laba,
ugggg kazkokia kombinacija klavisuose nuspaudziau visas internetas uzsidare!!
kaip pikta uz tokius ssss..
kisulita, tikrai trumpas ciklas tavo sis. na reikia tiketis, kad sekantis bus normalus. nu kas cia zino, buna gal tokiu per metus..
man siandien 31 CD tai jau jauciu kad toj tuoj pramus.. ir nuotaikos, ir valgymas ir visa kita saukia rekia mes ateinam galetu jau geriau sianakt prasidet, tai pirmadieni butu ramu, kai nekenciu kai prasideda pirmadienio ryta pvz. is kart suknista savaite ir visas tris darbo dienas kentet reik
nu bet nepaskatinsiu..
man nepadeda nei sokoladas, nei vonia, nei kas ten dar ka sako, kad paskatitn pvz. man atrodo kada jau suskaiciuota, tada ir ateina, nei patempsi ten nei pastumsi. gal kam ir veikia, aisku.
as pamenu senai senai dar kai tik vazinejau pas saviski, tada ANglijoj gyvenau ir vaziuot pas ji turejau i Belgija. na ka tik savaitgalis, ir kazkaip turejo ant tu dienu but, prisiskaiciau, kad vit C padeda "nutolint" tai jauciu tris dienas edziau citrinas, ir vit c tabletes, ir nezinau ka dar, kad net pykino jau nuo tos rugsties. ir dziaugiaus kad lygtais ir nebuvo jokiu simptomu, kad prasides, sekmingai sedejau traukini pakeliui iki kol nepajutau kad kazkas ni to, aisku, prasidejo i keliones gala toks jausmas, kad specialiai taip turejo but. na bt bent doze vitamino gavau.