Erborista, kaip suprast uzkretimas po tyrimo? Wtf jie gal juokauja???

Prisiduodu kad as ligoninej. Vel uzkretimas po to nelemto tyrimo...
Baruosi su daktarais ir grasinu visaip kad kazka darytu nes taip.neimanoma. Jauciu kelias d cia pagulesiu kol pavalys krauja kazkiek :/
O davė tau antibiotikų po tyrimo? Čia duoda visada profilaktiškai išgert..
Papildyta:

Būna kartais tikrai, todėl ir duodami yra antibiotikai
O siaubeli, erborista, laikykis tu tik :/ Nu kiek jie tave gali blyn kankint??? Siunciu tau daug daug linkejimu sveikatos.
Koks mielas forumo fonas Toks nostalgiskas
Merginai po mrt - tu per daug is proto neik, viskas bus gerai. Kelinta diena tikslaii mrt buvo? Gal istaike, kai jau isovuliuotas buvo, bet dar neprisitvirtines. Siaip nemanau, kad labai pakenktu. Rekomenduoja kiek girdejau ta cikla nepastot, nes kiausialaste paveikia (bet jau isovuliuota turbut buvo), o pirmam trimestre - isvis nieko nerekomenduoja. Bet kaip sakau - gal dar nebuvo implantacija. Sveikinu
Pas mane, man rodos, nieko nera. Krutine baigia visiskai nurimt, pilva pamaudineja, vakarines temperaturos krenta. Tik vakar ar uzvakar buvo keistu "pasaudymu" krutyse, grynai greiti "saudantys" skausmai. Bet uzejo ir praejo.
Kas nors gal bandet Agnus Castus? Veikia? Padeda pareguliuot cikla ir pms? Pasiskaiciau - sako magiskas dalykas ir tt, pastoja momentaliai ir tt, nu as nieko daug nesitikiu, bet jei bent pms nuramintu ir ciklo ilgius pareguliuotu - butu labai saunu. Galvoju, gal pabandyt?..

Prisiduodu kad as ligoninej. Vel uzkretimas po to nelemto tyrimo...
Baruosi su daktarais ir grasinu visaip kad kazka darytu nes taip.neimanoma. Jauciu kelias d cia pagulesiu kol pavalys krauja kazkiek :/
erborista, laikykis, laikykis ir sveik!!!

Aš šiandien kažkaip labai apmąstymuose.. ir ganėtinai jautriai sureagavau, kai mm prasidėjo, ir kalbėjau su nėštuke drauge. Jai užkibo iš antro ciklo.. ir aš jai sakiau, kad ir mes jau norim, ir nors tooobula būtų pastoti rudenį, nesinori atidėliot, nes na retai kam iškart taip gaunasi. Ir ji taip lengva ranka numojo, kad ko gi čia nesigaut turėtų, va mums pažiūrėk kaip užkibo greitai..
Tada pradėjau mąstyt, kad balandis išsibraukia, nes B bus išvažiavęs tą savaitę, kai bus O.. tada gegužės mėn grįžtam į LT. Gal tikrai, be spaudimo sau pačiai, su ovuliacijos testais pasekt, kada O, nueiti pasidaryti PRG (gal kas gali apšviest, kaip atsiskaičiuot tą 7dpo?), pradėt folį gert ir tada vėl rimtai bandyt..
Nes dabar toks atrodo iš oro gaudai tą O, tada įsikalbi, įsitiki ir nieko..
Tiesa, Simona, kaip pas Tave situacija?
Siandien paskutine Bones serija iseina. Paskutine paskutine. Nu net asaros kyla! Bent NCIS nezada artimiausiu metu baigtis
Ai vakar su brangiausiu pasitarem, nusprendem, kad reik man nusipirkt normalu termometra ir ovuliaciniu testu, ir kol jis su savo gyvuliukais tvarkysis tyrinesis - man atrast, kas tiksliai pas mane darosi. Fertility Friend jau uzsiregistravau pries kelias dienas, suvedziau ten vakarines temperaturas, kad paziuret ka sako - sako ta pati praktiskai, ka ir pTrackeris, tik matomai skaiciuoja dpo skirtingai, vienas pirma diena ima Ovuliacijos, kitas sekancia po. Bet va saku, reik jamt karve uz tesmens ir ziuret. Nesinori pasinert ten per daug, kad nenudurnet, bet savo kuna laikas jau pazint normaliai butu.
Kaip ten del Agnus Castus? Kas nors?.. Vitex?..

tai va, kad dabar nei ot neturiu, nei termometro, nieko.. ir kol grįšim į LT, tas O gaudymas ir liks absoliučiai preliminarus. Toks būrimas iš oro ir išskyrų

Dėl tos 7dpo-kaip skaičiuoti? Tarkim ot parodys teigiamą, kas reikštų, jog sekančią parą tikėtina, jog bus O. Tai PRG reiktų tikrtis 8 dienos po to, kai OT teigiamas?

Jaučiuos taip gana durnai, atrodo kovo mėn buvo pirmas mèn, kai aš tikslingai, stebėdama išskyras bandžiau pagauti O. Bet kai galvoji, kad šiaip tiesiog ilgą laiką nesisaugojom ir neužkibo "na ura", tai pradedu prisigalvot visko.
Ir tada vèl bandau guost save, kad nėr ko parintis, kai tik pirmas mėn bandymų, nors ir tai, be normalių ot, be bkt.. žodžiu, sakau, apmąstymų pakalnė..

erborista vajej kiek cia tau visko supuole, laikykis! Daug daug sveikateles
As trecia diena testuojuos su ot ir kolkas nieko, 11cd, ciklai trumpi (25-26d.), tai jau kaip ir turetu but. Praeita cikla pirma karta gaudziau O ir ji buvo 15cd, tai kaip ir velokai lyginant su ciklo dienu skaicium, na galvojau, kad taip sugrybavo biski, bet dabar vel panasu bus velai... tai siek tiek pasiskaitinejau internete. Kaip suprantu pas mane per trumpa liuteinine faze, kas gali but del zindymo (na ir del kitu priezasciu aisku buna). As visdar maitinu savo mazaja ir nors tie maitinimai jau tokie labiau simboliniai, mmm jau pries pusmeti grizusios, matyt dar nera tie ciklai pilnaverciai ir kazin ar taip greit pavyks pastoti... o kazkaip jau buvau beitikinti savo nuojautom, kad si cikla bus aisku, nieko cia baisaus, bus tada kada bus lemta
Merginai po mrt - tu per daug is proto neik, viskas bus gerai. Kelinta diena tikslaii mrt buvo? Gal istaike, kai jau isovuliuotas buvo, bet dar neprisitvirtines. Siaip nemanau, kad labai pakenktu. Rekomenduoja kiek girdejau ta cikla nepastot, nes kiausialaste paveikia (bet jau isovuliuota turbut buvo), o pirmam trimestre - isvis nieko nerekomenduoja. Bet kaip sakau - gal dar nebuvo implantacija. Sveikinu
ovuliacija buvo maždaug kovo 11, o mrt kovo 23...
Pasiskusiu biski.
Nu kas per adatos siais laikais. Nu rinkiny siuvimo as nesitikejau nieko super duper, bet kad net ne kieta medziaga siunant susilankstytu vos ne kaip tusinuko spiruokle - ka as zinau. Teks mb palaukt dar, kol kelniu kilpas susiusiu, einu i amazona normaliu adatu ieskot. Me pikc.