Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

O aš prisiduodu, kad mmm šiandien dar nesulaukiau, visą dieną jokių požymių, bet va į vakarą lyg krūtinės skausmas pamažėjo ir vooos vos patepliojo. Tai matyt šiaip užvėlavo man čia. Manau ryt dar palauksiu, nt negadinsiu unsure.gif realiai pirmą kartą baisu nt darytis biggrin.gif visi darymai iki šiol buvo tokie net be didelio įsitikinimo, o dabar kažkaip kitaip..
Atsakyti

Labas merginos!
Jungiuosi ir aš į jūsų šeimą :)))
mes jau nuo naujų "dirbam" :D bet atsitiko toks dalykas,kad net nežinau kur pasitarti....
Praėjus maždaug 5 dienoms po paskutinės ovuliacijos (santykiai irgi buvo prieš ir per) pasidariau testuką, kuris buvo neigiamas, kiek tikslus jis gali būti? 

Baisiausias dalykas yra tas, kad ketvirtadienį dariau mrt (magnetinę tomografiją),nes buvau šimtų procentų rami, o šeštadienį turėjau susirgti....bet iki dabar vėluoja ir nei teplioja nieko, išskyros švarios :(  pilve buvo tokių lengvų greit praeinančių skausmų kaip per mm, bet taaaaip jaudinuosi dėl to mrt, ar galėjo jis sutrikdyti ciklą? Nes ir darė būtent dubens sričiai :(

Atsakyti

Nestumo testas 5 dienos po ovuliacijos dar nieko nerodys, nes implantacija vyksta tik mazdaug 6-12 dpo. Ovuliacinis testas irgi nieko nerodys, jei su hormonais viskas gerai. Tai va :D NT geriausia darytis bent kai dienos turi pasirodyt numatomos.

Atsakyti

Labas, man mmm irgi dar nėra, kai pradėjom planuotis ir darbuotis - ciklas žymiai pailgėjo ir mmm jau antras mėnuo vėluoja ir tampo mūsų nervus.... jei ir šiandien dar nebus, ryt reiks darytis NT... pilvą maudena, vakar dar kojas pašalau, gerklę siaubingai skauda...ech...

Atsakyti

Praėjus maždaug 5 dienoms po paskutinės ovuliacijos (santykiai irgi buvo prieš ir per) pasidariau testuką, kuris buvo neigiamas, kiek tikslus jis gali būti? 

Baisiausias dalykas yra tas, kad ketvirtadienį dariau mrt (magnetinę tomografiją),nes buvau šimtų procentų rami, o šeštadienį turėjau susirgti....bet iki dabar vėluoja ir nei teplioja nieko, išskyros švarios :(  pilve buvo tokių lengvų greit praeinančių skausmų kaip per mm, bet taaaaip jaudinuosi dėl to mrt, ar galėjo jis sutrikdyti ciklą? Nes ir darė būtent dubens sričiai :(

testui dar buvo anksti. 

bet MRI ir gali itakoti kazkiek velavima gal, visgi radiacija kazkokia gauna. 

Atsakyti
Prasidėjo mmm dry.gif aggressive.gif
Atsakyti

Na bet ir kvailė! Negaliu savim atsistebėti......
Lyg ir džiaugtis lyg ir nervas ima, ką tik nušvito du ryškiausi brūkšniukai! Bet taigi negalima mrt daryti pirmam trimestre - kenksminga....o kas jei per savo durną galvą ir nukentės mano taškiukas :(((((

Atsakyti

Lyg ir džiaugtis lyg ir nervas ima, ką tik nušvito du ryškiausi brūkšniukai! Bet taigi negalima mrt daryti pirmam trimestre - kenksminga....o kas jei per savo durną galvą ir nukentės mano taškiukas :(((((

nu dabar nelieka nieko tik tiket, kad visgi nepakenke ir augs stipruolis.. :4u:  jei butum zinojus, gi butum nedarius. 

Atsakyti

džiaugtis tik reikia, džiaugtis  :4u: sveikinu :wub: 

o aš iš darbo išsiprašiau, sveikata bloga, geriu arbatas ir guliu lovoj...ryte darysiu NT ir irgi bijau, nes neštumas su peršalimu-jaučiu ne kas  :hmm: 

Atsakyti
QUOTE(Nuozmusis Guzikas @ 2017 03 27, 19:58)
<p>Nestumo testas 5 dienos po ovuliacijos dar nieko nerodys, nes implantacija vyksta tik mazdaug 6-12 dpo. Ovuliacinis testas irgi nieko nerodys, jei su hormonais viskas gerai. Tai va biggrin.gif NT geriausia darytis bent kai dienos turi pasirodyt numatomos.
</p>

Nu dėl OT tai nepritariu, nes dažniausiai rodo, jei jau hcg yra kraujyje smile.gif bet dabar aišku dar anksti bet ką testuoti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Thea! @ 2017 03 28, 08:30)
<p>Na bet ir kvailė! Negaliu savim atsistebėti......
Lyg ir džiaugtis lyg ir nervas ima, ką tik nušvito du ryškiausi brūkšniukai! Bet taigi negalima mrt daryti pirmam trimestre - kenksminga....o kas jei per savo durną galvą ir nukentės mano taškiukas verysad.gif((((
</p>

Oho taip anksti, matyt O buvo anksčiau tada smile.gif bet sveikinu tikrai smile.gif pasitark su daktarais dėl kenkimo, gal tokiam mažam ir neturėjo įtakos smile.gif
Atsakyti

Pasižiūrėjau programėlėj, kad tikrinausi visgi 7 dienos po O, o mylėjomės per O, tada dvi ir trys dienos atgal :D 

Kai eisiu pas gydytoją, būtinai pranešiu :)))

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Prisiduodu kad as ligoninej. Vel uzkretimas po to nelemto tyrimo...

Baruosi su daktarais ir grasinu visaip kad kazka darytu nes taip.neimanoma. Jauciu kelias d cia pagulesiu kol pavalys krauja kazkiek :/
Atsakyti