Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Labas visoms  :4u: 

Savaitės pradžiai atnešu pabarstyti rūūūžavú virusiukiú  :flirt2:  :wub: Ypatingai jie skirti senbūvėms  :rolleyes: 

Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2017 03 27, 09:44)
Labas visoms  4u.gif Savaitės pradžiai atnešu pabarstyti rūūūžavú virusiukiú  flirt.gif  wub.gif Ypatingai jie skirti senbūvėms  rolleyes.gif 

Sveika! Sveikinimai!! wub.gif iš pirmo ciklo pavyko? 4u.gif
Atsakyti

Melutia

Kasyteeees!!!  :wub:  :flirt2: 

aquabona

Melutia jau labiau link senbuviu, judvi prasilenket sioj temoj  :ax: 

Atsakyti
QUOTE(Extra_Dee @ 2017 03 27, 09:55)
Melutia jau labiau link senbuviu, judvi prasilenket sioj temoj  ax.gif 

oh, neapsižiūrėjau rolleyes.gif tuomet dar kartą sveikinu sveikinu sveikinu! 4u.gif
Atsakyti

Pridaviau krauja po-O prg :) atsakymas turetu buti treciadieni  :) Laikom spygutes, kad butu daug zadantis skaiciukas  :D 

Atsakyti

As sergu :/ nezinau nuo ko, gali but ir su tyrimu susije, nes pilva skauda ir temp 38-39, bet nu lyg ir gerkle pakimus, tai kol kas panikos nekeliu, bet jauciu teks i darba eit net ir taip, nes ten kaip Japonijoj - gyvas ar mires biggrin.gif

Jatus  :4u:

Savaitės pradžiai atnešu pabarstyti rūūūžavú virusiukiú  :flirt2:  :wub: Ypatingai jie skirti senbūvėms  :rolleyes:

melutia, kaip fainai  :wub: kasytės  :wub: fantastika  :)  imu  :)

Pridaviau krauja po-O prg :) atsakymas turetu buti treciadieni  :) Laikom spygutes, kad butu daug zadantis skaiciukas  :D

Laukiam rez :)

Atsakyti

erborista

Kaip savijauta?

Atsakyti

laba, 

Erborista, nu ir skaudziai susiskaite brrrr brbrrb bet aisku mes viska iskenciam vardan tikslo..

As galvoju man pratekakumo nedare turbut, arba as jau nebezinau. bet ne karta visi gyd kartojo kad mano pratekami abu, is MRI ir laparaskopijos sprendzia matyt. o gal lap metu dare, nes prisimenu kad apie putima kalbejo, ai bet gal ten oro putima, nes paskiau man kelias dienas peti skaudejo, sake normalu, issivaikscios. nu zo nebezinau. 

keliauju namucio.. siandien finalas megiamiausiu laidu, tai nedarysiu nieko  :angel_not: 

Atsakyti

Melutia!!! Yayy! Sveikinu su kasytem ir gaudau gaudau :)

Taip norisi dukrytes. Bet tai jau kad tik butu.

Atsakyti

Labas vakaras :) 

melutia su kasytem :wub: faina! 

Man arteja O, tai jau mane aplankius tokia visiska ramybe ir meile visam pasauliui :D  jau net turiu nuojauta, kad si cikla pavyks :D ziuresim, ar neapgaus ji manes

Atsakyti

Norit marianu? Nes as jau pasiruosus joms  :D 

Nuo pat anos savaites vidurio, kai pasirode pirmosios kb, jauciu ikyru maudima/baksnojima ties desine kiauside. Nezinau kaip cia reikes bent savaite iskesti be NT  :D 

Atsakyti

Labas visoms  :4u:

Kaip faina! :wub: 

O as vis dar vaikstau su balioniniu pilvu... Nebezinau kaip ji uzmaskuot, nes itraukt be sansu  :oh: Kakta visa kaip kokia dilgeline nuberta. Zodziu, labai grazi paskutiniu metu vaikstau :oh: 

O kaip niezti nagenos testa pagadint, bet dar anksti. O bet taciau taip norisi, kad nezinau kaip ir iskentet  :D 

Atsakyti