziai tavo tyrimas susiskaite :blink:  Uztat petrazoliu gerimas :D  jauciu skonis slykstus :D 

Tendre, kokius geliukus ir prieskonius sesi?

Vakar vyras mane moke manevruoti aiksteleje, tai jauciaus kaip sporto salej :D  Nezinau, kaip man ta praktika ivaldyt...

O kalbant apie mmm ir pan., tai nieko nejauciu. Atrodo eilinis ciklas kaip ir simtai pries tai buvusiu.

Atsakyti
Zinokit petruskos dar neskanesnes nei atrodo biggrin.gif Ir ta arbata tokia slyksciai zalia biggrin.gif Praejo ciut ne metai, bet dar dabar purto biggrin.gif

O del tyrimo, tai nu istversiu, kiek reiks tiek ir tversiu, bet antra karta nedarysiu, nes nematau prasmes. Tikiuosi ir neskirs antra karta blink.gif

O pravalyt pravalo jei jie pratekami yra, jei rimtos bedos kaip pas mane tai tik jauti kaip gimda puciasi ir viskas, nieks ten i juos nepateks jei jau uzake.. Tai pas kurias ten vos vos kazkas ne taip ir jaucia tik menka spaudima ar pan, tai tikiu, kad padeda, o mano atveju vargu. Nesisaugom, bet netikiu, kad kazkas butu, testo nestumo jau simta metu nedariau, nu tik pries tyrima, nes jom reikia biggrin.gif
Atsakyti

Tai ką, guglas mano ankstesnę žinutę pacitavo? biggrin.giflotuliukas.gif

Tavo vyras galėtų nešioti tokius marškinėlius  :D

2d64264484e57cb02933cced66536092149.jpg

Truputį neramu, kad L fazė tik 9 dienos, praeitame cikle irgi trumpa buvo... Reikės žiūrėti koks naujas ciklas bus  :unsure:​ 

Jei tik 9 dienos, tai tikrai trumpoka, na gal kitas bus geresnis, o tai durniuoja tavo ciklai...

Na, pamiegojus ant pizamos trupuciuka slapia ties speneliais buvo, bet atsargiai pamaigius nieko. 

Merginos jau išvardino ten visokių priežasčių, tai nebesikartosiu  :) Kokių tik keistybių gyvenime nebūna  :) svarbu daktarei nepamiršt paminėt

:aggressive: toks jausmas, kad specialiai taip turejo but. na bt bent doze vitamino gavau. 

Grange arši  :D kaip ir priklauso moterim ciklo gale  :D  :D  Aš žinok ir vienąkart taip gerai buvau prigėrus vit c, nes kažkaip labai nesinorėjo, kad būtų mmm, buvo numatyta, nesinorėjo mėnesinių, tai kiek aš to vitamino prigėriau, vajazus  :D bet gelbėjo porai dienų, tos šventės naktį parėjo mėnesinės, tai kaip ir gerai, išskyrus, kad tada dideli skausmai, per kitus rūpesčius vaistus pamiršau, alkoholio dar vartojus, ir bemiegė naktis  :D tai ne irgi ne pats geriausias laikas, bet nu atitolinau. Kažkiek.

Aš tai vonios nemėgstu, bet vyrui tai pakuždu, kad įpiltų vyno, ir naują ciklą kviesim  :D bet man viskas šiaip reguliaru, tai taip, pažaidimui  :) veikia, jei ne tai visada kartot galima  :D

As jus skaitau, skaitau biggrin.gif

Tai va mano fronte tokie dalykai, nieko labai gero. 

Džiugu, kad nepradingai  :)

Bet tai kokie kankintojai...  :4u: nu bent į priekį

Atsakyti

Patolint tai su prg galiu :D kartais. 

Aha, man ir kokią dieną užsitempia 

P.s. tik iseikvoto Benuko gaila :D

Kazkokia bloga testuotoja pasidariau. Testus gaila gadint :D

:D

TIkrai padejo, atejo anksciau, bet po to laiko petrazoliu nebevalgau biggrin.gifbiggrin.gif

:D  :D

Tendre, kokius geliukus ir prieskonius sesi?

Šilinius gvazdikus, šitų keletą buvau pernai nusipirkus į gėlių darželį, šiemet bandysiu pati sėt ir augint, tada perkelčiau į darželį, jei pavyks aišku, labai įdomu :) ir sinavadas, pagooglinau tai tokios paprastos atrodo, pas mane ant pakelio tai labai gražiai nupieštos  :D įdomu. O prieskonių tai visokiausių vyras pripirko, net nežinau, ar užteks vietos visiem susėt  :) kad tik dygtų, kažkokių trašų natur nusipirkau  :D

Šaunuolė tu dėl vairavimo, su laiku viskas, praktika visagalė  :)

Atsakyti
QUOTE(Simona02 @ 2017 03 25, 09:06)
Labas, pas mane nekokios naujienos - NT neigiamas.... bet ir  mmm nėra, ir kažkodėl net jų požymių nėra . Nei krūtinę skauda, nei pilvą...keista, tikiuosi tas į gerą pusę  smile.gif

Oh, kaip tik įsijungiau žiūrėti, gal turi naujienų unsure.gif neliūdėk dar, galbūt anksti ir nieko nerodė! 4u.gif ryt lemiama diena, gal mmm neateis! smile.gif
Atsakyti

Kaip savaitgaliaujat, mergickos?  :4u: 

As siandien visiskas tinginukas...pabuvau trupuciuka lauke, nes oras pasakiskas, o dabar ziuriu kvailus filmus isitaisius ant sofkutes, pro langa plieskia saulute, sildo. Jau ir spejau asara nubraukti, tai oficialiai skelbiu post-O perioda pradeta  :D 

Atsakyti

AAAAAAAAA MAN SVORIS KRENTA!!!! AAAAA!!!!!! PAGALIAU PEREJAU SUKNISTA 80 KG RIBA!!!!!! YAYYYY!!! Nuo paskutinio karto daugiau nei kilogramas (pora savaiciu) :D Is laimes net vidurius suka :D Vistik jauciu tas ir veikia, kad AD is sistemos iseina. Ir joooo, svente, vakar isgeriau paskutine tablete! :bis

Atsakyti

Saunuole, Guzikai  :4u: 

Atsakyti
As sergu :/ nezinau nuo ko, gali but ir su tyrimu susije, nes pilva skauda ir temp 38-39, bet nu lyg ir gerkle pakimus, tai kol kas panikos nekeliu, bet jauciu teks i darba eit net ir taip, nes ten kaip Japonijoj - gyvas ar mires biggrin.gif

Del svorio sveikinimai 4u.gif

ED as ir galvojau nu va, sirgsiu, tinginiausiu, blogai jauciuosi. Tai sugebejau 4 patiekalus padaryt kad turetume ka valgyt artimiausias pora dienu biggrin.gif
Atsakyti

Pavarai, erborista  :D Duok ir man biski, nes as siandien bloga zmona buvau, mb pats marinavosi ir kepe saslus  :D Tikiuosi pasiliko nors truputi rytojui...

Atsakyti

Sveikos, planiukes!

Meiles vaikai ir Nuozmusis Guzike-aciu uz receptus, butinai panaudosiu. 

Erborista-labai stipri moteris esi, kad toki skausma istveri...

Atsakyti