Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

laba, 

ugggg kazkokia kombinacija klavisuose nuspaudziau visas internetas uzsidare!!  :aggressive:  :aggressive:  :aggressive:  kaip pikta uz tokius ssss..

kisulita, tikrai trumpas ciklas tavo sis. na reikia tiketis, kad sekantis bus normalus. nu kas cia zino, buna gal tokiu per metus.. 

man siandien 31 CD tai jau jauciu kad toj tuoj pramus.. ir nuotaikos, ir valgymas ir visa kita saukia rekia mes ateinam  :aggressive: galetu jau geriau sianakt prasidet, tai pirmadieni butu ramu, kai nekenciu kai prasideda pirmadienio ryta pvz. is kart suknista savaite  ir visas tris darbo dienas kentet reik :lol: nu bet nepaskatinsiu.. 

man nepadeda nei sokoladas, nei vonia, nei kas ten dar ka sako, kad paskatitn pvz. man atrodo kada jau suskaiciuota, tada ir ateina, nei patempsi ten nei pastumsi. gal kam ir veikia, aisku. 

as pamenu senai senai dar kai tik vazinejau pas saviski, tada ANglijoj gyvenau ir vaziuot pas ji turejau i Belgija. na ka tik savaitgalis, ir kazkaip turejo ant tu dienu but, prisiskaiciau, kad vit C padeda "nutolint" tai jauciu tris dienas edziau citrinas, ir vit c tabletes, ir nezinau ka dar, kad net pykino jau nuo tos rugsties. ir dziaugiaus kad lygtais ir nebuvo jokiu simptomu, kad prasides, sekmingai sedejau traukini pakeliui iki kol nepajutau kad kazkas ni to, aisku, prasidejo i keliones gala  :aggressive: toks jausmas, kad specialiai taip turejo but. na bt bent doze vitamino gavau. 

Atsakyti
QUOTE(grange @ 2017 03 24, 22:18)
 ir visas tris darbo dienas kentet reik lotuliukas.gif nu bet nepaskatinsiu.. 
man nepadeda nei sokoladas, nei vonia

man, kai bandydavau visaip paankstinti mm prieš atostogas, išvykas prie jūros etc. padėdavo vynas ir karštas dušas smile.gif vonia niekad nepadėjo, bet duše stovėdavau gal 30min, karštu dušu masažuodama pilvą-na, su normaliu dušu, ne su ta masažine srove smile.gif vonioj gulėjimas niekad neveikė, bet dušas suveikdavo. Nu ir plius vynas. Sako raudonas geriau, bet kai nemėgstu-gerdavau baltą smile.gif taip tikrai esu paankstinus dienele kita smile.gif
Atsakyti

Zinot, pasigedau vienos mergaites cia...erborista, auuu, kur tu? Kaip tu? 

Atsakyti

Zinot, pasigedau vienos mergaites cia...erborista, auuu, kur tu? Kaip tu? 

Rimtai! Kur dingo?.. Tikiuos viskas gerai :unsure:  Gal uzsiemus.

Atsakyti
As jus skaitau, skaitau biggrin.gif

Oj kaip faina, kad pasigedot.

As labai idomiai.. Dare man vakar kiausintakiu pratekamumo tyrima/gimdos nuotrauka. Zinokit beveik atsijungiau is skausmo. Pirmas dalykas tai tik is trecio karto istate ta vamzdeli i kakleli, bet tai cia dzin, toki skausma tikrai galiu kentet ilgai ir nuobodziai, bet kai pradejo leist... omg. Galvojau numirsiu, rekt pradejau kad susitotu, tai su pertraukom suleido du svirkstus. Manau, kad abu nepratekami, bet is vieno lyg matesi prateka skystis, tik pacio kiausintakio nesimate. Jaucui gal del endo? Nu as isivaizduoju saaugos iskraipe vaizda. Uz poros sav skambinsiu savo daktarei vaisingumo klausiu rezultatu, nors siaip tai man dzin, greiciau tik operuotu..

O siaip labai rimtai - jei lieps vel daryt kazkada gyvenime, tai ne uz ka. NE UZ KA. As tokio skausmo nesu jutus niekad, nors tikrai esu gal pakanti ir buvau ikalus labai stipriu vaistu.. Paskui paskaiciau forumuose angliskuose, tai mergos sako pagimdyt lengviau negu ta testa istvert jei kiausintakiai nepratekami. O isivaizduokit, pas mane ten viskas sulipe ir suvare du svirkstus, aisku kad ten viskas tik issipute... Nu zodziu, niekam nerekomenduoju biggrin.gif

Tai va mano fronte tokie dalykai, nieko labai gero. O del datos ankstinimo man nieks neisdege biggrin.gif Neskubus jiems reikalas ir viskas, nesvarbu kiek verki.

Na, tik sio tyrimo metu jau ir daktare issigando nes vos vos neapalpau, visa isbalau, tai mate kad blogai, sito nesuvaidinsi, bet labai abejoju, kad jos nuomone ar dar kas kazka paskubintu, jauciu sausai ten nuotraukas nusius ir viskas..
Atsakyti

O, atsiliepei  :D Gal yra kazkoks nustatymas, kad paminejus slapyvardi pranesimas issoka?  :D  Ziauriai nesmagiai susiskaite tavo patirtis, vargse...pagailo man taves  :unsure: 

Atsakyti
Na as praktiskai kasdien paskaitau, ziuriu kuo gyvenat, bet nespeju nieko pasakyt, nes dirbu daug o vakare vyras demesio nori wub.gif

Ai isgyvensiu, dabar laukiu velyku rolleyes.gif Noriu siemet kiausinius dazyt biggrin.gif
Atsakyti

Kisulita, primink, o kaip tu O gaudei siuos ciklus? Ji tikrai buvo? Man kai buvo keli 17-19 d.ciklai, tai anovuliaciniai...

Linkiu, kad susireguliuotu!

Grange, ojei, prajuokinai su kruva citrinu ir vis vien pasirodziusiom menesinem.

Patolint tai su prg galiu :D kartais. Jei po naturalios O (jei jos nebuvo, tai pareina nepaisant O). O paankstint tai veikia gydytoju pasimakalavimas ultragarsu. Nekart yra buve, kad sako, jog greit nebus pagal gleivine ir kt., o parsivelka kitadien.

Erborista, nu kosmaras, kam dar taip kankint tave :( gi buna su lengvom narkozem ir pan. Siaubas. Ir del operacijos, kad neskuba, liudna.

As nutariau del sventos ramybes padaryt testa pries nutraukiant vaistus. Sakau atsikelsiu sestadieni, ramiai :D :D :D nu jo, atsikeliau antra nakties spaudziama pusle iki negaliu. Na bet pasidariau ir testas neigiamas be menkiausiu seseliu. Tai bent nebetempsiu ciklo, jau ir taip 37-a diena sian.

Na bet blogai klostes stimuliacija nuo pat pradziu, O irgi mates kad lyg ir neivyko, jausmo ir nebuvo. Tai kaip ir aisku ir taip. Ainu miegot :D

Atsakyti

P.s. tik iseikvoto Benuko gaila :D 

Kazkokia bloga testuotoja pasidariau. Testus gaila gadint :D

Atsakyti

Labas, pas mane nekokios naujienos - NT neigiamas.... bet ir  mmm nėra, ir kažkodėl net jų požymių nėra . Nei krūtinę skauda, nei pilvą...keista, tikiuosi tas į gerą pusę  :) 

Atsakyti

Visoms už neigiamus NT ir atėjusias mmm  :4u:  nepraraskit tikėjimo ir vilties, vaikeliai tikrai pas jus ateis  :4u:​ 

Atsakyti
Vakar skaiciau kita tema, kur moteris klause ar po cheminio aborto pastojus nebus problemu. Pastojo, pasidare chemini aborta ir po 2men vel pastojo. Saugodamiesi.. Nu taip sedziu ir galvoju - tas vaikelis tikrai pas juos labai norejo ateit, tai matyt musiskis ir jusiskiai irgi pasirinks savo laika, kada nores but seimos dalim smile.gif Gal dar anksti? Mes pvz suns dar neturim, nebutu smagu vaikui biggrin.gif
Papildyta:
Grange, priminei man. Variau pas saviski atostogu irgi savaitei, nu ir mes buvom nesimate apie 4men, tai nu isivaizduojat biggrin.gif Ir man turejo but taip ant ribos tos mm, bet kadangi pas mane jos klaikiai ilgos, tai net jei ir butu kelios dienos pries, tai vis tiek tepliotu dar ilgai. Nu as paskaiciau kad petrazoles paankstina. Kaip siandien atsimenu.. I darba nesiausi bidonus petrazoliu arbatos, gal dvi sav as ja geriau. TIkrai padejo, atejo anksciau, bet po to laiko petrazoliu nebevalgau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti